Amennyiben Suárez és Bale érkezik, valóban a PL két legjobbját hozzuk ide. Ha összeáll ez a C. Ronaldo - Suárez - Bale trió és működni fog, akkor a jó Isten sem tudja megállítani őket. Én kicsit félek, mert mindhárom játékos alapember a mostani csapatában és a játék eléggé kőréjük épül. De szerintem nem lenne baj, ha Ronaldo nem jutna el 40 gólig, viszont a másik két fickó is 20 netán 25 fölött termelne. Ja, és van egy Benzemánk is. Továbbá ha Özil is megrúgja a kétszámjegyűjét, akkor tényleg nem lesz baj. A középpálya mindig problémás, különösen a 4-2-3-1-ben gondolkodva. Xabi Alonso nálam érinthetetlen, olyan egész pályás labdákat a világon csak ő tud. A statisztikák szerint Modric több labdát szerez, mint Khedira. Szerintem jó párost alkotnának, ugyan félő, hogy Modric valóban nem egy ütköző típus. Gündogan és Thiago.. kettőjük közül azért nehéz választani..Az egyik mindenképpen kell..Kondogbiáról meg a youtubeos videókon kívül semmit nem tudok, Vidal és Pogba meg úgysem jöhet. Yaya Touréról még szó sincs. Kövezzetek meg, de Kakát én vagy eladnám, vagy csökkentenék a b
nagy fizetéséből. Helyére jöhetne Isco, de most nem ez a lényeges, mivel Modric is tud föntebb játszani. Casemirot pedig mindenképp elhoznám.
Akiket igazolnék: Carvajal, Gündogan, Casemiro, Bale, Suárez
Kiesnek: Adán, Carvalho, Coentrao, Essien, Kaká, Di María, Higuaín
jövőévi keret, kiemelve a kezdőkkel..
Kapusok:
Casillas, Lopez, Jesús
Védők: Arbeloa,
Carvajal,
Varane, Pepe,
Ramos, Albiol,
Marcelo, Nacho
Középpályások:
Xabi Alonso,
Modric, Khedira, Casemiro, Gündogan,
Özil,
Bale, Callejón, Jesé
Támadók:
C. Ronaldo, Benzema,
Suárez, Morata
Amennyiben Bale-t nem sikerül leigazolni, Navast mindenképpen le kellene, más jelentkezőről nem tudok a posztján..
Gündogan helyett természetesen Thiagóval is kiegyeznék, viszont a Suárez-Cavani párharcot egyértelműen az előbbi nyeri nálam.