Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 25., péntek 15:33

Az AC Milan eladná Balotellit 10milla + Campbellért az Arsenalnak.Bár Wenger nyilatkozta,hogy nem tervez már csatárt venni idén,ha igaz ez az ajánlat,és nem fogadja el,akkor tehet egy szivességet.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 25., péntek 12:49

mourinho: drogba belongs at chelsea
azért nem semmi ez a mourinnyó. lampardot eltávolította, mert már öreg, de drogbát meg visszahozná, aki ugyanannyi idős. csak mert ő a kedvenc bérniggere.
Chelsea keeper Cech: I don't want to be on the bench
hát akkor ezt megszoptad cseppfiam. :lol: :lol:

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 25., péntek 12:48

Na, bakker úgy néz ki, hogy a Mertesacker-Özil-Podolski trió nem lesz elég fitt az első bajnokira (aug. 10.-én térnek vissza), így nem csak a City elleni szuperkupadöntőt hagyják ki, hanem a Crystal Palace elleni hazai meccset is. :sly:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 25., péntek 10:18

Ha szorszalhasogato vagyok anis csak azt mondta hogy a mancityben sosem fog jatszani. Es lampard sem fog ott jatszani vegul. Megy o is melbourne citybe fel evre. Hiaba manszur sejke az egesz mar a man cityben nem fog jatszani.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. július 25., péntek 10:12

Akkor az MLS kezdésig megy ő is Ausztráliába túlélni :lol: Növekszik a City franchise.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 25., péntek 9:30

Trolling level 10 :lol:
Amúgy korrekt első nyilatkozata volt, valami olyasmit mondott, hogy nem nagy kihívás, de érdekes kaland :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 25., péntek 9:28

Anis írta:
BBeno írta:eszembe jutott egy ötlet az FFP kijátszására amiben lehet hogy a City gondolkozik...
naugye nekik ott van most a NY City ami csak 2015-től indul az MLS-ben. de ott már van egy Villa és lehet egy Lampard erre aztán felmerül ugye a kérdés hogy addig mit csinálnak. naná hogy a citynél kéne hogy edzenek, és akkor már játszhatnának is ott egy fél évet.
Villa lehet, de egy CHELSEA-LEGENDA nem fog SOHA átmenni egy citybe! SOHA!
a Chelsea történelmének legtöbb gólt szerző játékosa, középpályásként!

Lampard nyilatkozata:

Kód:

"Amikor 13 évvel ezelőtt megérkeztem ehhez a fantasztikus klubhoz, még nem gondoltam volna, hogy ennyi nagyszerű élményben lesz részem, és ennyi sikert fogok elérni. Az életem része lett ez a klub, amiért nagyon sok embernek kell köszönetet mondanom. Először Ken Bates, aki nagyot kockáztatott azzal, hogy leigazolt engem fiatalként, így nélküle el sem kezdődhetett volna ez a történet. Roman Abramovics, aki megmentette a klubunkat, és új szintre emelt minket. A szenvedélye, hogy világszintre emelje a klubot átragadt mindenkire. Az edzők és menedzserek, akik tanítottak engem, amíg itt voltam. Mindegyikőjüktől nagyon sokat tanultam. A csapattársak, akik mellett szerencsésnek éreztem magam, hogy együtt játszhatunk sokáig. Nem csak a futballtudásuk, hanem az emberi kapcsolatok is. Külön meg szeretném köszönni a háttérmunkásoknak, akik nem sokat kaptak a dicsőségből, de nélkülük ez ugyanúgy nem jöhetett volna létre."

"A klub tovább fog menni, és Chelsea-sként tudom, hogy a játékosok képességei alapján olyan sikereket fognak elérni, amiket mi is elértünk korábban. Végül pedig a legfontosabb: a Chelsea szurkolók. Hiszem, hogy ők a legjobb drukkerek a Földön. Attól a perctől kezdve támogattatok, ahogy ideértem. Nem csak a pályán, hanem nehéz pillanatokban a pályán kívül is. Ezt sosem fogom elfelejteni. Büszke vagyok rá, hogy annyi emléket megoszthatok veletek. Bolton, Amszterdam, München, és a lista folytatódik. Én, és mi csapatként sosem értük volna el ezeket nélkületek. Bármi is legyen a következő kihívás számomra, mindig közöttetek leszek, és a Chelsea ott lesz velem, az otthonomban. Remélem hamarosan találkozunk, hogy búcsút mondhassak nektek. Most azonban köszönöm az emlékeket, és folytassátok a történelem írását." - Frank Lampard.
ezt neked küldöm raisen
:lol: :lol:
tudom, h ki van tiltva, de akkor is.
SOHA!!! :lol:

én már mondtam akkor is, h miért ilyen halálbiztos mindenben..nem kell...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. július 25., péntek 1:05

Van Gaal : "I keep my eyes on the targets"

:lol: :lol: :lol:

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. július 24., csütörtök 18:06

Frank Lampard New York-ba igazolt. Hivatalos.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 24., csütörtök 17:57

ziro4vr írta:Wilsherben hatalmas potenciál van, de szerintem belőle sosem lesz akkora játékos, mint amekkora lehetne. Ramsey jobb lesz, legalábbis kiegyensúlyozottabb, tartósabb. Diabyval meg felesleges számolni.
Sajnos Wilshere bokája tényleg elég ramatyul bírja a kiképzést.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 24., csütörtök 16:13

Wilsherben hatalmas potenciál van, de szerintem belőle sosem lesz akkora játékos, mint amekkora lehetne. Ramsey jobb lesz, legalábbis kiegyensúlyozottabb, tartósabb. Diabyval meg felesleges számolni.
Nem illik.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 24., csütörtök 15:53

csabi* írta:a fórumon lévő arsenal szurkerektől kérdezném (kivéve bbarnitól mert az ő véleményét ismerem) :
örülnétek khedira érkezésének?
Ha reális áron jönne (20-25 milla) reális fizuért, nekem nem lenne ellenemre.Lehet, hogy nem egy labdazsonglőr, de nekünk most nem is arra lenne szükségünk (az már van elég :D ).

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 24., csütörtök 15:53

Majd mi tudjuk, hogy ki kell oda :shifty: :D

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 24., csütörtök 15:51

pheco írta:Bender illetve Schneiderlin pletykák is voltak, már ők is kikerültek a képből? Igazából Wilsheret tényleg kár lenne padoztatni, de nem tudom mennyire tudna beletanulni a kvk szerepbe. Necces ötlet, főleg, hogy az egyik legsérülékenyebb játékosról van szó. Egyébként most már tényleg nem igazán lehet kifogása az Arsenalnak. Ilyen kerettel illene villantani valamit a bajnokságban és/vagy a BL-ben.
Bender hosszabbított és maradni szeretne a Leverkusenbe. Pedig szinte biztosra veszem, hogy ő lett volna Wenger favoritja. Schneiderlinről is voltak pletykák, de aztán azok elhalkultak, nem tudom mi lehet az oka. Lehet, hogy csak egy gyökér újságíró unatkozott. Wilshere-t pedig ki kell próbálni, aztán ha nem jön be, majd hoz valakit a Papa télen. Bár azért én is jobban örülnék, ha hozna egy játékost most nyáron, aki nem lenne zsákbamcsaka és stabilitást adna a középpályának.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 24., csütörtök 15:46

a fórumon lévő arsenal szurkerektől kérdezném (kivéve bbarnitól mert az ő véleményét ismerem) :
örülnétek khedira érkezésének?
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. július 24., csütörtök 15:40

Bender illetve Schneiderlin pletykák is voltak, már ők is kikerültek a képből? Igazából Wilsheret tényleg kár lenne padoztatni, de nem tudom mennyire tudna beletanulni a kvk szerepbe. Necces ötlet, főleg, hogy az egyik legsérülékenyebb játékosról van szó. Egyébként most már tényleg nem igazán lehet kifogása az Arsenalnak. Ilyen kerettel illene villantani valamit a bajnokságban és/vagy a BL-ben.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 24., csütörtök 15:37

soadroli írta:
alexoxladjackoxi írta: nincs más választás bízni kell benne, hogy nem lesznek sűrűn sérültek
Hát igen, az elmúlt évek alapján ebben lehet bizakodni :D Azért várjunk még, nehogy bejelentsék a napokban Khedirát.
Egyelőre szinte esélytelen Khedira érkezése. Talán, ha lentebb adna az igényeiből...

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 24., csütörtök 15:36

pheco írta:Artetaval már nem számol Wenger?
Valószínűleg idén már csak csere lesz. Jövőre meg pucol. Egyébként januárig talán meg lehetne próbálni, hogy nem igazolunk senkit, aztán meg ha a helyzet megkövetelné Wenger hozna valakit a télen.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. július 24., csütörtök 15:23

Artetaval már nem számol Wenger?

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 24., csütörtök 15:20

alexoxladjackoxi írta:Wenger lehet, hogy még sem igazol szűrőt, mert Wilsherenek szánja azt a szerepkört és bízik benne, hogy egézségesek maradnak a középpályások (Jack, Diaby, Oxlade). Véleményem szerint ez merész húzás, de nincs más választás bízni kell benne, hogy nem lesznek sűrűn sérültek meg, hogy Wilshere beletanul majd új munkakörébe.
most komolyan abban bízik, hogy elkerülik a csapatot a sérülések? úgy kell neki khedira, mint egy falat kenyér. :mrgreen:

Vissza: