OFF
Re: OFF
Szintén gratulálok kecsu! Nagyon jó videó lett.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Főoldalon meglepi
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Big up, nagy fel ( réjzen után szabadon ) Kecsunak!
Nézem, nézem már cimbi!
Nézem, nézem már cimbi!
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
No nem tudtam mar szerkeszteni. Szoval bocs a duplaert, a film egy portrefilm az nagyonhosszu eletemrol szol.[/quote]
bocsi, de ez nagyon durván össze-vissza lett leírva és nem is nagyon találom, aztán lehet én vagyok csak bfasz (sőt szinte biztos )[/quote]
bocs csak ipadrol nem olyan konnyu. Szoval: mediaklikk.hu. Ez az mtv mediatar. Alul is van csuszka es felul us. Az also allitja a napot a felso pedig az idpontot azon a napon belul. Es az alsot julius18-ra kell vinni a felsot pedig 12:30-ra es a musor c. Pamende.
bocsi, de ez nagyon durván össze-vissza lett leírva és nem is nagyon találom, aztán lehet én vagyok csak bfasz (sőt szinte biztos )[/quote]
bocs csak ipadrol nem olyan konnyu. Szoval: mediaklikk.hu. Ez az mtv mediatar. Alul is van csuszka es felul us. Az also allitja a napot a felso pedig az idpontot azon a napon belul. Es az alsot julius18-ra kell vinni a felsot pedig 12:30-ra es a musor c. Pamende.
bocsi, de ez nagyon durván össze-vissza lett leírva és nem is nagyon találom, aztán lehet én vagyok csak bfasz (sőt szinte biztos )kecsu10 írta:No nem tudtam mar szerkeszteni. Szoval bocs a duplaert, a film egy portrefilm az nagyonhosszu eletemrol szol.kecsu10 írta:Udv!
Ezer eve nem jartam erre sajnos.
A regebbi arcok ismernek, es szeretnek valamit megosztani veletek akit esetleg majd erdekel
Mediaklikk.hu julius 18-i 12:30 adas, a musor c. Pamende, a film cime pedig a vilag vegerol jottem. Ja az m1.[url][http://www.mediaklikk.hu//url]
- kecsu10
No nem tudtam mar szerkeszteni. Szoval bocs a duplaert, a film egy portrefilm az nagyonhosszu eletemrol szol.kecsu10 írta:Udv!
A regebbi arcok ismernek, es szeretnek valamit megosztani veletek akit esetleg majd erdekel
Mediaklikk.hu julius 18-i 12:30 adas, a musor c. Pamende, a film cime pedig a vilag vegerol jottem. Ja az m1.[url][http://www.mediaklikk.hu//url]
- kecsu10
Udv!
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
állapottól is függ, de szerintem 150-ért nem nagyon kapkodják el egy hamar. túl idős és nem is egy megbecsült márka, hogy egy 28 éves autót 150-ért instant vigyenek, csak, ha külön ilyenre van szüksége valakinek. szerintem 120 körül éri meg felrakni, ha nagyon gyorsan el akarod passzolni.
180 körül már 92-93-as astrak vannak, egész jó állapotban, amikhez bármikor talál az ember alkatrészt és az opelnek jobb "image-e" van, mint a daihatsunak.
180 körül már 92-93-as astrak vannak, egész jó állapotban, amikhez bármikor talál az ember alkatrészt és az opelnek jobb "image-e" van, mint a daihatsunak.
-
- Kedvenc játékosaid: Busquets, Iniesta, Bartra
- Kedvenc csapatod: Barca
Márka kereskedés nincs szerintem. Egy 1986-os Daihatsu Coureréröl bezsélünk?pátkán írta:Ha áron alul felteszed használt-ra akár onnan is elkapkodják.BojanKiki írta:Van egy körülbelül 200 000 forint értékű autóm, amit gyorsan elkéne adnom. Hol tudom ezt megtenni? A pénz gyorsan kell, megéri 150-ért is eladnom. Zálogház?
De legcélszerűbb bemenni egy kereskedésbe és megkérdezni mennyiért veszik be. Te pedig vagy rábólintasz, vagy nem..
Ha áron alul felteszed használt-ra akár onnan is elkapkodják.BojanKiki írta:Van egy körülbelül 200 000 forint értékű autóm, amit gyorsan elkéne adnom. Hol tudom ezt megtenni? A pénz gyorsan kell, megéri 150-ért is eladnom. Zálogház?
De legcélszerűbb bemenni egy kereskedésbe és megkérdezni mennyiért veszik be. Te pedig vagy rábólintasz, vagy nem..
joabulicsak
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Én végig is csináltam,nem rossz,de önálló tanulási folyamatként szerintem kevés. Nekem frissítésre kellett,arra jó volt.tubatibi írta:A www.duolingo.com weboldalról mi a véleményetek? Valaki elkezdte?
Most az english today sorozatot csinálom. Érdemes megnézni,ha nem vagy zéró angolból.
-
- Kedvenc játékosaid: Busquets, Iniesta, Bartra
- Kedvenc csapatod: Barca
Van egy körülbelül 200 000 forint értékű autóm, amit gyorsan elkéne adnom. Hol tudom ezt megtenni? A pénz gyorsan kell, megéri 150-ért is eladnom. Zálogház?
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Én tavaly ősszel elkezdtem,bár sokáig nem folytattam időhiány miatt,de egyébként jó ötletnek találom ezt az oldalt.Ha van már egy minimális tudásod,akkor szerintem egész jó. Lehet vele fejleszteni magad. Teljesen nulláról kezdve nem tudom mennyire működik a dolog,de elvileg úgy találták ki,hogy a full kezdők is boldoguljanak vele.tubatibi írta:A www.duolingo.com weboldalról mi a véleményetek? Valaki elkezdte?
Az alapoktól lehet különböző nyelveket tanulni, majd a végén le is vigázshatsz(nem kötelező). A nyelvtanulásnak nincsen ára, különböző tesztlapok, ha egy szót nem tudsz angolul akkor felül odaírja. Ráadásul a nyelvtanulás ingyenes.
Egy bővebb összefoglaló, hogy mi is az a Duolingo: LINK
Mivel teljesen ingyenes szerintem érdemes kipróbálni,rontani biztos nem ront senki nyelvtudásán.
Persze,ha nyelvvizsgát akar az ember,akkor nem tudom mennyire lehet csak erre hagyatkozni. Valószínű,hogy magában ez nem elég,pedig jó lenne,mert mocskosul tudnék már örülni egy nyelvvizsgának.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Köszi, hogy linkelted. Nem is tudtam, hogy van ilyen oldal. Épp most kezdtem spanyolul tanulni, kipróbálom ennek a segítségével.tubatibi írta:A www.duolingo.com weboldalról mi a véleményetek? Valaki elkezdte?
Az alapoktól lehet különböző nyelveket tanulni, majd a végén le is vigázshatsz(nem kötelező). A nyelvtanulásnak nincsen ára, különböző tesztlapok, ha egy szót nem tudsz angolul akkor felül odaírja. Ráadásul a nyelvtanulás ingyenes.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Sziasztok,
Eléggé S.O.S. ügyben írnék, kérem ha valaki tud valamit, vagy ismer valakit aki tud valamit, az akár privátban, akár itt jelezze.
A Mamma Mia-ra keresnék kettő darab, egymás mellé szóló belépőjegyet, vagy az augusztusi, Szegedi Szabadtéri előadások közül valamelyikre, vagy ősszel valamelyik budapesti Madách Színházas előadásra. Igazából mindegy melyik helyszín, a lényeg az egymás melletti jegyeken van, és lehetőleg ne az utolsó sor szélére szóljanak, ha ez nem túl nagy elvárás A hivatalos csatornákon már néztem, ott sajnos már elfogytak a belépők
Keresgéltem minden felé, az aprós oldalakon hirdetettekkel pedig holnap veszem majd fel a kapcsolatot, bár esélyes hogy elkeltek már. Addig hátha tud valaki segíteni, a határidő hétfő lenne a jegyek beszerzésére, mert születésnapi ajándéknak lennének
Előre is köszönöm, ha valaki tud valamit
Eléggé S.O.S. ügyben írnék, kérem ha valaki tud valamit, vagy ismer valakit aki tud valamit, az akár privátban, akár itt jelezze.
A Mamma Mia-ra keresnék kettő darab, egymás mellé szóló belépőjegyet, vagy az augusztusi, Szegedi Szabadtéri előadások közül valamelyikre, vagy ősszel valamelyik budapesti Madách Színházas előadásra. Igazából mindegy melyik helyszín, a lényeg az egymás melletti jegyeken van, és lehetőleg ne az utolsó sor szélére szóljanak, ha ez nem túl nagy elvárás A hivatalos csatornákon már néztem, ott sajnos már elfogytak a belépők
Keresgéltem minden felé, az aprós oldalakon hirdetettekkel pedig holnap veszem majd fel a kapcsolatot, bár esélyes hogy elkeltek már. Addig hátha tud valaki segíteni, a határidő hétfő lenne a jegyek beszerzésére, mert születésnapi ajándéknak lennének
Előre is köszönöm, ha valaki tud valamit
A www.duolingo.com weboldalról mi a véleményetek? Valaki elkezdte?
"If you don't like your destiny, don't accept it."