kicsit összetettebb a dolog.nem úgy volt hogy nem a felállás számít hanem a stílus és a játékfelfogás?
játszhatunk 4222-vel/442-vel is labdabirtoklósat, letámadósat, de a a 433 ugyanezzel a stílussal jobb választás.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 28., hétfő 17:02
kicsit összetettebb a dolog.nem úgy volt hogy nem a felállás számít hanem a stílus és a játékfelfogás?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 28., hétfő 16:58
Ez igaz, viszont ez a kozeppalya tavaly se volt eleg. Ev vegere nagyon durvan elfogytunk.Galacticos írta: dimaria elment helyére jött james.
elment khedira a "helyére" jött kroos.
és elment casemiro aki az ég világon semmit nem csinált. és azt ne felejtsétek el hogy tavaly khedirára se lehetett számítani novembertől. tehát tavaly: modric, xabi, illarra, dm, isco hozta le a kp-t. idén modric, xabi, illarra, isco, kroos.
Megszokas. En is jo par roman szot napi szinten hasznalok, egy reszet magyarositva. Mondjuk forumon nem szoktam hasznalni oket, mert ugyse ertenetek :Đvolt írta:Egyébkén miVida, minden HSZedben van valami kis angol szöveg,szó... ennek mi értelme? engem nagyon zavar már..
Galacticos írta:nem úgy volt hogy nem a felállás számít hanem a stílus és a játékfelfogás?hehe írta:nyelhetjük is literszámra egy 433 ellen
nézd vissza a barca-mu béelldöntőt.
Persze hogy bukta volt a leigazolasa. De mit csinalnal vele? Konkret otletet mondj. Te vagy az elnok. Hogy oldanad meg az Illarra helyzetet?Anthony írta:Milyen utálat? A teljesítménye eddig egy nagy nulla. A szezon második felében Ancelottinak is feltűnt. Az ára meg csillagászati volt. Cáfolj meg.JackeL írta:Jobban már nem is utálhatnád Illara-t, nem tudom mi a bajod a sráccal, de jó lesz még ő...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 28., hétfő 16:49
Milyen utálat? A teljesítménye eddig egy nagy nulla. A szezon második felében Ancelottinak is feltűnt. Az ára meg csillagászati volt. Cáfolj meg.JackeL írta:Jobban már nem is utálhatnád Illara-t, nem tudom mi a bajod a sráccal, de jó lesz még ő...Anthony írta: A védekező részlegen sem vagyok megelégedve, ezt az Illarát egyre nagyobb pénzkidobásnak érzem. Nagyon sokba került, foglal egy helyet (a padon), de minek?
HozzászólásSzerző: JackeL » 2014. július 28., hétfő 16:46
Jobban már nem is utálhatnád Illara-t, nem tudom mi a bajod a sráccal, de jó lesz még ő...Anthony írta: A védekező részlegen sem vagyok megelégedve, ezt az Illarát egyre nagyobb pénzkidobásnak érzem. Nagyon sokba került, foglal egy helyet (a padon), de minek?
HozzászólásSzerző: morraag » 2014. július 28., hétfő 16:44
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. július 28., hétfő 16:43
nem baj, 900 perc alatt 1-2-őt csak bevágnak középen is.Anthony írta:CR és Bale nem jók középre, ezt mindenki tudja...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 28., hétfő 16:28
Na ey is egy big joke, hatalmas vicc...Carlo Ancelotti azt nyilatkozta a minap, hogy nem kell új 9-es a csapatába, és ezt komolyan is gondolja. Az olasz mester elképzelése szerint egy olyan keretbe, ahol Cristiano Ronaldo és Bale is a rendelkezésére áll nincs szükség egy kimondott gólvágóra. Amennyiben Benzema nem állna rendelkezésre Ronaldo vagy Bale is be tud húzódni középre, ahogy már tették azt többször is, legutóbb Bale az Inter ellen.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 28., hétfő 16:26
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 28., hétfő 16:23
De ha a 4 KPs rendszert fogjuk alkalmazni akkor Bale+James a szélső, akkor máris csak Isco mehet fel , de akkor még nem lenne megfelelő cserejátékos a KPra. Jesé egyedüli csere, viszont ő még számomra talány. Remélem a sérülése nem töri meg a fejlődésben.attareal írta:Nem biztos, elől a kettősbe lehet játszatni CR-, Bale-,James-, Jese-, Benzema-, Isco (?)-t. De azért lehet kellene oda egy...lukaku, ha már őt írták, Negredo meg lesérült, pedig neki fekszik a 2 támadós hadrend.
Thank you so much :Đ
big joke, hatalmas vicc :Đ
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 28., hétfő 16:22
Na ez az. Alap esetben Xabi-nak, Kroos-nak, Modric-nak, Isco-nak (ezzel nem sokan fognak egyet érteni), James-nek, CR-nek, Benzema-nak, Bale-nek is kezdőnek kellene legyenek. 8 top játékos 6 posztra. Akik alapból nem igazán sérülékenyek.attareal írta:Egy top játosnál- CR, Bale, James, messi, Neymar, Suarez- 5-8 meccsenként kell csak rotálni, de egy Modricnál se jó, ha 3 meccset adunk neki csak zsinórban...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 28., hétfő 16:21
nem úgy volt hogy nem a felállás számít hanem a stílus és a játékfelfogás?hehe írta:nyelhetjük is literszámra egy 433 ellen
nézd vissza a barca-mu béelldöntőt.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 28., hétfő 16:20
Nem biztos, elől a kettősbe lehet játszatni CR-, Bale-,James-, Jese-, Benzema-, Isco (?)-t. De azért lehet kellene oda egy...lukaku, ha már őt írták, Negredo meg lesérült, pedig neki fekszik a 2 támadós hadrend.volt írta:Lehet amúgy ,h Carlo valami hasonló KP-t szeretne:
James-Modric-Kroos-Bale ami így nem is néz ki rosszul, sőt! Iscoban is reménykedem még, hátha kitanulja a "DM posztot", akkor meg is lenne az első számú csere isco személyében és nem kellene senkit hozni.
3(4) posztra lenne egy ilyen névsor: Kroos,Modric,Xabi,Illarra,James,Isco+(Bale, ha 4 KPs változatot választaná Carlo), viszont így meg a csatársor tűnhet kevésnek.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 28., hétfő 16:20
nyelhetjük is literszámra egy 433 ellenmiVida írta:4222?volt írta:Lehet amúgy ,h Carlo valami hasonló KP-t szeretne:
James-Modric-Kroos-Bale ami így nem is néz ki rosszul, sőt! Iscoban is reménykedem még, hátha kitanulja a "DM posztot", akkor meg is lenne az első számú csere isco személyében és nem kellene senkit hozni.
3(4) posztra lenne egy ilyen névsor: Kroos,Modric,Xabi,Illarra,James,Isco+(Bale, ha 4 KPs változatot választaná Carlo), viszont így meg a csatársor tűnhet kevésnek.
----Kroos-Modric-----
Bale-------------James
--Ronaldo-Benzema---
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 28., hétfő 16:19
Thank you so much :ĐmiVida írta:
eddig nem szóltak, de ha zavar akkor próbálom redukálni
(de aztán ne gyakorolj rám nyomást, nekem így kényelmes, ott élek kinn, és szinonimaként írok angolul )
na meg látom van társad is. ok, okos enged...
CR-rel kapcsolatban pedig legyen úgy, legyen megint tökéletes állapotban, 32 évesen is mozogjon úgy mint egy 22 éves, persze, én is ezt szeretném!! (...de csak álmodjatok)
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 28., hétfő 16:19
4222?volt írta:Lehet amúgy ,h Carlo valami hasonló KP-t szeretne:
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 28., hétfő 16:16
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 28., hétfő 16:10
eddig nem szóltak, de ha zavar akkor próbálom redukálnivolt írta:Ha megy Khedira és DM akkor pedig kellene valaki még a KPra.
Casemirot meg kellett volna tartani.
Egyébkén miVida, minden HSZedben van valami kis angol szöveg,szó... ennek mi értelme? engem nagyon zavar már..
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 28., hétfő 16:08
Ők a név, poszt, életkor alapján dőntik el, hogy ki hol tud, és ki mennyit fog még játszani...Nem a játék és a helyzet alapján...M1Ö írta:Ezeket a szövegeket nagyon bírom.miVida írta:aztán jövőre már CR se lesz az igazi, James többet fog játszani.
Miből gondoljátok azt, hogy idén és jövőre nem fog ugyanannyit játszani és ilyen számokat produkálni?
Most gáz van a combjával, de ettől függetlenül ugyanúgy beton lesz, mint eddig volt. Legalább is, még 2 évig biztosan.
Lehet nem fog 60/55 meccset letolni csak 60/50-et, de ugyanúgy alap lesz.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. július 28., hétfő 16:07
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 28., hétfő 16:06
Fú de nagyon +1, roppant zavaróvolt írta: Egyébkén miVida, minden HSZedben van valami kis angol szöveg,szó... ennek mi értelme? engem nagyon zavar már..
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem