Nem rossz, de mi az a holland zászló rajta?peti_madrid írta:A Bayern új idegenbeli meze
Szoktam én is ekézni adidasékat, de ezt nagyon eltalálták most a bajoroknak
Bundesliga
- ZBarca
- Kedvenc játékosaid: Minden Barca játékos
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Re: Bundesliga
MATHIEU FOR PRESIDENT!!!
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
A Bayern új idegenbeli meze
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
akkor már csomagolhat is
ha nem változtat és hozza a makacskodását, megint elkenjük a szájukat
ha nem változtat és hozza a makacskodását, megint elkenjük a szájukat
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pep elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy ez az utolsó éve a Bayernnél, ha nem teljesíti az elvárásokat... (BL)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
En valami olyasmirol olvastam, hogy a kivasarlasi ar csak kovetkezo szezontol lep ervenybe. A Pool pedig megprobalta meg most leigazolni, kulonben jovore mehet a licit a fizetessel.Realista24 írta:Biztos az ÁSZF része :ĐNa ne már! Komolyan még neki is van?
A dortmundiak miért olyan hülyék hogy minden játékos szerződésébe raknak kivasárlási árat?
Van egyébként, ezért sem értem, hogy a Poollal kapcsolatban miért dobálóznak 44 millió euróval?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Biztos az ÁSZF része :ĐNa ne már! Komolyan még neki is van?
A dortmundiak miért olyan hülyék hogy minden játékos szerződésébe raknak kivasárlási árat?
Van egyébként, ezért sem értem, hogy a Poollal kapcsolatban miért dobálóznak 44 millió euróval?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na ne már! Komolyan még neki is van?Realista24 írta:Mert 35 a kivásárlási árawxyz írta:És miért adnák oda 40ért?
- ziro4vr
ha ott lett volna a vb-n, akkor sanszosan most ő jönneVanillaSky írta: Mi is simán hozhattuk volna. Felkapott, fiatal sztárfocista? Pipa. Elég drága? Nem egy Hámesz, de Ő is lett volna 40 körül, szóval pipa. A posztján játszanak már nálunk? Szintén pipa. Egyszóval tökéletes lett volna ide is.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert 35 a kivásárlási árawxyz írta:És miért adnák oda 40ért?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
minek igazoljunk 40-50 misiért ilyet, amikor lehet 80-ért is?VanillaSky írta:Mi is simán hozhattuk volna. Felkapott, fiatal sztárfocista? Pipa. Elég drága? Nem egy Hámesz, de Ő is lett volna 40 körül, szóval pipa. A posztján játszanak már nálunk? Szintén pipa. Egyszóval tökéletes lett volna ide is.De ha az angolok mégse tudják vinni, simán bejöhet a Bayern.
És miért adnák oda 40ért?
-
Mi is simán hozhattuk volna. Felkapott, fiatal sztárfocista? Pipa. Elég drága? Nem egy Hámesz, de Ő is lett volna 40 körül, szóval pipa. A posztján játszanak már nálunk? Szintén pipa. Egyszóval tökéletes lett volna ide is.De ha az angolok mégse tudják vinni, simán bejöhet a Bayern.
Már leigazolta a Dortmund a fiatal Gintert, aki egyébként már Világbajnoknak mondhatja magát, igaz játékperc nélkül. Subotic, Sokratis, Hummels, Ginter a mostani hadrend hátul. Lehet ezzel az igazolással már Hummelst pótolták.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Valószínűleg a srácnál is alapvetően a PL lenne az elsődleges opció, pontosabban a City-Chelsea-MU hármasból valamelyik. A MU-nak úgy kellene, mint egy kulacs víz a sivatagban. De ha az angolok mégse tudják vinni, simán bejöhet a Bayern.wxyz írta:Biztos vagyok benne, hogy nem fog eligazolni Münchenbe. Ha el is igazol külföldre fog szerintem
Biztos vagyok benne, hogy nem fog eligazolni Münchenbe. Ha el is igazol külföldre fog szerintem
- ziro4vr
Reus egyébként messze a legjobb a mostani német generációból szerintem. Kicsit sérülékeny, remélem ez nem lesz komolyabb a jövőben. Azért irónikus, hogy grószkrajc világbajnok, ő meg nem.
Hummels meg top5 khv nálam, ha mindene rendben van, akkor nagy tanár. De van egy érzésem mikor látom játszani, hogy szinte féltem minden lépésekor, nehogy lesérüljön.
Hummels meg top5 khv nálam, ha mindene rendben van, akkor nagy tanár. De van egy érzésem mikor látom játszani, hogy szinte féltem minden lépésekor, nehogy lesérüljön.
Nem illik.
- torjack
Persze, tudom, de amikor a BVB oda-vissza copatta a bajorokat és nyert 2 bajnokságot, még Götze is úgy volt vele, hogy esze ágában sincs a bajnoktól a másodikhoz menni, csak aztán fordult a kocka. Reus is hiába echte dortmundi, ha folyamatosan a bajorok mögött lesznek, előbb-utóbb váltani fog. Nálunk-pláne James érkezésével-már nem téma, a Barca is megvan elől, szóval, vagy Angliába megy(City,Chelsea,MU), vagy a bajorok. Trófeákat azért nyilván nyerni akar dögivel. Plusz ha még lesz rajta a válogatott felől is némi nyomás, el fog menni a bajorokhoz.wxyz írta:Torjack azért Gotze és Reus között van különbség. Götze bajor, München mellett született és sosem volt Dortmund szurkoló. Ezzel szemben Reus született dortmundi.
Mondjuk nekem tökmindegy hogy hol játszik, csak majd 2 év múlva a párizsi EB döntő után mutassa a fukkot
Torjack azért Gotze és Reus között van különbség. Götze bajor, München mellett született és sosem volt Dortmund szurkoló. Ezzel szemben Reus született dortmundi.
- torjack
Götzéről se gondolta anno senki. Aztán meg tudjuk mi történt. Van az a pénz, amiért Reus is felfedezi magában az ősbajort.wxyz írta:Ha ő Bayernes akarna lenni már ott lenne 2 éve. Nem fog odaigazolni
Ha valamelyik pénzes angol nem viszi el hamarabb, simán Ribéry utód lesz.
Azt csinálják, amit kell. A Bayern egy nyereség-és trófeaorientált társaság. Lehet utánuk csinálni. Mi is simán lerabolnánk a Barcát, meg az aktuális BL-helyezetteket, ha tudnánk. Amúgy meg mindig kettőn áll a vásár. 3 éve vitték volna Vidalt is, a Leverkusennél meg azt mondták, hogy a bajoroknak nem fogják eladni. Így lett belőle Juve biznisz 11.5 misiért. Mi meg inkább a féléves sérülésből lábadozó Sahint hoztuk elUndorító amit művel ez a klub évek óta. Leigazolja a potenciális riválisok kulcsjátékosait...állandó jelleggel. Hányok tőlük...
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Az oké, hogy a Bayern oda-vissza veri a mezőnyt, de szerintem a BL-be bármi lehet majd.ikarus93 írta: Csak ott látok reális esélyt a Dortmundnak. A BL-be is a legjobb 8 ha összejön sikeres szezonnak mondható lesz a jövő év.
Nagyon kiegyensúlyozott lesz ez a szezon szerintem. Ha Reus marad a Dortmundba, akkor simán odaérhetnek ők is. Ha nem, akkor már nehezebben.
Hummels-Reus páros nélkül baromi nehéz lesz, de szerintem Klopp megtudja oldani. Ramos húzni fogja a csapatot, mint ahogy azt a Herthába is tette, és szerintem Immobile sem fog szégyent vallani. Lewandowski szintjét simán elfogja érni.
Kérdés, hogy Hummels helyére jön-e valaki, vagy megoldják házon belül.
Illetve a középpályát nem érzem stabilnak.
Egyébként ikarus, én rohadtul bírom a Dortmundot, de házon belül annyira nem vagyok képbe, meg minden meccset sem láttam, szóval tőled kérdezném. Aubameyang miért kapott tavaly olyan kevés lehetőséget? Kloppnál alap elvárás a sok futás, nála ez megvan. Jól tud ritmust váltani, tehát szerintem simán mehetne ki szélre, mert benne van a váratlan.