hát igen, ott focizni is tudni kellett.Géci írta:Az ilyenekkel lehet csùnya nagy gólokat verni. A régiekkel nehezebb . Azok nehezebbek és keményebbek voltak.nmate írta:Az a baj ezekkel a labdákkal, hogy lufi az összes. Kb. 25 rongyot ér egy, fociztam már ilyennek, nekem nagyon nem jönnek be. Persze profi focisták csak megszokták már, de én nem értem ezek miért jók.
Premier League
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az ilyenekkel lehet csùnya nagy gólokat verni. A régiekkel nehezebb . Azok nehezebbek és keményebbek voltak.nmate írta:Az a baj ezekkel a labdákkal, hogy lufi az összes. Kb. 25 rongyot ér egy, fociztam már ilyennek, nekem nagyon nem jönnek be. Persze profi focisták csak megszokták már, de én nem értem ezek miért jók.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ezt adom. régi jó classic labdáknál nincs jobbnmate írta:Az a baj ezekkel a labdákkal, hogy lufi az összes. Kb. 25 rongyot ér egy, fociztam már ilyennek, nekem nagyon nem jönnek be. Persze profi focisták csak megszokták már, de én nem értem ezek miért jók.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az a baj ezekkel a labdákkal, hogy lufi az összes. Kb. 25 rongyot ér egy, fociztam már ilyennek, nekem nagyon nem jönnek be. Persze profi focisták csak megszokták már, de én nem értem ezek miért jók.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Úgy tűnik Yaya marad a City-nél.
Szerintem a BL labdát semmi se veri, de ez a Nike meg olyan, mintha valami kosárlabda lenne. Amúgy a spanyol ugyanilyen csak ahol sötét kék, az ott piros.Anthony írta:Ez jól néz ki szerintem. Sajnos a Nike szebb labdákat készít mostanság, mint az Adidas...abrand írta:A 2014/2015-ös PL szezon labdája.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 0098_n.jpg
Mondjuk egyik labda sem rossz manapság szerintem. Ráadásul a kinézet a leglényegtelenebb ez esetben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez jól néz ki szerintem. Sajnos a Nike szebb labdákat készít mostanság, mint az Adidas...abrand írta:A 2014/2015-ös PL szezon labdája.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 0098_n.jpg
- abrand
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Sturridge, Coutinho, Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb." Bill Shankly
- abrand
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Sturridge, Coutinho, Xabi Alonso
sucre írta:Lovren. Ő jó lenne, mondjuk borsos az ára. Aztán ha megy Agger is Yolo mellett, akkor Illori marad. nemtudom vágjátok-e a portugált, granadaban tolta fél évig tavaly, olyan gyönyörűen vette le messit a pályáról az 1-0 alkalmávalSucre középhátvéd téren mi a helyzet? Olvasom Kolo törökökhöz tart, gondolom ott is kell egy kis erősítés, Sakhon kívül igen csak q múlté az a védelem.
Hi all!
Szerintem nem feltétlenül kell kh-t igazolni, igaz én is örülnék Lovren érkezésének. De a hírek szerint, a Soton egy 20 millió fontos ajánlatot utasított el és jelentették ki, h nem eladó.
Jelenleg 4 emberrel lehet számolni a kh posztra, Skrtel, Sakho, Agger, Ilori.
Skrtel az öngóljai ellenére nagyon jó szezont futott, igazi vezére volt a védelemnek, BR biztosan kezdőként számol vele. Sakho-n nem tudok kiigazodni, minden labdaérintésénél esetlennek tűnik, de lehet csak a képernyőn keresztül tűnik így, hiszen 17 évesen már a PSG csapatkapitánya volt, a francia válogatottban is alapemberként számoltak vele, mindenesetre 18 millió eurós körüli vételára miatt sem lehet őt padoztatni.
Agger éppen miatta és az ára miatt szorult ki a kezdőből, illetve amikor lehetősége lett volna bizonyítani, akkor egyből megsérült. Hangoztatta, h nem szeretne harmadik számú kh lenni, remélem idén még marad és megküzd a helyéért.
Ilori tényleg nagyon jó játékot mutatott a Granadaban, engem meggyőzött, sajnálom, h a tegnapi felkészülési meccsen 20 perc után le kellett cserélni, remélem nincs komoly baja, mondjuk ilyenkor 1-2 hetes kihagyás is rosszul jön.
A szélsőhátvéd poszt érdekesebb talán, jobb oldalra rengeteg bevethető játékos van, nyilván ezek közül többen tudnak bal oldalon is játszani, de én nem erőltetném, inkább igazolnék egy bal szélső védőt.
Jobb oldalra nálam az első számú Flanagan, aki egy igazi Scouser, kész meghalni a pályán, továbbá Johnson, Kelly, Wisdom akikkel számolni lehet.
Bal oldalra az egyetlen bevethető ember Jose Enrigue, aki az előző szezont sérülése miatt szinte teljesen kihagyta. Az új igazolások közül Emre Can képes ezen a poszton játszani, de ez csak kényszermegoldás lenne. Igazolások terén az első számú célpont Moreno volt, de úgy tűnik ebből az üzletből sem lesz semmi, 20 millió euró felett kér érte a Sevilla, amit a csapat nem hajlandó megadni. Tegnap kezdtek el cikkezni a Swansea játékosáról Ben Daviesről, akiért a Spurs is ajánlatot küldött, 8 millió fontról hallani, erre fogunk rálicitálni.
Én még merek álmodozni és ezzel a védelemmel állnék ki a következő szezonra: Moreno-Lovren-Skrtel-Flanagan
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb." Bill Shankly
- h3x0r
Vidal: "On my way to sign for Manchester United"
Agent: "You know they didn't make the Champions League?"
Vidal: link
Agent: "You know they didn't make the Champions League?"
Vidal: link
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Lovren. Ő jó lenne, mondjuk borsos az ára. Aztán ha megy Agger is Yolo mellett, akkor Illori marad. nemtudom vágjátok-e a portugált, granadaban tolta fél évig tavaly, olyan gyönyörűen vette le messit a pályáról az 1-0 alkalmávalSucre középhátvéd téren mi a helyzet? Olvasom Kolo törökökhöz tart, gondolom ott is kell egy kis erősítés, Sakhon kívül igen csak q múlté az a védelem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
20 milliót írnak a spanyolok.BBeno írta:Kivancsi vagyok az arra mert 25 millio volt a kivasarlasi ara. De mar reg meg volt siqueira a potlasa. Lehet tudtak alkudni a londoniak
Demba Ba közben a Besiktasnál.
http://estaticos01.marca.com/eventos/di ... 00x252.jpg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
A török származású német futballista, Mesut Özil, aki az Arsenálban játszik, hazája győzelmét követően a gázai gyermekeknek adományozza a világbajnokságon elnyert jutalmát.
A Német Labdarúgó Szövetség a csapat minden játékosát 300.000 € bónusszal jutalmazza a kupa megnyeréséért, amellett, hogy 150.000 € -t adott az elődöntőben elért eredményért és egyéb díjazásban is részesültek a játékok folyamán
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
jövőre terry helyére mehet is godinCsabi írta:a cselzi kivásárolja a verebeket az atleticóból. nem csodálom egy az egyben olyan focit nyomnak mint murinnyóék. azon se lepődnék meg ha eddig ők pénzelték volna a matracosokat.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor újra.Géci írta:Azt tudom, hogy kva sok mezt adunk el, csak azt a 35 millát keveslem...
A mezek és minden adidas termék után mi kapunk lóvét, a MU nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azt tudom, hogy kva sok mezt adunk el, csak azt a 35 millát keveslem...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a cselzi kivásárolja a verebeket az atleticóból. nem csodálom egy az egyben olyan focit nyomnak mint murinnyóék. azon se lepődnék meg ha eddig ők pénzelték volna a matracosokat.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
na őt minek? khedira kell nekem Mourinho, egyértelmű!Marci77 írta: Filipe Luis meg erosites. Tiagot is elvileh viszik
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ugy megjobb lenne ha a szerzodes maradna a regi csak 35 helyett 50
Filipe Luis meg erosites. Tiagot is elvileh viszik
Filipe Luis meg erosites. Tiagot is elvileh viszik
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!