Toni Kroos
Re: Toni Kroos - ??
nagyon örülök neki, főleg 25-30ért ajándék volt.
jó igazolásnak tartom, minden elismerésem a vezetőségnek
és jó lesz nézni végre nem csak egy dísznémetet a 2 madár után a csapatban
ja és ami nagyon durva, hogy mennyire kétlábas Kroos... nagyon jó a balosa is... a VBn is megmutatta ezt, de pont ilyen kell középre, aki nem folyamat teszi vissza a balosra a labdát... khm.... ( )
a Bayernes véleményeket meg hagyjuk is... én is olvasom folyamat miket írnak... persze, nekem is szarul esne, de nah... de ez természetes valamelyest azért, érthető azért a legtöbb ember reakciója.
legtöbbnek amúgy a Real baja, olyat írt valaki, hogy inkább ment volna a Dortmundba
de sajnos ilyen a szurkoló, ezzel nem lehet mit kezdeni.
jó igazolásnak tartom, minden elismerésem a vezetőségnek
és jó lesz nézni végre nem csak egy dísznémetet a 2 madár után a csapatban
ja és ami nagyon durva, hogy mennyire kétlábas Kroos... nagyon jó a balosa is... a VBn is megmutatta ezt, de pont ilyen kell középre, aki nem folyamat teszi vissza a balosra a labdát... khm.... ( )
a Bayernes véleményeket meg hagyjuk is... én is olvasom folyamat miket írnak... persze, nekem is szarul esne, de nah... de ez természetes valamelyest azért, érthető azért a legtöbb ember reakciója.
legtöbbnek amúgy a Real baja, olyat írt valaki, hogy inkább ment volna a Dortmundba
de sajnos ilyen a szurkoló, ezzel nem lehet mit kezdeni.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fájnöli
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az biztos, ez legalább valamit kompenzál az Illara bizniszen, ami továbbra is big joke, hatalmas vicc.Végre egy ésszerű igazolás, fasza!
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
be szép is lenne. bár aztán igazából lehet maradhatna khedira, és akkor tolhatnánk a khedira-casemiro-xabi kp-tKhedirat eladjuk, akkor lesz még csak igazán jó minden. Bár felőlem elülhet a padon.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
de vártam már ezt a topikot.
MEGBASZUNK MINDENKIT SÁLÁLÁ!!!!!!!!4NÉGY4!!!
MEGBASZUNK MINDENKIT SÁLÁLÁ!!!!!!!!4NÉGY4!!!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
lehet hogy inkább a meccseket nézték?Ryel írta:Nem igazán olvastak a bajoroknál Zonalmarking elemzéseket az utóbbi 3-4 évben. Az egyik legjobban védekező középső támadó középpályás és box-to-box is nagyon ügyes.
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Végre egy ésszerű igazolás, fasza! Khedirat eladjuk, akkor lesz még csak igazán jó minden. Bár felőlem elülhet a padon.
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Üdv itt! Szerintem nagyon jó igazolás ennyi pénzért! Az egyetlen, amit sajnálok, hogy se az európai, se a spanyol szuperkupán nem fog játszani.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kroos-tól én sokat várok...nyilván nem fogja megváltani a világot 1. évében, de Modric-al remek párost alkothatnak
- Galacticos
ennyiért kurva jó vétel volt.
nagy pacsi perezéknek újra.
én idén semmi különlegeset nem kérek tőle, nincsenek nagy elvárásaim csak segítse hozzá a csapatot a tizenegyedikhez. meg mostmár egy liga győzelem is jól esne.
nagy pacsi perezéknek újra.
én idén semmi különlegeset nem kérek tőle, nincsenek nagy elvárásaim csak segítse hozzá a csapatot a tizenegyedikhez. meg mostmár egy liga győzelem is jól esne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még anno a Leverkusenben figyeltem fel rá. Jó játékosnak tartom, aki sokat melózik, és jól bánik a labdával. Azt nem mondom, hogy a legjobb a posztján, de bőven erősítés lesz, és vele együtt meglehet a 11!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Morientes, Figo, Higuain, Cristiano Ronaldo, Varane, Modric
150 millió, ugyan már 200-ért hoztuk. Hozzá kell számolni az inflációt, a globális felmelegedés jelentette extra klímaköltségeket az öltözőben, az évenkénti fizetésemeléseket (ja nem ez nem a Barcelona) és a 11. és 12. jelentette prémiumokat is.
Nem igazán olvastak a bajoroknál Zonalmarking elemzéseket az utóbbi 3-4 évben. Az egyik legjobban védekező középső támadó középpályás és box-to-box is nagyon ügyes.tucsoki írta:Bayern-es véleménycsokor Kroos-ról:
- "Kroos jó játékos. De nem annyira, mint amilyennek beállítják. Nála nagyobb alibi király csak Ballack volt."
- "Jó játékos, de abszolút a pótolható kategória."
- "Amikor kidőlt Toni a Juve ellen, egyszerűen elkezdtünk focizni, addig csak szenvedett a csapat."
- "Sajnos Kroos elásta magát ez van, persze neki van léje bőven, mit érdekli Őt, de remélem meg kapja a magáét, és idővel kikopik mindenhonnan."
- "Összességében elmondható h nem fáj a szívem kroosért, mert jobbak vannak a helyén."
- "Toni egy jó passzjátékos, de nem sokkal több."
- "Én kezdetektől egy alibi játékosnak tartom. Nem akartam ebbe a vitába beleszólni, de tavaly is akkor került a csapatban a helyére minden, amikor lesérült.
Állandó alibizés, néha egy eltalált lövés és ennyi."
- "Kroosnál fog még félreállni a madridosok szája, ezt borítékolom. Én örülök, ha megy, töltelékember nem kell, csak igazi klasszis."
Ui: Természetesen ezek csak félreérthető szövegkörnyezetből kiragadott mondatok, nem feltétlenül tükrözik az egyes vélemények pontos álláspontját, és volt aki sajnálta is a távozását...
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Ezeket én is olvastam, egyrészt savanyú a szőlő effekt tipikus esete.- "Kroos jó játékos. De nem annyira, mint amilyennek beállítják. Nála nagyobb alibi király csak Ballack volt."
- "Amikor kidőlt Toni a Juve ellen, egyszerűen elkezdtünk focizni, addig csak szenvedett a csapat."
- "Sajnos Kroos elásta magát ez van, persze neki van léje bőven, mit érdekli Őt, de remélem meg kapja a magáét, és idővel kikopik mindenhonnan."
- "Összességében elmondható h nem fáj a szívem kroosért, mert jobbak vannak a helyén."
- "Én kezdetektől egy alibi játékosnak tartom. Nem akartam ebbe a vitába beleszólni, de tavaly is akkor került a csapatban a helyére minden, amikor lesérült.
- "Kroosnál fog még félreállni a madridosok szája, ezt borítékolom. Én örülök, ha megy, töltelékember nem kell, csak igazi klasszis."
Másrész meg, sajnos, nem sajnos van benne igazság bőven. Jó igazolás, de lesznek majd olyan napok azért, mikor Özil-szinteken szidja majd itt a jónép.
- Fuentealbilla
Kiváló igazolás
Tényleg úgy fest végre okosan igazolunk folyamatosan.
Sokat várok tőle magam is. És nem mellesleg hatalmas vétel volt korára való tekintettel még annak ellenére is ,hogy jövőre lejárt a szerződése. Inkább érte 25 M mint Rakitic-ért 20 M akiről ugye kb 2 hónapja még nálunk is szó volt.
Tényleg úgy fest végre okosan igazolunk folyamatosan.
Sokat várok tőle magam is. És nem mellesleg hatalmas vétel volt korára való tekintettel még annak ellenére is ,hogy jövőre lejárt a szerződése. Inkább érte 25 M mint Rakitic-ért 20 M akiről ugye kb 2 hónapja még nálunk is szó volt.
Bayern-es véleménycsokor Kroos-ról:
- "Kroos jó játékos. De nem annyira, mint amilyennek beállítják. Nála nagyobb alibi király csak Ballack volt."
Ui: Természetesen ezek csak félreérthető szövegkörnyezetből kiragadott mondatok, nem feltétlenül tükrözik az egyes vélemények pontos álláspontját, és volt aki sajnálta is a távozását...
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Véééééééégre!!!! hát indulhat ennél jobban egy munkanap ? Félelmetes páros vagy trió lesz az Isco, Modric, Kroos hármas. Csak kezdődjön már a szezon !
Modric - Kroos
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Bayerntől igazoltunk basszameg. Ez a kemény, nem a kád széle.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
MEGMONDTAM!!!!!
ma bebaszok
ma bebaszok
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Yuppppppiiiii!!! Üdv a klubban tesó!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
Üdv itthon Toni! Már alig várom a szezonkezdést!!!