Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 31., péntek 11:20

Mike írta:hát ha ezt a 23+Callejon ajánlatot elfogadja a pool akkor az év üzletét kötöttük... :lol:
Ezt nem hiszem, hogy elfogadná a Pool. Mennyit ér Callejón? Max 10-re taksálom és az úgy elég karcsú lesz a Poolnak.

Egyébként Agüero mennyibe fájna? Szívesebben látnám őt a csapatban, mint a Drakulát. :mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 31., péntek 11:19

Carvajal jönni fog ebben biztos vagyok. Tehát a védelem megoldva.
én inkább iscoert adnék 35ot vagy 25t és moratat mint baleert 70et. Ugyanez suarez-cavani témában inkább suarezert 30-40 mint cavaniert 60+.
Isco, suarez, thiago, gundogan, kondogbia. Utóbbi alternatívaként ha jobban kell védekezni, de a védekezést inkább csapatszinten kéne megoldani. De nem ragaszkodom kondogbiahoz, csak akkor zizou hozzon vmi fasza kis fiatal vkpt ilyen 10-15 milláèrt. Aki csere lenne. Ezek a játékosok lwigazolasa + carvajal olyan 140-150korul lenne szerintem megerne, fiatal, jo, és ígéretes játékosokat vennénk és betomnenk a lyukakat. Egy ilyenn csapattal jövőre cél a bajnokság és utána mikor osszeer ez team akkor reális cél lehet a tizedik.
Szerk: eladásokból meg bejonne 80 milla kb. Fedezné a kiadók több mint felét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. május 31., péntek 11:23-kor.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 31., péntek 11:18

hát ha ezt a 23+Callejon ajánlatot elfogadja a pool akkor az év üzletét kötöttük... :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 31., péntek 11:08

A 16 millió meg nem kevés azért...Nem azt mondom, hogy a teljesítménye, meg a többiek fizetése alapján nem érdemelheti meg, de ha ősszel is előadta, hogy nem a pénz a szomorúságának az oka, akkor minek ennyit emelni?
Szerintem Perez így akarja kompenzálni, hogy a marketingbevételek továbbra is 50-50 arányban kerülnek megosztásra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 31., péntek 11:06

az ok...de ezért kidobni 1,5 millát? akármennyire is van pénz akkor se kéne...
inkább ez, minthogy megint 1 évet kelljen várni a szerződtethetőségére
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2013. május 31., péntek 11:09-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 11:05

Mondjuk ja, 50 körüli szja-ról volt szó. Egyébként munkavállalóként dolgoznak a focisták? Nem egyéni vállalkozók? :hmmm: A 16 millió meg nem kevés azért...Nem azt mondom, hogy a teljesítménye, meg a többiek fizetése alapján nem érdemelheti meg, de ha ősszel is előadta, hogy nem a pénz a szomorúságának az oka, akkor minek ennyit emelni? :hmmm:
nem konkrétan a pénz volt az oka a "szomorúságának" (nevetséges amúgy sztem az egész, pláne ahogy intézte nyilvánosan, teátrálisan), hanem hogy ő, mint állítólag a világ legjobb játékosa nem kapja meg azt, ami a világ legjobb játékosának jár. ebben természetesen benne van a mind közüli legmagasabb fizetés is.

én csak azt nem értem, hogy ha perec ennyire nyíltan kimondja, hogy ratyi a viszony a médiával, és amúgy is mndenki látja és tudja, akkor faszomért kell mindent a sajtón keresztül intézni.
lenne már egy ember, vagy emberek, vagy csak olyan hozzáállás a klubnál, hogy egy szezonban nem pofázunk mindenfélét a sajtónak. borzasztó durván büntetném amúgy a játékosokat 1-1 ilyen kis akciójuk után, valszeg ramos, céronaldo és casillas is jópár százezer euróval könnyebb lenne nálam. nameg ugye edzőbá is.
aztán meglátnánk ki mennyire tiszteli a klubot, érzi át ezt az egész dolgot, amit madridizmusnak szoktak hívni.
Kép
Kép
Kép

DT8
Kedvenc játékosaid: Sami Khedira

HozzászólásSzerző: DT8 » 2013. május 31., péntek 11:03

___Samy___ írta:lehet azért lesz 8 milla, mert nem határidőn belül vesszük meg ezen a nyáron
gondolom előbb letisztáznák az elnököt meg az edzőt, mást nem tudok elképzelni indoknak :hmmm:
az ok...de ezért kidobni 1,5 millát? akármennyire is van pénz akkor se kéne...

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 31., péntek 10:51

lehet azért lesz 8 milla, mert nem határidőn belül vesszük meg ezen a nyáron
gondolom előbb letisztáznák az elnököt meg az edzőt, mást nem tudok elképzelni indoknak :hmmm:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 31., péntek 10:49

A Marca szerint Carvajal már tudja, hogy a következő szezonban a Real Madridot fogja erősíteni. A madridi klub 8 millió eurót fizet a játékosért, azonban az még nem tisztázott, hogy a teljes összeg kifizetésre fog kerülni, vagy esetleg Jesét és Cheryshevet is belevonják a transzferbe.
8?? Amikor eladtuk arról votl szó, hogy első évben 6,5 millióért vehetjük vissza, jövőre 7-ért, és csak utána évben kerülne 8 millióba. Vagy jattolunk?

Ja, azt is írják, hogy Angliában nem jellemzőek a kivásárlási árak. Gondolom Suareznek sincs, csak kamuzik a sajtó.
Nem jellemző, de azért előfordul. Suarez dél-amerikai játékos, feléjük divat, szóval lehet kierőszakolta a dolgot. Bár én is kételkedem a dologban.
Ez meg, hogy?,
azt hittem az új spanyol törvények miatt jóval többe kerülne Ronaldo szerződése megújítása, ha igaz akkor igen jól járna mind két fél.
Mondjuk ja, 50 körüli szja-ról volt szó. Egyébként munkavállalóként dolgoznak a focisták? Nem egyéni vállalkozók? :hmmm: A 16 millió meg nem kevés azért...Nem azt mondom, hogy a teljesítménye, meg a többiek fizetése alapján nem érdemelheti meg, de ha ősszel is előadta, hogy nem a pénz a szomorúságának az oka, akkor minek ennyit emelni? :hmmm:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 31., péntek 10:29

Karankát is vinné Mourinho
A Barnabéut nem vinné?! :lol:

Komolyan mondom, hatalmas ami vergődést lenyom a média. :lol:
Azt sem érdeklik, hogy akár egy nappal előtte lenyilatkozik valaki, hogy maradna/menne de ők másnapnak tuti az ellenkezőjéről írnak. :lol:

I :sziv: médijja. :mrgreen:

Khedirát vigye innen, és akkor megbocsájtok neki részben. :agree:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 31., péntek 10:20

Suárez ügynöke lenyilatkozta, hogy a kliense boldog Liverpoolban és nem akar távozni.
Azóta beszélt talán megint Suarez, de ez nem biztos. A lényeg, hogy az ügynök (Guardiola testvére amúgy) retardált. Előtte egy nappal mondta Suarez, hogy boldogtalan Angliában a média miatt. Persze nem a 'Pool-al, mint csapattal van baja. Ennek ellenére nem lenne ellenére a váltás. Illetve ezt elvileg az edzőnek is elmondta, és tudnak a helyzetéről.

Szóval egész biztosan nem túl boldog (ami nem a Liverpool ellen szól), és ha érkezne egy ajánlat a Realtól, akkor távozni szeretne.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 31., péntek 10:05

Cristiano Ronaldo egyre közelebb van szerződésének megújításához, írja az El Confidencial. A játékos a héten találkozott Pérezzel és ügynökével, ahol egy 2018 június 30-ig szóló, évi 16 millió eurót garantáló szerződést kínáltak neki. Érdekesség, hogy a klubnak a játékos így évi 24 millió euróba kerülne, ami hozzávetőlegesen a teljes költségvetés 5%-a.
Ez meg, hogy?,
azt hittem az új spanyol törvények miatt jóval többe kerülne Ronaldo szerződése megújítása, ha igaz akkor igen jól járna mind két fél.

Angol pletykák szerint Zidane a következő napokba Londonba fog utazni tárgyalni a Tottenham vezetőkkel Bale átigazolása érdekében,
szintén angolok agyszüleménye, hogy jövőhéten megtesszük hivatalos ajánlatunkat Liverpool-nak Suarez-ért, 20 millió font és Callejon.

A PSG elnöke azt szeretné ha Perez személyesen beszélne vele Ancelotti-ról, akinek a helyzete tovább bonyolódik Leonardo miatt.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 31., péntek 10:00

Bale arra született, hogy a Real Madrid játékosa legyen
Walesiként ez igen valószínűtlen.

Mondjuk állítólag Levy kijelentette, hogy nem adja el Anglián belül Bale-t senkinek.

Illetve Suárez ügynöke lenyilatkozta, hogy a kliense boldog Liverpoolban és nem akar távozni.

Raúl
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. május 31., péntek 9:54

Bale arra született, hogy a Real Madrid játékosa legyen
Hát nagyon remélem, hogy ha perez ezt így lenyilatkozta, akkor a színfalak mögött már le van zsírozva a biznisz.
Kell egy válasz Neymar-ra mindenképpen, kell egy nagy név ide is.
Előre borsózik a hátam, amikor arra gondolok, hogy hogy szétfutja majd a védelmet ez a CR-Bale kettős... (ja tudom, rövidpasszosra állunk át) :-)

andris9898
Kedvenc játékosaid: Raul, Ronaldo

HozzászólásSzerző: andris9898 » 2013. május 31., péntek 9:37

Azért érdekes, hogy felmerül Heynckes neve, sőt sokan már biztosra is veszik, és mégse nagyon jönnek olyan hírek, hogy ezt-azt hozná magával a Bayernből, pedig általába úgy szokott lenni. Főleg, hgy Guardiola biztos végez egy kisebb takarítást. Ellenben Mou már elvitte a félcsapatot a Chelseabe, de aztán mégse

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 31., péntek 9:31

numberone1 írta: na akkor en ossze foglalom neked, mert antony nincs kepben ezzel(talan az eveket keverei.)
Igazad lehet, akkor még nem követtem igazán a dolgokat, csak hébe-hóba pár meccset a tv-be.

Az arabsék bajba lehetnek most, ha tényleg azt gondolták, hogy majd Leonardo helyettesíti Ancelottit (bár én kétlem). Nem semmi azért 9 hónapos eltiltás, mert vállal meglökte a bírót :roll:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 31., péntek 9:29

heynckes mégis fontolgatja, hogy visszavonul, hiszen a mostani triplázás után többet már nem igen fog tudni elérni, és a csúcson szeretné abbahagyni ;)
Ezt én is láttam. Evvan, akkor tejelünk Ancelottiért. Ezért sem értem minek dobta be a sajtó AVB nevét. Őt sem lehetne ingyen hozni, sőt. Akkor meg inkább Ancelottiért fizetne valószínűleg Perez.

A Marca is írja, amit mondogattam, hogy Bale-nek is tennie kell érte, ha ide akar jönni, tehát írásban kell kérnie az átadólistára tételét. Viszont Ő a csendes, visszahúzódó ministránsfiú, és nem akar balhézni.
Szerintem nem sok esély van rá továbbra sem.
Ja, azt is írják, hogy Angliában nem jellemzőek a kivásárlási árak. Gondolom Suareznek sincs, csak kamuzik a sajtó.

Gündogant meg Mou akarja vinni a Chelseahez. Már minden játékost, akit a Reallal hírbe hoznak, egy napra rá vinné Ő is. :lol:

Viszont nála is említenek egy 25 milliós záradékot (honnan a retekből tudná minden játékos szerződésének részleteit a média?! - hacsak nem az ügynökök szivárogtatnak...), ha valóban van ilyen, akkor le kell pakolni a zsetont, nem a Dortmunddal foglalkozni, meg az egy éves haladékokkal.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 31., péntek 9:25

Csabi írta:heynckes mégis fontolgatja, hogy visszavonul, hiszen a mostani triplázás után többet már nem igen fog tudni elérni, és a csúcson szeretné abbahagyni ;)
hamu. ezt egy hete is tudták mikor az ügynöke lenyilatkozta hogy csak a bundesligából vonul vissza és a perez hívására várnak. ő lesz az edző semmi kétség.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 31., péntek 9:07

heynckes mégis fontolgatja, hogy visszavonul, hiszen a mostani triplázás után többet már nem igen fog tudni elérni, és a csúcson szeretné abbahagyni ;)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 9:03

avb túl kis falat ide, megennék keresztbe, a média, a játékosok és a szurkolók is.
Kép
Kép
Kép

Vissza: