Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Re: Premier League
Az AC Milan eladná Balotellit 10milla + Campbellért az Arsenalnak.Bár Wenger nyilatkozta,hogy nem tervez már csatárt venni idén,ha igaz ez az ajánlat,és nem fogadja el,akkor tehet egy szivességet.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
azért nem semmi ez a mourinnyó. lampardot eltávolította, mert már öreg, de drogbát meg visszahozná, aki ugyanannyi idős. csak mert ő a kedvenc bérniggere.mourinho: drogba belongs at chelsea
hát akkor ezt megszoptad cseppfiam.Chelsea keeper Cech: I don't want to be on the bench
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Na, bakker úgy néz ki, hogy a Mertesacker-Özil-Podolski trió nem lesz elég fitt az első bajnokira (aug. 10.-én térnek vissza), így nem csak a City elleni szuperkupadöntőt hagyják ki, hanem a Crystal Palace elleni hazai meccset is.
Ha szorszalhasogato vagyok anis csak azt mondta hogy a mancityben sosem fog jatszani. Es lampard sem fog ott jatszani vegul. Megy o is melbourne citybe fel evre. Hiaba manszur sejke az egesz mar a man cityben nem fog jatszani.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Akkor az MLS kezdésig megy ő is Ausztráliába túlélni Növekszik a City franchise.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Trolling level 10
Amúgy korrekt első nyilatkozata volt, valami olyasmit mondott, hogy nem nagy kihívás, de érdekes kaland
Amúgy korrekt első nyilatkozata volt, valami olyasmit mondott, hogy nem nagy kihívás, de érdekes kaland
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ezt neked küldöm raisenAnis írta:Villa lehet, de egy CHELSEA-LEGENDA nem fog SOHA átmenni egy citybe! SOHA!BBeno írta:eszembe jutott egy ötlet az FFP kijátszására amiben lehet hogy a City gondolkozik...
naugye nekik ott van most a NY City ami csak 2015-től indul az MLS-ben. de ott már van egy Villa és lehet egy Lampard erre aztán felmerül ugye a kérdés hogy addig mit csinálnak. naná hogy a citynél kéne hogy edzenek, és akkor már játszhatnának is ott egy fél évet.
a Chelsea történelmének legtöbb gólt szerző játékosa, középpályásként!
Lampard nyilatkozata:Kód:
"Amikor 13 évvel ezelőtt megérkeztem ehhez a fantasztikus klubhoz, még nem gondoltam volna, hogy ennyi nagyszerű élményben lesz részem, és ennyi sikert fogok elérni. Az életem része lett ez a klub, amiért nagyon sok embernek kell köszönetet mondanom. Először Ken Bates, aki nagyot kockáztatott azzal, hogy leigazolt engem fiatalként, így nélküle el sem kezdődhetett volna ez a történet. Roman Abramovics, aki megmentette a klubunkat, és új szintre emelt minket. A szenvedélye, hogy világszintre emelje a klubot átragadt mindenkire. Az edzők és menedzserek, akik tanítottak engem, amíg itt voltam. Mindegyikőjüktől nagyon sokat tanultam. A csapattársak, akik mellett szerencsésnek éreztem magam, hogy együtt játszhatunk sokáig. Nem csak a futballtudásuk, hanem az emberi kapcsolatok is. Külön meg szeretném köszönni a háttérmunkásoknak, akik nem sokat kaptak a dicsőségből, de nélkülük ez ugyanúgy nem jöhetett volna létre." "A klub tovább fog menni, és Chelsea-sként tudom, hogy a játékosok képességei alapján olyan sikereket fognak elérni, amiket mi is elértünk korábban. Végül pedig a legfontosabb: a Chelsea szurkolók. Hiszem, hogy ők a legjobb drukkerek a Földön. Attól a perctől kezdve támogattatok, ahogy ideértem. Nem csak a pályán, hanem nehéz pillanatokban a pályán kívül is. Ezt sosem fogom elfelejteni. Büszke vagyok rá, hogy annyi emléket megoszthatok veletek. Bolton, Amszterdam, München, és a lista folytatódik. Én, és mi csapatként sosem értük volna el ezeket nélkületek. Bármi is legyen a következő kihívás számomra, mindig közöttetek leszek, és a Chelsea ott lesz velem, az otthonomban. Remélem hamarosan találkozunk, hogy búcsút mondhassak nektek. Most azonban köszönöm az emlékeket, és folytassátok a történelem írását." - Frank Lampard.
tudom, h ki van tiltva, de akkor is.
SOHA!!!
én már mondtam akkor is, h miért ilyen halálbiztos mindenben..nem kell...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Frank Lampard New York-ba igazolt. Hivatalos.
- alexoxladjackoxi
Sajnos Wilshere bokája tényleg elég ramatyul bírja a kiképzést.ziro4vr írta:Wilsherben hatalmas potenciál van, de szerintem belőle sosem lesz akkora játékos, mint amekkora lehetne. Ramsey jobb lesz, legalábbis kiegyensúlyozottabb, tartósabb. Diabyval meg felesleges számolni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Wilsherben hatalmas potenciál van, de szerintem belőle sosem lesz akkora játékos, mint amekkora lehetne. Ramsey jobb lesz, legalábbis kiegyensúlyozottabb, tartósabb. Diabyval meg felesleges számolni.
Nem illik.
- alexoxladjackoxi
Ha reális áron jönne (20-25 milla) reális fizuért, nekem nem lenne ellenemre.Lehet, hogy nem egy labdazsonglőr, de nekünk most nem is arra lenne szükségünk (az már van elég ).csabi* írta:a fórumon lévő arsenal szurkerektől kérdezném (kivéve bbarnitól mert az ő véleményét ismerem) :
örülnétek khedira érkezésének?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Majd mi tudjuk, hogy ki kell oda
- alexoxladjackoxi
Bender hosszabbított és maradni szeretne a Leverkusenbe. Pedig szinte biztosra veszem, hogy ő lett volna Wenger favoritja. Schneiderlinről is voltak pletykák, de aztán azok elhalkultak, nem tudom mi lehet az oka. Lehet, hogy csak egy gyökér újságíró unatkozott. Wilshere-t pedig ki kell próbálni, aztán ha nem jön be, majd hoz valakit a Papa télen. Bár azért én is jobban örülnék, ha hozna egy játékost most nyáron, aki nem lenne zsákbamcsaka és stabilitást adna a középpályának.pheco írta:Bender illetve Schneiderlin pletykák is voltak, már ők is kikerültek a képből? Igazából Wilsheret tényleg kár lenne padoztatni, de nem tudom mennyire tudna beletanulni a kvk szerepbe. Necces ötlet, főleg, hogy az egyik legsérülékenyebb játékosról van szó. Egyébként most már tényleg nem igazán lehet kifogása az Arsenalnak. Ilyen kerettel illene villantani valamit a bajnokságban és/vagy a BL-ben.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
a fórumon lévő arsenal szurkerektől kérdezném (kivéve bbarnitól mert az ő véleményét ismerem) :
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bender illetve Schneiderlin pletykák is voltak, már ők is kikerültek a képből? Igazából Wilsheret tényleg kár lenne padoztatni, de nem tudom mennyire tudna beletanulni a kvk szerepbe. Necces ötlet, főleg, hogy az egyik legsérülékenyebb játékosról van szó. Egyébként most már tényleg nem igazán lehet kifogása az Arsenalnak. Ilyen kerettel illene villantani valamit a bajnokságban és/vagy a BL-ben.
- alexoxladjackoxi
Egyelőre szinte esélytelen Khedira érkezése. Talán, ha lentebb adna az igényeiből...soadroli írta:Hát igen, az elmúlt évek alapján ebben lehet bizakodni Azért várjunk még, nehogy bejelentsék a napokban Khedirát.alexoxladjackoxi írta: nincs más választás bízni kell benne, hogy nem lesznek sűrűn sérültek
- alexoxladjackoxi
Valószínűleg idén már csak csere lesz. Jövőre meg pucol. Egyébként januárig talán meg lehetne próbálni, hogy nem igazolunk senkit, aztán meg ha a helyzet megkövetelné Wenger hozna valakit a télen.pheco írta:Artetaval már nem számol Wenger?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Artetaval már nem számol Wenger?
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
most komolyan abban bízik, hogy elkerülik a csapatot a sérülések? úgy kell neki khedira, mint egy falat kenyér.alexoxladjackoxi írta:Wenger lehet, hogy még sem igazol szűrőt, mert Wilsherenek szánja azt a szerepkört és bízik benne, hogy egézségesek maradnak a középpályások (Jack, Diaby, Oxlade). Véleményem szerint ez merész húzás, de nincs más választás bízni kell benne, hogy nem lesznek sűrűn sérültek meg, hogy Wilshere beletanul majd új munkakörébe.