Szerintem a Barca-Real duót egy szinten kezeli. Legalábbis én még nem nagyon hallottam,hogy barcát istenítette volna, annál inkább az Ateltit. A hétközi fordulóban nagyon felnyalt Arda Turannak, valamint Juanfrant csak dicsérni tudja.ateeemadrid írta:Totál olyan a pali, mintha eb-ről valami hungarokatalán divatdrukker hülyegyereket odaraktak volna kommentálni.
Kommentátorok aranyköpései
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentátorok aranyköpései
- ateeemadrid
Nem tudom miért véded azt a szerencsétlent, bőven adott az összes madridistának okot arra, hogy kigúnyolják...
És nem azzal van a baj, hogy nem Real Madrid szurkoló - mondjuk már az is gáz, hogy valaki nem pártatlanként viselkedik egy sportcsatornán - hanem amilyen tiszteletlen.
Totál olyan a pali, mintha eb-ről valami hungarokatalán divatdrukker hülyegyereket odaraktak volna kommentálni.
(mondjuk a cherysheves dolgot én sem éreztem problémának)
És nem azzal van a baj, hogy nem Real Madrid szurkoló - mondjuk már az is gáz, hogy valaki nem pártatlanként viselkedik egy sportcsatornán - hanem amilyen tiszteletlen.
Totál olyan a pali, mintha eb-ről valami hungarokatalán divatdrukker hülyegyereket odaraktak volna kommentálni.
(mondjuk a cherysheves dolgot én sem éreztem problémának)
"Norbikánk" jól fogalmazott és szerintem semmi kivetni való nem volt a mondandójában. Amúgy Farkas Úr-t bármennyire is nem szeretjük, talán meg kellene neki adni egy minimális tiszteletet. Attól, mert nem Real Madrid drukker még nagyszerű a munkássága és el kéne ismerni. Szerintem neked sem esne jól, ha úgy kezdtem volna a dolgot, hogy figyelj Petike, Farkas meg nem fogalmazott meg semmit se rosszul, te idézted rosszul. Továbbra is azon volt a hangsúly, hogy nem ért meg 200ezer eurót Cheryshev játszatása.peti_madrid írta:Én értettem, hogy miről van szó, csak Norbikánk fogalmazott szarul Azért köszi, hogy majd leharaptad a fejem Kerlon
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én értettem, hogy miről van szó, csak Norbikánk fogalmazott szarul Azért köszi, hogy majd leharaptad a fejem Kerlon
Hát igen, ha ez lenne a meccsenként ára, akkor közel 10 millió eurót kéne fizetnie a Villarealnak. Amúgy meg egész jól teljesít az orosz, whoscored-on pl. ő kapta eddig a legjobb osztályzatot.Santi írta:Egyébként meg igaz is, egy meccs miatt télleg nem ér ennyit Cheryshev. Nemtudom hogy van a kölcsönszerződés és a fizetésének mekkora részét állja a Villareal, de mégha a 100%-át magukra vállalták is, sztem akkoris 200ezret kb 2-3 hónap alatt költenek a játékosra. Egy meccs miatt rákölteni kvázi a játékos 2-3 havi fizetését az sztem baromi sok, még jó hogy nem vállalták be.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Egyébként meg igaz is, egy meccs miatt télleg nem ér ennyit Cheryshev. Nemtudom hogy van a kölcsönszerződés és a fizetésének mekkora részét állja a Villareal, de mégha a 100%-át magukra vállalták is, sztem akkoris 200ezret kb 2-3 hónap alatt költenek a játékosra. Egy meccs miatt rákölteni kvázi a játékos 2-3 havi fizetését az sztem baromi sok, még jó hogy nem vállalták be.
200.000 eurót kellett volna fizetnie a Villarealnak, hogy Cheryshev JÁTSZHASSON ellenünk és nem a játékost árazta be ezzel csak egy tényt közölt. Talán értelmezni is kéne, amit mond vagy jobban odafigyelni, hogy mit mond. Nem kéne mindennel betámadni és telefikázni róla a fórumot.peti_madrid írta:Tegnapi meccsen Farkas Norbinak volt egy elég zorall megszólalása Cheryshevvel kapcsolatban, már nem emlékszem rá szó szerint, de valahogy így hangzott:
"Cheryshev nem játszik, hiszen a szerződésben be volt foglalva egy 200.000 eurós záradék, de hát ennyit nem ér"
ilyet hogy lehet beleköpni a mikrofonba, hogy nem ér ennyit vagy annyit egy játékos? Az ő munkája meg gyakorlatilag egy luykas kétforintost se ér...
K
K
- peti_madrid
Tegnapi meccsen Farkas Norbinak volt egy elég zorall megszólalása Cheryshevvel kapcsolatban, már nem emlékszem rá szó szerint, de valahogy így hangzott:
"Cheryshev nem játszik, hiszen a szerződésben be volt foglalva egy 200.000 eurós záradék, de hát ennyit nem ér"
ilyet hogy lehet beleköpni a mikrofonba, hogy nem ér ennyit vagy annyit egy játékos? Az ő munkája meg gyakorlatilag egy luykas kétforintost se ér...
- peti_madrid
Csak egy hajszálon múlt, de hát tudjuk, hogy Ronaldo mestere azoknak is. Most az előbb
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
"Fogni mindent lehet... mondjuk láncfűrészt nem engednek be a pályára, mert... ékszernek minősül"
Real Madrid-Basel, 1 perce
Real Madrid-Basel, 1 perce
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
"Kiss lábát húzta ki Nagy" - Fradi - Hévíz kupameccs
/a kommentátort már nemtom, talán Varsányi, ha jól emlékszem/
/a kommentátort már nemtom, talán Varsányi, ha jól emlékszem/
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Lederernek ma Coqelin (vagy hogy irjak,gaz de most nemtudom) uj igazolas,tegnap szerinte VB miatt vette meg Wenger Campbellt.
Ma tenykent kezelte hogy Lopez 3 evre a Monacoe.
Tegnap azt mondta hogy Wenger nem volt meghatarozo az Arsenal tortenelmeben...
"Vilsír"
Ma tenykent kezelte hogy Lopez 3 evre a Monacoe.
Tegnap azt mondta hogy Wenger nem volt meghatarozo az Arsenal tortenelmeben...
"Vilsír"
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
"...még ha csak tejbe, akkor tejbegrúz lehetne."
/Hajdú B., Grúz-Francia vízi/
Valamelyik grúz srác csodamegmozdulásáról volt szó, sajnos csak a végét kaptam el.
/Hajdú B., Grúz-Francia vízi/
Valamelyik grúz srác csodamegmozdulásáról volt szó, sajnos csak a végét kaptam el.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
"...mi az ami eldönthetné ezt a mérkőzést?" /Menczer/
Gól?
Gól?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szerencsére bemondták a stúdióban, 6-0 volt Uruguay ellen, de úgy mondta a mûsorvezetõ a félidõben, hogy Gundel is elmondta.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Azt én is néztem. Vártam is volna az eredményt, de ezek a gyökér úgy elhallgatott, hogy csak na.ferni írta:Gundel hatalmas volt bakker
elkezdi mesélni, hogy Brazília eddigi legnagyobb veresége Uruguay ellen volt 1920ban Chilében....
de az eredményt nem mondta el......
Gundel hatalmas volt bakker
elkezdi mesélni, hogy Brazília eddigi legnagyobb veresége Uruguay ellen volt 1920ban Chilében....
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
"Továbbra is négy mezőnyjátékosa van Joachim Löw-nek akikhez nem nyúlt hozzá."
Gundi a Francia vs. Német meccsen.
Gundi a Francia vs. Német meccsen.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az jobb volt amikor Karim kapura rúgta jobbal, Gundel meg elmondja hogy Benzema kapura lőtte ballalEnríque Royo írta:Kroos jobb alsoba tarto lovesenel Gundel ilyet szol `pipaba tartott a lovese`
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ide csak a fail-eket kell beírni.csabi* írta:karim benzema a franciák messije
gundi
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema