Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Eladjuk a tavalyi szezon legjobb játékosát.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor a PSG elpasszolja Pastorét meg Lavezzit, legalábbis róluk szól a fáma.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az jó, ha Iker nem megy az arsenalba, mert a monaco fizet is érte
Kíváncsi vagyok mi lesz a végkifejlet kapus poszton...
DM-et sajnálom, de ennyi pénzért mehet is, és már csak Khedirát kell eladni
Kíváncsi vagyok mi lesz a végkifejlet kapus poszton...
DM-et sajnálom, de ennyi pénzért mehet is, és már csak Khedirát kell eladni
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
65 misi, az korrekt, 70-ig fel lehetne még vinni. Aztán akkor belőle meg Casemiroból kijön James, Khedirából valahogy ki kéne hozni Kroost, közben Morataból is jött lé, Garayból is..jó ez.
Nem illik.
- Fuentealbilla
Valamelyik hír már csak igaz lesz.Di María napjai meg vannak számlálva, írja a Marca. A legfrissebb hír szerint ugyanis megszületett az egyezség; az argentin játékos 65 millió euró körüli összegért vált csapatot. Fizetése évi 8 millió euró lesz, és öt évre ír alá. Forrás: Madridom.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Ezek szerint Mariska go to Paris
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Benzema tavaly óta nem tipikus center, így fölösleges szerintem mögé cserecsatár kimondottan.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
Esetleg Illarramendi vissza megy kolcsonben a Sociedadba es akkor erre az evre Xabi marad, jovore meg megcsereljuk a kettot. Ebben az esetben iden johetne meg egy kozeppalyas.miVida írta:Na de engem még az aggaszt, hogy ott lesz a padon Xabi meg a klónja... két ugyanolyan játékos. Márpedig ha nem lesz egyikük se kezdő, akkor az egyiknek muszáj mennie, feleslegesen minek tartsuk és AKKOR mondom én azt h abból kéne megvenni Vidal/Pogba...
VIDEOTON FC
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
márpedig valószínű h jön Navas... 27 éves már, nem kéne még egy évet ráhúzni, akkor már inkább valami fiatalabbat kéne majd venni (ha volna)
Aztán van egy ERŐS érzésem, hogy ha Khedira távozik, akkor HELYETTE vesz valakit a Real... NEM AZT MONDOM, hogy ezt szeretném, de valószínű hogy így gondolkoznak a vezetőségben... mert hogy távozik az biztos - vagy most vagy jövőre, és ha megy akkor azért megy, hogy helyette jöhessen valaki... Vidal vagy Pogba.
Na de engem még az aggaszt, hogy ott lesz a padon Xabi meg a klónja... két ugyanolyan játékos. Márpedig ha nem lesz egyikük se kezdő, akkor az egyiknek muszáj mennie, feleslegesen minek tartsuk és AKKOR mondom én azt h abból kéne megvenni Vidal/Pogba páros egyikét... hm?
csatár posztra viszont nem nagyon kéne befektetni, szerintem a kölcsön-opció Falcaó 12ért az szerintem teljesen jó lenne, aztán meg dobjuk vissza (szerk.: már ha igaz a hír)
Aztán van egy ERŐS érzésem, hogy ha Khedira távozik, akkor HELYETTE vesz valakit a Real... NEM AZT MONDOM, hogy ezt szeretném, de valószínű hogy így gondolkoznak a vezetőségben... mert hogy távozik az biztos - vagy most vagy jövőre, és ha megy akkor azért megy, hogy helyette jöhessen valaki... Vidal vagy Pogba.
Na de engem még az aggaszt, hogy ott lesz a padon Xabi meg a klónja... két ugyanolyan játékos. Márpedig ha nem lesz egyikük se kezdő, akkor az egyiknek muszáj mennie, feleslegesen minek tartsuk és AKKOR mondom én azt h abból kéne megvenni Vidal/Pogba páros egyikét... hm?
csatár posztra viszont nem nagyon kéne befektetni, szerintem a kölcsön-opció Falcaó 12ért az szerintem teljesen jó lenne, aztán meg dobjuk vissza (szerk.: már ha igaz a hír)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
Viszont ha Benzema moge nem jon egy verbeli csatar, akkor ha James-Isco-akarki allna be a helyere akkor az mar szerkezetvaltast igenyel mert nem csatar egyik se. Ezert eleg fontos lenne szerintem a francia moge egy csatar aki ha kell tudja hozni a szintet ami ide valo. Kozeppalyara en ugy erzem mar senki sem fog erkezni, a Kroos-Modric kettossel fogjuk vegigtolni, ok kiegeszulve Jamessel vagy Iscoval. Ha valamelyikuk leserul vagy faradt akkor meg ott a padon Xabi es Illarra vagy esetleges maradasa eseten Khedira(ami remelem nem kovetkezik be).tibi18 írta:Tavaly meg volt mögötte egy Morata.. Leszegett fejjel ültem a TV előtt, amikor láttam, hogy ő érkezik... (tudom, hogy madridista és egyebek, de nem való ide szerintem). Idén nem rosszabb a helyzet.. Majd jön helyette a pályára Isco, James, Jesé közül vki.. Inkább kp-ra vegyünk még vkit, ha Di Maria és Khedira is távozik..
VIDEOTON FC
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tavaly meg volt mögötte egy Morata.. Leszegett fejjel ültem a TV előtt, amikor láttam, hogy ő érkezik... (tudom, hogy madridista és egyebek, de nem való ide szerintem). Idén nem rosszabb a helyzet.. Majd jön helyette a pályára Isco, James, Jesé közül vki.. Inkább kp-ra vegyünk még vkit, ha Di Maria és Khedira is távozik..
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
van egy szem benzema legelőre.tibi18 írta:Számomra felfoghatatlan, hogy hová szeretnénk még egy ilyen kaliberű csatárt.. felesleges..
- tibi18
Szerintem megvesszük Navast, de csak jövőre csatlakozik, amikor Iker távozik a csapattól.. Egyébként nem hiszem, hogy idén jönne..
Nekem mondjuk a kapuskérdés mindegy. Kp-ra kellene még egy Pogba/Vidal.. aztán lehet a kapusunk akár egy zsámoly is..
Nekem mondjuk a kapuskérdés mindegy. Kp-ra kellene még egy Pogba/Vidal.. aztán lehet a kapusunk akár egy zsámoly is..
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
de ancelotti nem szeretne... csak a média. ők pedig buták
kinek kéne már lukaku annyiért. A Falcao cserét még megérteném valahogy
A Fonseca 'szakértő' is csak találgat; semmi alapja nincsen.
Én csak azt nem értem, hogy miért gondolkodnak annyit már a kapus poszton. Nem biztos hogy jön Navas? Elképzelhető h marad minden a régiben? - Casillas/López? biztos h nem... miről tárgyalnak? (mondjuk még van egy hónap, igaz )
kinek kéne már lukaku annyiért. A Falcao cserét még megérteném valahogy
A Fonseca 'szakértő' is csak találgat; semmi alapja nincsen.
Én csak azt nem értem, hogy miért gondolkodnak annyit már a kapus poszton. Nem biztos hogy jön Navas? Elképzelhető h marad minden a régiben? - Casillas/López? biztos h nem... miről tárgyalnak? (mondjuk még van egy hónap, igaz )
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- tibi18
Számomra felfoghatatlan, hogy hová szeretnénk még egy ilyen kaliberű csatárt.. felesleges..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Koszi
En ezzel torlom is a privát accomat,
Itt egyszerűbb követni
En ezzel torlom is a privát accomat,
Itt egyszerűbb követni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Akartam is mondani, hogy jópofa ötlet, nagyon tetszik.Realista24 írta:Jó tanács a jövőre nézve:Link?
Lehet előtte egy nappal már kijelőlte kárlettó.
Madridom főoldal, oldalsáv, Twitter box, és minden hivatalosat egyből látsz, amit kitesz a csapat vagy a játékosok.
attareal írta:Jó újítás, csak még szoknom kell. Carlo nem szokott kitenni ilyen hüleségeket.
Érdekes lenne, hogyha bejelntené, hogy klotyóra megy, és egy ilyen fabúdés vécében pózolna a képen...
Nem is Carlo rakta ki. Elég béna hasonlatot választottál, már ne is haragudj.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Jó újítás, csak még szoknom kell. Carlo nem szokott kitenni ilyen hüleségeket.Realista24 írta:Jó tanács a jövőre nézve:Link?
Madridom főoldal, oldalsáv, Twitter box, és minden hivatalosat egyből látsz, amit kitesz a csapat vagy a játékosok.
Érdekes lenne, hogyha bejelntené, hogy klotyóra megy, és egy ilyen fabúdés vécében pózolna a képen...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jó tanács a jövőre nézve:Link?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema