Istenemmiró írta:és fényévekkel gyengébb futballista.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En nem bannam ha jonne jupp itt lenne 1-2 evet meg a nyugdij elott nyerne az alatt egy bl-t aztan visszavonulna es bejelentenek hogy Arsene alair es Zizouval az oldalan berendezkednek hosszutavra. 5-10 eves ciklusra. Az alatt szepen Zidane kitanulhatna a mesterseget Wenger mellett ha Perez ugyis edzot akar faragni belole.
ezt a forgatokonyvet barmikor alairnam
ezt a forgatokonyvet barmikor alairnam
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
és fényévekkel gyengébb futballista.Úgy húzogat, de sokkal gyorsabb, mint Raúl.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
Úgy húzogat, de sokkal gyorsabb, mint Raúl.schranzer írta:Amugy csak nekem tunik ugy, hogy Suareznek amolyan Raúlos mozgása van? Picit tomzsibb mint Raúl, de ahogyan megindul a labdával, azok az apro léptek, meg azok a klasszikus cselek, hogy nem biciklizek meg joga bonitozok, hanem oldschool modon jobbra balra forgatom a vedot, nekem Raúlt juttatják az eszembe még a feje alakja meg a frizurája is olyan régi Raúlos
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
atyaég, most estem be gép elé, kerdek reménykedni Suarezben
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Amugy csak nekem tunik ugy, hogy Suareznek amolyan Raúlos mozgása van? Picit tomzsibb mint Raúl, de ahogyan megindul a labdával, azok az apro léptek, meg azok a klasszikus cselek, hogy nem biciklizek meg joga bonitozok, hanem oldschool modon jobbra balra forgatom a vedot, nekem Raúlt juttatják az eszembe még a feje alakja meg a frizurája is olyan régi Raúlos
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
arról én nem tehetekhehe írta:jó de azért nézzük már meg milyen keret volt ott, meg most milyen van. azokat nem zavarta a laszti. azokkal lehetett focizni.
először utáltam azt a csapatot, mert mindenkit levertek
aztán véletlenül láttam pár meccset a tv-be, és rájöttem hogy azért ba meg mert ezek rohadt jól és szépen játszanak
aztán elkezdtem szurkolni nekik, főleg mikor Figo is odakerült
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ramirest én is birom,csak az a baj hogy szóba se került,meg a csetlik se adná sztm.Ramirest hoznám védekezőnek a középpályára,szerintem hasonlóan nyomja mint Makalele annó. Az ára se túl magas 27 milliót ír a transfermarkt, ennél biztos drágább lenne,de sztem 4-5 évre megoldaná még most töltötte a 26ot,és jobb szélsőként is bevethető,a benficába főleg ott játszott.Előre Suarez nekem nagy kedvencem a vb óta.Sokan fikázzák,pedig a legnagyobb arc: http://www.youtube.com/watch?v=pafN0BZhX5Y
.
Amúgy sokkal komplexabb játékos mint Makelele volt annó.Én favorizálnám az biztos.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
jó de azért nézzük már meg milyen keret volt ott, meg most milyen van. azokat nem zavarta a laszti. azokkal lehetett focizni.Az egyik legszebb focit játszó Real kb. Labda végig a földön, gyors passzok, tisztára teremfoci style.
amúgy a bájernnel is földfocit játszatott elsősorban.
nem kérdés, hogy hatalmas edző, aki a kerethez tudja igazítani a saját taktikáját és elképzeléseit - amire pl murinnyó nem volt képes - és igencsak komoly szakember a sok csipcsup agyonhypeolt edző között.
én aszondom, akár ancelotti, akár jupp jön, jobbak leszünk vele, mint exedzőbával voltunk. csak nehogy vmi 3. arc integessen vigyorogva.
- Anthony
Az egyik legszebb focit játszó Real kb. Labda végig a földön, gyors passzok, tisztára teremfoci style.Mike írta:Én csak 2000-től követem a Real Madrid ügyes bajos dolgait, ő meg ugye 98-ban már volt itt. Aki emlékszik rá, milyen volt az a csapat? Milyen felfogás jellemzte, stb.
A Bayern már 100%-ban elvitte Neymart is...Marky írta:kérdés, mennyire reális ez a ukrán fenegyerek véleménye
- ganjaman89
- Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
- Kedvenc csapatod: real madrid cf
Beírom ide is hátha vmi barcás pö.cs majd belekött.
Ramirest hoznám védekezőnek a középpályára,szerintem hasonlóan nyomja mint Makalele annó. Az ára se túl magas 27 milliót ír a transfermarkt, ennél biztos drágább lenne,de sztem 4-5 évre megoldaná még most töltötte a 26ot,és jobb szélsőként is bevethető,a benficába főleg ott játszott.Előre Suarez nekem nagy kedvencem a vb óta.Sokan fikázzák,pedig a legnagyobb arc: http://www.youtube.com/watch?v=pafN0BZhX5Y.
béke
Ramirest hoznám védekezőnek a középpályára,szerintem hasonlóan nyomja mint Makalele annó. Az ára se túl magas 27 milliót ír a transfermarkt, ennél biztos drágább lenne,de sztem 4-5 évre megoldaná még most töltötte a 26ot,és jobb szélsőként is bevethető,a benficába főleg ott játszott.Előre Suarez nekem nagy kedvencem a vb óta.Sokan fikázzák,pedig a legnagyobb arc: http://www.youtube.com/watch?v=pafN0BZhX5Y.
béke
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
besírok, még úgy is, hogy tudom, hogy beszél spanyolul és angolul isRaúl írta:És ő beszél németül. Képzeljétek el, hogy Özil mostantól érteni fogja azt, amit az edző mond neki. Középpálya megoldvaLehet Jupp jon
jupp is egy jó választás, ismeri a közeget, veterán, pályája csúcsán van, a totális futballban nevelkedett fiatal kora óta, szóval tötyörgés biztos nem lenne. a játékosokat is tudja kezelni. kérdés, mennyire reális ez a ukrán fenegyerek véleménye
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
na mégis Jupp jön? Hmm
Én csak 2000-től követem a Real Madrid ügyes bajos dolgait, ő meg ugye 98-ban már volt itt. Aki emlékszik rá, milyen volt az a csapat? Milyen felfogás jellemzte, stb.
A Bayernt én csak pár BL meccsen láttam, abból meg nem akarom megítélni egy egész éves munkásságát.
Özil meg már rég érteni beszéd spanyol
Én csak 2000-től követem a Real Madrid ügyes bajos dolgait, ő meg ugye 98-ban már volt itt. Aki emlékszik rá, milyen volt az a csapat? Milyen felfogás jellemzte, stb.
A Bayernt én csak pár BL meccsen láttam, abból meg nem akarom megítélni egy egész éves munkásságát.
Özil meg már rég érteni beszéd spanyol
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- schranzer
Raúl írta: És ő beszél németül. Képzeljétek el, hogy Özil mostantól érteni fogja azt, amit az edző mond neki. Középpálya megoldva
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric
És ő beszél németül. Képzeljétek el, hogy Özil mostantól érteni fogja azt, amit az edző mond neki. Középpálya megoldvaLehet Jupp jon
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Gólokat szeretnék már látni a csatároktól.Gólokat.Kis túlzással az sem érdekel különösebben,ha 6-7 meccsenként eltiltják azt az ökröt,ha eközben termel rendesen.Falcaohoz hasonlítod azt a zombit? :lol: Hasonlítsuk a real egykori támadóihoz akkor, Raúl, Ronaldo, RvN, stb. Mégis hogy jöhet szóba ez az "ember"? Pepé még oké hogy művel baromságokat, mert egy védő legyen agresszív, de egy csatárnak nem azzal kéne kitűnnie h megeszi az ellenfelet. Nem átvitt értelemben. Egy barca ellen olyat csinálna h a futballtól is eltiltanák. Én már rég eltiltottam volna. Pfujj
Egy valami lehet aggasztó,hogy ha összeveszik valakivel a csapaton belül.Az bomlasztó lehet.
De profi edző,profi játékosok,meg egy keménykezű elnök,és ennek elejét lehet venni.
Brandon Rogers is tudta kezelni(öltözőn belül,mert a pályán nem,lehet nem is akarta)akkor xy mesternek miért ne sikerülne...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- schranzer
Lehet Jupp jon. Aki mivel német, lehet kijelentette hogy Khedirával számol a jovoben. Ezért hosszabbítunk vele
- Anthony
Ki kell bírni hétfőig, már nem sok idő.
De mondjuk érdekes, hogy Ancelotti még nem mondott le, nem jó jel.
De mondjuk érdekes, hogy Ancelotti még nem mondott le, nem jó jel.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kihez hasonlíthatná, mint az eddigi lehetséges opciókhoz? Amúgy tajparasztságán kívül top5 csatár jelenleg, szóval ha félre tudja rakni a baromságait, amit kétlek, én örülnék, Benzema tötyörgése, Higu .... után felüdülés lesz a játéka.realfan91 írta:Falcaohoz hasonlítod azt a zombit?
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Falcaohoz hasonlítod azt a zombit? Hasonlítsuk a real egykori támadóihoz akkor, Raúl, Ronaldo, RvN, stb. Mégis hogy jöhet szóba ez az "ember"? Pepé még oké hogy művel baromságokat, mert egy védő legyen agresszív, de egy csatárnak nem azzal kéne kitűnnie h megeszi az ellenfelet. Nem átvitt értelemben. Egy barca ellen olyat csinálna h a futballtól is eltiltanák. Én már rég eltiltottam volna. Pfujjmorientes írta:Igen,valóban az.De ha idejön,és meccseket dönt el a góljaival,akkor talán megbocsátok neki... :-)És hogy jön ide ez most? Suarezzel akinek baja van, annak nem a győztes mentalitásával vagy a pálya felszántásával van baja, hanem hogy egy színészkedő vadparaszt, aki teli van irritáló tulajdonságokkal.
Én azt mondom,jobb lenne mint Cavani,és lenne olyan jó mint Falcao.