Ti mit szóltok ehhez, Carlo papa visszahozná Canales-t. Sokkal jobban örülnék, ha ő lenne Özil helyett, én bírtam a srácot. :-)According to 'Goal' Carlo Ancelotti sees Sergio Canales as a valuable addition to the squad and he could be on his way back to Real Madrid in the summer transfer window
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Bocsánat a dupláért, de már nem tudom szerkeszteni.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Marcelo Bielsa is esélyes a posztra, mint egy C terv. Hát nem tudom, ez remélem kamu
Amíg nincs hivatalos hír, addig Kloppban reménykedem. Hátha
Amíg nincs hivatalos hír, addig Kloppban reménykedem. Hátha
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
CS0ki Thiago-ra célzott szerintem.Géci írta:Én pl ma olvastam, hogy jól érzi magát Angliában és, hogy jövőre még biztos, hogy a Liverpool játékosa lesz. (goal.com)CS0ki írta: Mondjuk továbbra se értem miért téma a yerek, nem fog idejönni.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én pl ma olvastam, hogy jól érzi magát Angliában és, hogy jövőre még biztos, hogy a Liverpool játékosa lesz. (goal.com)CS0ki írta: Mondjuk továbbra se értem miért téma a yerek, nem fog idejönni.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ezek alapján a jelenlegi keret fele nem érdemes a mezre. és ez így van már hosszú évek óta. szóval sztem jöjjön csak suarez, én verdesném magam a földhöz örömömben.Raúl írta:Természetesen az első opció kell, emellett kell még az agy is amivel felfogja a sporttárs, hogy a Real Madridban játszik és, hogy ez mit jelent...győztes mentalitás és akarat kell, aki felszántja a pályát a győzelemért és a sikerért, vagy megalkuvó jófiú, aki mindenki kedvence?
Amúgy a második opció sem rossz mondjuk egy edzővel, aki beleveri a jófiúba a győztes mentalitást...
így van, a tehetsége alapján már rég alapembernek kéne lennie. nem baj, remélem nyomják még ezt a mostanit egy ideig, de most már egyre több csapat vérezteti ki őket.Nem lehet, hogy az a gond vele, hogy ő próbálkozik cselekkel is, nem csak a tili-tolit nyomja? Gondolom ezért nem fekszik neki a játék. Sokkal nagyobb szabadságot igényelne szerintem a stílusa alapján.
Nem lehet, hogy az a gond vele, hogy ő próbálkozik cselekkel is, nem csak a tili-tolit nyomja? Gondolom ezért nem fekszik neki a játék. Sokkal nagyobb szabadságot igényelne szerintem a stílusa alapján.francois írta: egyébként sztem az a legnagyobb baj, hogy neki egy 4-3-3-ban nincs helye, ő a mi középpályánkon tul mélyen játszik. sokkal jobban fekudne neki egy 4-2-3-1-ben a csatár mögötti pozíció.
És hogy jön ide ez most? Suarezzel akinek baja van, annak nem a győztes mentalitásával vagy a pálya felszántásával van baja, hanem hogy egy színészkedő vadparaszt, aki teli van irritáló tulajdonságokkal.győztes mentalitás és akarat kell, aki felszántja a pályát a győzelemért és a sikerért, vagy megalkuvó jófiú, aki mindenki kedvence?
Mondjuk ezek nagyjából dos dantosra is igazak, aki a tökömtudja melyik spanyol középcsapatban vergődik mostanra. Mondjuk továbbra se értem miért téma a yerek, nem fog idejönni.láttad, hogy mennyire technikás? milyen megoldásai vannak? meglátásai? passzai? mennyire labdabiztos?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk akkor az már rég rossz, ha Xavi még mindig jobb nála. Xavi idén elképesztő nagy flop volt már... de hát erőltessétek csak. Jó ez így nekünkfrancois írta: mert bár xavi látványosan kezd lassulni, még fél lábbal is 2x jobb mint thiago.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Hierro, R. Carlos, Zizou
- Kedvenc csapatod: régiek :)
Olaszoknál van pár jó gyerek akiért szívesen adnék pénzt.más:
újabban új ronaldonak hívnak egy kolumbiai gyereket, az udineseben játszik, 21 éves.
gyors, erős, robbanékony, technikás. a liverpool - valszeg suarez helyére - vinné.
Romából -Marquinhos elképesztő milyen szezont hozott le, nagyon tetszik a játéka, a jövő T. Silvája
Sampdoria - Icardi 10 gól és 4 gólpassz, még kevés de benne is van tehetség
Sampdoria - Obiang 21 éves, közpső kp egy adag gólpasszal segítette csapatát Ő is, elég higgadt és jól lát
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric
Természetesen az első opció kell, emellett kell még az agy is amivel felfogja a sporttárs, hogy a Real Madridban játszik és, hogy ez mit jelent...győztes mentalitás és akarat kell, aki felszántja a pályát a győzelemért és a sikerért, vagy megalkuvó jófiú, aki mindenki kedvence?
Amúgy a második opció sem rossz mondjuk egy edzővel, aki beleveri a jófiúba a győztes mentalitást...
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
hát sztem marhára nem bonyolult. azért egy xavi-iniesta duo mögött befutni annyira nem egyszerű. idén sem fog többet játszani mint tavaly, mert bár xavi látványosan kezd lassulni, még fél lábbal is 2x jobb mint thiago.Kerlon írta:Még egyszer megkérdem: miért kellene nekünk az a Thiago ennyire, aki ott nem tud befutni, ahol nevelték? Abba a rendszerbe tanult meg focizni... Arra még senki nem gondolt, hogy lehet a gyerek egy Bojan, Dos Santos-féle felkarolt ember? Én nem értem, hogy miért akarja mindenki ennyire...
bojan, dos santos kalibernél nem kérdés h jobb-e, viszont nekem nagy kétségeim vannak afelől h ő valaha is lesz e óriási klasszis. néha hosszu hosszu percekre el tud tűnni a mezőnyben ami egy középső középályásnak nagyon nem jó, emellet rendkivul fegyelmezetlen, nagyon sok labdát szór el. fiatal még, bőven lenne ideje még fejlődni, ha meg türelmetlen mehet a picsába én biztos nem fogok érte könnyeket hullajtani (mint ahogy soha nem is tettem és nem is fogom senkiért). egyébként sztem az a legnagyobb baj, hogy neki egy 4-3-3-ban nincs helye, ő a mi középpályánkon tul mélyen játszik. sokkal jobban fekudne neki egy 4-2-3-1-ben a csatár mögötti pozíció.
- hehe
bővebben: láttad már játszani? gondolom igen. láttad, hogy mennyire technikás? milyen megoldásai vannak? meglátásai? passzai? mennyire labdabiztos? xavi az egyik legjobb ott a posztján évek óta, csecs meg a nagy hazatérő tékozló fiú, persze hogy előtte vannak a katalánok a katalán edzőknél a sorban.Kerlon írta:Indokolj és ne ironizálj. Kicsit elfogult vagyok a te véleményeid iránt... Vagy Isten császár valaki vagy hulladék...hehe írta: visszakérdezek: van szemed?
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0624_n.jpg
Már a nyáron játszhatunk Mourinho ellen.
ilyen képességű és tudású játékos a világon mindenütt megállja a helyét, és nem is akárhogy, ha van agya.
más:
újabban új ronaldonak hívnak egy kolumbiai gyereket, az udineseben játszik, 21 éves.
gyors, erős, robbanékony, technikás. a liverpool - valszeg suarez helyére - vinné.
itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=UyuTpNGOegw
sztem korrekt.
Indokolj és ne ironizálj. Kicsit elfogult vagyok a te véleményeid iránt... Vagy Isten császár valaki vagy hulladék...hehe írta:visszakérdezek: van szemed?Kerlon írta:Még egyszer megkérdem: miért kellene nekünk az a Thiago ennyire, aki ott nem tud befutni, ahol nevelték? Abba a rendszerbe tanult meg focizni... Arra még senki nem gondolt, hogy lehet a gyerek egy Bojan, Dos Santos-féle felkarolt ember? Én nem értem, hogy miért akarja mindenki ennyire...
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0624_n.jpg
Már a nyáron játszhatunk Mourinho ellen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
visszakérdezek: van szemed?Kerlon írta:Még egyszer megkérdem: miért kellene nekünk az a Thiago ennyire, aki ott nem tud befutni, ahol nevelték? Abba a rendszerbe tanult meg focizni... Arra még senki nem gondolt, hogy lehet a gyerek egy Bojan, Dos Santos-féle felkarolt ember? Én nem értem, hogy miért akarja mindenki ennyire...
győztes mentalitás és akarat kell, aki felszántja a pályát a győzelemért és a sikerért, vagy megalkuvó jófiú, aki mindenki kedvence?Raúl írta:Én nem értem ezt gyerekek... Már a magatartása miatt sem hozhatjuk el ezt a Suárez-t egy Királyi Gárdába! Elharapja Messi torkát, vagy letépi Neymar fülét, aztán eltiltás, meg sajtó általi halál... Kell nekünk még egy Pepe ügy?
Előbb - utóbb mindenkit elfogadok és megkedvelek a Madridban, de őt nem tudom elképzelni fehér mezben...
Bale kell...
neked és a hozzád hasonlóknak mondom, nézzetek már szét kicsit milyen el clasicok voltak az elmúlt 30 évben és mik történtek azokon.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric
Én nem értem ezt gyerekek... Már a magatartása miatt sem hozhatjuk el ezt a Suárez-t egy Királyi Gárdába! Elharapja Messi torkát, vagy letépi Neymar fülét, aztán eltiltás, meg sajtó általi halál... Kell nekünk még egy Pepe ügy?
Előbb - utóbb mindenkit elfogadok és megkedvelek a Madridban, de őt nem tudom elképzelni fehér mezben...
Bale kell...
Bale kell...
Még egyszer megkérdem: miért kellene nekünk az a Thiago ennyire, aki ott nem tud befutni, ahol nevelték? Abba a rendszerbe tanult meg focizni... Arra még senki nem gondolt, hogy lehet a gyerek egy Bojan, Dos Santos-féle felkarolt ember? Én nem értem, hogy miért akarja mindenki ennyire...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ha kifizetik a kivásárlási árát, tökmindegy mit akar Benitez. Olcsóbban meg eddig se adták volna el.Cavanit szerintem el is felejthetjük. Benítez nem fogja eladni a legjobb játékosát.
Falcao meg továbbra is érdekes...Ha jól alakul a dolog, talán 29 éves korára újra játszhat néhány meccset a BL-ben. Viszont számolgathatja a 14 millióját.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én inkább úgy fogalmaznék,hogy Thiago vagy Isco..mindkettő fölösleges szvsz.kipriotis írta:ezeknek az érkezőknek tudnék nagyon örülni:
Carvajal
Gündogan
Thiago
Bale
Suárez
+ esetleg Isco
ejj de jó lenne..
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
szerintem ebben a forum tobbsege kiegyezne...en biztos. Mondjuk ha Isco jonne, akkor Ozilt el kellene adni mert mar tul sok lenne a tkp, ha meg Jeset is felhoznank.kipriotis írta:ezeknek az érkezőknek tudnék nagyon örülni:
Carvajal
Gündogan
Thiago
Bale
Suárez
+ esetleg Isco
ejj de jó lenne..
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
ezeknek az érkezőknek tudnék nagyon örülni:
Carvajal
Gündogan
Thiago
Bale