Gareth Bale - 18
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Gareth Bale - 11
Most sajnos csak egy hosszabb összefoglalóra tellett, mert nem tudtam követni az eseményeket, most értem haza, de nagyon jó volt nézni, hatalmas potenciál van benne, majd jönnek a tétmeccsek, és 100%-on fog pörögni... kezdem elhinni, hogy az új szezonban nem egyszemélyes (számokban is kiemelkedő) vezérünk lesz így elől, gondolok itt CR-re, felváltja, ha kell, és nem fog kímélni senkit, így tovább Gareth!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Szerintem CR távozása után Bale és James (+Isco?) viszi majd a csapatot méghozzá anélkül, hogy olyan mániákus gólgyáros legyen valamelyik is, mint Ronaldo. Amúgy még az is lehet (ne legyen!), h Cé nem épül fel normálisan, és már nem tudja hozni a régi formáját.ikarus93 írta:Cé 35 évesen is oda fogja tenni magát, csak míg ő már azért tényleg megnyert mindent amit meglehet klubszinten, addig Bale-nek eddig van egy Spanyol kupája+ BL, ami önmagába is nagyon szép teljesitmény, de nem azért fizettünk érte 85 millió fontot, hogy ennyivel megelégedjünk.
Ja és akkor Jamesről meg nem is beszéltünk, de szerintem ő majd Bale után fog jönni, mint leader. :Đ
Amúgy én Carloval értek egyet, és szerintem is meghatározóbb lesz idén Gareth, mint CR (ősszel biztosan), hiszen Cristiano VB-zet, tavasszal rengeteget játszott sérülten, és sosem hajlandó pihenni, de még sérülés miatt is alig. Nagyon csúnyán visszaüthet ez idén. Hát még ha az Aranylabda lebeg majd a szeme előtt...
Ezért örülök nagyon Bale az előszezonnak való lelkes és profi hozzáállásához!
- h3x0r
Roved tavon, foleg ev elejen lehet hogy Bale lesz az, aki a hatara veszi a csapatot, de osszessegeben akkor se hiszem hogy mar iden atvehetne Ronaldotol a stafetat. Azt nem tudom, hogy Bale mennyire sikerehes, de azt tudom, hogy CR-nek mindenkepp kell Raul rekordja, ezert pedig mindent meg fog tenni.ikarus93 írta:Elképzelhetőnek tartom, hogy akár már ebben az évben átveszi CR-től a stafétát, és ő veszi a hátára a csapatot.
és ezt nem CR ellen mondom, csak Bale fiatalabb, sikeréhesebb, benne megvan az az igazi hajtós szikra.
meglátjuk mi lesz. :Đ
- Fuentealbilla
Elszálltatok mint a győzelmi zászló Bale-el
Nekem nagy kedvencem lett azonnal első évében, de azért nah...
Nekem nagy kedvencem lett azonnal első évében, de azért nah...
Nem tudom, hogy a frizurájára vagy a góljára indultatok-e be ennyire, de pihenjetek le és gondoljátok át mit írtok azért ebben a CR-Bale párhuzambanhogy idén Bale fontosabb lesz a csapatnak, mint Zselé
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem tudom mit fog megtenni 35 évesen CR, de nem itt fogja megtenni az fix.ikarus93 írta:Cé 35 évesen is oda fogja tenni magát, csak míg ő már azért tényleg megnyert mindent amit meglehet klubszinten, addig Bale-nek eddig van egy Spanyol kupája+ BL, ami önmagába is nagyon szép teljesitmény, de nem azért fizettünk érte 85 millió fontot, hogy ennyivel megelégedjünk.
Ja és akkor Jamesről meg nem is beszéltünk, de szerintem ő majd Bale után fog jönni, mint leader. :Đ
Nem illik.
- ikarus93
szerintem legfőképpen Bale-n fog múlni az, hogy lesz-e címvédés BL-ben vagy sem. Itt volt a nyár ő ugye nem VB-zett, szóval tudott pihenni sőt ahogy nézem az edzéseken is plusz munkákat vállal csak, hogy jobb legyen. Egyértelműen minden adott arra, hogy előlépjen CR árnyékából.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Egyébként én is úgy érzem, hogy idén Bale fontosabb lesz a csapatnak, mint Zselé. Ráadásul ha így lenne, akkor legalább nem lenne ennyire baloldalas a csapatunk támadások terén, aminek különösen tudnék örülni
- ikarus93
Cé 35 évesen is oda fogja tenni magát, csak míg ő már azért tényleg megnyert mindent amit meglehet klubszinten, addig Bale-nek eddig van egy Spanyol kupája+ BL, ami önmagába is nagyon szép teljesitmény, de nem azért fizettünk érte 85 millió fontot, hogy ennyivel megelégedjünk.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
idén még cé odateszi magát. meg lesz neki az a 40-50 gól (ha nem lesz sérült), aztán visszavesz és még 3 évig csak évi 25-30at fog termelni .
- ikarus93
Elképzelhetőnek tartom, hogy akár már ebben az évben átveszi CR-től a stafétát, és ő veszi a hátára a csapatot.
és ezt nem CR ellen mondom, csak Bale fiatalabb, sikeréhesebb, benne megvan az az igazi hajtós szikra.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Idén mindenkit szétfut, szétlő, seggberak Kondi pipa, összeszokottság pipa, önbizalom pipa, mögötte fullos Carvajal pipa, séró izééé pipa..mehet a buli.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amazing Gareth Bale Goal From Special Camera Vs Barca
Mennyivel gyorsabbnak tűnik itt, mint a tévéközvetítésből. Imádom ezt a gólt, Benzivel a pacsi is hatalmas. Mit ordítottam ennél a gólnál.
Mennyivel gyorsabbnak tűnik itt, mint a tévéközvetítésből. Imádom ezt a gólt, Benzivel a pacsi is hatalmas. Mit ordítottam ennél a gólnál.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Individual highlights alapján nem volt rossz...
De az a bomba...
De az a bomba...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
http://www.realmadrid.com/en/news/2014/ ... ng?vauto=1
Érdemes megnézni. Mekkora rajongás. Amúgy az ő bemutatóján mennyien voltak?
30 ezerre emlékszem, de nem tudom pontosan...
Érdemes megnézni. Mekkora rajongás. Amúgy az ő bemutatóján mennyien voltak?
30 ezerre emlékszem, de nem tudom pontosan...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Össz. = -20M
Össz. = -20M
Amúgy nézegettem a videókat a csapatról, nagyon élettel teli most, hogy az előszezont is végigcsinálja a csapattal. Vigyorog, dumázgat, kiskirály most a Castillások között. :ĐBanán írta:Milyen kis barátságos és ráérő most Jamest köszöntötte:Another great player joins Real Madrid C.F., welcome James Rodriguez, enjoy today!!!
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Milyen kis barátságos és ráérő most Jamest köszöntötte:
Another great player joins Real Madrid C.F., welcome James Rodriguez, enjoy today!!!
- Fuentealbilla
Nos.... :Đ Tudtommal a többiek sem összekötözött bokákkal focizhattak csak a döntőben :ĐGalacticos írta:ez elég érdekes hozzáállás.Fuentealbilla írta:Bárki rúghatott volna 3-at a BL döntőben csak tudni kellett volna helyzetet kialakítani magának vagy jól helyezkedni, hogy helyzetbe kerülhessen csapattársai által. Bale-nek legalább az sikerült... a többieknek meg az sem (az első 90 percben)
- Galacticos
ez elég érdekes hozzáállás.Fuentealbilla írta:Bárki rúghatott volna 3-at a BL döntőben csak tudni kellett volna helyzetet kialakítani magának vagy jól helyezkedni, hogy helyzetbe kerülhessen csapattársai által. Bale-nek legalább az sikerült... a többieknek meg az sem (az első 90 percben)
igen a bl döntőbe volt.dannen írta:amúgy belegondolva elég nagy negatív hős is lehetett volna, a BL döntőn rúghatott volna vagy 3-at ha jól emlékszem.(remélem nem keverem a cdr-el) hajamat téptem már
amikor még 0-0nál eladta az atma a saját térfelén a labdát és bale vezette az akciót, cé kiment a jobb oldalára benzema a balra, bale pedig rávezette a védőkre majd mellé.
meg amikor a 80. perc körül földbe rúgott kicsit, amikor a jobbszélen betört és a rövidet akarta kilőni.
furcsa amúgy arról beszélni hogy jobb szezonja lesz, gyakorlatilag két döntőbe voltunk tavaly és mindkettőn az övé a "győztes" gól.
- Fuentealbilla
Bárki rúghatott volna 3-at a BL döntőben csak tudni kellett volna helyzetet kialakítani magának vagy jól helyezkedni, hogy helyzetbe kerülhessen csapattársai által. Bale-nek legalább az sikerült... a többieknek meg az sem (az első 90 percben)dannen írta:amúgy belegondolva elég nagy negatív hős is lehetett volna, a BL döntőn rúghatott volna vagy 3-at ha jól emlékszem.(remélem nem keverem a cdr-el) hajamat téptem már
- Fuentealbilla
Ha egy átlag focistát néznék akkor 7-8 talán. Mert tényleg nem volt rossz és lőtt is fontos gólokat.Tízes skálán hányasra értékelnétek Bale ELSŐ szezonját?
Viszont Bale képességeit figyelembe véve maximum 5-6 pontos szezon. Sokkal többet érzek benne mint amit mutatott tavaly.