OFF
Re: OFF
...és még szerencse, hogy nem általánosít.
- Galacticos
talán ide illik leginkább.
tudom hogy vannak hülyék.
de ez wtf?
tudom hogy vannak hülyék.
de ez wtf?
ezen sírni kéne vagy nevetni?Hát a real madrid szurkolókat nem kell komolyan venni.Meg merem kockáztatni h minden2 kisgyerek realos.A lányok CR miatt drukkolnak a realnak.A mostani "reálosok"olyan 2009 óta reálosok.Minden évben új "sztárokat" igazolnak.Kicsit dúrván túlozva 3-4 évente váltják le a keret 50%-t. 3-4 gólt rúgnak átlagban a kiscapatoknak.Nincs nagy verseny a bajnokságban 1 igazi ellenfelük van.Mivel nevetve verik az ellenfeleket könyebb tartalékolni a BL-re amiben nagyobb az esélyük.Van pénz szarásig.Indén "csak" 2 játékost vettek 100 millióért.Ez az álma a mai kisgyerekeknek.Amikor elmennek suliba akkor megmit lehet hallani? Kinek szurkolsz? Miért a Realnak? Miért a Barcanak? Ki a jobb? Ki a világ legjobbja? Mess/Ronaldo?Ha lejátszottak egy meccset akkor megy a vita.Megérdemelt/nem érdemelt?Az én csapatom 4-0 elverte a spanyol 18. helyezettet a tied meg csak 2-1 re nyert angliában. A legszebb ebben az h talán a meccseket sem nézik csak hallgatják gépezés közben vagy megnézik a végeredményt.
Túlnyomó részben azok az emberek szurkolnak az ilyen csapatoknak akik nem elégedettek az életükkel/v egyenesen katasztrófa szerintem.Van mibe menekülni.
Nekem is vannak szar napjaim és én is sokszor elfelejtem a problémákat amikor leülök meccset nézni van h nem tudok megnézni egy meccset.De én 2 lábon a földön járok.Tudom mit jelent padlón lenni és mit jelent felemelkedni onnan.Nem félek a kudarctól.Ez egy örök szerelem a részemről a Manchester United felé.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Elolvastam a legutobbi fb poszt alatti kommenteket.
Eloszor is megtudtam, hogy ne vagyok madridista: "CASILLAST a kapuba, aki nem így gondolja az nem Madridista" es ami durva, hogy 18 ember like-olta is
Mint ahogy az is kiderult, hogy "Casillas nélkül semmit sem nyerünk!" illetve ha "Ha iker nincs real sincs".
Eloszor is megtudtam, hogy ne vagyok madridista: "CASILLAST a kapuba, aki nem így gondolja az nem Madridista" es ami durva, hogy 18 ember like-olta is
Mint ahogy az is kiderult, hogy "Casillas nélkül semmit sem nyerünk!" illetve ha "Ha iker nincs real sincs".
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
told fel a képeket a soccergaming fórumának mezcsinálós topikjába, hátha lesz egy őrült aki megcsináljaMarci77 írta:De fsza lenne,ha lennenek Fifaban Mindenki ezeket tolna. (meg a neonokat + en full feketeket)
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
De fsza lenne,ha lennenek Fifaban Mindenki ezeket tolna. (meg a neonokat + en full feketeket)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
és a CD Lugo sörös meg polipos meze?Csabi írta:nem.
más: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9633_o.jpg
egyik alsó spanyol ligás csapat meze.
mondjuk azt csak a felkészülési meccseken használják, a bajnokságban már nem, de elég keményen néznek ki benne
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2351547
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 7977_n.jpg
A Mikulás idén korábban jön
A Mikulás idén korábban jön
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Ez ám az igazi úriemberek klubja, nem a szaros Real Madrid.Csabi írta:más: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9633_o.jpg
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
you just got served.Csabi írta:nem.
amúgy az az őszinte lelkesedés az arcukon
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja, hogy bizonyítékot is rakjak:
http://kepfeltoltes.hu/140722/xxx_www.k ... es.hu_.png
Arányszám 10/7
Az oldal nevét a többség ismeri, de kitöröltem, a szar reklám is reklám, de kéretik nem beírni. Igen, az.
http://kepfeltoltes.hu/140722/xxx_www.k ... es.hu_.png
Arányszám 10/7
Az oldal nevét a többség ismeri, de kitöröltem, a szar reklám is reklám, de kéretik nem beírni. Igen, az.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azért jó látni, hogy van olyan oldal, amelyik gyorsabban közli a hírt, mint az AS és a Marca. Jó dolog a visszaidőzítés
Kár, hogy mindenről printscreen van, de azért lehet jönni tovább erőlködni a híreink alá.
Igen, tudom, hogy olvassátok, mert nálunk még divat a fórumozás
Kár, hogy mindenről printscreen van, de azért lehet jönni tovább erőlködni a híreink alá.
Igen, tudom, hogy olvassátok, mert nálunk még divat a fórumozás
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Engem is riogattak, hogy hú meg háá lesz a hallgatás felsőfokon Rigó utcán, aztán közben meg full egyszerű volt, én külön nem is készültem rá. Egyébként meg szerintem az a legtisztább, ha keresel egy különtanárt, aki főleg a Rigó utcaira van ráállva és neki tuti vannak. Esetleg ezt próbáltad már?Ferencváros írta:Origo féle angol nyelvvizsgára, tudnátok linkelni online oldalakat, amikkel feltudok készülni a magnóra? Mert google semmi értelmeset nem dob ki.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Origo féle angol nyelvvizsgára, tudnátok linkelni online oldalakat, amikkel feltudok készülni a magnóra? Mert google semmi értelmeset nem dob ki.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Hiszem ha látom, probáljuk már ki ezen a csodás vasárnap estén.Realista24 írta:Nézd, ami hivatalos, annak a címében ott van mindig, hogy hivatalos. A többi kattintásvadász cím, facebookra.
Khedira elment...(a felesége szerint), így gondoltad?
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nézd, ami hivatalos, annak a címében ott van mindig, hogy hivatalos. A többi kattintásvadász cím, facebookra.DavieS írta:Én csak egy javaslatot/észrevételt/akármit szeretnék közölni a fejeseknek(R24 )
Ezekkel a hatásvadász akármilyen rövidhír címekkel kezdjünk már valamit, mert amikor már sorra úgy jelennek meg a hírek, hogy Khedira elment, aztán megnyitja az ember és látja, hogy a Punto meg a La Sexta vagy a Blikk szerint.....
Akkor legyen az, hogy Khedira aláírt a Kiskegyed szerint...
Lehet kapom a figyit, de azé' beírtam
Khedira elment...(a felesége szerint), így gondoltad?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema