Szerintem is jo lesz neki mint a kovetkezo lepcsofok. Ott kezdo lesz, nalunk csere lenne. Az Atletico ujra jo lesz ebben az evben is BL-ben jatszhat, onnan tovabb mehet egy szintel feljebb.wZoLee7 írta:ez a brazilozás már sok...Pato mentálisan Özil osztva kettővel
Griezmann jó játékos, a franciák nem panaszkodhatnak, de kell neki egy nagy csapat ahol fejlődhet tovább. Az Atmat meg nem kell lesajnálni, tavaly nyáron is ez ment aztán csak bajnokok lettek...sokakkal ellentétben szerintem idén jobb keretük lesz mint tavaly volt
Kommentáld a híreket
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Kommentáld a híreket
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ez a brazilozás már sok...Pato mentálisan Özil osztva kettővel
Griezmann jó játékos, a franciák nem panaszkodhatnak, de kell neki egy nagy csapat ahol fejlődhet tovább. Az Atmat meg nem kell lesajnálni, tavaly nyáron is ez ment aztán csak bajnokok lettek...sokakkal ellentétben szerintem idén jobb keretük lesz mint tavaly volt
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
200 misi mint nevelesi koltseg , ahogy a kis Meszoly mondana ferfiva erett a KHODziro4vr írta:csak összejön belőlük a 100 misi :ĐRealista24 írta:Azt mindenki tudja, hogy jövőhéten lezárul DM és Khedira eligazolása is, ugye?
Legalábbis szerintem a klub már nem fizet nekik egy potya repjegyet az USA-ba.
KHÖDért kis túlzással 200 misit akasztunk le beszarás
Ha belegondolunk...nem csodalom , h Perez leveszi a sapot a reklam bevetelekbol mivel aki elagyja a klubot az altalaban tobb penzt keres az uj csapatanal. Azert megis csak a Realbol erkezik.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
meg amúgy is mindkettő balfasz, áleccsándre pátinnyó a zisten, nem?hehe írta:ha ez a grizman a jovo francia sztarja, akkor eleg baj van a franciakkal
ide meg annyira se fert volna be, mint hamesz
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
szerintem ha összességében nézzük, a jövőre is gondolva, akkor még mindig jobb deal James. (mondom úgy, hogy én sem vagyok a kolumbiai leigazolásának feltétlen pártolója)Gascoigne írta: nem arról volt szó, hogy meg kell venni. főleg nem James tetejébe. de ha már mindenképpen akartunk valakit CR mögé a padra, akkor több értelme lett volna neki 25-ért, mint Jamesnek 80-ért.
Nem illik.
- Fuentealbilla
A túl volt dicsérve kifejezés már nem elég menő vagy mi? (kész vagyok ettől a (fel)szopkodva kifejezéstől...)ziro4vr írta:Én örülök ha elmegy végre valami csapatba a grízes. Így is szopkodva van már itt, nem baj hogy itt van Jesé meg James meg mittomén ki még..nem kell mindenkit megvenni..jobb a békesség
Témára visszatérve egy szintel feljebb lépett. Még fiatal... lehoz két jó szezont és mehet akármelyik nagy csapatba. Nem késett le semmiről.
Ha padozni fog 80 Misiért az kicsit ciki lesz...de ha már mindenképpen akartunk valakit CR mögé a padra, akkor több értelme lett volna neki 25-ért, mint Jamesnek 80-ért.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ennyi örömöd lehet az életben, ha már más nincsGascoigne írta:sehogy. jól esik basztatni téged.hehe írta:hogy jön ez ide
ennyit tudsz.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
nem arról volt szó, hogy meg kell venni. főleg nem James tetejébe. de ha már mindenképpen akartunk valakit CR mögé a padra, akkor több értelme lett volna neki 25-ért, mint Jamesnek 80-ért.ziro4vr írta:Én örülök ha elmegy végre valami csapatba a grízes. Így is szopkodva van már itt, nem baj hogy itt van Jesé meg James meg mittomén ki még..nem kell mindenkit megvenni..jobb a békesség
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én örülök ha elmegy végre valami csapatba a grízes. Így is szopkodva van már itt, nem baj hogy itt van Jesé meg James meg mittomén ki még..nem kell mindenkit megvenni..jobb a békesség
Nem illik.
- Gascoigne
sehogy. jól esik basztatni téged.hehe írta:hogy jön ez ide
ennyit tudsz.
- hehe
hogy jön ez ideGascoigne írta:még szerencse, hogy a braziloknál Pato, Lucas és Ganso a jövő...hehe írta:ha ez a grizman a jovo francia sztarja, akkor eleg baj van a franciakkal
csak az egyik 80 volt, a másik 25. tudásban meg van egy hangyafasznyi különbség köztük. ha a kezdőbe igazolunk, hozzuk el bármennyiért a legjobbat. ha már úgyis csak kispadra...ez nagyon meredek különbség.hehe írta:ide meg annyira se fert volna be, mint hamesz
ennyit tudsz.
- Gascoigne
még szerencse, hogy a braziloknál Pato, Lucas és Ganso a jövő...hehe írta:ha ez a grizman a jovo francia sztarja, akkor eleg baj van a franciakkal
csak az egyik 80 volt, a másik 25. tudásban meg van egy hangyafasznyi különbség köztük. ha a kezdőbe igazolunk, hozzuk el bármennyiért a legjobbat. ha már úgyis csak kispadra...ez nagyon meredek különbség.hehe írta:ide meg annyira se fert volna be, mint hamesz
- hehe
ha ez a grizman a jovo francia sztarja, akkor eleg baj van a franciakkal
- Fuentealbilla
30 millió a kivásárlási ára (elvileg a hír szerint...)BBeno írta:elvileg 25 millió a kivásárlási ára úgyhoyg nem is értem a nagyok mire vártak. pont egy szaros atmához elmenni...
Nem mert 30 millás kivásárlási ár van a szerződésében, de az viszont furcsa, hogy nem próbál meg talán elitebb klubbot.ezeken hidalok le. 25 millió a jövő egyik legnagyobb francia sztárjáért...nekünk mennyibe került volna? a háromszorosába?
szerk.: Utána néztem szinte minden portál régebbről is 30 milliós kivásárlási árat ír.
- h3x0r
Gondolom csak jelent valami az, hogy a tobbi nagy csapat meg se probalja leigazolni.Gascoigne írta:ezeken hidalok le. 25 millió a jövő egyik legnagyobb francia sztárjáért...nekünk mennyibe került volna? a háromszorosába?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. július 27., vasárnap 15:54-kor.
elvileg 25 millió a kivásárlási ára úgyhoyg nem is értem a nagyok mire vártak. pont egy szaros atmához elmenni...
Én pedig örülök ezeknek, egyrészt, mert esélyt adnak a kisebb kluboknak, ezáltal izgalmasabb lehet a bajnokság, másrészt, mi háromszorosát is ki tudnánk pengetni, szó nélkül, úgyhogy nem kell ezért sem fennakadni, plusz abból a pénzből a kiscsapat ismét építkezhet, ami szintén csak jó a bajnokságnak.
Vagy azt akarjátok, hogy nekünk is két fillérért dobják oda, és vegyünk meg mindenkit mindenki elől, és unalmas meccseket nézni?
Vagy azt akarjátok, hogy nekünk is két fillérért dobják oda, és vegyünk meg mindenkit mindenki elől, és unalmas meccseket nézni?
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Gascoigne
ezeken hidalok le. 25 millió a jövő egyik legnagyobb francia sztárjáért...nekünk mennyibe került volna? a háromszorosába?Fuentealbilla írta:Annyiért ajándék lenne a srác az Atmának...A goal.com információja szerint az Atlético Madrid közel áll ahhoz, hogy 25 millió euróért átigazolja a Real Sociedadtól Antoine Griezmannt.
- Fuentealbilla
Annyiért ajándék lenne a srác az Atmának...A goal.com információja szerint az Atlético Madrid közel áll ahhoz, hogy 25 millió euróért átigazolja a Real Sociedadtól Antoine Griezmannt.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A mai árakon, meg DM szuper szezonja után ez nem akkora meglepetés/üzlet azért. Kétségtelenül nem rossz, de inkább nevezném reális árnak, mint bombaüzletnek.ziro4vr írta:csak összejön belőlük a 100 misi :ĐRealista24 írta:Azt mindenki tudja, hogy jövőhéten lezárul DM és Khedira eligazolása is, ugye?
Legalábbis szerintem a klub már nem fizet nekik egy potya repjegyet az USA-ba.
KHÖDért kis túlzással 200 misit akasztunk le beszarás