![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Premier League
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Premier League
Ha Diaby egeszseges lenne mindig akkor kezdo kp is lehetne akar,de sajnos az mar nemigazan lesz.
Ha meg megy Vermaelen akkor 2 vedo kell,ezt meg mindig tartom. Tavaly is latszott hogy az az egy cserek khv eleg szukos.Foleg az Arsenalnal ahol van serules mindig boven..
Ez az igazolasos dolog se tisztan csak Wenger hibaja,nem mindig volt ugy penz ahogy kellett volna.
Ha meg megy Vermaelen akkor 2 vedo kell,ezt meg mindig tartom. Tavaly is latszott hogy az az egy cserek khv eleg szukos.Foleg az Arsenalnal ahol van serules mindig boven..
Ez az igazolasos dolog se tisztan csak Wenger hibaja,nem mindig volt ugy penz ahogy kellett volna.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Diabyval nem lehet komolyabban számolni, vagyis lehet, csak nem érdemes. Pláne ha egy Wilshere is van még pl, akinek szintén vannak bajai.
Nem illik.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem hülye Wenger, nem hozza Millnert. Ha jön valaki a középpályára akkor az a Schneiderlin/Khedira/Lars Bender 3-as közül fog kikerülni. Legnagyobb valószínűséggel a franciát hozza (Khediraának nagyon magas a fizetésiigénye) De, ha Diaby végre egézséges maradna, akkor nem is kéne középpályást igazolni. Tegnap felkészülési meccsen játszott Abou egy félidőt. Nagyon jó játékos lehetne belőle, csak hát a sok sérülés... Kapus biztosan érkezni fog, eddig Ospina tűnt a befutónak. + ha Vermaelen távozik (Wennger tegnap lenyilatkozta, hogy nem tudja garantálni a maradását), akkor hoz egy belső védőt is.BBarni írta:Angol hírek szerint az Arsenal Khedira helyett Milnert igazolhatja le a Citytől!Nem hittem, hogy ezt mondom de akkor inkább Khedira...bár a kispadra igazából mindegy!
Illetve Wenger papa elkezdett érdeklődni Casillas iránt mivel ingyen megszerezhetné!Nem tudom angol bajnokságba Iker?
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
hiába próbál wenger valamit játszani, amit elképzelt, vagy ami 6-8 éve bevált, ha nincsenek hozzá olyan játékosok. amellett, hogy nem volt hajlandó nagy játékosokat igazolni, a saját legjobbjait mindig eladta.ziro4vr írta:wenger régóta konzekvensen tolja ugyanazt a stílust, állománytól függően kisebb-nagyobb sikerekkel. alexis megszerzése komoly fegyvertény (özilé is az volt, mégha mi tudtuk is, mit vállaltak vele) ugyanakkor még mindig eléggé fantasy csapat ez, ami egy papírra leírva jól működik vagy a fifában, de a valóságban valahogy tartósan nem áll össze vagy kipukkad egy idő után
ha nem is idén, de a következő 2-3 évben remélem bajnokesélyes lesz az arsenal. angliában az ő játékuk tetszik/tetszett a legjobban.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
gt, hol vagy már pajtás, soldado betalált a spursben.
#frípenáltiz
![Gülü :ozil:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
#frípenáltiz
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- ziro4vr
wenger régóta konzekvensen tolja ugyanazt a stílust, állománytól függően kisebb-nagyobb sikerekkel. alexis megszerzése komoly fegyvertény (özilé is az volt, mégha mi tudtuk is, mit vállaltak vele) ugyanakkor még mindig eléggé fantasy csapat ez, ami egy papírra leírva jól működik vagy a fifában, de a valóságban valahogy tartósan nem áll össze vagy kipukkad egy idő utánhala real írta:egyébként jó látni, hogy az arsenal nem csak az eladások terén aktív. talán rájött wenger is, illetve a vezetők, hogy nem lehet mindig kinevelni minőségi játékosokat. ez csak a barcának megy, ugyebár.![]()
a pár évvel ezelőtti arsenal játékát élvezet volt nézni, szép focit nyomtak. remélem megint alakul valami náluk.
Nem illik.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
egyébként jó látni, hogy az arsenal nem csak az eladások terén aktív. talán rájött wenger is, illetve a vezetők, hogy nem lehet mindig kinevelni minőségi játékosokat. ez csak a barcának megy, ugyebár.
a pár évvel ezelőtti arsenal játékát élvezet volt nézni, szép focit nyomtak. remélem megint alakul valami náluk.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- ziro4vr
azt hiszem egy biglia-milner-khedira kp kielégítő lehetne minden szempontból
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Milner
Kedvencem, hatalmas klasszis.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
- ziro4vr
rendesen megszenvedne a beíveléseknél, még jobban, mint de gea az elejénBBarni írta:Angol hírek szerint az Arsenal Khedira helyett Milnert igazolhatja le a Citytől!Nem hittem, hogy ezt mondom de akkor inkább Khedira...bár a kispadra igazából mindegy!
Illetve Wenger papa elkezdett érdeklődni Casillas iránt mivel ingyen megszerezhetné!Nem tudom angol bajnokságba Iker?
milner meg a világ vicce, ha norvégnak születik, most egy harmadosztálybeli csapatban játszana
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Angol hírek szerint az Arsenal Khedira helyett Milnert igazolhatja le a Citytől!Nem hittem, hogy ezt mondom de akkor inkább Khedira...bár a kispadra igazából mindegy!
Illetve Wenger papa elkezdett érdeklődni Casillas iránt mivel ingyen megszerezhetné!
Nem tudom angol bajnokságba Iker?
Illetve Wenger papa elkezdett érdeklődni Casillas iránt mivel ingyen megszerezhetné!
- alexoxladjackoxi
A Goal.com szerint Nastasicot a City 19 millió euroért engedné el. Érdeklődő akad bőven, főleg Olaszországból. A Roma, az Inter és a Fiorentina is soraiban tudná a szerb védőt.
Szerintem ez az ár elég reálisnak tűnik, ráadásul valószínű olyan csapathoz igazolna, ahol állandó játéklehetőség várna rá.
Szerintem ez az ár elég reálisnak tűnik, ráadásul valószínű olyan csapathoz igazolna, ahol állandó játéklehetőség várna rá.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
http://www1.skysports.com/football/news ... ester-cityalexoxladjackoxi írta:Ezt miből szűrted le??? Én nem bánnám, ha eligazolna. Legalább az egyik riválisunk gyengülne. Menjen a PSG-be vagy még nálunk húzzon le 3-4 évetLadislao Suarez írta:Úgy tűnik Yaya marad a City-nél., csak el a Cityből. Kíváncsi vagyok kivel akarnák pótolni. Mondjuk pótolni úgy se tudják max befoltozni az általa hagyott hatalmas űrt. Azt meg nem hiszem, hogy Fernandot stabil kezdőnek igazolták, Touré utódnak.
Ő nyilatkozta.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
- alexoxladjackoxi
Ezt miből szűrted le??? Én nem bánnám, ha eligazolna. Legalább az egyik riválisunk gyengülne. Menjen a PSG-be vagy még nálunk húzzon le 3-4 évetLadislao Suarez írta:Úgy tűnik Yaya marad a City-nél.
- Fuentealbilla
Mi a Fevernovát nyúztuk nagyon sokáig. Szerintem az még 1 korrekt laszti volt.ericco írta: A Tricolore pedig legenda, azóta sem készítettek olyan jó labdát szerintem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem van egynmate írta:Adidas Outletben megkapod 1 év múlva 10k-ért, mert senki nem viszi el.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Replika es ingyen volt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Adidas Outletben megkapod 1 év múlva 10k-ért, mert senki nem viszi el.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A 96-os Questra is jó volt, rongyosra rúgtuk anno. Persze csak egy replica volt, de akkor isnmate írta:Nem kell egyébként messze menni, a 94-es Questra
A Tricolore pedig legenda, azóta sem készítettek olyan jó labdát szerintem.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Madridban a bl döntős labda 170 euró voltnmate írta:Az a baj ezekkel a labdákkal, hogy lufi az összes. Kb. 25 rongyot ér egy, fociztam már ilyennek, nekem nagyon nem jönnek be. Persze profi focisták csak megszokták már, de én nem értem ezek miért jók.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Nem kell egyébként messze menni, a 94-es Questra vagy 98-as Tricolore pl. pont optimális volt, mai napig a legjobb labdák.
Bár előbbivel még nem fociztam, de biztos vagyok benne, hogy az is jó
Bár előbbivel még nem fociztam, de biztos vagyok benne, hogy az is jó