Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

legendary

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 31., péntek 10:00

Bale arra született, hogy a Real Madrid játékosa legyen
Walesiként ez igen valószínűtlen.

Mondjuk állítólag Levy kijelentette, hogy nem adja el Anglián belül Bale-t senkinek.

Illetve Suárez ügynöke lenyilatkozta, hogy a kliense boldog Liverpoolban és nem akar távozni.

Raúl
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. május 31., péntek 9:54

Bale arra született, hogy a Real Madrid játékosa legyen
Hát nagyon remélem, hogy ha perez ezt így lenyilatkozta, akkor a színfalak mögött már le van zsírozva a biznisz.
Kell egy válasz Neymar-ra mindenképpen, kell egy nagy név ide is.
Előre borsózik a hátam, amikor arra gondolok, hogy hogy szétfutja majd a védelmet ez a CR-Bale kettős... (ja tudom, rövidpasszosra állunk át) :-)

andris9898
Kedvenc játékosaid: Raul, Ronaldo

HozzászólásSzerző: andris9898 » 2013. május 31., péntek 9:37

Azért érdekes, hogy felmerül Heynckes neve, sőt sokan már biztosra is veszik, és mégse nagyon jönnek olyan hírek, hogy ezt-azt hozná magával a Bayernből, pedig általába úgy szokott lenni. Főleg, hgy Guardiola biztos végez egy kisebb takarítást. Ellenben Mou már elvitte a félcsapatot a Chelseabe, de aztán mégse

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 31., péntek 9:31

numberone1 írta: na akkor en ossze foglalom neked, mert antony nincs kepben ezzel(talan az eveket keverei.)
Igazad lehet, akkor még nem követtem igazán a dolgokat, csak hébe-hóba pár meccset a tv-be.

Az arabsék bajba lehetnek most, ha tényleg azt gondolták, hogy majd Leonardo helyettesíti Ancelottit (bár én kétlem). Nem semmi azért 9 hónapos eltiltás, mert vállal meglökte a bírót :roll:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 31., péntek 9:29

heynckes mégis fontolgatja, hogy visszavonul, hiszen a mostani triplázás után többet már nem igen fog tudni elérni, és a csúcson szeretné abbahagyni ;)
Ezt én is láttam. Evvan, akkor tejelünk Ancelottiért. Ezért sem értem minek dobta be a sajtó AVB nevét. Őt sem lehetne ingyen hozni, sőt. Akkor meg inkább Ancelottiért fizetne valószínűleg Perez.

A Marca is írja, amit mondogattam, hogy Bale-nek is tennie kell érte, ha ide akar jönni, tehát írásban kell kérnie az átadólistára tételét. Viszont Ő a csendes, visszahúzódó ministránsfiú, és nem akar balhézni.
Szerintem nem sok esély van rá továbbra sem.
Ja, azt is írják, hogy Angliában nem jellemzőek a kivásárlási árak. Gondolom Suareznek sincs, csak kamuzik a sajtó.

Gündogant meg Mou akarja vinni a Chelseahez. Már minden játékost, akit a Reallal hírbe hoznak, egy napra rá vinné Ő is. :lol:

Viszont nála is említenek egy 25 milliós záradékot (honnan a retekből tudná minden játékos szerződésének részleteit a média?! - hacsak nem az ügynökök szivárogtatnak...), ha valóban van ilyen, akkor le kell pakolni a zsetont, nem a Dortmunddal foglalkozni, meg az egy éves haladékokkal.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 31., péntek 9:25

Csabi írta:heynckes mégis fontolgatja, hogy visszavonul, hiszen a mostani triplázás után többet már nem igen fog tudni elérni, és a csúcson szeretné abbahagyni ;)
hamu. ezt egy hete is tudták mikor az ügynöke lenyilatkozta hogy csak a bundesligából vonul vissza és a perez hívására várnak. ő lesz az edző semmi kétség.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 31., péntek 9:07

heynckes mégis fontolgatja, hogy visszavonul, hiszen a mostani triplázás után többet már nem igen fog tudni elérni, és a csúcson szeretné abbahagyni ;)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 9:03

avb túl kis falat ide, megennék keresztbe, a média, a játékosok és a szurkolók is.
Kép
Kép
Kép

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 31., péntek 8:59

nem fog konkrétumot mondani, csak a szokásos sablon.
Megelőztél. Nincs szüksége rá. Ellenfele nincs. Szerintem sem a szurkolók, sem a sociók nem Őt okolják elsősorban azért, mert nincs BL azóta sem, hogy elhangzott az előző kampánybeszéd (egyébként én sem). Szóval szerintem ugyanúgy megvan a támogatottsága, de gyakorlatilag "nincs is rá szüksége" az újra"választásához".

Max. elmondja, hogy Carvajal visszatér, meg lesz 1-2 igazolás, konkrétumok nélkül.
Stadionmodernizáció is elképzelhető, a szurkolók álmai a mi céljaink, bla-bla.
Amenyiben sem Ancelottit, sem Heynckest nem sikerülne leigazolnia Péreznek, úgy a harmadik opciója az edzői posztra nem más lenne, mint a Tottenham edzője, André Villas-Boas.

Levy meg már felrobban otthon. :lol:

Amúgy miért ne jönne Heynckes? Az után, amit az ügynöke nyilatkozott, meg tegnap Tymoshchuk, nem hinném, hogy visszautasítaná a Realt. A triplázós (?) idény meg jó ajánlólevél, gondolom a vezetőségnél is.

AVB meg nem győzött meg eddig. Biztosan jó szakember, de a Chelsea-nél szerintem azért (is) bukott meg, mert még fiatal, így bármekkora maestro valaki, nehéz ugyanazt a tekintélyt kivívni a játékosok körében. Egy erős középcsapatnál, mint most a Spurs jó munkát végzett, de itt is a legnagyobb húzása, amivel ütőképes a csapat, az Bale volt. Szóval tőle tartanék.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

accel

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 31., péntek 8:59

Amenyiben sem Ancelottit, sem Heynckest nem sikerülne leigazolnia Péreznek, úgy a harmadik opciója az edzői posztra nem más lenne, mint a Tottenham edzője, André Villas-Boas.
még szerencse, hogy azt mondta heynckes ügynöke, hogy csak a real hívására várank. :mrgreen: :-)

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 31., péntek 8:53

hehe írta:nem fog konkrétumot mondani, csak a szokásos sablon.
Illetve,hogy az az erősítésünk, hogy a számos kérő ellenére egybe tartjuk a KHÖDöt :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 8:50

Csabi írta:érdekes lesz ez a délutáni perez sajtótájékoztató, mert ugye normális esetben ilyenkor szokták bedobni a neveket. na most pereznek nem kell nagyon szuperlatívumokban gondolkodnia, mert valószínűleg nem lesz ellenfele. viszont valamit mondania kell, mert azért az hogy nézne ki ha semmi konkrétat nem mondana.
nem fog konkrétumot mondani, csak a szokásos sablon. :-)
Kép
Kép
Kép

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 31., péntek 8:46

érdekes lesz ez a délutáni perez sajtótájékoztató, mert ugye normális esetben ilyenkor szokták bedobni a neveket. na most pereznek nem kell nagyon szuperlatívumokban gondolkodnia, mert valószínűleg nem lesz ellenfele. viszont valamit mondania kell, mert azért az hogy nézne ki ha semmi konkrétat nem mondana.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 31., péntek 8:30

szerk: ezt csak tisztan latas keppen, mert sokan a megvaltot latjak benne.
Ezt én sem értettem...és majdnem biztosra veszem, hogy sok ember még a Bayernt sem látta játszani pár BL meccset leszámítva, hogy értékelhessék Jupp munkáját, csak mivel BL győztes, meg a Bayern alázott most, ezért jöjjön Ancelotti helyett, aki szerintem az egyik legjobb szakember, tudja a sztárokat kezelni, Aranylabdásokat nevelt ki, stb stb...de persze OLASZ, így megkezdődött a boszorkányüldözés és jónéhányan becsatlakoztak szokás szerint.
Valaki azt elmesélhetné nekem, hogy Capello miért volt elküldve mindig egy év után? Az első évét nem láttam sajnos itt, de csak jót hallottam róla. A második éve utáni menesztés is érthetetlen volt számomra. Oké, hogy akkor nem játszottunk valami hú de nagyon szépen, meg a végén húztuk csak be a bajnokságot, a bl is bukó volt, de valahogy az az év teljesen pozitívan maradt meg bennem. Akkora küzdés, illetve győzni akarást előtte, és azóta sem láttam. Én személy szerint nem értettem azt, hogy elküldik, de ez az én véleményem ugye.
Elsőt nem tudom, de a második után:"mert a csapat nem játszott szépen és a korai BL távozás (meg pár játékossal is összerúgta a port...), a bajnokság meg semmit nem ért, hiába nem nyertünk semmit előtte sokáig...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 31., péntek 8:18

numberone1 írta: Capello

Valaki azt elmesélhetné nekem, hogy Capello miért volt elküldve mindig egy év után? Az első évét nem láttam sajnos itt, de csak jót hallottam róla. A második éve utáni menesztés is érthetetlen volt számomra. Oké, hogy akkor nem játszottunk valami hú de nagyon szépen, meg a végén húztuk csak be a bajnokságot, a bl is bukó volt, de valahogy az az év teljesen pozitívan maradt meg bennem. Akkora küzdés, illetve győzni akarást előtte, és azóta sem láttam. Én személy szerint nem értettem azt, hogy elküldik, de ez az én véleményem ugye.

Más: ma délután valami iszonyat jó projektet szeretnék látni az elnök úrtól. Remélem észreveszi a lyukakat, gyenge pontokat. És a hírekkel ellentétben nem csak támadókat akar hozni..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Cséká
Kedvenc játékosaid: Zidane, Kaká

HozzászólásSzerző: Cséká » 2013. május 31., péntek 7:43

Suarez-nek a képességeivel és akarásával nincsenek gondok, bár ő is szereti a helyzeteket kihagyni, de nem hiszem, hogy itt minden rá lenne kijátszva, összjátékban pedig többet tudna adni, mint Higuain.
Kérdés az, hogy megint be kell-e vállalni egy balhés játékost, mert azért itt elég nagy a rizikó, és most nem csak a RM hírnevének további rombolásáról van szó, hanem a csapaton belüli problémákról is (bár Suarez-ről ami rosszat hallottam, azt lehetett látni is, szóval lehet, hogy képes beállni a sorba).
Cavani vagy Suarez? Elég szomorú, hogy ilyen választási lehetőségek vannak csak, Falcao vagy Aguero jobban tetszene, de ne legyünk telhetetlenek. Ha egy árban lennének, talán Cavani-t preferálnám, bár lehet, hogy összességében is Suarez passzol ahhoz a játékhoz, ami ide kellene, eredményesség tekintetében szerintem Cavani-val mégis csak jobban járnánk. Viszont az ára az szerintem irreális. 60+ milla? Inkább rakjuk el a következő tehetségért. Suarez-t meg szerintem most olcsóbban is el lehetne hozni, mint a valós értéke. Levandovski egyébként biztos a Bayern-be megy? Csak egy elszólást hallottam az ügyben erről a BL döntő után, ha mi normálisan bejelentkeznénk, talán még 30 alatt is megkapnánk, szerintem vele is egy hajtós, jó kis támadót igazolnánk.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 31., péntek 7:29

Mike írta:na mégis Jupp jön? Hmm
Én csak 2000-től követem a Real Madrid ügyes bajos dolgait, ő meg ugye 98-ban már volt itt. Aki emlékszik rá, milyen volt az a csapat? Milyen felfogás jellemzte, stb.
na akkor en ossze foglalom neked, mert antony nincs kepben ezzel(talan az eveket keverei.)

Azt a csapatot Capello rakta ossze vami eszmeletlenul jol. O hozta ide RC-t,Seedorfot,Panuccit,Sukert,Mijatovicsot nem lattam meg a galacticus eraban sem jobbat. A legjobb csapat volt amit eddig eletemben lathattam. A Mijatovisc-Raul-Suker csatar trio ontotta a golokat, a Seedorf-Redondo kettos olyan kp volt mintha evek ota egyutt jatszottak volna, annyira jol kiegeszitettek egymast. Volt ott teknika, virtuozitas, eros, Dinamika :salute: . Robi carlos meg szerintem elete legjobb jatekat nyujtotta akkor egy rakat gol neki volt koszonheto(foleg szabikbol-azon a nyaronlotte azt a boduletes nagy golt a mini VB-n). Panucci a jobb szelen szinten remek volt. Sajnos, a BL-ben abban az evben nem indulhattunk mivel az elozo edzovel a 6. helyen zart a csapat.Az a csapat nagyon eselyes lett volna abban az evben a 7.-re, nem tudom mi volt a hatterben miert kellett tavoznia Capellonak.
Heynckes ezt a csapatot vette at, es nagyon lerombolta. Mind jatekban mind moralisan. Ugy nyertunk BL-t mint a Chelsea legutobb, nagyon csunyan jatszott a csapat. A dontoben is a Juve jobb volt, de nem is ez a lenyeg. Nem volt akkor semilyen szep jatek, a bajnoksagban egyre tobb volt az ertekelhetetlen meccs.A jatekosok teljesitmenye latvanyosan leromlott. Gollovo listan nem volt az elso nyolcban Real jatekos. A BL-ben is csak 4 golos volt Suker es Morientes.Ne csodalkozzatok,h ki lett rugva.A Barcelona oda vissza alazott minket. Zongorzani lehetett a kulonbseget a ket ev kozott az mellett, h a nemet nyert BL-t. KB ugy mint Di Matteo.
Aki Bayern szintu szep preciz jatekot var az ne remenykedjen. En abban sem vagyok biztos, h 2 ev alatt eler vmit.
Szerintem Ancelotti jobb edzo. De ez szubjektiv velemeny, mindenesetre en lattam az a Realt es sok koszonet nem volt benne. Ugy szevenvedtem vegig az egesz szezon beli jatekunkat mint iden, a BL trofea vmelyest gyogyir volt.

szerk: ezt csak tisztan latas keppen, mert sokan a megvaltot latjak benne. :roll:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 31., péntek 7:16

Aroninho írta:Ezzel a Suarez igazolással csak az a baj, hogy semmivel sem vagyunk vele előrébb, mint a drága Pipitával...
Nagyon nem csípem az argentint, de Suarezzel sem látok semmi előrelépést a csatár kérdésben.
pedig előrelépés.
legalább neki nagy csapatok ellen nem remeg meg a lába
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!se a keze se a szája. :Đ

amúgy meg sokkal inkább Suárez 30+ért, mint Cavani 60+-ért
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Aroninho
Kedvenc játékosaid: Rafael Van der Vaart, Bastian Schweinsteiger
Kedvenc csapatod: Real Madrid >> MU, ETO, Roma

HozzászólásSzerző: Aroninho » 2013. május 31., péntek 3:35

Ezzel a Suarez igazolással csak az a baj, hogy semmivel sem vagyunk vele előrébb, mint a drága Pipitával...
Nagyon nem csípem az argentint, de Suarezzel sem látok semmi előrelépést a csatár kérdésben.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 31., péntek 0:59

Suarez lesz az egyik biztos érkező,mivel nincs más opció a csatárposztra,illetve van,csak Perez nem hajlandó kiadni annyit. Ráadásul Suarez az egyik legolcsóbb megszerezhető csatár jelenleg.
A másik tuti igazolás: Carvajal. Perez nem véletlenül utalgatott rá: biztos érkező :-)

Aztán Ancelottit nem engedi el a PSG,ragaszkodnak hozzá,főleg,hogy Leonardot súlyosan megbüntették.

Így lett 100%-os érkező Jupp Heynckes,aki áldását adta Bale-re,mivel így két atom gyors szélsője lesz: CR és Bale.

A középpályára egyelőre csak Jesé a tuti érkező,mivel Zidane átvette a menedzselését és minden követ megmozgat annak érdekében,hogy Jesének tuti helye legyen a jövő évi csapatban.

Szerintem a középpályát megint el fogjuk :cens: ni. :/ :/ :/ :/
:goat:

Vissza: