Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
James Rodriguezt egész biztos hogy a támadó 3-as ,,rotálása" miatt hoztuk. És igen is kellet egy ilyen ember. Di Maria szerintem idén tuti lelép, mint tavaly Özil, és ugyan úgy nem fog feltűnni a hiánya mint Özilé sem. Akkor is az egész fórumon ez ment hogyha elmegy megszívjuk stb. stb.
Szerintem a Jövő évi kezdő:
-----------------------------Navas-(Casillas/Lopez)----------------------------
Carvajal-(Arbeloa)--Varane-(Pepe)--Ramos-(Nacho)--Marcelo-(Coentrao)
---------------Kroos-(Xabi)--Modric-(Illara)--Isco-(Di Maria/Khedira)-------
Bale-(James és Jesé)-Benzema-(James és Jesé)-Ronaldo-(James és Jesé)
Bale, Ronaldo, Benzema, James, Jesé pedig ,,rotálható" pl.:
(Most úgy számolok hogy kb. 60 meccsünk lesz)
(Nem állítom hogy így lesz, vagy hogy így kell lennie, csak szemléltetés céljából
vázolom, hogy igenis rohadt sok meccsünk van és mindenki játszhat eleget!!!)
Bale: 60: 45-ön kezdő, 10-en csereként áll be, 5 meccsen nem lép pályára.
Ronaldo: 60: 55-ön kezdő, 4-en csereként áll be, 1 meccsen nem lép pályára.
Benzema: 60: 40-en kezdő, 15-ön csereként áll be, 5 meccsen nem lép pályára.
James Rodriguez: 60: 30-on kezdő, 20-on csereként áll be, 10 meccsen nem lép pályára.
Jesé: 60: 15-ön kezdő, 20-on csereként áll be, 25 meccsen nem lép pályára.
Nekem ez a véleményem, Én valahogy így látom a dolgokat
Ti szerintetek ez így nem lenne jó?????
Szerintem a Jövő évi kezdő:
-----------------------------Navas-(Casillas/Lopez)----------------------------
Carvajal-(Arbeloa)--Varane-(Pepe)--Ramos-(Nacho)--Marcelo-(Coentrao)
---------------Kroos-(Xabi)--Modric-(Illara)--Isco-(Di Maria/Khedira)-------
Bale-(James és Jesé)-Benzema-(James és Jesé)-Ronaldo-(James és Jesé)
Bale, Ronaldo, Benzema, James, Jesé pedig ,,rotálható" pl.:
(Most úgy számolok hogy kb. 60 meccsünk lesz)
(Nem állítom hogy így lesz, vagy hogy így kell lennie, csak szemléltetés céljából
vázolom, hogy igenis rohadt sok meccsünk van és mindenki játszhat eleget!!!)
Bale: 60: 45-ön kezdő, 10-en csereként áll be, 5 meccsen nem lép pályára.
Ronaldo: 60: 55-ön kezdő, 4-en csereként áll be, 1 meccsen nem lép pályára.
Benzema: 60: 40-en kezdő, 15-ön csereként áll be, 5 meccsen nem lép pályára.
James Rodriguez: 60: 30-on kezdő, 20-on csereként áll be, 10 meccsen nem lép pályára.
Jesé: 60: 15-ön kezdő, 20-on csereként áll be, 25 meccsen nem lép pályára.
Nekem ez a véleményem, Én valahogy így látom a dolgokat
Ti szerintetek ez így nem lenne jó?????
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane , Hierro , Casillas , CR7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Galacticos írta:de.madrid1987 írta: Sokkal több ok nem lenne menni idén sem ,
mindent megnyert.
velünk amit csak lehetett megnyert, szerinte nincs megbecsüllve viszonylag keveset keres -psg-ék biztos többet adnának érte- elmenne oda, nagy sztár lenne, és rengeteg pénzt keresni, plusz azért a psg-t idén is kb 3 perc választotta el a bl elődöntőtől.
vagy itt marad és küzd x-4 millióért, vagy elmegy a psg-hez ami mondom már közel se rossz csapat ahol keres majd x pénzt és ő lesz a sztár.
Amennyiben ezért van akkor viszont nem is igazán van rá szükségünk, mert nem is akar majd játszani ! Egyszer már eljátszotta ezt. Nyomott egy jó szezont amikor idejött 2010 ben , aztán 1 nem túl jó szezon , majd pedig elindult a hiszti (nagyon jó játék mellett ) a jobb fizetésért.Amint megkapta ismét egy gyenge szezon jött , majd pedig a tavalyi amikor is ismét bizonyítani kellett Bale érkezése miatt . Bizonyított is , most pedig megint több pénz kell neki .......... akkor mehet oda ahol adnak .Bár ha jól játszik és nem én fizetem mindegy mennyit kap nekem , csak egy picit a klubbért is játszhatna nem csak a pénzért.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Én inkább csak magán az igazoláson vagyok meglepődve, és annak teljes feleslegességén. Egy csatárra jobban szükségünk lett volna, vagy mondjuk Khedira helyére valakire. Erre megvesszük Jamest.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Galacticos
de.madrid1987 írta: Sokkal több ok nem lenne menni idén sem ,
mindent megnyert.
velünk amit csak lehetett megnyert, szerinte nincs megbecsüllve viszonylag keveset keres -psg-ék biztos többet adnának érte- elmenne oda, nagy sztár lenne, és rengeteg pénzt keresni, plusz azért a psg-t idén is kb 3 perc választotta el a bl elődöntőtől.
vagy itt marad és küzd x-4 millióért, vagy elmegy a psg-hez ami mondom már közel se rossz csapat ahol keres majd x pénzt és ő lesz a sztár.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2014. július 23., szerda 19:22-kor.
-
Én nem vennék rá mérget hogy DM távozik , ha tavaly ne szaladt el mikor Bale jött . Sokkal több ok nem lenne menni idén sem , C.M. meg nem fogja egyből észnélkül mindenáron játszatni Jamest ,biztos vagyok benne hogy előbb bizonyítania kell . A szezon meg baromi hosszú elférnek ők itt . Alonso ,Modric ,Kroos védekező , DM ,Isco ,James , támadó , bízzunk a mesterben , tavaly is megoldotta , és aki nem érdemelte meg nem is játszott .
- ikarus93
Ha Khedira elmegy és Pogba jön helyette, akkor úgy nagyjából egy 4-5 évre a csapat nagyrésze rendben lesz és lehetőleg halomra fogjuk nyerni magunkat(ha Pogba nem jön akkor sincsen gáz mert bármikor feltörhet 1-2 fiatal, akik méltóak lesznek arra, hogy egy Real Madridba focizzanak és ezekre azonnal le kell csapni).
Nyilván bele kell kalkulálni azt, ha esetleg valaki jóllakot lesz, meg sajnos a Real Madridnál elég gyakran előfordult már olyan, hogy a játékos elhitte hogy na ő a Real Madridba játszik és emiatt neki semmit se kell tennie, elég csak a mezt kivinni a pályára és pózolni a kameráknak meg tolni az éjszakai életet Madridba.
A sérülések, amik még elronthatják a dolgokat, de az orvosi stábja a Madridnak azért rendben van, reméljük itt nem fog annyira nagy veszteség érni. Nem szeretném ha valamelyik fiatalnak mint pl Jesé a sérülések elrontanák a karrierjét.
Nyilván bele kell kalkulálni azt, ha esetleg valaki jóllakot lesz, meg sajnos a Real Madridnál elég gyakran előfordult már olyan, hogy a játékos elhitte hogy na ő a Real Madridba játszik és emiatt neki semmit se kell tennie, elég csak a mezt kivinni a pályára és pózolni a kameráknak meg tolni az éjszakai életet Madridba.
A sérülések, amik még elronthatják a dolgokat, de az orvosi stábja a Madridnak azért rendben van, reméljük itt nem fog annyira nagy veszteség érni. Nem szeretném ha valamelyik fiatalnak mint pl Jesé a sérülések elrontanák a karrierjét.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Hát igen, de ezek után már nem lesz nagy igazolás szerintem.___Samy___ írta:viszont elég nagy butaság lenne nekivágni a szezonnak 1(!) igazi centerrel
már a tavaly is nagyon necces volt a morata-benzema duó, de ez így egészen pazar lesz...
Az lehet. De én nem tudom őt elképzelni azon a poszton, aztán kiderül persze. űMyStiQ írta:James többet futott a VB-n, mint DM.Vagy egy futóbolond, mint DM, de DM valószínűleg távozik, így marad egy űr; a helyére pedig egy az egyben James elég necces.
De egy Modric - Kroos- James középpálya, csak nekem tűnik rohadtul támadónak?
És akkor még Xabi, Illarra, Khedira ül.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
James többet futott a VB-n, mint DM.Vagy egy futóbolond, mint DM, de DM valószínűleg távozik, így marad egy űr; a helyére pedig egy az egyben James elég necces.
Én megértem az aggodalmatokat, de fogadjátok el: JÖN A HATKUPÁS SZEZON!
- ___Samy___
viszont elég nagy butaság lenne nekivágni a szezonnak 1(!) igazi centerrel
már a tavaly is nagyon necces volt a morata-benzema duó, de ez így egészen pazar lesz...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy a középpályára Kroos és Modric mellé kell egy keményebben védekező arc, egy ütköző. Vagy egy futóbolond, mint DM, de DM valószínűleg távozik, így marad egy űr; a helyére pedig egy az egyben James elég necces. Átrohanhatnak a középpályán. Viszont nyilván se Bale, se CR nem fog miatta padozni, ahogy Benz sem, mert James nem center.
Várom az első igazi tétmeccset.
Várom az első igazi tétmeccset.
VARANE
VARANE
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Egyetlen értelmes megoldás van, mégpedig az, hogy James Benzema helyett kezd, és marad a tavalyi felállás annyi különbséggel, hogy nem lesz centerünk, és James lép vissza labdákért, Cé meg a legelőrébb helyezkedő emberünk lesz (de nem kifejezett center).
Más megoldást én az egyensúly fenntartására nem igazán látok, ha DM eligazol, akkor is kell igazolni egy kkp-t helyette. James miatt Benzema az, akit be kell áldoznunk, remélem Carlonak van annyi esze, hogy belátja, azok a felállások, amelyekben minden sztár a pályán van, életképtelenek hosszú távon.
Más megoldást én az egyensúly fenntartására nem igazán látok, ha DM eligazol, akkor is kell igazolni egy kkp-t helyette. James miatt Benzema az, akit be kell áldoznunk, remélem Carlonak van annyi esze, hogy belátja, azok a felállások, amelyekben minden sztár a pályán van, életképtelenek hosszú távon.
-
csabi* írta:csak ne iker legyen a kezdő
Teljesen azért még nem írnám le Ikert .Remélem adnak neki egy esélyt, rendes felkészüléssel . Ahol kérdés nélkül ő az 1. számú kapus , ha 10-20 meccs után úgy sem meggyőző akkor már nincs miről beszélni . Ha viszont benne van még a régi formája,akkor egy esély jár neki azért amit nekünk és a csapatnak adott !
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
csak ne iker legyen a kezdő
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A második kezdõ tizenegy csak 10.Los Blancos írta:Casillas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Kroos, Modric, James, Bale, Cr, Karim
Navas, Arbeloa, Pepe, Nacho, Coentrao, Alonso, Illarra, DiMaria, Isco, Jesé
+ Khedira a középpályára vagy egy új helyette?
Amúgy nem rossz, 1 hónap még, és visszatér a rend.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Casillas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Kroos, Modric, James, Bale, Cr, Karim
Mert szerinted ő komolyan írta?Lacsy írta:Védekezni pedig anyám fog nagyanyámmal karöltveMorataMartin írta:Navas - Jesé, Pepe, Ramos, Bale - Kroos, Modric - Ronaldo, Di Maria, James - Benzema.
Egyébként nagyjából számomra kész van a keret. Navas érkezése esetén Ikertől megválnék. Esetlegesen egy Pogba-Di Maria cserét szeretnék, viszont, ha nem jön össze és marad az Argentín, akkor sem leszek szomorú.
Ez egy 23 fős keret, még 2 arcnak biztosítanék helyet az utánpótlás részlegből.Keylor, Diego, 3. számú kapus a Castillaból.
Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, S. Ramos, Nacho, Marcelo, Coentrao
Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Kroos, Modric, Di Maria
Jesé, Bale, C. Ronaldo, James, Benzema, Isco
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: David Silva, Neymar, el Shaarawy, Eden Hazard, Pogba, Veratti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,
Védekezni pedig anyám fog nagyanyámmal karöltveMorataMartin írta:Navas - Jesé, Pepe, Ramos, Bale - Kroos, Modric - Ronaldo, Di Maria, James - Benzema.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
és valószínűleg ilyesmi lenne a legjobb, de Kroos, Bale és CR helye így is erősen félmegoldás. nem volt rá a világon semmi szükség, na, de ezt tudtuk eddig is.oroszisti írta:http://www.footballuser.com/1050409/Real_Madrid_CF
Így lesz , meg van a helye . Cső !
Na, viszonylag hamar csatlakozik a kerethez. (James)
Így valami ilyesmit küldenék ki a Sevilla ellen:
Diego Lopez - Carvajal, Varane, Nacho, Arbeloa - Illarramendi, Modric, Isco - James, Benzema, Bale
Ebből 6 ember végzi a teljes előszezont, kipihenten vághatnak neki a mérkőzésnek. A másik 5 meg viszonylag hamar csatlakozik.
Ezzel a kezdővel, csapattal is kötelező behúzni a találkozót.
Így valami ilyesmit küldenék ki a Sevilla ellen:
Diego Lopez - Carvajal, Varane, Nacho, Arbeloa - Illarramendi, Modric, Isco - James, Benzema, Bale
Ebből 6 ember végzi a teljes előszezont, kipihenten vághatnak neki a mérkőzésnek. A másik 5 meg viszonylag hamar csatlakozik.
Ezzel a kezdővel, csapattal is kötelező behúzni a találkozót.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
http://www.footballuser.com/1050409/Real_Madrid_CF
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------