FIFA
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: FIFA
Mostanában ismét rákattantam a játékra, november végén járok a Millwall csapatával, pofás kis csapat, félszezonkor írok bõvebben a karrieremrõl.
Profi szinten nyomom továbbra is, több évig szünetelt a széria, sokszor vagyok óriási fölényben, mégis csak 1 gólos siker vagy 0-0 (fõleg a szezon elején), remekül védekezik a csapat, ez tuti, a helyzetkihasználáson van mit javítani... 5 perces félidõk, zsír!
Profi szinten nyomom továbbra is, több évig szünetelt a széria, sokszor vagyok óriási fölényben, mégis csak 1 gólos siker vagy 0-0 (fõleg a szezon elején), remekül védekezik a csapat, ez tuti, a helyzetkihasználáson van mit javítani... 5 perces félidõk, zsír!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Én legendákat reaktiváltam részben a moddingway kiegészítőinek hála,részben saját kreativitással. Ugye a kiegészítők tartalmazzák a régi nagyokat,csak okosan be kell őket tenni a friss keretekbe. Szóval én nosztalgikus hangulatban egy ilyen csapatot küldök fel:
Van der Saar - Cafú,Maldini,Stam,RC - Vieira,Zidane,Guti- Maradona,Ronaldo,Puskás
pad: Kahn,Nesta,Hierro,F de Boer,Makelele,Figo,Raúl,Di Stefano,stb
Van der Saar - Cafú,Maldini,Stam,RC - Vieira,Zidane,Guti- Maradona,Ronaldo,Puskás
pad: Kahn,Nesta,Hierro,F de Boer,Makelele,Figo,Raúl,Di Stefano,stb
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Az Én Arsenalom.
Szczesny---Kos-Zouma-Verma---Walcott-Wilshere-Ramsey-Ox---Cazorla---Sanchez-Mandzukic
3-5-2-ben nyomom,védekezésnél Ox meg Theo visszazár,kontrákban meg a széleken rohadt gyors emberek miatt felfutok,beadok Mandzu meg befejeli.
Szczesny---Kos-Zouma-Verma---Walcott-Wilshere-Ramsey-Ox---Cazorla---Sanchez-Mandzukic
3-5-2-ben nyomom,védekezésnél Ox meg Theo visszazár,kontrákban meg a széleken rohadt gyors emberek miatt felfutok,beadok Mandzu meg befejeli.
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Az én csapatom ez volt a spursnél, utolsó szezonomban, 2018-19-ben, azóta elmentem a sunderlandhoz, és vittem innen oda az összes pénzem, 150m €-t.
De gea(86) leigazoltam majd lesérült 4 hónapra, szóval nem játszott semmit
De sciglio(89)-varane(86)-tah(86)-moubandje(87)vmi feka bhv, jàték elején vmi 60 körüli volt, vmi játékhiba lehet h eddig fejlődött.
Verratti(86)-junior malanda(84)
Hámesz(89)-gotze(91)-neymar(89)
Balotelli(89)
Cserék többek közt egy generált 22 éves 82-es jhv, egy 19 éves 83-as kk, és aki még generált, egy 19 éves 81-es cs. Rajtuk kivul hazard(88), eriksen(86)(egyik evben eladtam realnak 70m-ert, ra egy évre visszahoztam, mert nagyon faszán tolta, 36-ért.
Varane, moubandje, neymar, gotze, hazard, és balotelli ingyen jött, szerződésük lejárása miatt. Hoztam még lucast(89) is, de eladtam 37m-ért, nagyon sz*r volt.
2 BL-t és 1 bajnokságot nyertem többek közt. Most vettem át a sunderlandet 2018 nov.-ben, 17. helyen, mint már írtam, sok pénzzel, amit valószínűleg jól el is költök. Legendáson játszom, eddig bajnokságban 2gy,2v.
Ha gondolja valaki, szezon végén leírom, mik történtek, igazolásokkal együtt.
De gea(86) leigazoltam majd lesérült 4 hónapra, szóval nem játszott semmit
De sciglio(89)-varane(86)-tah(86)-moubandje(87)vmi feka bhv, jàték elején vmi 60 körüli volt, vmi játékhiba lehet h eddig fejlődött.
Verratti(86)-junior malanda(84)
Hámesz(89)-gotze(91)-neymar(89)
Balotelli(89)
Cserék többek közt egy generált 22 éves 82-es jhv, egy 19 éves 83-as kk, és aki még generált, egy 19 éves 81-es cs. Rajtuk kivul hazard(88), eriksen(86)(egyik evben eladtam realnak 70m-ert, ra egy évre visszahoztam, mert nagyon faszán tolta, 36-ért.
Varane, moubandje, neymar, gotze, hazard, és balotelli ingyen jött, szerződésük lejárása miatt. Hoztam még lucast(89) is, de eladtam 37m-ért, nagyon sz*r volt.
2 BL-t és 1 bajnokságot nyertem többek közt. Most vettem át a sunderlandet 2018 nov.-ben, 17. helyen, mint már írtam, sok pénzzel, amit valószínűleg jól el is költök. Legendáson játszom, eddig bajnokságban 2gy,2v.
Ha gondolja valaki, szezon végén leírom, mik történtek, igazolásokkal együtt.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Győri ETO
Én elsősorban David Luizzal, Javi Martinezzel és Reussal tuningoltam a csapatot (persze azért Dzsudzsit is próbálgattam ), de Suarez megvétele hiba volt, nekem ő nem jött be. Persze így is bajnok lett a Real Madrid...messideco írta:Milyen frankó csapatot csináltam a Wolfsburggal az első szezonomban.
Így néz ki a kezdőm:
Bartra-Naldo-Trasch
Luiz Gustavo - Dembele
R.Rodriguez - Rakitic - Perisic
Lukaku
Lukaku kölcsönbe érkezett, Rakiticet Diegoval cseréltem Vannak egész jó cseréink is, a fölöslegtől megszabadultam.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Milyen frankó csapatot csináltam a Wolfsburggal az első szezonomban.
Így néz ki a kezdőm:
Bartra-Naldo-Trasch
Luiz Gustavo - Dembele
Lukaku
Lukaku kölcsönbe érkezett, Rakiticet Diegoval cseréltem Vannak egész jó cseréink is, a fölöslegtől megszabadultam.
Így néz ki a kezdőm:
Bartra-Naldo-Trasch
Luiz Gustavo - Dembele
Lukaku
"And my heart will leave you never."
Sziasztok,
valamelyikötők tagja olyan online csapatnak akihez lehet majd csatlakozni FIFA 15-ben PS3-on?
valamelyikötők tagja olyan online csapatnak akihez lehet majd csatlakozni FIFA 15-ben PS3-on?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Szerintem meg nem volt itt,hogy egyreszt Patinnyo az uj Fifaban nem lehet mar Realos,mert nem lesz brazil liga (szoval johet Europaba ha jatszani akar magaval),viszont a torok Super Liga bekerult a jatekba
(Sajnalom a brazilokat en,jo kis olcso csapatot lehetett beloluk osszedobni UTben is.)
Kapusok mozgasai,vedesi formai,mozgasai is bovitve lesznek. Es a csatatoknak is lesznek ujabb befejezesi lehetosegei.
(Sajnalom a brazilokat en,jo kis olcso csapatot lehetett beloluk osszedobni UTben is.)
Kapusok mozgasai,vedesi formai,mozgasai is bovitve lesznek. Es a csatatoknak is lesznek ujabb befejezesi lehetosegei.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Most látom hogy tegnap nem küldte el a hsz-em (előfordul telón Operában),és abban azt írtam hogy velem is előfordul/fordult,de egy gépujraindítás általában helyrehozta
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
2014. január 24., péntek 23:11hunmiller írta:Érdekes dolgokat művel ma ez a FIFA.
Bármilyen módban játszom, és minden szabálytalanságra piros lapot kapok, legyen az csak egy kis lökés. UT-ben ugyanez azzal fokozódik, hogy az első szabálytalanság után "megszakadt a kapcsolat az ellenféllel" üzenettel kilép.
Találkoztatok már ilyennel?
Ekkor írtam ide ugyanezzel a problémával. Az volt a válasz, hogy biztos azért, mert nem eredeti. De mivel az, ezért erre már nem jött semmi értelmes válasz.
Nekem talán egy gép restart után helyre jött, aztán azóta ha 1x előfordult, más semmi. Szóval sok sikert.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
Érdekes dolgokat művel ma ez a FIFA.
Bármilyen módban játszom, és minden szabálytalanságra piros lapot kapok, legyen az csak egy kis lökés. UT-ben ugyanez azzal fokozódik, hogy az első szabálytalanság után "megszakadt a kapcsolat az ellenféllel" üzenettel kilép.
- LeagueofLesbians
én nyugodt vagyok, valami nagyobb dolognak kell történnie, hogy felzaklassanak ^^ mint pl Isco tegnapi büntetője..ne az felszabott ( de ez nagyon off)
FIFA world-nél még mindig nem lehet gombkiosztást változtatni controllerhez?
FIFA world-nél még mindig nem lehet gombkiosztást változtatni controllerhez?
[FIFA WORLD]
- LeagueofLesbians
- LeagueofLesbians
fifa world, arbeloa* most látom ^^ kutya nevét ellehet gépelni, vagy nem?h3x0r írta:Ot biztos nem..LeagueofLesbians írta: Én Arbeolát kaptam
[FIFA WORLD]