Karrier módban most a Monaco-val nyomom, a második szezonom végénél tartok. Úgy játszok hogy csak közép és dél-amerikai játékosaim vannak, a keret igencsak jó, mégis a bajnoki címről megintcsak le fogoj maradni, mert hiányzik egy tank 9-esbe. A kezdőm:
Keylor Navas - Rafael, David Luiz, Juan Jesus, Alex Sandro - Fernando, Vidal - Alexis Sánchez, James Rodriguez, Neymar - Falcao
Cserék: Bonilla, Arias, Galeano, Frauches, Zuniga, Guarin, Gabriel, Nicolas Palacios, Correa, Vitinho, Kelvin, Ibarbo, Douglas Coutinho
Nagyon jó keret, minden fiatalban hatalmas potenciál van, de sokszor nem tudok gólt rúgni. Ilyenkor jönnek a beadások, Falcao meg hiába fejel jól, ha a másik egy fejjel magasabb. Ibarbo viszonylag jó erre, de neki meg rémes befejezése van, kéne nagyon egy ottani Lacina Traoré vagy hozzá hasonló fizikumú játékos. Ha gyorsan megvan a gól Falaco-val rúgok egy meccsen 2-3 gólt, és nyerek 4-5 góllal, de ha nem jön akkor 0-0 vagy kikapok. Az eddigi szezonjaimban mindig bajnok voltam más csapatokkal, 100 feletti pontszámmal, de a Real-ban CR, Bale, Benzema jött a belőtt labdákra, itt meg Neymar-Sánchez-Falcao... Esélytelen. Földön is nehéz mert egyfolytában elnyomják őket, egyedül Neymar-ral csinálok néha nagy szolókat. Első szezonomban bajnoki 3., kupagyőztes és ligakupagyőztes lettem, most a másodikban 1 ponttal lemaradva második vagyok eddig, BL-ben ott vagy az elődöntőben, kupában kiestem a 4 között, ligakupából egyből. Szóval ha valaki tud valami Dél-Amcsi tankot írhatna