Kommentáld a híreket
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Suareznek talán benő a feje lágya ha már egy Real Madrid akarja, képességekben szerintem is üti Cavani/Falcao kettőst és pénzben is jobban járunk vele. Suarezben van egy joindulatú önteltség a kapu előtt ahogy én látom a játékát, ha ott van a kapu előtt hihetetlen helyzetekből tud gólokat szerezni és ezek nem egy esetek... jól lő ballal is. Én rá voksolnék csatár kérdésben.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Felesleges volt, mehet vele együtt a cselszkibeKhedira facebookon mondott köszönetet José Mourinhónak
Suarez meg felőlem jöhet. Leszarom, hogy tirpák, amíg berúgja a helyzeteit és tiszteli a klubot.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Suárez jó lenne.Olcsóbb mint Cavani meg Falcao,és szerintem van is olyan jó,mint a másik kettő.Nem érdekel addig a hülyesége,amíg teljesít a pályán. És ez a Poolban megvan és anno az Ajaxban is megvolt.
Legalább Benzema is összekapja magát talán. (különben jövőre mehet ő is isten hírével.)
Legalább Benzema is összekapja magát talán. (különben jövőre mehet ő is isten hírével.)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
És mint ember egyaránt.miró írta:és fényévekkel gyengébb futballista.
Azt, hogy sokkal gyorsabb, ha egyáltalán,nem hiszem. Azért 2000-s évek környékén volt ott sebesség.Kerlon írta:Úgy húzogat, de sokkal gyorsabb, mint Raúl.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Egyébként byrom a felirást a mezen. Nagyon eltalálták szerintem
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Istenemmiró írta:és fényévekkel gyengébb futballista.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En nem bannam ha jonne jupp itt lenne 1-2 evet meg a nyugdij elott nyerne az alatt egy bl-t aztan visszavonulna es bejelentenek hogy Arsene alair es Zizouval az oldalan berendezkednek hosszutavra. 5-10 eves ciklusra. Az alatt szepen Zidane kitanulhatna a mesterseget Wenger mellett ha Perez ugyis edzot akar faragni belole.
ezt a forgatokonyvet barmikor alairnam
ezt a forgatokonyvet barmikor alairnam
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
és fényévekkel gyengébb futballista.Úgy húzogat, de sokkal gyorsabb, mint Raúl.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
Úgy húzogat, de sokkal gyorsabb, mint Raúl.schranzer írta:Amugy csak nekem tunik ugy, hogy Suareznek amolyan Raúlos mozgása van? Picit tomzsibb mint Raúl, de ahogyan megindul a labdával, azok az apro léptek, meg azok a klasszikus cselek, hogy nem biciklizek meg joga bonitozok, hanem oldschool modon jobbra balra forgatom a vedot, nekem Raúlt juttatják az eszembe még a feje alakja meg a frizurája is olyan régi Raúlos
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
atyaég, most estem be gép elé, kerdek reménykedni Suarezben
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Amugy csak nekem tunik ugy, hogy Suareznek amolyan Raúlos mozgása van? Picit tomzsibb mint Raúl, de ahogyan megindul a labdával, azok az apro léptek, meg azok a klasszikus cselek, hogy nem biciklizek meg joga bonitozok, hanem oldschool modon jobbra balra forgatom a vedot, nekem Raúlt juttatják az eszembe még a feje alakja meg a frizurája is olyan régi Raúlos
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
arról én nem tehetekhehe írta:jó de azért nézzük már meg milyen keret volt ott, meg most milyen van. azokat nem zavarta a laszti. azokkal lehetett focizni.
először utáltam azt a csapatot, mert mindenkit levertek
aztán véletlenül láttam pár meccset a tv-be, és rájöttem hogy azért ba meg mert ezek rohadt jól és szépen játszanak
aztán elkezdtem szurkolni nekik, főleg mikor Figo is odakerült
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ramirest én is birom,csak az a baj hogy szóba se került,meg a csetlik se adná sztm.Ramirest hoznám védekezőnek a középpályára,szerintem hasonlóan nyomja mint Makalele annó. Az ára se túl magas 27 milliót ír a transfermarkt, ennél biztos drágább lenne,de sztem 4-5 évre megoldaná még most töltötte a 26ot,és jobb szélsőként is bevethető,a benficába főleg ott játszott.Előre Suarez nekem nagy kedvencem a vb óta.Sokan fikázzák,pedig a legnagyobb arc: http://www.youtube.com/watch?v=pafN0BZhX5Y
.
Amúgy sokkal komplexabb játékos mint Makelele volt annó.Én favorizálnám az biztos.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
jó de azért nézzük már meg milyen keret volt ott, meg most milyen van. azokat nem zavarta a laszti. azokkal lehetett focizni.Az egyik legszebb focit játszó Real kb. Labda végig a földön, gyors passzok, tisztára teremfoci style.
amúgy a bájernnel is földfocit játszatott elsősorban.
nem kérdés, hogy hatalmas edző, aki a kerethez tudja igazítani a saját taktikáját és elképzeléseit - amire pl murinnyó nem volt képes - és igencsak komoly szakember a sok csipcsup agyonhypeolt edző között.
én aszondom, akár ancelotti, akár jupp jön, jobbak leszünk vele, mint exedzőbával voltunk. csak nehogy vmi 3. arc integessen vigyorogva.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az egyik legszebb focit játszó Real kb. Labda végig a földön, gyors passzok, tisztára teremfoci style.Mike írta:Én csak 2000-től követem a Real Madrid ügyes bajos dolgait, ő meg ugye 98-ban már volt itt. Aki emlékszik rá, milyen volt az a csapat? Milyen felfogás jellemzte, stb.
A Bayern már 100%-ban elvitte Neymart is...Marky írta:kérdés, mennyire reális ez a ukrán fenegyerek véleménye
- ganjaman89
- Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
- Kedvenc csapatod: real madrid cf
Beírom ide is hátha vmi barcás pö.cs majd belekött.
Ramirest hoznám védekezőnek a középpályára,szerintem hasonlóan nyomja mint Makalele annó. Az ára se túl magas 27 milliót ír a transfermarkt, ennél biztos drágább lenne,de sztem 4-5 évre megoldaná még most töltötte a 26ot,és jobb szélsőként is bevethető,a benficába főleg ott játszott.Előre Suarez nekem nagy kedvencem a vb óta.Sokan fikázzák,pedig a legnagyobb arc: http://www.youtube.com/watch?v=pafN0BZhX5Y.
béke
Ramirest hoznám védekezőnek a középpályára,szerintem hasonlóan nyomja mint Makalele annó. Az ára se túl magas 27 milliót ír a transfermarkt, ennél biztos drágább lenne,de sztem 4-5 évre megoldaná még most töltötte a 26ot,és jobb szélsőként is bevethető,a benficába főleg ott játszott.Előre Suarez nekem nagy kedvencem a vb óta.Sokan fikázzák,pedig a legnagyobb arc: http://www.youtube.com/watch?v=pafN0BZhX5Y.
béke
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
besírok, még úgy is, hogy tudom, hogy beszél spanyolul és angolul isRaúl írta:És ő beszél németül. Képzeljétek el, hogy Özil mostantól érteni fogja azt, amit az edző mond neki. Középpálya megoldvaLehet Jupp jon
jupp is egy jó választás, ismeri a közeget, veterán, pályája csúcsán van, a totális futballban nevelkedett fiatal kora óta, szóval tötyörgés biztos nem lenne. a játékosokat is tudja kezelni. kérdés, mennyire reális ez a ukrán fenegyerek véleménye
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
na mégis Jupp jön? Hmm
Én csak 2000-től követem a Real Madrid ügyes bajos dolgait, ő meg ugye 98-ban már volt itt. Aki emlékszik rá, milyen volt az a csapat? Milyen felfogás jellemzte, stb.
A Bayernt én csak pár BL meccsen láttam, abból meg nem akarom megítélni egy egész éves munkásságát.
Özil meg már rég érteni beszéd spanyol
Én csak 2000-től követem a Real Madrid ügyes bajos dolgait, ő meg ugye 98-ban már volt itt. Aki emlékszik rá, milyen volt az a csapat? Milyen felfogás jellemzte, stb.
A Bayernt én csak pár BL meccsen láttam, abból meg nem akarom megítélni egy egész éves munkásságát.
Özil meg már rég érteni beszéd spanyol
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Raúl írta: És ő beszél németül. Képzeljétek el, hogy Özil mostantól érteni fogja azt, amit az edző mond neki. Középpálya megoldva
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric
És ő beszél németül. Képzeljétek el, hogy Özil mostantól érteni fogja azt, amit az edző mond neki. Középpálya megoldvaLehet Jupp jon