Mike írta:na mégis Jupp jön? Hmm
Én csak 2000-től követem a Real Madrid ügyes bajos dolgait, ő meg ugye 98-ban már volt itt. Aki emlékszik rá, milyen volt az a csapat? Milyen felfogás jellemzte, stb.
na akkor en ossze foglalom neked, mert antony nincs kepben ezzel(talan az eveket keverei.)
Azt a csapatot Capello rakta ossze vami eszmeletlenul jol. O hozta ide RC-t,Seedorfot,Panuccit,Sukert,Mijatovicsot nem lattam meg a galacticus eraban sem jobbat. A legjobb csapat volt amit eddig eletemben lathattam. A Mijatovisc-Raul-Suker csatar trio ontotta a golokat, a Seedorf-Redondo kettos olyan kp volt mintha evek ota egyutt jatszottak volna, annyira jol kiegeszitettek egymast. Volt ott teknika, virtuozitas, eros, Dinamika
. Robi carlos meg szerintem elete legjobb jatekat nyujtotta akkor egy rakat gol neki volt koszonheto(foleg szabikbol-azon a nyaronlotte azt a boduletes nagy golt a mini VB-n). Panucci a jobb szelen szinten remek volt. Sajnos, a BL-ben abban az evben nem indulhattunk mivel az elozo edzovel a 6. helyen zart a csapat.Az a csapat nagyon eselyes lett volna abban az evben a 7.-re, nem tudom mi volt a hatterben miert kellett tavoznia Capellonak.
Heynckes ezt a csapatot vette at, es nagyon lerombolta. Mind jatekban mind moralisan. Ugy nyertunk BL-t mint a Chelsea legutobb, nagyon csunyan jatszott a csapat. A dontoben is a Juve jobb volt, de nem is ez a lenyeg. Nem volt akkor semilyen szep jatek, a bajnoksagban egyre tobb volt az ertekelhetetlen meccs.A jatekosok teljesitmenye latvanyosan leromlott. Gollovo listan nem volt az elso nyolcban Real jatekos. A BL-ben is csak 4 golos volt Suker es Morientes.Ne csodalkozzatok,h ki lett rugva.A Barcelona oda vissza alazott minket. Zongorzani lehetett a kulonbseget a ket ev kozott az mellett, h a nemet nyert BL-t. KB ugy mint Di Matteo.
Aki Bayern szintu szep preciz jatekot var az ne remenykedjen. En abban sem vagyok biztos, h 2 ev alatt eler vmit.
Szerintem Ancelotti jobb edzo. De ez szubjektiv velemeny, mindenesetre en lattam az a Realt es sok koszonet nem volt benne. Ugy szevenvedtem vegig az egesz szezon beli jatekunkat mint iden, a BL trofea vmelyest gyogyir volt.
szerk: ezt csak tisztan latas keppen, mert sokan a megvaltot latjak benne.