Mennyei futball
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mennyei futball
Az utánpótlás ismét megmutatja!!!! Nem hiszem el, hogy az osztrákok ennyire el tudnak verni minket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Azért bajnokság kezdete előtt jó lenne még igazolni 1-2 MINŐSÉGIT.
A Lazio-Norwich-Kolozsvár vonalat már meg sem merem említeni
A Lazio-Norwich-Kolozsvár vonalat már meg sem merem említeni
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ennél jobban?5-1? Megint égjen a magyar futball pofája...
Szerintem mindegy, hogy mennyire kapunk ki ha kikapunk támadni kell és kész!
Miért őt ki nem engedi el?Két csapattal is megegyeztünk, most meg befutott egy nagyon jó ajánlat, de az meg Besicnek nem lesz jó valószínűleg!Besicet is el kellett volna már engedni, hogy komolyabb dolgokat is tudjanak véghez vinni.
5-1? Megint égjen a magyar futball pofája... Nem igazán tetszett ez a kinti játék felfogás, szóval kíváncsian várom, hogy Doll mit akar hazai pályán. Amúgy szerintem gyengén igazolt a Fradi és Besicet is el kellett volna már engedni, hogy komolyabb dolgokat is tudjanak véghez vinni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Kint beálltunk bekkelni, még kontrázni se nagyon próbáltunk meg, itthon teljesen más meccs lesz a Rijeka ha jól tudom közben még játszik is egy bajnokit, plusz hátha nagy arcuk lesz!Gera is játszhat már talán egy 15-20 percet persze ez nem sok és egy fecske...Persze, de tegnap olyan különbségek voltak a csapatok között, amit szerintem egy héten belül nem igazán lehet ledolgozni. Én pedig pont azt várom, amit te leírtál: támadnia kell a Fradinak, de kinyílnak és sokkal több területe lesz a Rijekának.
Persze nagyon nem mi vagyunk az esélyesek, de ha a meccs elején valahogy betalálnánk vagy kiállítanának egy Rijeka játékost lenne esélyünk!
Nekik kell menni aztán lesz ami lesz teljesen mindegy, hogy 1-0-s összesítéssel esünk ki vagy 5-1-sel...
Persze, de tegnap olyan különbségek voltak a csapatok között, amit szerintem egy héten belül nem igazán lehet ledolgozni. Én pedig pont azt várom, amit te leírtál: támadnia kell a Fradinak, de kinyílnak és sokkal több területe lesz a Rijekának.BBarni írta:Nem vagyok biztos benne, más lesz teljesen a meccs!A Rijeka is támadni fog nekünk sincs sok választásunk, menni kell előre!A tegnapi alapján szerintem a Fradi itthon kapni fog egy 3-ast, szóval nem kell előre nézegetni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Nem vagyok biztos benne, más lesz teljesen a meccs!A Rijeka is támadni fog nekünk sincs sok választásunk, menni kell előre!A tegnapi alapján szerintem a Fradi itthon kapni fog egy 3-ast, szóval nem kell előre nézegetni.
A tegnapi alapján szerintem a Fradi itthon kapni fog egy 3-ast, szóval nem kell előre nézegetni.BBarni írta:Hát azt hiszem ha tovább is mennek magyar csapatok akkor az lesz a végállomás...
Ha a Loki továbbmegy akkor BATE Boriszov és az albán Skënderbeu párharcának győztesével játszik!A Diósgyőr minden bizonnyal a FK Krasznodar ellen, mi pedig a Víkingur (FRO)/Tromsø IL (NOR) meccs győztesével játszanánk!
K
K
- Ferencváros
Azért a Tromsö egy másodosztályú csapat Egy feröeri csapatot meg verni kellene...csak hát a Rijeka..nagyon nyomnunk kellesz itthon.BBarni írta:Hát azt hiszem ha tovább is mennek magyar csapatok akkor az lesz a végállomás...
Ha a Loki továbbmegy akkor BATE Boriszov és az albán Skënderbeu párharcának győztesével játszik!A Diósgyőr minden bizonnyal a FK Krasznodar ellen, mi pedig a Víkingur (FRO)/Tromsø IL (NOR) meccs győztesével játszanánk!
A Loki a Skenderbeut talán megfoghatná, de a BATE-tól simán kikapna. Első meccs 0-0 lett.
A Diósgyőrtől szerintem már a Lovecs elleni eredmény is elismerésre méltó
-
Hát azt hiszem ha tovább is mennek magyar csapatok akkor az lesz a végállomás...
-
Mire gondolsz? Kubatovék azt hitték, hogy a Sliema után már a Play-Off jön?
pénz,Leo,szponzorok stb
Gratulálok!A Sliema Wanderers elleni párharc során tapasztaltak miatt.
Az európai szövetség weboldalán közölte, hogy rasszista megnyilvánulások és feliratok miatt a Puskás-stadion “N” szektorát a következő hazai mérkőzésen le kell zárnia az FTC-nek, valamint 20.000 eurós pénzbüntetés megfizetésére kötelezte klubunkat.
Ezért (is) kell az új szurkolói kártya....
- Ferencváros
Mire gondolsz? Kubatovék azt hitték, hogy a Sliema után már a Play-Off jön?BBarni írta:Több minden máshogy alakult, mint ahogy tervezték!
-
Több minden máshogy alakult, mint ahogy tervezték! Doll még a felkészülés elején mondta, hogy 2 vagy 3 kör lesz a max...Persze ez sorsolástól függ,de még mindig meglehetne a Play-off bár tény, hogy nem sok rá az esély és már nem is kimondott cél!Szinte egy új csapatot építeni nem lehet 1 hónap alatt!Kb 1 hónapja kezdték el a felkészülést a srácok, az első két hét fizikai felmérés és erőnléti edzés, labdás edzések olyan 2-2 és fél hete vannak!Úgy lettek kialakítva az edzések, hogy egy bizonyos időpontra legyenek 100%-sak a játékosok, így lett ütemezve!Ráadásul amíg ilyen az mb1 lebonyolítása addig a magyar csapatok szopni fognak!
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Bbarni! A szezon vége felé azt mondtad, hogy a vezetőség célkitűzése idén az EL Play off. Nem gondoltak arra, hogy ennyi új játékos lesz? Vagy, hogy tervezték ezt? Mert egyelőre nagyon távol állnak ettől.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Augusztusban LEHET, hogy még lesz csapatunk az Európa Ligában. Máris előrelépés tavalyhoz képestMike írta:nem becsülöm én túl, tisztában vagyok vele hogy kurvaszar
csupán azt szerettem volna érzékeltetni, hogy hova jutottunk
és nem csak az aranycsapat óta, hanem az elmúlt mondjuk 5 év alatt is
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nem becsülöm én túl, tisztában vagyok vele hogy kurvaszar
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Túlbecsülöd a magyar focit!Mike írta:akkor is noname, az euripa ligából meg nem érdemes kiindulni, az a kicsiknek fontos csak, meg a végén akik eljutnak addig
lehet jobb csapat, az nincs vitatva, de ez hogy még csak imitálni se próbálták a focit, egy RIJEKA ellen, az...gáz
mer ha egy Betis ellen nem jutunk el a 16osig, akkor azt mondom oké, ott télleg osztálykülönbség van
de mégsem...még az is szégyen
Ezt a mostani Fradit (jelen pillanatban) meg pláne!
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
akkor is noname, az euripa ligából meg nem érdemes kiindulni, az a kicsiknek fontos csak, meg a végén akik eljutnak addig
lehet jobb csapat, az nincs vitatva, de ez hogy még csak imitálni se próbálták a focit, egy RIJEKA ellen, az...gáz
mer ha egy Betis ellen nem jutunk el a 16osig, akkor azt mondom oké, ott télleg osztálykülönbség van
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Azért nem egészen, ez már nem Sliema szint. Mondjuk a Litex-et én sem tartom olyan sokra, hogy meglepetésszerű legyen a Diósgyőr továbbjutása ott, pár éve a Loki és simázta őket.Mike írta:noname csapatok
éljen a magyar labdarúgás
A Rijeka viszont tavaly kiejtette a Stuttgartot és bejutott a csoportkörbe, ahol elég szépen helytálttak, otthon nem kaptak ki a Lyon, Betis, Guimares hármastól, sőt a Betist leixelték spanyolba is.
IFK Göteborg meg 2x-es UEFA kupa győztes.