Hát igen, az elmúlt évek alapján ebben lehet bizakodnialexoxladjackoxi írta: nincs más választás bízni kell benne, hogy nem lesznek sűrűn sérültek
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. július 24., csütörtök 15:18
Hát igen, az elmúlt évek alapján ebben lehet bizakodnialexoxladjackoxi írta: nincs más választás bízni kell benne, hogy nem lesznek sűrűn sérültek
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 24., csütörtök 15:15
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 24., csütörtök 11:37
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 24., csütörtök 11:35
hehe írta:RÖFF, jól felhúzták a mocskos amerikaiakat, helyes.
3412-t nyomat a kukilóbáló, mint a válogatottal a vébén.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 24., csütörtök 11:23
RÖFF, jól felhúzták a mocskos amerikaiakat, helyes.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 24., csütörtök 8:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 23., szerda 22:10
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 23., szerda 14:40
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 23., szerda 10:19
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 22., kedd 12:51
Szerintem kell tartani, ha nem is szép játékkal, de szerintem behúzzák majd valahogy a bajnokságot. És BL-be sem lesz egyszerű lenyomni őket, bár középső védőből valóban nem állnak olyan jól.Ettől a Chelsetől nem kell tartani, maradnak az 1-0-ra hozott meccsek, ha éppen sikerült kibekkelni....de az esetek többségében nem fog.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 12:38
Közben Klopp cáfolt...Anthony írta:Hogy a retekbe tudja a MU elvinni Hummelst 20 milláért?? Az egyik legjobb védő...
Nekünk vagy 50-ért ha ideadnák..
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 22., kedd 12:37
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 22., kedd 12:03
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 21., hétfő 23:04
Bender ugyanolyan favago mint a mi hercegunk v meg rosszabb.BBarni írta:Az Arsenal nem fogja leigazolni Khedirát angol hírek szerint!![]()
![]()
Valószínűleg a fizetése lehetett a probléma!Így esélyes, hogy Lars Bender fog érkezni!
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. július 21., hétfő 22:32
A Pool majd csak ismét 12 év múlva esetleg...Ferencváros írta:szerintem a Chelsea-Pool-MU-MC négyes lesz elől
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 21., hétfő 22:23
Milyen felállással fogtok játszani?sucre írta:1. azért nekünk volt jópár értelmes játékosunk Suarez mellett is, sakho-sterling-coutinho-sturridge tengely megmaradde tényleg kezd kicsit el "Tottenhamesedni" a helyzet.
2. mi nem csak "wannabe" játékosokat igazolunk, hanem PLben bizonyított arcokat. Lovren, Lambert, Lallana, Remy mind az. Origi rögtön visszamegy a Lillebe kölcsön, Markovic és Can a kettő pl tapasztalat nélküli, bár a blben őkis játszottak tavaly, és csapatuk meghatározó emberei voltak.
hát cou eléggé adja középen, tovább van egy henderson (róla nem vitatkozok, spanyolban nincs megbecsülve a futóbolond játékos), meg gerrard. Most jött ugye Can és Lallana (valszeg őis a kpra, de ez nembiztos). isco-t szívesen elnézegetném nálunk, tegnap szóba is került, de még mellette ottvan Di maria és Reus is. Szerintem lesz egy "marque singing"unk, egy nagy név, és azis lehet, hogy ez a 3 közül valaki. Én spec az argentinnak örülnék legjobban, talán neki feküdne a legjobban a PL. Cavani meg lókukinak se kell. A védelem közepe meg tökéletes lenne ezzel a Lovren-Sakho duóval, balhátvédnek meg szerintem Moreno fog jönni idővel.Kövezz meg, ha rosszul látom, de szerintem nincs igazán jó belső középpályásotok, megbízható balhátvédetek és kell egy jó belső védő is. Isco és Cavani meg azért szükséges, hogy legyenek klasszis játékosok is. Nyilván Lajost valahogy meg kell próbálni pótolni.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 21., hétfő 22:22
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. július 21., hétfő 22:19
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 21., hétfő 22:18
Pedig én már láttam magam előtt arsenal mezben, ahogy oda vissza szaladgál a pályánBBarni írta:Menjen Madridból is de minél gyorsabban de nehogy már az Arsenalba...ne szopasson már meg!Vigye Mou a Chelseabe és mindenki jól járt!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 21., hétfő 22:16
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem