Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
18%
Xabi Alonso
79
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 103

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 28., hétfő 17:02

nem úgy volt hogy nem a felállás számít hanem a stílus és a játékfelfogás? :D
kicsit összetettebb a dolog.

játszhatunk 4222-vel/442-vel is labdabirtoklósat, letámadósat, de a a 433 ugyanezzel a stílussal jobb választás.
Kép
Kép
Kép

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 28., hétfő 16:58

Galacticos írta: dimaria elment helyére jött james.
elment khedira a "helyére" jött kroos.
és elment casemiro aki az ég világon semmit nem csinált. és azt ne felejtsétek el hogy tavaly khedirára se lehetett számítani novembertől. tehát tavaly: modric, xabi, illarra, dm, isco hozta le a kp-t. idén modric, xabi, illarra, isco, kroos.
Ez igaz, viszont ez a kozeppalya tavaly se volt eleg. Ev vegere nagyon durvan elfogytunk.
volt írta:Egyébkén miVida, minden HSZedben van valami kis angol szöveg,szó... ennek mi értelme? engem nagyon zavar már..
Megszokas. En is jo par roman szot napi szinten hasznalok, egy reszet magyarositva. Mondjuk forumon nem szoktam hasznalni oket, mert ugyse ertenetek :Đ
Galacticos írta:
hehe írta:nyelhetjük is literszámra egy 433 ellen
nézd vissza a barca-mu béelldöntőt.
:lol: :lol:
Anthony írta:
JackeL írta:Jobban már nem is utálhatnád Illara-t, nem tudom mi a bajod a sráccal, de jó lesz még ő...
Milyen utálat? A teljesítménye eddig egy nagy nulla. A szezon második felében Ancelottinak is feltűnt. Az ára meg csillagászati volt. Cáfolj meg.
Persze hogy bukta volt a leigazolasa. De mit csinalnal vele? Konkret otletet mondj. Te vagy az elnok. Hogy oldanad meg az Illarra helyzetet?

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 28., hétfő 16:49

JackeL írta:
Anthony írta: A védekező részlegen sem vagyok megelégedve, ezt az Illarát egyre nagyobb pénzkidobásnak érzem. Nagyon sokba került, foglal egy helyet (a padon), de minek?
Jobban már nem is utálhatnád Illara-t, nem tudom mi a bajod a sráccal, de jó lesz még ő...
Milyen utálat? A teljesítménye eddig egy nagy nulla. A szezon második felében Ancelottinak is feltűnt. Az ára meg csillagászati volt. Cáfolj meg.

JackeL
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: JackeL » 2014. július 28., hétfő 16:46

Anthony írta: A védekező részlegen sem vagyok megelégedve, ezt az Illarát egyre nagyobb pénzkidobásnak érzem. Nagyon sokba került, foglal egy helyet (a padon), de minek?
Jobban már nem is utálhatnád Illara-t, nem tudom mi a bajod a sráccal, de jó lesz még ő...

morraag
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ramos, Ronaldo

HozzászólásSzerző: morraag » 2014. július 28., hétfő 16:44

Sziasztok,
most regisztráltam a fórumra, de már régóta olvaslak titeket.
Nekem az az érzésem van a nyárral kapcsolatban, hogy ha Dm megy akkor már Ancelotti nem fog még egy középpályást elengedni. Ebből kifolyólag Khedira sajnos nálunk fog ragadni :(
Ismerve Ancelotti stabilitás mániáját szerintem a Xabi, Kroos, Modric középpályával fogjuk kezdeni a szezont, aztán majd eldől mit hogy változtat az öreg.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. július 28., hétfő 16:43

Anthony írta:CR és Bale nem jók középre, ezt mindenki tudja...
nem baj, 900 perc alatt 1-2-őt csak bevágnak középen is.

Amúgy sztem sem kell csatár. Persze, hogy CR és Bale sem olyan jó középen, mint a szélen, de még így is jobban teljesítenének ott, mint bárki, akit lehetne hozni Benzema mellé... Sztem.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 28., hétfő 16:28

Carlo Ancelotti azt nyilatkozta a minap, hogy nem kell új 9-es a csapatába, és ezt komolyan is gondolja. Az olasz mester elképzelése szerint egy olyan keretbe, ahol Cristiano Ronaldo és Bale is a rendelkezésére áll nincs szükség egy kimondott gólvágóra. Amennyiben Benzema nem állna rendelkezésre Ronaldo vagy Bale is be tud húzódni középre, ahogy már tették azt többször is, legutóbb Bale az Inter ellen.
Na ey is egy big joke, hatalmas vicc...
Mi lesz, ha Benzema megsérül? Vagy megint nem lő gólt 900 percig?
Szerintem nagyon kellene oda egy cserecsatár. Mandzukic nagyon jó fit lett volna (értem, ő nem akar padozni, de akkor valakit hasonló árfekvésben, bárkit...)
CR és Bale nem jók középre, ezt mindenki tudja...
A védekező részlegen sem vagyok megelégedve, ezt az Illarát egyre nagyobb pénzkidobásnak érzem. Nagyon sokba került, foglal egy helyet (a padon), de minek?

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 28., hétfő 16:26

Meg lehetne oldani, bár kétség kívül biztosabb lenne egy cserecsatárral...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 28., hétfő 16:23

attareal írta:Nem biztos, elől a kettősbe lehet játszatni CR-, Bale-,James-, Jese-, Benzema-, Isco (?)-t. De azért lehet kellene oda egy...lukaku, ha már őt írták, Negredo meg lesérült, pedig neki fekszik a 2 támadós hadrend.
De ha a 4 KPs rendszert fogjuk alkalmazni akkor Bale+James a szélső, akkor máris csak Isco mehet fel , de akkor még nem lenne megfelelő cserejátékos a KPra. Jesé egyedüli csere, viszont ő még számomra talány. Remélem a sérülése nem töri meg a fejlődésben.
Thank you so much :Đ
big joke, hatalmas vicc :Đ
:mrgreen:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 28., hétfő 16:22

attareal írta:Egy top játosnál- CR, Bale, James, messi, Neymar, Suarez- 5-8 meccsenként kell csak rotálni, de egy Modricnál se jó, ha 3 meccset adunk neki csak zsinórban... :kivagyhe:
Na ez az. Alap esetben Xabi-nak, Kroos-nak, Modric-nak, Isco-nak (ezzel nem sokan fognak egyet érteni), James-nek, CR-nek, Benzema-nak, Bale-nek is kezdőnek kellene legyenek. 8 top játékos 6 posztra. Akik alapból nem igazán sérülékenyek.
Melléjük jönne még egy Vidal (pluszba itt van Illarra, Jesé), lenne sírás a játékpercek miatt rendesen.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 28., hétfő 16:21

hehe írta:nyelhetjük is literszámra egy 433 ellen
nézd vissza a barca-mu béelldöntőt.

az a döntő meg nekem nem mérvadó ahol két 1,90 magas torony között egy 169centis ember gólt fejel.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 28., hétfő 16:20

volt írta:Lehet amúgy ,h Carlo valami hasonló KP-t szeretne:
James-Modric-Kroos-Bale ami így nem is néz ki rosszul, sőt! Iscoban is reménykedem még, hátha kitanulja a "DM posztot", akkor meg is lenne az első számú csere isco személyében és nem kellene senkit hozni.
3(4) posztra lenne egy ilyen névsor: Kroos,Modric,Xabi,Illarra,James,Isco+(Bale, ha 4 KPs változatot választaná Carlo), viszont így meg a csatársor tűnhet kevésnek.
Nem biztos, elől a kettősbe lehet játszatni CR-, Bale-,James-, Jese-, Benzema-, Isco (?)-t. De azért lehet kellene oda egy...lukaku, ha már őt írták, Negredo meg lesérült, pedig neki fekszik a 2 támadós hadrend.

Össz. = -20M

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 28., hétfő 16:20

miVida írta:
James-Modric-Kroos-Bale ami így nem is néz ki rosszul, sőt! Iscoban is reménykedem még, hátha kitanulja a "DM posztot", akkor meg is lenne az első számú csere isco személyében és nem kellene senkit hozni.
3(4) posztra lenne egy ilyen névsor: Kroos,Modric,Xabi,Illarra,James,Isco+(Bale, ha 4 KPs változatot választaná Carlo), viszont így meg a csatársor tűnhet kevésnek.
4222?

----Kroos-Modric-----
Bale-------------James
--Ronaldo-Benzema---
:hmmm:
nyelhetjük is literszámra egy 433 ellen :lol:
nézd vissza a barca-mu béelldöntőt. :lol:
Kép
Kép
Kép

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 28., hétfő 16:19

miVida írta:
eddig nem szóltak, de ha zavar akkor próbálom redukálni :)
(de aztán ne gyakorolj rám nyomást, nekem így kényelmes, ott élek kinn, és szinonimaként írok angolul :argue: )

na meg látom van társad is. ok, okos enged... :roll:

CR-rel kapcsolatban pedig legyen úgy, legyen megint tökéletes állapotban, 32 évesen is mozogjon úgy mint egy 22 éves, persze, én is ezt szeretném!! :smile: (...de csak álmodjatok)
Thank you so much :Đ

CR-el kapcsolatban a "nagyokosok" már megmondták, hogy olyanok a testi adottságai mint valami elcseszett gépnek és 35 éves koráig tip-top formában lesz. De ha addig nem is , még attól lehet benne 4-5 év egész nyugodtan. Nem biztos, hogy végig gólvágóként 50 gólos szezonokban, de attól még valószínűleg el fog férni valószínűleg a csapatban hasznos tagként.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 28., hétfő 16:19

4222?

----Kroos-Modric-----
Bale-------------James
--Ronaldo-Benzema---
:hmmm:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 28., hétfő 16:16

Lehet amúgy ,h Carlo valami hasonló KP-t szeretne:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára volt 2014. július 28., hétfő 16:20-kor.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 28., hétfő 16:10

volt írta:Ha megy Khedira és DM akkor pedig kellene valaki még a KPra.
Casemirot meg kellett volna tartani.

Egyébkén miVida, minden HSZedben van valami kis angol szöveg,szó... ennek mi értelme? engem nagyon zavar már..
eddig nem szóltak, de ha zavar akkor próbálom redukálni :)
(de aztán ne gyakorolj rám nyomást, nekem így kényelmes, ott élek kinn, és szinonimaként írok angolul :argue: )

na meg látom van társad is. ok, okos enged... :roll:

CR-rel kapcsolatban pedig legyen úgy, legyen megint tökéletes állapotban, 32 évesen is mozogjon úgy mint egy 22 éves, persze, én is ezt szeretném!! :smile: (...de csak álmodjatok)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 28., hétfő 16:08

M1Ö írta:
miVida írta:aztán jövőre már CR se lesz az igazi, James többet fog játszani.
Ezeket a szövegeket nagyon bírom. :coffee:
Miből gondoljátok azt, hogy idén és jövőre nem fog ugyanannyit játszani és ilyen számokat produkálni?
Most gáz van a combjával, de ettől függetlenül ugyanúgy beton lesz, mint eddig volt. Legalább is, még 2 évig biztosan.
Lehet nem fog 60/55 meccset letolni csak 60/50-et, de ugyanúgy alap lesz.
Ők a név, poszt, életkor alapján dőntik el, hogy ki hol tud, és ki mennyit fog még játszani...Nem a játék és a helyzet alapján...

Az sem jó viszont, ha a keret tól van rotálva. Egy top játosnál- CR, Bale, James, messi, Neymar, Suarez- 5-8 meccsenként kell csak rotálni, de egy Modricnál se jó, ha 3 meccset adunk neki csak zsinórban... :kivagyhe:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára attareal 2014. július 28., hétfő 16:12-kor.

Össz. = -20M

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. július 28., hétfő 16:07

Én továbbra sem tenném be Jamest középre DM helyére, de úgy tűnik Carlo interjúból, hogy ő nem így gondolja. Remélem neki lesz igaza és beválik James középen, és a Modric-Kroos-James sor is jól fog működni. Ebben az esetben nem kellene egyik Juves sem, mert az valóban sok. Ők hárman, illetve Xabi, Isco csereemberek bőven elég kell, hogy legyen ez így. Valaki jó lenne peremnek, szerintem a 6. Illarra lesz.

Én továbbra is annak örülnék legjobban, úgy tudnám ezt az egészet elképzelni, hogy elől BBC+James erősen rotálva. Jesé felépüléséig adott esetben Isco lépne fel. Én DM-et alapesetben megtartanám, de egy 80 millió esetén menjen, és jöjjön helyére Pogba/Vidal, jó lenne olyan 60 körül. És akkor egy Modric-Kroos-DM/Pogba/Vidal hármas Iscoval és Xabival kiegészülve.

Tudom-tudom: 80 millió nem ülhet a padon.. Csak az a bajom, hogy a fenti esetben a pad lesz sovány, ami tavaly is meghatározó lett a végén, emiatt buktuk el a bajnokságot. Míg a lenti esetben egy nagyon bitang és mély keretünk lenne, ahol tényleg mindhárom sorozatra fő esélyesként pályázhatnánk. Nem lenne túlterhelés, nem kellene Modricot jobb szélső támadóként nézegetni, mert nincs más kit betenni, nem kéne gyomorideggel várni, hogy Morata, vagy Illarra fog beszállni, mert nincs más.. Míg a második esetben lehetne egy Jesé, James, Isco, Xabi padsor.. Nekem ez még akkor is jobban tetszik, ha 80 millió ül a padon.....
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 28., hétfő 16:06

volt írta: Egyébkén miVida, minden HSZedben van valami kis angol szöveg,szó... ennek mi értelme? engem nagyon zavar már..
Fú de nagyon +1, roppant zavaró

Kajak elfogom kezdeni minden második mondatomat németül írni :Đ

Vissza: