Real Madrid vs. Barcelona
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
A DIS az mi? Résztulajdonoscég?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Remélem még jobban lehúzzák a Barcát. DIS
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van egy kis balhé a Santos és a DIS között, lehet bíróságra mennek, egyes lapok szerint akár még semmis is lehet a Neymar biznisz.
A szappanopera folytatódik
A szappanopera folytatódik
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
sajnálom abidalt, de a helyes döntés született meg.
az eredeti posztján alba és adriano is előtte lenne, míg középhátvédként is (főleg, hogy 100%-ra jön egy új igazolás) 4. számú opció lehetne legjobb esetben.
sportszakmailag sajnos ez a jó döntés, és talán annyiból emberileg is, hogy sokkal nagyobb szemétség lett volna vele a lelátóról végignézetni a szezont, mint az, hogy most kerek-perec megmondták, hogy bármennyire is nehéz, nem fog beférni jövőre.
mondjuk abból a szempontból tökmindegy, milyen döntést hoztak volna, hogy aki akar, az úgyis beleköt.
ha elküldik azért, ha marad, és abszolút peremember, akkor azért.
egyébként tudtommal ajánlottak neki állást a klubnál, juvenil edző, és hasonló szerepköröket, de ő nem fogadta el, mert még játszani akar.
monaco-ba szívesen megnézném, carvalhoval vinnék a rutint. :-)
én köszönök king eric-nek mindent, és sok sikert kívánok neki.
hatalmas küzdő és sportember. :-)
valdes téma...
egyrészt sajnálom, hogy marad, mert már beleéltem magam, hogy a számomra szimpatikus és véleményem szerint nagy potenciállal bíró ter stegen jöhet, illetve így biztosan ingyen távozik jövőre.
másrészt annyiból örülök, hogy egyrészt reina (legalább is idén) biztosan nem jön, másrészt gőzerővel lehet a védelem megerősítésén dolgozni.
igaz, hogy a kapus is a védelem része, de mikor perfect védelem és összehangolt csapatszintű védekezés-letámadás volt valdes előtt, nem jöttek ki így a dolgok.
ha egy hummels vagy t.silva kaliberű védő érkezését elősegíti az, hogy a kapuskérdés el lesz napolva, akkor azért nem dőlök a kardomba.
az eredeti posztján alba és adriano is előtte lenne, míg középhátvédként is (főleg, hogy 100%-ra jön egy új igazolás) 4. számú opció lehetne legjobb esetben.
sportszakmailag sajnos ez a jó döntés, és talán annyiból emberileg is, hogy sokkal nagyobb szemétség lett volna vele a lelátóról végignézetni a szezont, mint az, hogy most kerek-perec megmondták, hogy bármennyire is nehéz, nem fog beférni jövőre.
mondjuk abból a szempontból tökmindegy, milyen döntést hoztak volna, hogy aki akar, az úgyis beleköt.
ha elküldik azért, ha marad, és abszolút peremember, akkor azért.
egyébként tudtommal ajánlottak neki állást a klubnál, juvenil edző, és hasonló szerepköröket, de ő nem fogadta el, mert még játszani akar.
monaco-ba szívesen megnézném, carvalhoval vinnék a rutint. :-)
én köszönök king eric-nek mindent, és sok sikert kívánok neki.
hatalmas küzdő és sportember. :-)
valdes téma...
egyrészt sajnálom, hogy marad, mert már beleéltem magam, hogy a számomra szimpatikus és véleményem szerint nagy potenciállal bíró ter stegen jöhet, illetve így biztosan ingyen távozik jövőre.
másrészt annyiból örülök, hogy egyrészt reina (legalább is idén) biztosan nem jön, másrészt gőzerővel lehet a védelem megerősítésén dolgozni.
igaz, hogy a kapus is a védelem része, de mikor perfect védelem és összehangolt csapatszintű védekezés-letámadás volt valdes előtt, nem jöttek ki így a dolgok.
ha egy hummels vagy t.silva kaliberű védő érkezését elősegíti az, hogy a kapuskérdés el lesz napolva, akkor azért nem dőlök a kardomba.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hát ezek után innom kell vmi szörpöt, mert ez így nem állapot.
rendesen felidegesített
raul a tank
rendesen felidegesített
raul a tank
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ne izgasd magad gengszter,inkább nézz be valami bömböldébe,dobj be valami nyakolajat,aztàn OK lesz minden...most ne szólj hozzám pár napig, mert sikeresen felbasztam magam és előjött pár emlék :lol: :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hehe
rault műteni kellett volna a térdével, de neeeem, mert ő ott akart lenni az arsenal ellen. ki is hagyta a ziccert, ki is estünk a rákba. teljesen megbontotta az addigi felfelé ívelő játékunkat, mert ugye edzőbá nem hagyhatta ki a legendát.morientes írta:Asszem Raul is valami makacs sérülésből jött vissza mikor annyira flop lett.ő sérülésből, súlyos sérülésből jött vissza. nem úgy mint ezek, akiket felsoroltam. ezek szimplán szarok voltak és öregek, vagy a mostani csapat esetében szimplán nyomorékok.
De teljesen mindegy is,hogy mi végett,Egyiket se kellett volna már erőltetni,csakhogy játszatták őket mert Raul volt RAUL,Ronaldo meg RONALDO,és egyszerűen nem lehetett őket kihagyni...Comprende el brasilieros muchaco?
most ne szólj hozzám pár napig, mert sikeresen felbasztam magam és előjött pár emlék
- morientes
Asszem Raul is valami makacs sérülésből jött vissza mikor annyira flop lett.ő sérülésből, súlyos sérülésből jött vissza. nem úgy mint ezek, akiket felsoroltam. ezek szimplán szarok voltak és öregek, vagy a mostani csapat esetében szimplán nyomorékok.
De teljesen mindegy is,hogy mi végett,Egyiket se kellett volna már erőltetni,csakhogy játszatták őket mert Raul volt RAUL,Ronaldo meg RONALDO,és egyszerűen nem lehetett őket kihagyni...Comprende el brasilieros muchaco?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- hehe
és ki mondta, hogy ő tehetett róla?realistahuni írta:zidane-nak sem kellett volna annyit játszania, ha már a kp-nk szar volt
Mert arról ő tehetett...
Aztán mikor az utolsó nagy világversenyén, amikor volt kp mögötte, akkor odavissza szopatta a sok jóllakott brazilt.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
zidane-nak sem kellett volna annyit játszania, ha már a kp-nk szar volt
Mert arról ő tehetett...
Aztán mikor az utolsó nagy világversenyén, amikor volt kp mögötte, akkor odavissza szopatta a sok jóllakott brazilt.
- hehe
az nagyon más.morientes írta:Igen,mint ahogy Ronaldonak se kellett volna már szenvednie a rossz térdével a corinhtiasba,ahol csak felvillanásai voltak,de nem lehetett kihagyni,hisz ő...Ronaldonem értem a felháborodást, ilyen a sport, ilyen az élet. sztem senki sem lesz öngyilkos emiatt. szakmai döntés született, érdekes módon a barcelonában mindig képesek voltak ilyenre, hogy teljesítmény és nem csak a név alapján ítéljenek meg egy játékost. nálunk pl raulnak már 3 évvel az eligazolása előtt ajtót kellett volna mutatni, casillasnak már bő éve a padon kéne ülnie, zidane-nak sem kellett volna annyit játszania, ha már a kp-nk szar volt, illetve a többiekről inkább nem is beszélek, akik mélyen alulmúlták/ják magukat az utóbbi időben.
ő sérülésből, súlyos sérülésből jött vissza. nem úgy mint ezek, akiket felsoroltam. ezek szimplán szarok voltak és öregek, vagy a mostani csapat esetében szimplán nyomorékok.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
akkor jó. hihetetlen, hogy mennyi badarságot lehoznak ezek, pedig nem kicsit szokták isteníteni a katalánokat, gondoltam legalább velük napra készek.NSO style, semmi meglepő
off vége.
mindenesetre valdes maradása reménnyel töltheti el a madridisták szívét
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
NSO style, semmi meglepőha valdés marad 2014-ig akkor mi ez a hír?
Abidal után Valdés is elbúcsúzott a klubtól
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ha valdés marad 2014-ig akkor mi ez a hír?
ez kicsit lenézően hangzik. amúgy tudom, nem most kezdtem fórumozni, de köszi.nézd van ilyen: közzé tedd a linkeket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jogos, eladó, tévedtem. 40milliós cetlit raktak rá.francois Dátum: 2013.05.30. 14:42
Realista24 írta:
David Luiz, aztán csókolom.
Luízra van 30 milla?
nincs.
viszont ha nem kell az uj edzonek akkor eladják. kérdés az, hogy a psg&friends co. bejelntkezik e érte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Igen,mint ahogy Ronaldonak se kellett volna már szenvednie a rossz térdével a corinhtiasba,ahol csak felvillanásai voltak,de nem lehetett kihagyni,hisz ő...Ronaldonem értem a felháborodást, ilyen a sport, ilyen az élet. sztem senki sem lesz öngyilkos emiatt. szakmai döntés született, érdekes módon a barcelonában mindig képesek voltak ilyenre, hogy teljesítmény és nem csak a név alapján ítéljenek meg egy játékost. nálunk pl raulnak már 3 évvel az eligazolása előtt ajtót kellett volna mutatni, casillasnak már bő éve a padon kéne ülnie, zidane-nak sem kellett volna annyit játszania, ha már a kp-nk szar volt, illetve a többiekről inkább nem is beszélek, akik mélyen alulmúlták/ják magukat az utóbbi időben.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- h3x0r
Abidal szeptemberre 34 eves lesz, felgyogyult egy komoly betegsegbol, lehet, hogy teljes mertekben tudja majd egy atlag ember eletet elni, viszont ezen a szinten mar egyszeruen nem folytathatja. Arrol nem is beszelve, hogy jordi alba es adriano szemelyeben mar megvan a potlasa.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem hiszem.___Samy___ írta:egyébként abidal vissza is fog vonulni?
"Nem tudom, mely melyik lenne az ideális klub a számomra, szívesebben fejeztem volna be a pályafutásomat a Barçában. Európában maradok, de nem tudom, hogy melyik országban.”
„Az első gondolatom az volt, hogy továbbra is futballozzak, és továbbra is itt tegyem, a Barçában. A klub másként látja, de a szándékaim nem változtak. Továbbra is játszani szeretnék, mert az egészségem megengedi. Nagyon nehéz lenne szögre akasztani a cipőt, és ezáltal teljesen megváltozna az életem is.”
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
___Samy___ írta:hogy lehet az, hogy vitya marad?
egyébként abidal vissza is fog vonulni?
Ne is mond, agyam eldobom,most hurkoltam meg a kötelet,és dobtam át a gerendán...azt hittem,végre megszabadulunk tőle.
Abi azt mondta,hogy van ideje dönteni,nem siet,de játszani akar. szóval visszavonulás kizárva.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ateeemadrid
és erre pár órával kiderül, hogy Valdes továbbra is marad a Barcánál... szakmai döntés, mindig képesek ilyenre, ja...szakmai döntés született, érdekes módon a barcelonában mindig képesek voltak ilyenre, hogy teljesítmény és nem csak a név alapján ítéljenek meg egy játékost.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe