Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: matador » 2013. május 30., csütörtök 9:16

A Sport szerint a Barca is ráhajtott David Luizra, akire Mourinho nem számít, és akit szerényen csak az új Puyolnak neveznek
Hóhó! Még egy saját nevelés?!

Jó lesz ez a Suarez, leszarom, hogy túlságosan akar. Elöl ha nincs Bale, már akkor is készen vagyunk C-Benz-Suarez + Jesé. Cidane hozhat valami ügyes szélsőt, aki tetszik neki, hátha működni fog.
Sportfilozófia: Roger Federer

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 30., csütörtök 9:14

ha jön suarez,akkor a kezdőben csak a szélen lesz helye,de ha jön bale is,akkor a kispad szélén.azt remélem tudod.
arra azért még nem vennék mérget. :-)
Kép
Kép
Kép

koco
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Morientes

HozzászólásSzerző: koco » 2013. május 30., csütörtök 9:13

hehe írta:
koco írta:Egyébként, ha Bale nem lenne a sajtóban megjelent hírek alapján ekkora célpont, úgy a lehetséges érkező Suarez nem zárná ki Cavani leigazolását sem. Luiz ugyanis remekül betöltene egy CR-hez hasonló pozíciót a jobb oldalon (RWF). Cavanival jól meg is értik egymást, de egy CR-Cavani-Suarez hármas mögé biztos lábakon álló középpálya kellene és mondjuk egy 4-3-3, mint felállás. Mindamellett, lehet hogy olcsóbb is lenne a két Uru., mint adott esetben Suarez és Bale. Kérdés mennyi pénz lesz a kasszában, ki lesz az edző, mi lesz az elképzelés, de ha már Cavani v. Suarez, akkor megoldható a dolog úgy, hogy mindketten itt játszanak :).
benzema alapember és mozdíthatatlan. szerencsére.
és körökkel jobb, mint cavani.
Egyetértek, én csak arra reagáltam, hogy Suarez v. Cavani. Gondoltam megvilágítom, hogy egyébként nem feltétlenül üti egymást a két játékos. Suarez sokoldalú, ez a kis irományom is erre próbált kicsit rávilágítani. Mellesleg Benzi a fenti elméletembe ugyanúgy bele is illik, kinek-kinek kedve szerint, kit szeret v. tart jobb játékosnak.

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 30., csütörtök 9:11

thiago VAGY gündogan, sztem ők két teljesen ugyanolyan stílusú player,
igaz,de thiago szerintem iszonyúan nagy játékos lehet,bár szerintem ezt csak mi hypoljuk túl,madridban szerintem perez fejében föl sem merül..

de lényeg hogy én sokkal jobban preferálnám thiagot..levágnám a 18 millát és adnék neki a mostaninál sokkal nagyobb fizetést,hogy jöjjön,és biztosítanám hogy kezdő leszel,bizonyíthatsz.
kurva nagy karriert futhat be a srác,minden lépésében látszik hogy tud futballozni.
ha jön suarez,akkor a kezdőben csak a szélen lesz helye,de ha jön bale is,akkor a kispad szélén.azt remélem tudod.
(de suarezt illetően meggyőztél,tényleg ilyen csatár kell,aki nem ismeri a lehetetlent.)
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Danny Smith
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'

HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. május 30., csütörtök 9:10

El Unico írta:
Bale-től kicsit tartok. Én úgy vagyok vele, hogy nem egy cselgép, nem egy technikás játékos, hanem egy robot, akinek eszméletlen az ereje. Lebutított CR 2.0! Tökéletesen illik Angliába és egy kontrafocit játszó csapatba. Viszont remélem, hogy itt ősztől nem ez lesz... Mert nem akarom látni a csapatba a favágó, tucatjátékosokat.
Na jó,én tényleg befejeztem a Bale-lel kapcsolatos kommentek olvasását,és a rájuk való reagálást... Ez már kicsit sok,de tényleg... olvasd vissza az elmúlt 2-3-4 oldalt,azt tudom tanácsolni.

Ja,és remélem csak azért is leigazoljuk Bale-t,hogy a sok kétkedő megbizonyosodjon arról,hogy a walesi több,mint egy tucatjátékos,és nem csak kontracsapatban jó.
Per pill nem Bale-re értettem a "tucatjátékos" jelzőt, hanem azokra akik itt vannak nálunk. Kivétel pár játékos, de ők vannak kevesebben... Tőlem jöjjön, nincs nekem bajom a sráccal, csak nem tudom hová tenni. :hmmm: Van hogy tetszik, amit csinál Angliában a Tottenhamben, aztán meg elgondolkozok, hogy itt hogy tudna együtt játszani Ronaldoval.
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 30., csütörtök 9:08

Suarez akkor szerintem jönni fog. Ha nem lesz tajparaszt akkor felolem jöjjön.
+ argentinok out és jöjjenek akik az aláiraaomban vannak meg carvajal aztan puszi katalonianak.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 30., csütörtök 9:04

koco írta:Egyébként, ha Bale nem lenne a sajtóban megjelent hírek alapján ekkora célpont, úgy a lehetséges érkező Suarez nem zárná ki Cavani leigazolását sem. Luiz ugyanis remekül betöltene egy CR-hez hasonló pozíciót a jobb oldalon (RWF). Cavanival jól meg is értik egymást, de egy CR-Cavani-Suarez hármas mögé biztos lábakon álló középpálya kellene és mondjuk egy 4-3-3, mint felállás. Mindamellett, lehet hogy olcsóbb is lenne a két Uru., mint adott esetben Suarez és Bale. Kérdés mennyi pénz lesz a kasszában, ki lesz az edző, mi lesz az elképzelés, de ha már Cavani v. Suarez, akkor megoldható a dolog úgy, hogy mindketten itt játszanak :).
és körökkel jobb, mint cavani.
Kép
Kép
Kép

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 30., csütörtök 9:04

fordítva... sajnos...
nem, jesé bízik abban, hogy zizu majd kiáll mellett és meggyőzi a többieket, hogy az első csapatnál a helye.
Mondom én,hogy jól fordítottam :coffee: :lol:
Bale-től kicsit tartok. Én úgy vagyok vele, hogy nem egy cselgép, nem egy technikás játékos, hanem egy robot, akinek eszméletlen az ereje. Lebutított CR 2.0! Tökéletesen illik Angliába és egy kontrafocit játszó csapatba. Viszont remélem, hogy itt ősztől nem ez lesz... Mert nem akarom látni a csapatba a favágó, tucatjátékosokat.
Na jó,én tényleg befejeztem a Bale-lel kapcsolatos kommentek olvasását,és a rájuk való reagálást... Ez már kicsit sok,de tényleg... olvasd vissza az elmúlt 2-3-4 oldalt,azt tudom tanácsolni.

Ja,és remélem csak azért is leigazoljuk Bale-t,hogy a sok kétkedő megbizonyosodjon arról,hogy a walesi több,mint egy tucatjátékos,és nem csak kontracsapatban jó.
:goat:

Danny Smith

HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. május 30., csütörtök 9:02

ericco írta:
Pérez: "Nem folytatok semmiféle háborút a Barcelonával. Amennyiben el akarnak adni egy játékost, aki minket érdekel, úgy gondolom nem jelenthet gondot, ha leigazoljuk."
Ennek Thiago szaga van :mrgreen:
De most komolyan. Miért nyilatkozna Perez ilyet, ha nem érdekelne egy Barcas játékos sem? :hmmm:
:salute: Bár úgy lenne!!! Imádom a csávót! Eszméletlen ügyes mindkét lábbal. Szerintem Thiago jobb lesz Xavinál és Fabregasnál is. Eszméletlen agya van ehhez a játékhoz. Hozni kell!!!
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 30., csütörtök 9:02

Anthony írta: Thiago, hát nem tudom hova. Thiago - Modric - Gündogan? Ez nem lenne kevés védekezésben?
hat igen egyik sem egy rakkolos vkp v centralmidfield, de nagyon jol mozoghatnanak egyutt. Abbol indulok ki, h Modric is oda teszi magat Gundogan meg jobb vedekezesben, Thiago is vedekezik annyit mint Modric. Bar lehet, h ilyen Izom csapatok ellen mint Bayern keves lenne. :hmmm: Mondjuk mar mindent hozzajuk merunk , lehet alaznank meg egy ilyen kp-val is oket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2013. május 30., csütörtök 9:05-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

koco
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Morientes

HozzászólásSzerző: koco » 2013. május 30., csütörtök 9:01

Egyébként, ha Bale nem lenne a sajtóban megjelent hírek alapján ekkora célpont, úgy a lehetséges érkező Suarez nem zárná ki Cavani leigazolását sem. Luiz ugyanis remekül betöltene egy CR-hez hasonló pozíciót a jobb oldalon (RWF). Cavanival jól meg is értik egymást, de egy CR-Cavani-Suarez hármas mögé biztos lábakon álló középpálya kellene és mondjuk egy 4-3-3, mint felállás. Mindamellett, lehet hogy olcsóbb is lenne a két Uru., mint adott esetben Suarez és Bale. Kérdés mennyi pénz lesz a kasszában, ki lesz az edző, mi lesz az elképzelés, de ha már Cavani v. Suarez, akkor megoldható a dolog úgy, hogy mindketten itt játszanak :).

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 30., csütörtök 9:00

Gaborone1 írta: Hehe!!!! Cavani vagy Suarez??? Indokot is kérnék, ha lehet, puszta kiíváscsínág és érdekelne a véleményed. :D
egyértelműen suarez.

a Ragadozó ( :mrgreen: ) sokkal technikásabbnak tűnik, gyors, erős, robbanékony, és minél többet látom játszani, annál jobban tetszik. rámenős, kegyetlen és olyan győzni akarás van benne, amire szükségünk van. teljesen leszarom, hogy itt az emberek 98%-a rühelli - (persze ugyanezek imádják gondolom céronaldot, most akkor el lehet dönteni, hogy egy pár évvel ezelőtt még szimuláns kisköcsögnek beállított toporzékoló gyerek, vagy egy igazi minden idegszálával robbanni és gólt lőni akaró, már-már túlságosan bekattant csatár a jobb...) - annál inkább akarom, hogy jöjjön.

ezzel szemben cavani egy nistelrooy, falcao, inzaghi, gomez, lorrente szerű odamegyekésbebaszom típusú csatár, bizonyos csapatoknak ez bejön, én nem ilyen real madridot akarok.
cavani pl angliába való, suarez meg ide.

de sztem cavani fog érkezni, mégpedig azért, mert az utóbbi időben sosem az van, amit én szeretnék.
Ezt az embert nem lehet megnevelni. Egy undorító, alattomos játékos aki semmibe veszi az ellenfelet.
tökéletes. ez kell nekem. HOZZUK GYORSAN!!! :box: :he: :workout: >:]
Thiago, hát nem tudom hova. Thiago - Modric - Gündogan? Ez nem lenne kevés védekezésben?
thiago VAGY gündogan, sztem ők két teljesen ugyanolyan stílusú player, mint ahogy verratti is ilyen. melléjük kell még egy arc, kedira helyére, aki duplatüdejű, technikás, gyors, erős és sok labdát szerez, és nem csak 4 méterről követi az ellenfelet.
(pogba, vidal, de tudom hogy esélytelen, szóval vmi hasonló)
BRING HIM!
flawless victory :mrgreen:
hálistennek nem katalán a gyerek.
istenem milyen el clasicok lesznek itt :lol:
neymar-messi-alexis vs varane :mrgreen:
meg thiago vs gülüszeműkisebbségi ( becenevén xavi ) a kp-n :D
suarez vs barca védők :shifty:
a széleken meg bale és céronaldo möhöhöhö. B-)
Kép
Kép
Kép

Danny Smith

HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. május 30., csütörtök 8:56

A Marca mai száma szerint a Real Madrid egyezségre jutott Luis Suárezzel. Az uruguayi támadó várhatóan négy éves szerződést fog aláírni a Királyi Gárdával. Most már csak a két együttesnek kell közös nevezőre jutnia, a lap 47 millió euró körüli vételárról ír.
Minek hozzuk ezt az elmebeteg állatot ide??? :angry: :-@ Ezt az embert nem lehet megnevelni. Egy undorító, alattomos játékos aki semmibe veszi az ellenfelet. Hozzáteszem a csávó hatalmas gólokat tud lőni.

Ja! állítólag ma 13.00-tól bemutatják a Bernabeuban a német válogatott, a Chelsea és a 2000-es holland válogatott adidasos mezét! :D
Viszlát José! Örültem

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 30., csütörtök 8:56

Pérez: "Nem folytatok semmiféle háborút a Barcelonával. Amennyiben el akarnak adni egy játékost, aki minket érdekel, úgy gondolom nem jelenthet gondot, ha leigazoljuk."
De most komolyan. Miért nyilatkozna Perez ilyet, ha nem érdekelne egy Barcas játékos sem? :hmmm:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. május 30., csütörtök 8:58-kor.
Merci Zizou!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 30., csütörtök 8:54

numberone1 írta:Egyebkent meg mindig azt tudom allandoan Bale mellett felhozni, h a Barca nagy gondban lesz Bale-lel ha lesz terulete(ugyis alapbol fel lesz tolva). Es neki nem fog gondot okozni barmelyik vedojuket lefutni (foleg Albat).
Vedekezesben sokat fog segiteni Carvajalnak jobboldalon(foleg egy Bayern szintu csapat ellen jol fog jonnia fizikai ereje), pontrugasoknal legalabb lesz aki tud fejelni. Levedekezni az ellnefel pontrugasait amiben nagyon gyengek vagyunk.

Soha nem csiptem Suarezt v Balet ilyen olyan okok miatt de megis olyan erzesem van, h nagyot tudnank alkotni veluk.
Remelhetoleg Gundogan johetne, es Thiagot meg kellene fuzni, h siman kezdo lehetne nalunk.
Az is lehet sztem, hogy CR átmegy jobbosra, mögötte jobban védekezik Carvajal, Bale meg balon többet besegíthet Marcelonak.
Thiago, hát nem tudom hova. Thiago - Modric - Gündogan? Ez nem lenne kevés védekezésben?

Amugy állítólag a Barca 17-et ajánlott Musleráért, de sajnos nem adták :lol:

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. május 30., csütörtök 8:45

hehe írta:
Olvasgattam spanyol fórumokat,és a spanyolok sem elégedettek az uruguay-i támadóval,jó játékosnak tartják,de nem a Real Madridba. :D
akkor hatalmas megasztár lesz nálunk, tekintve a szőrös spanyolok mennyire értenek a dolgokhoz :lol:

remélem nem csak kamu és pletyka, hanem azonnal bejelentjük bale-t és suarezt is, a két büdös argentin helyére, amint pereznél lezárul az elnökválasztás. :iszunk: :happy:
esetleg még özilke helyére egy coutinho és akkor még nagyobb vidámság. ha már az apja fenyegetőzik, hogy vannak máshonnan is ajánlatok. nem kötelező itt balfaszoskodni.
Hehe!!!! Cavani vagy Suarez??? Indokot is kérnék, ha lehet, puszta kiíváscsínág és érdekelne a véleményed. :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 30., csütörtök 8:44

Lassan úgy vagyok, hogy Suareznek örülnék :mrgreen: Csak meg lehet nevelni valahogy. Csatárok között meg a legjobb 3-ban tuti benne van. Egy igazi ragadozó a faszi.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 30., csütörtök 8:38

Azert azt sem felejtsuk el, h Bale nem csak a PL-ben alkotott maradandot, hanem az EL-ben is ahol az ellenfelek legalabb annyira(hanem jobban) sundisznoztak mint a legtobb spanyol kis v kozep csapat.
Egyebkent meg mindig azt tudom allandoan Bale mellett felhozni, h a Barca nagy gondban lesz Bale-lel ha lesz terulete(ugyis alapbol fel lesz tolva). Es neki nem fog gondot okozni barmelyik vedojuket lefutni (foleg Albat).
Vedekezesben sokat fog segiteni Carvajalnak jobboldalon(foleg egy Bayern szintu csapat ellen jol fog jonnia fizikai ereje), pontrugasoknal legalabb lesz aki tud fejelni. Levedekezni az ellnefel pontrugasait amiben nagyon gyengek vagyunk.

Soha nem csiptem Suarezt v Balet ilyen olyan okok miatt de megis olyan erzesem van, h nagyot tudnank alkotni veluk.
Remelhetoleg Gundogan johetne, es Thiagot meg kellene fuzni, h siman kezdo lehetne nalunk.

Ha Coentrao menni akarna nem tartanam vissza, viszont akkor Zizounak kellene igazolnia vkit Marcelo moge. Nacho keves lenne balhatvednek, nem is fekszik neki ellentetes lab. Anno Coentraot probalgattuk jobbhatvedkent de neki sem izlett, Nachonal ez hatvanyozottan igaz mert meg annyira sem kepzett, raadsul inkabb kozephatved. Zizou regen bedobta ezt francia-gorog Benoît Trémoulinast akit meg anno Marcelo moge ajanlot csak Mou megvetozta es inkabb Coentraot vette 30-ert a srac meg olyan 5 milla. Aki latta mar az tudja, h akkora kulonbseg nincs koztuk. Lattam par Bordeaux meccsen es leg jo volt. Apro termetu mint Marcelo, de teknikas(na nem annyira mint a brazil) es bejatsza az egesz szelt. De vannak mas jo opciok is erre a posztra.

keret:
Kapus:Casillas,Lopez, 1 harmadik szamu
Jobbhatved:Carvajal,Arbeola,Fabinho,Nacho
Kozepsovedok:Varane,Ramos,Pepe,Albiol,Nacho
Balhatvedek:Marcelo,egy uj vki,Arbeola,Nacho
Kozepso kp-k:Modric,Thiago,Gundogan,Alonso,Casemiro
TKP:CR,Bale,Ozil,Jese
Csatar:Benzema, Suarez
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 30., csütörtök 8:30

A Sport szerint a Barca is ráhajtott David Luizra, akire Mourinho nem számít, és akit szerényen csak az új Puyolnak neveznek :-) Ha végül hozzánk érkezne (Albiol vagy Pepe helyett), akkor az a Casemiro, Gündogan KP-s erősítés elég is lenne idén, mivel Luiz elég jól szokott teljesíteni a KP-n is. Majd kiderül, hova igazol.
Merci Zizou!

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 30., csütörtök 8:27

fordítva... sajnos...
nem, jesé bízik abban, hogy zizu majd kiáll mellett és meggyőzi a többieket, hogy az első csapatnál a helye.

Vissza: