heynckes mégis fontolgatja, hogy visszavonul, hiszen a mostani triplázás után többet már nem igen fog tudni elérni, és a csúcson szeretné abbahagyni ;)
Ezt én is láttam. Evvan, akkor tejelünk Ancelottiért. Ezért sem értem minek dobta be a sajtó AVB nevét. Őt sem lehetne ingyen hozni, sőt. Akkor meg inkább Ancelottiért fizetne valószínűleg Perez.
A Marca is írja, amit mondogattam, hogy Bale-nek is tennie kell érte, ha ide akar jönni, tehát írásban kell kérnie az átadólistára tételét. Viszont Ő a csendes, visszahúzódó ministránsfiú, és nem akar balhézni.
Szerintem nem sok esély van rá továbbra sem.
Ja, azt is írják, hogy Angliában nem jellemzőek a kivásárlási árak. Gondolom Suareznek sincs, csak kamuzik a sajtó.
Gündogant meg Mou akarja vinni a Chelseahez. Már minden játékost, akit a Reallal hírbe hoznak, egy napra rá vinné Ő is.
Viszont nála is említenek egy 25 milliós záradékot (honnan a retekből tudná minden játékos szerződésének részleteit a média?! - hacsak nem az ügynökök szivárogtatnak...), ha valóban van ilyen, akkor le kell pakolni a zsetont, nem a Dortmunddal foglalkozni, meg az egy éves haladékokkal.