ezen a fórumon ennek nem kéne annyira örülniBBarni írta:Az Arsenal nem fogja leigazolni Khedirát angol hírek szerint!![]()
![]()
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 21., hétfő 22:10
ezen a fórumon ennek nem kéne annyira örülniBBarni írta:Az Arsenal nem fogja leigazolni Khedirát angol hírek szerint!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 21., hétfő 22:09
BBarni írta:Az Arsenal nem fogja leigazolni Khedirát angol hírek szerint!![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 21., hétfő 22:09
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 21., hétfő 22:08
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 21., hétfő 22:05
ha jól igazolnak, nemzetközi porond híján jók lehetnek a bajnokságban. a liverpoolnak sem jött rosszul a plusz kötelezettség hiánya. valamint lajos azért pöppet jobb mint moyes. az a faszi...óriási kapufa volt.ziro4vr írta:arsenal gyengébb kerettel is mindig ott volt a négyben, most sem lesz másképp
united szerintem majd csak a következő utáni szezonra lesz az igazi, a 4. bl helyért csatázhatnak
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 21., hétfő 21:59
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 21., hétfő 21:57
szerintem a Chelsea-Pool-MU-MC négyes lesz előlziro4vr írta:nálam jövőre max 4. helyért mehet a pool. city, chelsea, arsenal előttük lesz szerintem
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 21., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 21., hétfő 21:54
Géci írta:Én azt hittem, hogy Besic már a Swansea ban vantorjack írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ol-2351629
némi összefoglaló az eddigi transzferekről.
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. július 21., hétfő 21:48
1. azért nekünk volt jópár értelmes játékosunk Suarez mellett is, sakho-sterling-coutinho-sturridge tengely megmaradde tényleg kezd kicsit el "Tottenhamesedni" a helyzet.
hát cou eléggé adja középen, tovább van egy henderson (róla nem vitatkozok, spanyolban nincs megbecsülve a futóbolond játékos), meg gerrard. Most jött ugye Can és Lallana (valszeg őis a kpra, de ez nembiztos). isco-t szívesen elnézegetném nálunk, tegnap szóba is került, de még mellette ottvan Di maria és Reus is. Szerintem lesz egy "marque singing"unk, egy nagy név, és azis lehet, hogy ez a 3 közül valaki. Én spec az argentinnak örülnék legjobban, talán neki feküdne a legjobban a PL. Cavani meg lókukinak se kell. A védelem közepe meg tökéletes lenne ezzel a Lovren-Sakho duóval, balhátvédnek meg szerintem Moreno fog jönni idővel.Kövezz meg, ha rosszul látom, de szerintem nincs igazán jó belső középpályásotok, megbízható balhátvédetek és kell egy jó belső védő is. Isco és Cavani meg azért szükséges, hogy legyenek klasszis játékosok is. Nyilván Lajost valahogy meg kell próbálni pótolni.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 21., hétfő 21:39
Én azt hittem, hogy Besic már a Swansea ban vantorjack írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ol-2351629
némi összefoglaló az eddigi transzferekről.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 21., hétfő 21:30
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 21., hétfő 21:23
alexoxladjackoxi írta:de szerintem nincs igazán jó belső középpályásotok
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 21., hétfő 21:17
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 21., hétfő 21:14
Remy és Origi gondolom a padra jönne, de tényleg kezd kicsit el "Tottenhamesedni" a helyzet. Azért Suarezt nem hinném, hogy Remyvel vagy épp Origivel kéne pótolni. Mignolet - Glen Sakho Lovren Moreno - Gerrard/Lucas XY - Sturridge Isco Coutinho - Cavani.sucre írta:na a héten 3 játékos érkezhet. Remy, Lovren és origi. A francia elvileg ma utazik bostonba, ahol az lfc edzőtáborozik, lovrent pedig nem akarja hátráltatni a Soton, elméletileg a horvát a spurst és az arsenalnak is nemet mondott, liverpoolba akar jönni. origi meg rögtön visszalesz adva kölcsönbe a lillenek egy évre.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 21., hétfő 20:57
majd megnyugodnak ha Mathieut bejelentikGéci írta:eb-n ma elég sokan lettek emósok ettől a hírtől...BBeno írta:MU elvileg közel van Hummelshez. 20 millió. jó ár érte.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 21., hétfő 20:47
eb-n ma elég sokan lettek emósok ettől a hírtől...BBeno írta:MU elvileg közel van Hummelshez. 20 millió. jó ár érte.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 21., hétfő 19:25
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 21., hétfő 19:24
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 21., hétfő 19:20
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem