OFF
- realmadridfan
Re: OFF
Kecsu! megnéztem én is, nagyon jó videó! sajnos rossz tulajdonságom, hogy hajlamos vagyok sztereotípiák (és rossz tapasztalatok) miatt en bloc utálni egyes népcsoportokat (pl. románok, franciák, cigányok), de ahogy növök, érek, ezeket egyre inkább levetkőzöm, ezért is jó látni az ilyeneket btw te voltál legátus nyíregyházán 1-2 éve, nem? mert akkor már hallottalak meg valszeg a Kollégiumban is találkoztunk még gimnazista koromban. le tudnád írni hol vagy pontosan Pesten? a kálvinon voltam párszor vasárnaponként 3 éve kb, de nagyon szar volt és azóta nem voltam sehol, jó lenne valami jobb helyet tudni Pesten is.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
én = futurealista24ferni írta:már maga a feltételezés is megér bőven 1 hét pihenőt....csabi* írta:ha valamit nem tudna r24 írhatsz nekem is
már maga a feltételezés is megér bőven 1 hét pihenőt....csabi* írta:ha valamit nem tudna r24 írhatsz nekem is
- ___Samy___
igaz, ezt benéztem
megy a pü R24
megy a pü R24
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Te mocsok :ĐZsombor írta:Amúgy Samy, gondolhattad volna, Big L-nek mindenkivel van kapcsolata.
Ahol tudok segítek, ugye Pipita. Le a multikkal
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy Samy, gondolhattad volna, Big L-nek mindenkivel van kapcsolata.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jelen, írhatsz fbon is.___Samy___ írta:van itt vki olyan, vagy van vkinek olyan ismerőse, aki az audinál dolgozik?
érdekelne egy néhány dolog
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
van itt vki olyan, vagy van vkinek olyan ismerőse, aki az audinál dolgozik?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
MadridomDrake írta:Kik azok,akik többé kevésbe igaz átigazolási híreket közölnek twitteren?Valaki ezt már kérdezte korábban is,csak nem találom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na igen, azok voltak a szép idők.
gyártottuk a lordgabis/kurwamac-os sigeket, mindenki divatpéterfalva drukkerré vált, igazi kultusz volt.
gyártottuk a lordgabis/kurwamac-os sigeket, mindenki divatpéterfalva drukkerré vált, igazi kultusz volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Beírom ide is, hátha tud valaki segíteni.
Kiderült ugyanis, hogy mégis szabad lesz a vasárnapom. A kérdésem az lenne, hogy lehet ilyenkor még valahol jegyet szerezni a forma-1-re?
Kiderült ugyanis, hogy mégis szabad lesz a vasárnapom. A kérdésem az lenne, hogy lehet ilyenkor még valahol jegyet szerezni a forma-1-re?
nekem meg egy rózsaszín csillámpóni a háziállatomFaust írta:Teljesen józan voltam.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
Egészen addig, amíg el nem kezdődött az intro.
Aztán megrészegültél ezektől a slágerektől.
I LOVE POLAND KURWAMACS!
Aztán megrészegültél ezektől a slágerektől.
I LOVE POLAND KURWAMACS!
Teljesen józan voltam.
Faust be volt baszva és/vagy szívva akkor (is).
ejj, amúgy nagy kár, hogy már nincs meg a Lordgabi fan page
ejj, amúgy nagy kár, hogy már nincs meg a Lordgabi fan page
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Huni 2014. július 25., péntek 21:01-kor.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
MyStiQ írta:Kiváló buli volt. Le is pörgetem a mixet.
Szóval azt mondod, hogy a Szabadság-szobor is megindult? Optimus meg berozsdásodott?
De azért Faust beszólásai a legkirályabbak.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Kiváló buli volt. Le is pörgetem a mixet.
Pedig már majdnem elfelejtettem mekkora party volt
Emlékszem, úgy tomboltak az emberek a városban 4 napon át, hogy még kenyeret sem tudtál venni, mert a pékek az összes lisztet eladták úgy, mintha kokain lett volna. A durva az, hogy még így is ütött a cucc.
Emlékszem, úgy tomboltak az emberek a városban 4 napon át, hogy még kenyeret sem tudtál venni, mert a pékek az összes lisztet eladták úgy, mintha kokain lett volna. A durva az, hogy még így is ütött a cucc.