nem az erősségük.cart írta:És ki lenne, aki védekezik? Ki az, aki labdát szerez? Ezek közül egyiküknek sem az a fő erőssége.Galacticos írta:modric, gündogan, thiagoalcantara, isco, céer, suarez
de ha legelöl mindenki letámad -igen még cr is- akkor szerintem meg lehetne oldani a védekezést.
ebben koppintanám a barcát mert amikor nagyon sikeresek voltak akkor letámadtak mint az atom.
letámadnak a legelöl lévők, rengetegszer labdát szereztek már legelöl is de ha ott nem sikerült akkor az elöl lévő hármas meg az egész csapat egy picit hátrébb tolódott és kezdődött a letámadás elölről, utána ha még előrébb került az ellenfél akkor megint hátrébb zártak és megint aktívan letámadtak.
ha meg már meg van a labda akkor egy ilyen kp-val nem sűrűn veszítenénk el hátul.
szerintem eddig sem a védekezésünkkel volt baj hanem azzal hogyha nálunk volt a labda akkor azon kívül hogy tedd céer elé valahogy ezenkívül semmit nem tudtunk. ja meg ívelgetni benzemára meg higuainra mert amúgy is mindkettő olyan jól fejel...
egy ilyen hármas: modric, thiago, gündogan szerintem jobban védekezne mint a xabi-khedira kettős. de nem csak nekik kéne, mindenkinek ki kéne vennie a részét a védekezésből. mindenkinek le kéne támadni.