lassan már nincs a piacon olyan player, akiért monnyuk jövő nyáron világrekord pézt csaphatna az asztalra perez, mert már mind itt játszikDM-et meg el kell adni 80-ért. Az brutális összeg.
Kommentáld a híreket
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Kommentáld a híreket
Az előző szezonban volt: Xabi(novemberig sérülten), Modric, Khedira, Casemiro, Illara... Khedira fél évig sérült volt, Dm utólag került át középre. Simán elég lenne nekem az általad felsorolt 5(7) ember. Csak az a baj, hogy Vidal nincs még itt...és mehetünk a lehető leghosszabb szezonnak egy VB után a Modric, Kroos, Vidal, Alonso, Illaramendi, Isco (??), James (??). A gálahármas brutál lenne, de a cseresor nekem nagyon vékonynak tűnik védekezésben,nem lepődnék meg, ha Sami végül maradna,
DM-et meg el kell adni 80-ért. Az brutális összeg.
Khdesira szerintem nyomott áron fog távozni végül, olyan 15-20 millióért.
Meg múlt héten, vagy még azelőtt már lehozta a hírt.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
biztos el van foglalva az eladott James mezek összeszámolásával
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Teljesen egyértelmű, hogy a Di Maria és Khedira pótlását a vezetőség Biglia leigazolásával orvosolná! Csak ezek a hírek ide a madridomra nem jutnak el R24 miatt! #censored
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
Reaktiváljuk LassanatDonát írta:José tudtommal pár hete eligazolt. Amúgy meg M'Vilat kéne hozni!h3x0r írta:Persze az is lehet hogy Carlo megbizik Jose Rodriguezben (Jese es James utan ismet egy jé betus Rodriguez ) vagy akar hozhatunk valaki mast kolcsonbe is.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
José tudtommal pár hete eligazolt. Amúgy meg M'Vilat kéne hozni!h3x0r írta:Persze az is lehet hogy Carlo megbizik Jose Rodriguezben (Jese es James utan ismet egy jé betus Rodriguez ) vagy akar hozhatunk valaki mast kolcsonbe is.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
Én úgy vagyok vele, hogy csak akkor menjen ha helyére egy Pogba/ Vidal jön . Hiába kapunk érte sok pénzt ha nem tudjuk megfelelő playerrel pótolni.
Legszivesebben Yaya/ Bastian érkezésével elégednék meg, de ez csak álom kategória.
Legszivesebben Yaya/ Bastian érkezésével elégednék meg, de ez csak álom kategória.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pont ezert lepodtem meg amikor kolcson adtuk Casemirot. Ha DM es Khedira helyere jon Vidal/Pogba, akkor a kis brazil siman elfert volna a padon. Igy viszont minosegben megvagyunk, de letszamban nem. Persze az is lehet hogy Carlo megbizik Jose Rodriguezben (Jese es James utan ismet egy jé betus Rodriguez ) vagy akar hozhatunk valaki mast kolcsonbe is.Donát írta:Ha elmegy DM és Khedira is, az biztos, hogy olyan jó lesz nekünk? Jön a helyükre Vidal, és mehetünk a lehető leghosszabb szezonnak egy VB után a Modric, Kroos, Vidal, Alonso, Illaramendi, Isco (??), James (??). A gálahármas brutál lenne, de a cseresor nekem nagyon vékonynak tűnik védekezésben,nem lepődnék meg, ha Sami végül maradna, esetleg hosszabbítana, és jövőre menne el pénzért. Na majd kiderül...
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ha elmegy DM és Khedira is, az biztos, hogy olyan jó lesz nekünk? Jön a helyükre Vidal, és mehetünk a lehető leghosszabb szezonnak egy VB után a Modric, Kroos, Vidal, Alonso, Illaramendi, Isco (??), James (??). A gálahármas brutál lenne, de a cseresor nekem nagyon vékonynak tűnik védekezésben,nem lepődnék meg, ha Sami végül maradna, esetleg hosszabbítana, és jövőre menne el pénzért. Na majd kiderül...
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
dimaria... csak menjen már, mielőtt megváltoztatják a sejkek a véleményüket!! Akár ide is küldhetik Cavanit, jó lesz Benzema mögé... de csak 30 alatt
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szabin van még, nem írta alá a papírokat. Kistrandolja magát, elrepül Madridba, aláírja a faxokat, összepakol és mehet is Párizsba. Szerintem ugyanez a helyzet Khedirával is.Anthony írta:De tényleg húzzon már, mi a fenére várnak...
Vidal és a Juve ma ülnek tárgyalóasztalhoz, remélem nem tudnak közös nevezőre jutni Pogba marad, mi meg erősítjük a dél-amerikai vonalat Illaramendit is el lehetne adni a csába...
Pogba évi négy milliót szeretne, csak küldenék neki egy üzenetet, amiben csak ennyi szerepel: Real Madrid, net salary 5.000.000, deal?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De tényleg húzzon már, mi a fenére várnak...
Vidal és a Juve ma ülnek tárgyalóasztalhoz, remélem nem tudnak közös nevezőre jutni Pogba marad, mi meg erősítjük a dél-amerikai vonalat Illaramendit is el lehetne adni a csába...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Csak menne már Khedirával kézen fogva... Kéne a zsozsó meg a hely Vidalra
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyik nap már aláírt 65ért, másnap rádobtak egy 10est még, mára még ötöt. Szerintem várjunk még vele egy hetet
Egyébként DM beírhatja magát a Real történelemkönyveibe, ő lehet a legdrágábban eladott játékos. Előre kicsi argentin fiúcska!!! Vamos!!!
Egyébként DM beírhatja magát a Real történelemkönyveibe, ő lehet a legdrágábban eladott játékos. Előre kicsi argentin fiúcska!!! Vamos!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
http://www.marca.com/2014/07/28/futbol/ ... 26075.htmlRasta írta:Állítólag a PSG 80 millió eurós ajánlatot készül tenni DM-ért...Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi igaz belőle.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Állítólag a PSG 80 millió eurós ajánlatot készül tenni DM-ért...Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi igaz belőle.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem. Nem tudja.miVida írta:Modric is le tudja hozni amit ő
Ha bővebben akarom leírni, akkor valamivel jobban tudja, mint Isco a "Benzema posztot". Azaz nem sehogy, hanem csak nagyobb hiányosságokkal.
Azzal a "nem soká"-val még várnék. Bármennyire is kedvelem a 24-esünket, azért még nincs Alonso szintjén, és talán nem is lesz. Hogy egyáltalán lehessen (esélye legyen rá), meg kellene Neki adni a bizalmat és a POSZTJÁN játszani sokat.miVida írta:Illaramendi pedig nem soká átveszi a stafétabotot
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
én emlékszem rá, de akkor még volt egy kedira a pályán meg egy illaramendi... az meg tényleg röhej. Na de egy mélységi irányító Modric és előtte egy Kroos-Vidal páros... abbú nem lesz közröhej, hanem még ha elé veszünk egy BBC-t és még James is néha benézeget, akkor meg közmegszeppenés leszFuentealbilla írta:Nem vagyok biztos benne. Tavaly is mondták sokan 1-1 meccs után, hogy ilyen meg olyan gyenge 0 volt Xabi Alonso.. aztán ha valami miatt nem volt 1-1 meccsen közröhej tárgya lett a középpálya és még finoman fogalmaztam. Emlékezzetek csak vissza...miVida írta:nincs szükségünk Xabira... Modric is le tudja hozni amit ő, Illaramendi pedig nem soká átveszi a stafétabotot... viszont jót tesz a csapatnak a karaktere és jó ha ott a padon már csak sérülés esetén is
Modric biztos nem tudja hozni azt amit Xabi Alonso egyszerűen más képességeik vannak... Kroos, hogy tudja-e esetleg képességeivel pótolni az majd szezon közben kiderül. Ha Carlo egyáltalán próbálgatni fogja ezt egyáltalán... És akkor mehetne a Kroos-Modric duo mellé egy támadó szelleműbb player. De ez majd kiderül
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?