Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Cséká
Kedvenc játékosaid: Zidane, Kaká
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Cséká » 2013. május 31., péntek 7:43

Suarez-nek a képességeivel és akarásával nincsenek gondok, bár ő is szereti a helyzeteket kihagyni, de nem hiszem, hogy itt minden rá lenne kijátszva, összjátékban pedig többet tudna adni, mint Higuain.
Kérdés az, hogy megint be kell-e vállalni egy balhés játékost, mert azért itt elég nagy a rizikó, és most nem csak a RM hírnevének további rombolásáról van szó, hanem a csapaton belüli problémákról is (bár Suarez-ről ami rosszat hallottam, azt lehetett látni is, szóval lehet, hogy képes beállni a sorba).
Cavani vagy Suarez? Elég szomorú, hogy ilyen választási lehetőségek vannak csak, Falcao vagy Aguero jobban tetszene, de ne legyünk telhetetlenek. Ha egy árban lennének, talán Cavani-t preferálnám, bár lehet, hogy összességében is Suarez passzol ahhoz a játékhoz, ami ide kellene, eredményesség tekintetében szerintem Cavani-val mégis csak jobban járnánk. Viszont az ára az szerintem irreális. 60+ milla? Inkább rakjuk el a következő tehetségért. Suarez-t meg szerintem most olcsóbban is el lehetne hozni, mint a valós értéke. Levandovski egyébként biztos a Bayern-be megy? Csak egy elszólást hallottam az ügyben erről a BL döntő után, ha mi normálisan bejelentkeznénk, talán még 30 alatt is megkapnánk, szerintem vele is egy hajtós, jó kis támadót igazolnánk.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 31., péntek 7:29

Mike írta:na mégis Jupp jön? Hmm
Én csak 2000-től követem a Real Madrid ügyes bajos dolgait, ő meg ugye 98-ban már volt itt. Aki emlékszik rá, milyen volt az a csapat? Milyen felfogás jellemzte, stb.
na akkor en ossze foglalom neked, mert antony nincs kepben ezzel(talan az eveket keverei.)

Azt a csapatot Capello rakta ossze vami eszmeletlenul jol. O hozta ide RC-t,Seedorfot,Panuccit,Sukert,Mijatovicsot nem lattam meg a galacticus eraban sem jobbat. A legjobb csapat volt amit eddig eletemben lathattam. A Mijatovisc-Raul-Suker csatar trio ontotta a golokat, a Seedorf-Redondo kettos olyan kp volt mintha evek ota egyutt jatszottak volna, annyira jol kiegeszitettek egymast. Volt ott teknika, virtuozitas, eros, Dinamika :salute: . Robi carlos meg szerintem elete legjobb jatekat nyujtotta akkor egy rakat gol neki volt koszonheto(foleg szabikbol-azon a nyaronlotte azt a boduletes nagy golt a mini VB-n). Panucci a jobb szelen szinten remek volt. Sajnos, a BL-ben abban az evben nem indulhattunk mivel az elozo edzovel a 6. helyen zart a csapat.Az a csapat nagyon eselyes lett volna abban az evben a 7.-re, nem tudom mi volt a hatterben miert kellett tavoznia Capellonak.
Heynckes ezt a csapatot vette at, es nagyon lerombolta. Mind jatekban mind moralisan. Ugy nyertunk BL-t mint a Chelsea legutobb, nagyon csunyan jatszott a csapat. A dontoben is a Juve jobb volt, de nem is ez a lenyeg. Nem volt akkor semilyen szep jatek, a bajnoksagban egyre tobb volt az ertekelhetetlen meccs.A jatekosok teljesitmenye latvanyosan leromlott. Gollovo listan nem volt az elso nyolcban Real jatekos. A BL-ben is csak 4 golos volt Suker es Morientes.Ne csodalkozzatok,h ki lett rugva.A Barcelona oda vissza alazott minket. Zongorzani lehetett a kulonbseget a ket ev kozott az mellett, h a nemet nyert BL-t. KB ugy mint Di Matteo.
Aki Bayern szintu szep preciz jatekot var az ne remenykedjen. En abban sem vagyok biztos, h 2 ev alatt eler vmit.
Szerintem Ancelotti jobb edzo. De ez szubjektiv velemeny, mindenesetre en lattam az a Realt es sok koszonet nem volt benne. Ugy szevenvedtem vegig az egesz szezon beli jatekunkat mint iden, a BL trofea vmelyest gyogyir volt.

szerk: ezt csak tisztan latas keppen, mert sokan a megvaltot latjak benne. :roll:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 31., péntek 7:16

Aroninho írta:Ezzel a Suarez igazolással csak az a baj, hogy semmivel sem vagyunk vele előrébb, mint a drága Pipitával...
Nagyon nem csípem az argentint, de Suarezzel sem látok semmi előrelépést a csatár kérdésben.
pedig előrelépés.
legalább neki nagy csapatok ellen nem remeg meg a lába
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!se a keze se a szája. :Đ

amúgy meg sokkal inkább Suárez 30+ért, mint Cavani 60+-ért
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Aroninho
Kedvenc játékosaid: Rafael Van der Vaart, Bastian Schweinsteiger
Kedvenc csapatod: Real Madrid >> MU, ETO, Roma

HozzászólásSzerző: Aroninho » 2013. május 31., péntek 3:35

Ezzel a Suarez igazolással csak az a baj, hogy semmivel sem vagyunk vele előrébb, mint a drága Pipitával...
Nagyon nem csípem az argentint, de Suarezzel sem látok semmi előrelépést a csatár kérdésben.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 31., péntek 0:59

Suarez lesz az egyik biztos érkező,mivel nincs más opció a csatárposztra,illetve van,csak Perez nem hajlandó kiadni annyit. Ráadásul Suarez az egyik legolcsóbb megszerezhető csatár jelenleg.
A másik tuti igazolás: Carvajal. Perez nem véletlenül utalgatott rá: biztos érkező :-)

Aztán Ancelottit nem engedi el a PSG,ragaszkodnak hozzá,főleg,hogy Leonardot súlyosan megbüntették.

Így lett 100%-os érkező Jupp Heynckes,aki áldását adta Bale-re,mivel így két atom gyors szélsője lesz: CR és Bale.

A középpályára egyelőre csak Jesé a tuti érkező,mivel Zidane átvette a menedzselését és minden követ megmozgat annak érdekében,hogy Jesének tuti helye legyen a jövő évi csapatban.

Szerintem a középpályát megint el fogjuk :cens: ni. :/ :/ :/ :/
:goat:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 31., péntek 0:50

Szóval Suarezre is van esély...hm, én bírom a faszit, tökös gyerek :D

Bár szerintem Suarez remek csatár, posztján jelenleg egyik - ha nem a legjobb, maga a csapat lehet előrébb lenne egy maxra pörgetett Benzemával. :kivagyhe:

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 31., péntek 0:44

Na gyerekek,akkor mindenki könyvelje el az első két igazolást: Carvajal és Suarez. :salute:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 31., péntek 0:19

Van...

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 31., péntek 0:16

Arra van esély, hogy a hétvégi meccset az új mezben játssza a csapat?

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 31., péntek 0:01

Kerlon írta: Tavasszal Gustavoból jó kiegészítő ember lett. Tehermentesítő, de jól érezhetően Martinez kapta a komoly meccseket is...
Na, akkor nálunk majd Khedira lesz Luis Gustavo tehermentesitoje :lol: :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 30., csütörtök 23:59

___Samy___ írta:3 fronton nem lehet egy gustavoval menetelni, szóval nem biztos, hogy azért kérte martinezt, mert gustavóval elégedetlen lett volna
Tavasszal Gustavoból jó kiegészítő ember lett. Tehermentesítő, de jól érezhetően Martinez kapta a komoly meccseket is...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 30., csütörtök 23:58

3 fronton nem lehet egy gustavoval menetelni, szóval nem biztos, hogy azért kérte martinezt, mert gustavóval elégedetlen lett volna
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 30., csütörtök 23:55

Remy írta:Amúgy, ha Jupp jön, akkor lehet, hogy a sokak által kedvelt Luis Gustavo is felmerül majd mint érkező. Ugyebár nem kezdő a Bayernbe, mert Martinez nagyon jól bevált ott, így hátha az ő hatására eljön ide. :hmmm:
Szerinted Heynckesnek kellett volna Martinez, ha elégedett lett volna Gustavoval? :roll:

Illetve én Gustavo helyében se tartanék olyan edzővel, aki nem bízott meg bennem maximálisan...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. május 30., csütörtök 23:58-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 30., csütörtök 23:35

Amúgy, ha Jupp jön, akkor lehet, hogy a sokak által kedvelt Luis Gustavo is felmerül majd mint érkező. Ugyebár nem kezdő a Bayernbe, mert Martinez nagyon jól bevált ott, így hátha az ő hatására eljön ide. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 30., csütörtök 23:30

Lehet mégis Jupp lesz a legjobb megoldás. Pont az, akire nemszamitott senki. O ismeri a Realt, tehát nemúgy jon ide, mint José, vagy bárki más, hogy eloszor is belekell razkodnia az itteni kornyezetbe, megérteni az itteni filozofiát, elvarasokat, stb. Azaz o nem a látatlanba jon, és tudja, hogy miaz ami ide kell, tisztában van a kockázattal, mert már egyszer innét kitették, és mégis jon. Ez jó jel. Az is jó jel, hogy beszél németul és spanyolul is, talán Ozilt helyrerakja, esetleg jól le :cens: ssza :D , más az, ha valakit az anyanyelvén szolitunk meg, pontosan azokkal a szavakkal, ami a legmegfelelobb. Jupp a BMet is megkapta mint kész csapatot, csak finomitott rajta, Martinezzel, Mandzukiccal meg nemtudom meg kikkel. Nálunk se kell drasztikus valtozas, mármint ami az alapkezdot illeti ... itt is ha helyreteszi a VKP posztot meg a csatár posztot ugye, szinte van is hasonlóság. Az meg hogy jon Bale, az megint csak hozná a hasonlóságot. Két irgalmatlanul jo szelso lenne a csapatban Bale + CR / Robben + Ribery. Meglatjuk, hogy végul Jupp e lesz a befuto :-)

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 30., csütörtök 23:26

Carvajal remélem érkezik és hamarosan bejelentik...
Rögtön kihúzhatnád az első nevet az aláírásodnál található listáról... :mrgreen:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. május 30., csütörtök 23:24

Carvajal remélem érkezik és hamarosan bejelentik...
"If you don't like your destiny, don't accept it."

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 30., csütörtök 23:23

Gyerekek,ha megszerezzük Heynckest... :D Múltkor azt írtam,hogy menjen csak nyugdíjba,nem kell nekünk még egy friss BL győztes tréner... azóta meggondoltam magam. Ismeri a Madridot,nagyon tapasztalt edző,kellő tekintélye van,szóval. Vele inkább lesz támadó felfogású a Madrid,mint Ancelottival. :-)

Kíváncsian várom a bejelentést. :D

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. május 30., csütörtök 22:43

Csak jöjjön ide Heynckes papa és minden oké lesz !
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 30., csütörtök 22:37

nehogymár ne tudjon praktizálni leonardo 9 hónapig... nevetséges. csak azért mert meglökött egy olyan sporit aki életképtelen a munkájára... hihetetlen
azt hittem csak a pályák közeléből tiltották el.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Vissza: