Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Én személy szerint örülnék bale-nek és suarez-nek is. (utóbbi persze csak akkor ha tud viselkedni) és coentraot is megtartanám.
----------------------------------Iker/Dl--------------------------------------
Carvajal*/arbe-----ramos/albiol----Varane/pepe----Marcelo/coentrao
-------------Gündogan*/khedira/(vidal?*)---Alonso/verratti*/modric---
*Bale/Jesé/Özil------------------Modric/Özil----------------------CR/jesé
-----------------------------------Suarez*/benz--------------------------------
*Carvajal--alap ,h hoznám vissza, nincs jobb megoldás.
*Gündogan--Szívesen látnám Khedira helyett, minőségi javulást hozna. Labdabiztos és a kapu előtt sem elveszett.
*Vidal--Nekem ő volna a fő célpont, mindent megpróbálnék ,h elhozzam. Perez is remélem így gondolkodik.Ha jönne akkor gündogant nem hoznám vagy khedirát eladnám. Inkább az utóbbi.
*Verratti--Róla nem tudok véleményt nyilvánítani, olvasgattam ,h Alonso pótlására tökéletes.
*Bale--Na őt is nagyon szívesen látnám itt. Mind a két felén minőségi szélsők, legjobb széljáték a miénk volna.
*Suarez--Ő az egyik legjobb csatár, viselkedésével vannak problémák. Ha ezeket levetkőzi, őt is szívesen látnám habfehérben.
----------------------------------Iker/Dl--------------------------------------
Carvajal*/arbe-----ramos/albiol----Varane/pepe----Marcelo/coentrao
-------------Gündogan*/khedira/(vidal?*)---Alonso/verratti*/modric---
*Bale/Jesé/Özil------------------Modric/Özil----------------------CR/jesé
-----------------------------------Suarez*/benz--------------------------------
*Carvajal--alap ,h hoznám vissza, nincs jobb megoldás.
*Gündogan--Szívesen látnám Khedira helyett, minőségi javulást hozna. Labdabiztos és a kapu előtt sem elveszett.
*Vidal--Nekem ő volna a fő célpont, mindent megpróbálnék ,h elhozzam. Perez is remélem így gondolkodik.Ha jönne akkor gündogant nem hoznám vagy khedirát eladnám. Inkább az utóbbi.
*Verratti--Róla nem tudok véleményt nyilvánítani, olvasgattam ,h Alonso pótlására tökéletes.
*Bale--Na őt is nagyon szívesen látnám itt. Mind a két felén minőségi szélsők, legjobb széljáték a miénk volna.
*Suarez--Ő az egyik legjobb csatár, viselkedésével vannak problémák. Ha ezeket levetkőzi, őt is szívesen látnám habfehérben.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
gondoltam, hogy nem a kispadra ücsörögni jönne ide 80 misiért, de én azt úgy értettem, hogy először a középpálya közepével kéne foglalkozni, hisz az a leggyérebb a csapatban.De tökmindegy, hogy mikor hozod Bale-t, ha idejön 70-80 millióért, biztos nem a padról nézegeti a stabil középpályánkat, ahogy az 50 milliós Suarez vagy Cavani sem. CR fix 90 perces játékos lesz ezentúl is...Bale dettó, mert ők pont azok a játékosok, akiket nem szokás cserélni.
És a középpályán hány emberre számíthattunk? Modricra az utolsó 2-3 hónapban, azon kívül senkire. És erős középpálya lehet a gyenge támadóktól függetlenül, fordítva már nem nagyon szokott lenni. Sokkal inkább kell a középpályát javítani.A dolgok a lehető legjobb irányba mennek, mert idén egyetlen támadóra számíthattunk, az pedig CR volt. Özil, DM, Higu, Benzema, Kaká mind-mind gyengén teljesítettek idén. Részben ennek az oka volt a kp gyengesége is,
Vagyis inkább vegyünk egy közepes játékost, akinek idén volt egy jó éve BL-ben?Inkább hajtottunk volna rá 25-30 miskáért Lewandowskira mint, hogy ilyen őrülteket hajszolunk
Kösz nem, inkább a kivételes játékost választanám én is...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én is leírtam ezeket a dolgokat tegnap.CS0ki írta: CS0ki
De azt gondolom, hogy se Ancelotti, se Heynckes nem olyan hülye, hogy ne erősítse meg a középpályát, tuti fog jönni oda is valaki. Az új edző sem fogja neked másnap bejelenteni, hogy kit szeretne leigazolni, tudod hogy ez nem így működik..
Anyagilag nem tudom mennyit engedhetünk meg magunknak.
Bevétel: Higu 25-30, DM: 25, Coentrao 25, Kaka: 15, fiatalok összesen 10-15: durván 100 milla is lehet.
Kiadások: Bale 70, Suarez 30-40, Casemiro: 6, Carvajal: 8.
Ez azt jelentené, hogy ezen felül még simán ki tud csengetni Perez egy 50-100-ast, amiből azért még lehet venni 1-2 arcot.
(itt most csak nagyon nagy vonalakban vázoltam az érkezőket-távozókat).
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Nem tudok kibékülni ezzel a Suárez iránti nagy érdeklődésünkkel biztos jó játékos meg minden de mi lesz ha majd megint ráharap valakire vagy lecsuváz vkit és elmeszelik 10 meccsre??
Én régóta követem az angol bajnokságot és láttam már mindent tőle foly. szimulációkat amikor környékén sem volt senki, harapást, szitkolódást...
Ez egy patkány jelenleg a legundorítóbb játékos a piacon és akármennyire lehet, hogy jó játékos egyrészt nem ér meg 40-50millát másrészt nincs szükségünk arra, hogy megint magunkra tereljük a balhékat
Inkább hajtottunk volna rá 25-30 miskáért Lewandowskira mint, hogy ilyen őrülteket hajszolunk
Én régóta követem az angol bajnokságot és láttam már mindent tőle foly. szimulációkat amikor környékén sem volt senki, harapást, szitkolódást...
Ez egy patkány jelenleg a legundorítóbb játékos a piacon és akármennyire lehet, hogy jó játékos egyrészt nem ér meg 40-50millát másrészt nincs szükségünk arra, hogy megint magunkra tereljük a balhékat
Inkább hajtottunk volna rá 25-30 miskáért Lewandowskira mint, hogy ilyen őrülteket hajszolunk
- RealMadridFanatic
Viszont Levy nem akarja eladni. Ha valahogyan mégis menne, akkor meg nem akarja PL-en belül eladni. Más módot nem látok a leigazolására, csak azt, hogy Ő maga is az elnök elé áll, és "harcol" azért, hogy idejöhessen.Ha már Bale, angol pletykák szerint az United, City, Chelsea hármas 93 millió eurót fizetne érte a Tottenham-nak, ezzel szembe mi 70 millió eurót és június 15-ig szeretnénk lezárni az ügyét.
Amúgy elvileg ma is találkozik Ancelotti a sejkkel, miközben már azt is tudni vélik egyesek, hogy iskolát keresett Madridban a lányának (ahová José gyerekei is jártak).
Szóval ma olyat írtak, hogy mivel Wenger csak jövőre venné át a PSG-t, ideiglenesen Leonardo irányítaná a csapatot. Neki viszont valamilyen eltiltásra kell számítania, mert meglökött egy bírót. Ha nem lesz súlyos az eltiltás, és át tudja venni a munkát, akkor elengedik Ancelottit, ellenkező esetben marad.
Szép elméletek születnek azért.
Perez is nyilatkozott megint, ami volt is, hogy Cét nem adná semmi pénzért. Majd egyszer Raúlt is várja vissza. Bale arra született, hogy a Realban játsszon. Ha a Barca el szeretne adni egy játékost, és érdekli a Madridot, akkor lehet szó bizniszről. Nagyvonalakban.
Ami elvileg annyit jelent, hogy ha egy klub X összeget adna érte, és mi is megadjuk, akkor elsőbbségünk van a játékosért folyó harcban,nem? Szóval ettől még mehet feljebb az ára.Magyarán elővásárlási jogunk van Bale-re
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Spurs inkább adja el nekünk mint a PL-ben valakinek + tavaly Modric megvételekor irtunk 1 elővásárlási szerződést amit idén a BvB-vel. Magyarán elővásárlási jogunk van Bale-remohaola írta:Ha már Bale, angol pletykák szerint az United, City, Chelsea hármas 93 millió eurót fizetne érte a Tottenham-nak, ezzel szembe mi 70 millió eurót és június 15-ig szeretnénk lezárni az ügyét.
Thiago nem fog jönni, vagy elviszi egy angol csapat vagy marad Barca-ba.
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Ez a Thiagos ügy nekem kicsit hihetetlen abból a szempontból hogy pont minket választana abban az esetben ha tényleg el akarna igazolni. Nagy rajongója vagyok a srácnak, azon a poszton nem sok ilyen képességű játékos van, érthetetlen hogy a Barca miért nem kezdte már el komolyabban beépíteni őt Xavi helyére. Hogy nálunk esetlegesen milyen szerepet tölthetne be azt nem tudom, kicsit Modric-féle játékos ő , abból a szempontból hogy a támadáshoz sokat tud hozzátenni,technikás, az összjátékban kiváló de védekezésben nem elég hatékony. Éppenséggel egy 4-3-3 -ban bőven lenne helye, de akkor Thiago és Modric mögé kéne egy elég kemény ember, aki mögöttük viszonylag mélyen és hatékonyan védekezik.
Na de előreszaladtam. Nem gondolom hogy lesznek majd ilyen gondjaink, de a stílus amit középpályásként képvisel nagyon bejön, ilyeneket kéne keresnünk, csak sajnos ilyen nem sok van
Na de előreszaladtam. Nem gondolom hogy lesznek majd ilyen gondjaink, de a stílus amit középpályásként képvisel nagyon bejön, ilyeneket kéne keresnünk, csak sajnos ilyen nem sok van
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A dolgok a lehető legjobb irányba mennek, mert idén egyetlen támadóra számíthattunk, az pedig CR volt. Özil, DM, Higu, Benzema, Kaká mind-mind gyengén teljesítettek idén. Részben ennek az oka volt a kp gyengesége is, de azért az csak durva, hogy egy szem CR van, aki képes elől jól teljesíteni. Én eleve egy befejező csatárt és egy szélsőt hoztam volna, úgy tűnik a Bale-Suarez pakkal ez a kívánságom teljesül.Nem jó irányba mennek itt a dolgok,csak jönnek a támadók mindenhonnan.
Még ezen kívül kell egy jhv. Carvajalról elég pozitív nyilatkozatok jelentek meg, én bízom a vezetőségben, hogy elhozzák.
A kp viszont problémás. Jön ugye Casemiro, de ő csak töltelék. Ha gáz van, legyen aki beáll. Innentől kezdve én még egy kkp-s érkezőre számítok. Perez azt nyilatkozta, hogy 2 komoly igazolás lesz, na most a Bale-Suarez pakk ezt teljesítette, úgyhogy ide nem valószínű drága igazolás. Ez nagyon nem jó, de mivel a szóba jövő értelmes megoldásokról lecsúsztunk, olyan játékost nem érdemes venni, aki nem előrelépés. Azt én kizártnak tartom, hogy Ancelottinak elég legyen a Xabi, Khedira, Modric, Casemiro 4-es, 100%, hogy érkezni fog még valaki, de inkább a létszám miatt, és biztosítékként, ha Casemiro full bukta lenne. Ez a személy szerintem Kondogbia lesz. Nagy benga állat, teljesen középszerű játékos egy elit klubhoz viszonyítva, aztán meglátjuk, hogy képes lesz-e szintet lépni. Ha igen, akkor akár az év igazolása is lehet, ha nem... Nos akkor jövőre is mondhatjuk a kedvenc szlogenünk:
"Majd jövőre"
-
Ha már Bale, angol pletykák szerint az United, City, Chelsea hármas 93 millió eurót fizetne érte a Tottenham-nak, ezzel szembe mi 70 millió eurót és június 15-ig szeretnénk lezárni az ügyét.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
De tökmindegy, hogy mikor hozod Bale-t, ha idejön 70-80 millióért, biztos nem a padról nézegeti a stabil középpályánkat, ahogy az 50 milliós Suarez vagy Cavani sem. CR fix 90 perces játékos lesz ezentúl is...Bale dettó, mert ők pont azok a játékosok, akiket nem szokás cserélni.adjuk el higuaint, hozzunk egy csatárt, és álljunk rá a középpálya erősítésére, utána jöhet akár bale is.
Callejon lehet elmegy, De özil fizetését lehet most nyomják fel 7 millióra vagy mennyire, és nehezen tudom elképzelni, hogy nem lesz nyomva egész évben. Tényleg jó lenne, ha már bejelentenék ki lesz az edző, mert akkor lehetne esetleg tudni, hogy ez a sok hír mennyire az ő elképzelése szerint zajlik.Hát remélem hogy Özil nem lesz fix kezdő,mert szerintem folytatni fogja a gyenge játékát jövőre is.Callejont meg elfogják adni én úgy gondolom.
Ez a Thiago gyerek egy támadó típusú középső középpályás, nem? Mit akarunk vele a védekezés kapcsán? Egyébként meg nem hiszem, hogy idejönne amúgy se.Gündogan és Thiago.. kettőjük közül azért nehéz választani..
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, KTE
Nagyon jó lenne egy ilyen keret.Hasonló az elképzelésünk,bár én Casemiro helyett szívesebben látnék egy nagyobb nevet pl:Verrattit vagy Luiz Gustavot!Mike írta:jövőévi keret, kiemelve a kezdőkkel..
Kapusok: Casillas, Lopez, Jesús
Védők: Arbeloa, Carvajal, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
Középpályások: Xabi Alonso, Modric, Khedira, Casemiro, Gündogan, Özil, Bale, Callejón, Jesé
Támadók: C. Ronaldo, Benzema, Suárez, Morata
----------------Courtois/Lunin
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
Amennyiben Suárez és Bale érkezik, valóban a PL két legjobbját hozzuk ide. Ha összeáll ez a C. Ronaldo - Suárez - Bale trió és működni fog, akkor a jó Isten sem tudja megállítani őket. Én kicsit félek, mert mindhárom játékos alapember a mostani csapatában és a játék eléggé kőréjük épül. De szerintem nem lenne baj, ha Ronaldo nem jutna el 40 gólig, viszont a másik két fickó is 20 netán 25 fölött termelne. Ja, és van egy Benzemánk is. Továbbá ha Özil is megrúgja a kétszámjegyűjét, akkor tényleg nem lesz baj. A középpálya mindig problémás, különösen a 4-2-3-1-ben gondolkodva. Xabi Alonso nálam érinthetetlen, olyan egész pályás labdákat a világon csak ő tud. A statisztikák szerint Modric több labdát szerez, mint Khedira. Szerintem jó párost alkotnának, ugyan félő, hogy Modric valóban nem egy ütköző típus. Gündogan és Thiago.. kettőjük közül azért nehéz választani..Az egyik mindenképpen kell..Kondogbiáról meg a youtubeos videókon kívül semmit nem tudok, Vidal és Pogba meg úgysem jöhet. Yaya Touréról még szó sincs. Kövezzetek meg, de Kakát én vagy eladnám, vagy csökkentenék a b nagy fizetéséből. Helyére jöhetne Isco, de most nem ez a lényeges, mivel Modric is tud föntebb játszani. Casemirot pedig mindenképp elhoznám.
Akiket igazolnék: Carvajal, Gündogan, Casemiro, Bale, Suárez
Kiesnek: Adán, Carvalho, Coentrao, Essien, Kaká, Di María, Higuaín
jövőévi keret, kiemelve a kezdőkkel..
Középpályások: Xabi Alonso, Modric, Khedira, Casemiro, Gündogan, Özil, Bale, Callejón, Jesé
Amennyiben Bale-t nem sikerül leigazolni, Navast mindenképpen le kellene, más jelentkezőről nem tudok a posztján..
Gündogan helyett természetesen Thiagóval is kiegyeznék, viszont a Suárez-Cavani párharcot egyértelműen az előbbi nyeri nálam.
Akiket igazolnék: Carvajal, Gündogan, Casemiro, Bale, Suárez
Kiesnek: Adán, Carvalho, Coentrao, Essien, Kaká, Di María, Higuaín
jövőévi keret, kiemelve a kezdőkkel..
Amennyiben Bale-t nem sikerül leigazolni, Navast mindenképpen le kellene, más jelentkezőről nem tudok a posztján..
Gündogan helyett természetesen Thiagóval is kiegyeznék, viszont a Suárez-Cavani párharcot egyértelműen az előbbi nyeri nálam.
kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Khedirával sem lenne akkora probléma ha az edző megmondja neki h márpedig fiam te nem mész előre támadni hanem a kezdőkörnél biztosítasz. Csak ne Xabi legyen mellette hanem Modric. Máris stabilabb lenne a kp. De így h Khedira folyamatosan fent kalandozik a támadók vonalába, hátul meg csak egy lassú Alonso van, gyakorlatilag 0,5 emberünk van a középpályán.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
valóban, ha carvajal-marcelo lesz a két szélső hátvéd, akkor az előttük lévő xabi-khedira kettős még kevesebb lesz, mint idén, és akkor megint cseszhetjük az egészet. de én még bízom benne, hogy ezek csak pletykák, adjuk el higuaint, hozzunk egy csatárt, és álljunk rá a középpálya erősítésére, utána jöhet akár bale is.És a két valószínűsíthető szélső hátvédünkkel együtt nem tudom hogy fogunk védekezni így. Eleve Xabival számolunk, Khedirával hosszabbítani akarunk, tehát jó esetben nem fogunk hozni két betonkemény vkp-t. Még ha hozunk isd középpályást később, kit padoztatnánk?
Nem jó irányba mennek itt a dolgok,csak jönnek a támadók mindenhonnan.
Jövőre sem lehet a kp.-ra nagy nevet hozni szerintem,mert nincs sok belőlük.Vidal hosszabbít ugye.Kondogbia maradt,meg ki még akiket bedobtak?Ja Güngdogan.Hát azért ő nem olyan nagy név,hogy érdemes várni rá 1 évet.
Azt sem hiszem el,hogy mondjuk Dél Amerikában vagy Afrikában vagy mondjuk Franciaországban (Zidane) nem tudnának találni valakit.
Jövőre sem lehet a kp.-ra nagy nevet hozni szerintem,mert nincs sok belőlük.Vidal hosszabbít ugye.Kondogbia maradt,meg ki még akiket bedobtak?Ja Güngdogan.Hát azért ő nem olyan nagy név,hogy érdemes várni rá 1 évet.
Azt sem hiszem el,hogy mondjuk Dél Amerikában vagy Afrikában vagy mondjuk Franciaországban (Zidane) nem tudnának találni valakit.
Hát remélem hogy Özil nem lesz fix kezdő,mert szerintem folytatni fogja a gyenge játékát jövőre is.Callejont meg elfogják adni én úgy gondolom.Itt az a probléma, hogy ha jön bale meg Suarez/Cavani, akkor itt lesz mellettük a fix CR, Özil, Benzema, a lelkes Kaká, Jesé,(Morata), Callejon, meg esetleg Isco, bár szerintem lesz annyi esze, hogy ne minket válasszon.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Itt az a probléma, hogy ha jön bale meg Suarez/Cavani, akkor itt lesz mellettük a fix CR, Özil, Benzema, a lelkes Kaká, Jesé,(Morata), Callejon, meg esetleg Isco, bár szerintem lesz annyi esze, hogy ne minket válasszon.Nyugi én is aggódok, hogy mi lesz, de nem féltem kicsit sem Zizut. Pontosabban nyugodt vagyok, mert ő intézkedik és még itt sincs az új edző... Biztos vagyok, hogy utána beindulnak az események. Majd, ha augusztus közepén még nulla érkező lesz kp-ra akkor lehet aggódni...
Ennyi támadó mellet nehezen tudom elképzelni, hogy ne négy támadóval álljunk fel. És a két valószínűsíthető szélső hátvédünkkel együtt nem tudom hogy fogunk védekezni így. Eleve Xabival számolunk, Khedirával hosszabbítani akarunk, tehát jó esetben nem fogunk hozni két betonkemény vkp-t. Még ha hozunk isd középpályást később, kit padoztatnánk?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Volt egy időszak, amikor nagyon szépen beindultak a kp-s hírek, most meg már csak azokról lehet olvasni, hogy kikről csúsztunk le, ki nem jön, ki mozdíthatatlan
Már nagyon várom, hogy meglegyen az elnökválasztás, beiktassák újra Perezt.
"akkor kedden hivatalba lépek és az edzőkérdéssel fogok kezdeni. Először fogok vele beszélni, mert bármilyen hihetetlen, még nem beszéltünk senkivel. "
Ezt meg egyszerűen nem tudom elhinni. Nem létezik, hogy nincs meg már, hogy ki lesz az edző. Remélem az újraválasztása után beindul az ipar.
Már nagyon várom, hogy meglegyen az elnökválasztás, beiktassák újra Perezt.
"akkor kedden hivatalba lépek és az edzőkérdéssel fogok kezdeni. Először fogok vele beszélni, mert bármilyen hihetetlen, még nem beszéltünk senkivel. "
Ezt meg egyszerűen nem tudom elhinni. Nem létezik, hogy nincs meg már, hogy ki lesz az edző. Remélem az újraválasztása után beindul az ipar.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Amíg Casemiro (akinek az érkezésével sanszos, hogy Kondogbia is kiesik) a biztos húzónevünk, addig nem is baj, hogy nincs szó más kutyaütőkről (már így is van elég a csapatban)! Ettől függetlenül én úgy gondolom, hogy mindenképp megpróbálunk majd (illetve már meg is próbáltunk) egy komolyabb nevet (Gündogan első sorban és álom-nem álom egyelőre Thiagot sem húznám ki a listáról) is hozni arra a posztra, de esélyes, hogy annak az óriási lyuknak a betömése tényleg csak jövőre marad!Sokkal jobban örülnék, ha a középpályásokról szólnának a hírek..
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid