szólhattál volna klózének is erről a vb előttFuentealbilla írta: Elég komoly sérülése volt és 28 éves. Nem azt mondom, h idős , de azért 1 csatárral általában nem lehet számolni 35 éves koráig.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Kommentáld a híreket
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én nem akarok hülyeséget mondani, de az az éves szinten másfél millió eladott mez az k..va kevés, ha jól emlékszek, akkor az csak a Madridban eladott mezek száma. Ami tekintve a város lakosságát és az odalátogatókat kb reális lehet.h3x0r írta:Korabban volt valami hir, hogy eves szinten valami masfel millio mezt adunk el (ebbol majd 1 millio CR mez). (a MU-nak is masfel millio, barca 1.2M, chelsea, bayern 1 millio. Szoval ezek tukreben lehetetlen az, hogy 2 nap alatt negyed annyi mezt adtunk el, mint elozo evekben 365 nap alatt.
Ez pedig világszinten 345ezer, amit James nevével adtak el.
- Fuentealbilla
Elég komoly sérülése volt és 28 éves. Nem azt mondom, h idős , de azért 1 csatárral általában nem lehet számolni 35 éves koráig. Mai piaci árakat figyelembe véve a sérülést is belekalkulálva nem adják áron alul kicsit sem.Az ABC szerint a Monaco hajlandó lenne 12 millió euróért egy évre kölcsönadni Falcaót egy 33 millió eurós vásárlási opcióval 2015-re, ami összesen 45 millió eurós vételárat jelentene.
Viszonylag alacsony fizetésért viszont 1 próbát megérne mivel csak 1 évre vagyunk kötelesek megtartani és ha egy nem túl magas fizuval el lehet hozni akár 1 próbaévet meg is érhet...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carlo: "A szezon elején döntöm el, hogy ki lesz a kezdő kapus."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát én DM-től csak akkor válnék meg, ha jönne Pogba.tubatibi írta:Nyugalom, ha marad DM, nem lesz semmi cink.peti_madrid írta:Tibike, azért remélem nem lesz rád kihatással egész félévben, ha nem igazoljuk le Pogbát, mert a halálnak lesz kedve úgy elmenni kocsmázni veled, hogy lelkibeteg vagy
Nyugalom, ha marad DM, nem lesz semmi cink.peti_madrid írta:Tibike, azért remélem nem lesz rád kihatással egész félévben, ha nem igazoljuk le Pogbát, mert a halálnak lesz kedve úgy elmenni kocsmázni veled, hogy lelkibeteg vagy
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
dehogynem. conte lelécelt, pogba ránéz allegrire, első dolga lesz, hogy csörgesse karimot meg raphaelt florentino telefonszámáért.Nem lesz itt semmilyen Pogba.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Tibike, azért remélem nem lesz rád kihatással egész félévben, ha nem igazoljuk le Pogbát, mert a halálnak lesz kedve úgy elmenni kocsmázni veled, hogy lelkibeteg vagy
Ehhez mit szólnátok? Ennyiért mondjuk ajándék lenne és, ha esetlegesen nem válna be, akkor se veszítenénk sokat. Sajnos hatalmas kacsa gondolom, de ez még a hülyének is megérné.Az ABC szerint a Monaco hajlandó lenne 12 millió euróért egy évre kölcsönadni Falcaót egy 33 millió eurós vásárlási opcióval 2015-re, ami összesen 45 millió eurós vételárat jelentene.
Nem lesz itt semmilyen Pogba.numberone1 írta:Na Khedira megis megegyezett az Arsenallal? Remelem igaz!
DM,Khedira,Morata out Kroos, James,Pogba in ilyen jo atigazolasi nyarunk regen nem volt. Perez
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Na Khedira megis megegyezett az Arsenallal? Remelem igaz!
DM,Khedira,Morata out Kroos, James,Pogba in ilyen jo atigazolasi nyarunk regen nem volt. Perez
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- h3x0r
Korabban volt valami hir, hogy eves szinten valami masfel millio mezt adunk el (ebbol majd 1 millio CR mez). (a MU-nak is masfel millio, barca 1.2M, chelsea, bayern 1 millio. Szoval ezek tukreben lehetetlen az, hogy 2 nap alatt negyed annyi mezt adtunk el, mint elozo evekben 365 nap alatt.Realista24 írta:Tudom, hogy nem te találtad ki, de gondolkojunk már.
Egyik hírben az első órában 900 mez van.
Másik hírben az van, hogy egy nap alatt 50.000
Harmadik hírben az van, hogy 48 óra alatt 345.000
James bejelentése 22-én volt, 14:00, kor, a hír úgy szól ugye; A Real Madrid 48 óra alatt eladott 345.000 darab mezt. A mezeket a bemutatása után kezdték el árulni, ami este 20 órakor volt. Tehát hivatalosan most tartunk a 48 óránál. A hírt tegnap napközben rakták ki.
Így már érthető?
Mezenkent maximum 10-15 euro haszonrol van szo.k!ll3rcsöcs írta:Egyébként a mezeket az adidas ingyen gyártja, és a teljes bevétel a klubbé? Erősen kétlem, sok oldalról lehetne ebbe belekötni
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
cc 27,9436% +-0,0001% [/quote]k!ll3rcsöcs írta:Épp kérdezni akartam, hogy vajon hány százaléka vándorol a mezek árának a madridhoz?Tibi09 írta:Egyébként a mezeket az adidas ingyen gyártja, és a teljes bevétel a klubbé? Erősen kétlem, sok oldalról lehetne ebbe belekötni
máshol 27,9456%-ot olvastam, szóval teljesen össze vagyok zavarodva.
De most viccen kívül, tényleg ekkora titok ez?
2 hete be van hűtve a söröcske. Kérlek hamar intézzétek el.Angol lapértesülések szerint Khedira mégis meg tudott állapodni az Arsenallal. A játékos négy évre szóló szerződést fog aláírni, amely bruttó 9,2 milliós (nettó 5,1) fizetést fog neki garantálni. A brit sajtó szerint a Real Madrid 25 millió euróval fog gazdagodni.
cc 27,9436% +-0,0001%k!ll3rcsöcs írta:Épp kérdezni akartam, hogy vajon hány százaléka vándorol a mezek árának a madridhoz?Tibi09 írta:Egyébként a mezeket az adidas ingyen gyártja, és a teljes bevétel a klubbé? Erősen kétlem, sok oldalról lehetne ebbe belekötni
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Épp kérdezni akartam, hogy vajon hány százaléka vándorol a mezek árának a madridhoz?Tibi09 írta:Egyébként a mezeket az adidas ingyen gyártja, és a teljes bevétel a klubbé? Erősen kétlem, sok oldalról lehetne ebbe belekötni
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
lehet perez jobban örülneRealista24 írta:
Én örülnék a legjobban, ha igaz lenne, de sajnos nem.
-
Egyébként a mezeket az adidas ingyen gyártja, és a teljes bevétel a klubbé? Erősen kétlem, sok oldalról lehetne ebbe belekötni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most kerestem a géppisztolyos smiletMike írta:fúú, akkor már az 500ezret is átléphetteRealista24 írta:Tehát hivatalosan most tartunk a 48 óránál. A hírt tegnap napközben rakták ki.
Ezért írtam, hogy gondolkodjunk, legalább mi, "átlagemberek". Nem neked szól a kirohanásom, hanem a fizetett profiknak. Én csupán a cikket fordítottam le. Sem időm sem kedvem nem volt utána nézni .
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Persze hogy értem hogy mit mondasz.... nem is erről van szó. Én csupán a cikket fordítottam le. Sem időm sem kedvem nem volt utána nézni .Realista24 írta:Tudom, hogy nem te találtad ki, de gondolkojunk már.
James bejelentése 22-én volt, 14:00, kor, a hír úgy szól ugye; A Real Madrid 48 óra alatt eladott 345.000 darab mezt. A mezeket a bemutatása után kezdték el árulni, ami este 20 órakor volt. Tehát hivatalosan most tartunk a 48 óránál. A hírt tegnap napközben rakták ki.
Így már érthető?
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
fúú, akkor már az 500ezret is átléphetteRealista24 írta:Tehát hivatalosan most tartunk a 48 óránál. A hírt tegnap napközben rakták ki.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudom, hogy nem te találtad ki, de gondolkojunk már.
Így már érthető?
Így már érthető?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema