Elöljáróban, felőlem Casillas mehet amerre akar, megszolgálta az idejét és senkit nem kell csakis azért tutujgatni, mert a múltban sokat tett a csapatért, DE ha a tizeniksz éve alatt semmi mást nem tett volna csak azt, hogy eltakarítja Mourinhot, már szép emlékeket őriznék róla! (halkan megjegyzem ezt nagyon egy emberes műveletként van beállítva, de benne voltt Ramos, CR meg Pepe is!)A csapatbontó tevékenységeit se felejtettem még el.
Kommentáld a híreket
-
Re: Kommentáld a híreket
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Eladjuk Modricot?tubatibi írta:Eladjuk a tavalyi szezon legjobb játékosát.
Igy belegondolva, szerintem egyaltalan nem szokatlan a forumon.Zsombor írta:Hát, én nem látok ennyire bele Ancelotti fejébe, de már júliusban temetni a középpályánkat, elég szokatlan.tubatibi írta:Majd néztek, amikor egy Xabi-Modric-Kroos kp-val állunk fel.
Elozo szezon elejen, amikor Xabi es Illarra is betegeskedett, Modric jatszott azon a poszton. Raadasul nem is rosszul.miVida írta:Modric tud Xabi posztján játszani? Védekezik, de irányít és adja a hosszú labdákat... (vagy Xabi nem azt csinálta? ) na mert ha igen, akkor Khedira helyett el tudok képzelni egy Vidalt, és akkor jöhet a 433 Modric-Kroos-Vidal, elől pedig a BBCvel (elsősorban)
Szerintem meg ezeket pont hogy az o erdekeben is mondjuk. Inkabb menjen el most, minthogy meg egy even keresztul a padon uljon es/vagy a sajat mitoszat rombolja. Tudni kell a csucson abbahagyni, foleg ugy, hogy megnyertuk a Tizediket.Prométheusz írta:ez a hiszti, és gyűlölethullám, ami Ikert itt övezi.. őrület. hihetetlen.
azért emlékeztetlek, hogy nem kell nagyon visszamenni az időben, hogy keress valami kupát, amit Casillassal nyertünk. épp ebben a szezonban volt kettő..
lehet kopott a tudása, lehet, hogy népszerű most nem szeretni, meg belerúgni egyet. de azért ne tartsunk már ott, mintha egy fakezű nyolcvanéves mosogatónő lenne..
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo09,Cr7,Redondo,Zidane,Figo,Modric
Szevasztok Madridista testvérek! Ne aggódjatok szerintem az igazolások miatt.Egy dologban biztos vagyok:Perez történelmet akar írni!Azt akarja mi legyünk az elsők akik megvédik a cimet.Voltak nagy hibai a múltban de ő is tanul.Most jó csapat van mellette.Zidane,Carlo.Szerintem nagyon jók az igazolásaink eddig,penge játékosokat vettünk és még nincs vége.Di maria tényleg nagyon jó volt de nem hozott még le 2jó szezont egymas utàn és vannak hibái.Többek között az ami az előnye kiszámithatatlan.Kroosal sokkal labdabiztosabbak leszünk(persze hiányozhat di maria,de nem biztos hogy fog is.)és még jöhetnek is emberek.Szerintem is Pogba lenne a csúcs!:)Róla nem beszélnek mostanában a juvénál:).Ha elmegy mariska meg khedira pluszban leszünk anyagilag azt meg Perez nem türheti:)Falcao meg tökéletes lenne kölcsönben.Sokkal jobban érzi a kaput mint Benzema.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
"A CNN bejelentette, hogy már 415 ezer James mezt adott el az Adidas, ami 12 millió eurós bevételt jelent a klubnak."
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A kérdés, hogy tényleg kell-e nekik, vagy csak kitalációk voltak azok a hírek.Caye írta:Ennyi erovel Casillas is mehet a Monacoba.
Engem ezekben a sorozatokban sem győzött meg igazán, elvétve volt kiemelkedő teljesítménye. Különben is, az elmúlt pár évet vettem inkább figyelembe.miVida írta:ahogy ez történt is az előző szezonban a Copa del Rey és Bajnokok Ligája esetében is... oh wait!
Egyáltalán nem divat tartani Casillas teljesítményétől, egyszerűen ez a helyzet. Szerintem nem csak az elmúlt idényben hagyott kívánnivalót maga után a teljesítménye, és nem javuló tendenciát mutat. Régóta így gondolom, persze nem kötelező erre emlékezni, de csak felfrisíteném a memóriád, hogy másokkal egyetemben már Iker sérülése, és Lopez érkezése előtt tartottunk pl. a MU mecsenkénti 30-40 ívelésétől a BL-ben. Nem tartom fakezű senkiházinak, de látom, hogy jelenleg nincs benne az elitben, és a madridi környezetben már nem is lesz. Talán máshol. Emellett a képességeit mindig elismertem, de mostani helyzetében szerintem bizony elmehet rajta egy-két kupa. A csapatbontó tevékenységeit se felejtettem még el.Prométheusz írta:Atyaúristen.... durván visszaesnek az esélyek... hát jót röhögtem..
ez a hiszti, és gyűlölethullám, ami Ikert itt övezi.. őrület. hihetetlen.
azért emlékeztetlek, hogy nem kell nagyon visszamenni az időben, hogy keress valami kupát, amit Casillassal nyertünk. épp ebben a szezonban volt kettő..
lehet kopott a tudása, lehet, hogy népszerű most nem szeretni, meg belerúgni egyet. de azért ne tartsunk már ott, mintha egy fakezű nyolcvanéves mosogatónő lenne..
Értelmetlen számomra, hogy miért kell idekeverned a gyűlöletet és a hisztit.
Nem kéne ennyire nevetségesnek nézni mások véleményét, csak mert te máshogy gondolod. Szóval csak visszább azokkal az agyarokkal
Merci Zizou!
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Rosszabb. Őt nem követelné senki se a kapubaPrométheusz írta:de azért ne tartsunk már ott, mintha egy fakezű nyolcvanéves mosogatónő lenne..
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Atyaúristen.... durván visszaesnek az esélyek... hát jót röhögtem..ericco írta:Keylor Navas leigazolásának csakis Casillas távozása esetén van értelme. Ha mégis Lopeznek kell mennie, semmivel sem kerülünk előrébb. Ikert akármennyire is bírom, már nem tudok bízni benne, és szerintem Ancelotti sem, viszont ha ismét leültetik a padra, újra csak a feszültségkeltés lesz egész szezonban. Főleg a sajtó és a szurkolók részéről. Ha eladjuk, akkor max pár hétig lesznek negatív hangok, aztán elcsitulnak.
Ha pedig kezdő lesz, akkor tök mindegy, hogy Navas vagy Lopez ül a padon, arról nem is beszélve, hogy ebban az esetben durván visszaesnek az esélyeink az egyes kupák megszerzésére.
ez a hiszti, és gyűlölethullám, ami Ikert itt övezi.. őrület. hihetetlen.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
ahogy ez történt is az előző szezonban a Copa del Rey és Bajnokok Ligája esetében is... oh wait!Ha pedig kezdő lesz, akkor tök mindegy, hogy Navas vagy Lopez ül a padon, arról nem is beszélve, hogy ebban az esetben durván visszaesnek az esélyeink az egyes kupák megszerzésére.
annyira nem durva a helyzet azért
(viszont tény és való hogy újításra van szükségünk a kapuban és Navas jó lesz erre 1-2 szezonra, addig pedig hát ha felemelkedik egy újabb ifjú titán... vagy mi (én mondjuk Oblakot bugáznám el HA beválik az Atléticonál, de Courtois is csak 24 lesz 2 év mulva)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
Ennyi erovel Casillas is mehet a Monacoba.sajnos pedig most már úgy látom, hogy Diego fog távozni. Az Arsenal szerződtette Ospinát, így már nem kell nekik Iker. A klub jó eséllyel Diego Lopez távozását akarja kikényszeríteni a Monacohoz.
VIDEOTON FC
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
sajnos pedig most már úgy látom, hogy Diego fog távozni. Az Arsenal szerződtette Ospinát, így már nem kell nekik Iker. A klub jó eséllyel Diego Lopez távozását akarja kikényszeríteni a Monacohoz.A hírek, amik eddig megjelentek, mind Casillas távozásáról szóltak. López távozásáról konkrétumot nemolvastam eddig, sot, olyasvalamit nyilatkoztak ugynokével, hogy o biztosan marad a klubnál. És tudjuk jól, hogy ezeknek a híreknek, amelyek egyre tobbszor elhangzanak, valami valosagalapjuk van. Ugyh ha Keylor érkezik, akkor Iker fog távozni, valószínuleg.
But he is a good boy...
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
A hírek, amik eddig megjelentek, mind Casillas távozásáról szóltak. López távozásáról konkrétumot nemolvastam eddig, sot, olyasvalamit nyilatkoztak ugynokével, hogy o biztosan marad a klubnál. És tudjuk jól, hogy ezeknek a híreknek, amelyek egyre tobbszor elhangzanak, valami valosagalapjuk van. Ugyh ha Keylor érkezik, akkor Iker fog távozni, valószínuleg.ericco írta:Keylor Navas leigazolásának csakis Casillas távozása esetén van értelme. Ha mégis Lopeznek kell mennie, semmivel sem kerülünk előrébb. Ikert akármennyire is bírom, már nem tudok bízni benne, és szerintem Ancelotti sem, viszont ha ismét leültetik a padra, újra csak a feszültségkeltés lesz egész szezonban. Főleg a sajtó és a szurkolók részéről. Ha eladjuk, akkor max pár hétig lesznek negatív hangok, aztán elcsitulnak.
Ha pedig kezdő lesz, akkor tök mindegy, hogy Navas vagy Lopez ül a padon, arról nem is beszélve, hogy ebban az esetben durván visszaesnek az esélyeink az egyes kupák megszerzésére.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Keylor Navas leigazolásának csakis Casillas távozása esetén van értelme. Ha mégis Lopeznek kell mennie, semmivel sem kerülünk előrébb. Ikert akármennyire is bírom, már nem tudok bízni benne, és szerintem Ancelotti sem, viszont ha ismét leültetik a padra, újra csak a feszültségkeltés lesz egész szezonban. Főleg a sajtó és a szurkolók részéről. Ha eladjuk, akkor max pár hétig lesznek negatív hangok, aztán elcsitulnak.
Merci Zizou!
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Modric tud Xabi posztján játszani? Védekezik, de irányít és adja a hosszú labdákat... (vagy Xabi nem azt csinálta? ) na mert ha igen, akkor Khedira helyett el tudok képzelni egy Vidalt, és akkor jöhet a 433 Modric-Kroos-Vidal, elől pedig a BBCvel (elsősorban)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez annyira nem hangzik rosszul, mind a hárman hihetetlen labdabiztosak, és védekezni is szoktak, hárman csak dolgoznak annyit, mint 1 vkp.tubatibi írta:Majd néztek, amikor egy Xabi-Modric-Kroos kp-val állunk fel.
Hát, én nem látok ennyire bele Ancelotti fejébe, de már júliusban temetni a középpályánkat, elég szokatlan.tubatibi írta:Majd néztek, amikor egy Xabi-Modric-Kroos kp-val állunk fel.
Én Perez fejébe se látok bele, te valamit tényleg tudhatsz.tubatibi írta: Amire vajmi kevés esély mutatkozik jelenleg.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én, mint kis naív fruska abban bízok, hogy eladjuk a németet és az argentínt, hogy jöjjön Pogba vagy esetleg Vidal.tubatibi írta: Amire vajmi kevés esély mutatkozik jelenleg.
Ha elmegy DM, Khedira marad és a lét Falcaora költjük, itt fogok anyázni kitiltásig.
Nem illik.
Majd néztek, amikor egy Xabi-Modric-Kroos kp-val állunk fel.
Amire vajmi kevés esély mutatkozik jelenleg.(Ha jön Pogba)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért a legjobb az nem a jó kifejezés. Ha lenne két doboz, egyikben a jó megmozdulásokról a cetlik, másikban a károsokról, nem lenne akkora hatalmas különbség. Taktikailag nagyon fontos volt tavaly, de idén más lesz a helyzet. A váratlant felváltja az állandó, a futással képzett hidat a passzal képzett. Ennyi pénzért el kell adni, ez kell a fejlődéshez. (Ha jön Pogba)
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
modricsot eesetleg ramost?
tubatibi írta:Eladjuk a tavalyi szezon legjobb játékosát.
Hatalmas túlzás. Ráadásul ha igaz, hogy 65 milliót kaphatunk érte, akkor ez no-brainer üzlet részünkről.