Szerintem Te sem értékelnéd, ha elsodorna valaki kocsival, vagy bármivel. A buszsofőrnek bele kellet volna nézni a tökürbe, és akkor nincs baj... Az, hogy kirúgták az más téma. Ez a BKV döntése ami valahol jogos is meg nem is. Ők kb leszarják, mert kis millió ember vár arra, hogy munkához jusson mint buszsofőr... A jogsi elvételét érzem túlzónak.tubatibi írta:Akkor inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy szerintetek annyira bűnös a sofőr, hogy megvonják tőle a vezetést és egyúttal kirúgják?
Ahol elütötte ott már nem közös sáv volt.
OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
ez a hatályos jogszabály, de:Az autóbuszsávban kerékpáros közlekedés akkor engedhető meg, ha az autóbuszsáv szélessége eléri a 4,25 m szélességet vagy a csúcsidei autóbusz forgalom kisebb, mint 30 autóbusz/óra.
a videón végig látszik, hogy a buszsávba torkollik a kerékpársáv, innentől kezdve a városvezetés/BKK/közútkezelő a felelős.A Thököly úton a buszsáv szélessége nincs 4.25 méter, ezért a jelenlegi szabályozás értelmében eleve nem is lehetne ott biciklis forgalom, a buszok száma pedig 51.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk ez nem kifogás, ha nincs kerékpársáv vagy kerékpárnyom és az út mellett kerékpárút, akkor az úton közlekedhet, amennyiben nem tiltja külön valami. Most elsőre a Bocskai, vagy Bartók klasszikusan ilyen, buszsáv van és nincs kerékpársáv. Szóval a sofőrnek kell adni egy pofont, ez mindenképp alap. De a bringás is egy faszkalap, látszik, hogy tipikus konfliktuskereső, meg is érdemelte.tubatibi írta:volt biciklisáv? Nem.
Akkor inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy szerintetek annyira bűnös a sofőr, hogy megvonják tőle a vezetést és egyúttal kirúgják?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Közös kerékpár + buszsávon ment, látszik is a tábla oldalt. Az más kérdés, hogy nagyon szűk a sáv a két járműnek. Szerintem egyértelműen az a felelős (felelőtlen), aki így jelölte ki azt a sávot. Ez alapból balesetveszélyes...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mondjuk nem tudom miért volt a bringásnak hátul is kamerája. De amugy meg körültekintő volt szerintem, útkereszteződésnél szétnézett, volt egy járdán parkoló, aki belelógott a biciklisávba, amikor kikerülte hátranézett, ennél többet nincs mit csináljon. Jött a busz és elsodorta, egyértelmű. A hátul jövő a hibás, aki elöl van nem tehet semmiről. És nem láttam, hogy szlalomozott volna.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nekem ott sántít a dolog, hogy a forma azt nyilatkozta, hogy nem látta a bringást, közben meg percekig mögötte megy.
biciklisáv volt, az úttestből volt leválasztva.
ha a bringás direkt kereste az ilyet, akkor piff bazmeg, megtalálta.
de a buszsofőr bőven hibás.
a probléma, hogy nála nem játszik az ököllelütömazoldalszélvédőjétmintegyautónak, mert nem érzékel belőle semmit.
biciklisáv volt, az úttestből volt leválasztva.
ha a bringás direkt kereste az ilyet, akkor piff bazmeg, megtalálta.
de a buszsofőr bőven hibás.
a probléma, hogy nála nem játszik az ököllelütömazoldalszélvédőjétmintegyautónak, mert nem érzékel belőle semmit.
Bocsi a dupláért.
Láttam a hírekben egy érdekes témát, úgyhogy feldobnám, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Most volt az egyik híradóba ez az eset: Így ütötte el a biciklist a BKV-busz
Na már most, ti kinek adtok igazat? Szerintem nem a buszsofőr hibája volt ez az egész, volt biciklisáv? Nem.
Az meg, hogy nem állt meg? Az a szerencsétlen biciklis szlalomozott és balra irányította a kormányát, tehát, ha ergó betartja az oldal távolságot akkor is beleszalad a buszba.
Meg, hogy nem állt meg? Igen, de azt senki nem veszi figyelembe, hogy a vezetőnek figyelni kell a forgalomra, létezik holt tér is, meg nehogymár ne hallja a biciklis, hogy jön egy baszott nagy busz mögötte.
Erre a BKK-tól jönnek olyanok, hogy az ilyen sofőr nem való BKV buszsofőrnek, stb.. Igen, bírkózzanak meg az elviselhetetlen közlekedéssel, a sok "magyar" értelmi szintjével, illetve a hihetetlenül jól feszerelt, minőségi buszokkal(teszem hozzá létezik már olyan busz is, ami érzékeli a mozgó tárgyakat mellettük és világít egy kis fény, ha a mellette haladnak..).
Okoskodnak, szemrebbenés nélkül munkanélkülivé tesznek egy embert.
Én is szoktam biciklizni, de ember...figyeljen oda a közlekedésre, ne legyenek már szentek és sérthetetlenek, ők is hibásak ugyan úgy.
Ja és a biciklis csókához még pár szó:
Láttam a hírekben egy érdekes témát, úgyhogy feldobnám, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Most volt az egyik híradóba ez az eset: Így ütötte el a biciklist a BKV-busz
Na már most, ti kinek adtok igazat? Szerintem nem a buszsofőr hibája volt ez az egész, volt biciklisáv? Nem.
Az meg, hogy nem állt meg? Az a szerencsétlen biciklis szlalomozott és balra irányította a kormányát, tehát, ha ergó betartja az oldal távolságot akkor is beleszalad a buszba.
Meg, hogy nem állt meg? Igen, de azt senki nem veszi figyelembe, hogy a vezetőnek figyelni kell a forgalomra, létezik holt tér is, meg nehogymár ne hallja a biciklis, hogy jön egy baszott nagy busz mögötte.
Erre a BKK-tól jönnek olyanok, hogy az ilyen sofőr nem való BKV buszsofőrnek, stb.. Igen, bírkózzanak meg az elviselhetetlen közlekedéssel, a sok "magyar" értelmi szintjével, illetve a hihetetlenül jól feszerelt, minőségi buszokkal(teszem hozzá létezik már olyan busz is, ami érzékeli a mozgó tárgyakat mellettük és világít egy kis fény, ha a mellette haladnak..).
Okoskodnak, szemrebbenés nélkül munkanélkülivé tesznek egy embert.
Én is szoktam biciklizni, de ember...figyeljen oda a közlekedésre, ne legyenek már szentek és sérthetetlenek, ők is hibásak ugyan úgy.
Ja és a biciklis csókához még pár szó:
A videó dátuma június 24-e, de készítője ma töltötte fel csatornájára, ahol több biciklis akcióvideó is található.
Tehát még vállalja is, hogy keresi a faszságabbnál faszságabb helyzeteket...Menjen el hegyekbe bringázni és ott törje össze magát, ne egy forgalmas városban tegyen munkanélkülivé egy embert."Ezúttal elkaptak. Amire nem számítottam, az a fájdalom"
KAG írta:Drake írta:Hogyan tudom magam rövidebb időre (kb. 1 hétre) kitörölni facebookról?
deaktiválod a profilodat. Törölni magadat konkrétan nem lehet.
Amint megpróbálsz belépni újra aktív leszel és látható.
Ha deaktiválod a fiókodat(tehát a fiókot felfüggeszted, ahogy shutter írta) és ezekután 2 hétig nem lépsz be ott, akkor a fiókod törlésre kerül.
Viszont, ha csak 1 hétig nem lépsz be akkor nincs semmi ilyen. De vigyázz, ha véletlen belépsz telefonról vagy megnyitod ott a messengert akkor automatikusan vissza aktiválja magát a fiókod.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
beállítások, és azon belül biztonság, ott rá tudsz kattintani a fiók felfüggesztése pontra.Drake írta:Hogyan tudom magam rövidebb időre (kb. 1 hétre) kitörölni facebookról?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Drake írta:Hogyan tudom magam rövidebb időre (kb. 1 hétre) kitörölni facebookról?
deaktiválod a profilodat. Törölni magadat konkrétan nem lehet.
Amint megpróbálsz belépni újra aktív leszel és látható.
ZIDANE
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Sajnos mar nem par het es indulok Svajcba. De gyere nyugodtan szeretettel fognak itt varni.RealRaúl77 írta:Ez a kis salétrom utca? Oda járok hambizni ha járok, csak elvétve élek hamburgerrel.kecsu10 írta:Koszonom szepen mindenkinek! A saletrom utcaban vagyok meg rovid ideig, ez a rakoczi ternel van. Sajnos mar nem sokaig ugyanis atveszem a genfi magyar gyulekezetet es ott fogok elni Ja igen azt hiszem ket eve voltam Nyiregyhazan legatus. Meg egyszer koszonom mindenkinek!
szerk.: közben látom, hogy van egy (nagy) Salétrom utca is. Ősszel megyek vissza tanulni, akkor még ott leszel? Református vagyok én is, kisebb koromban havi szinten jártam Isten tiszteletre (havonta jött csak a lelkész, mivel elég eldugott helyen élek). Régen voltam, nem ártana elnézem már egyszer.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ez a kis salétrom utca? Oda járok hambizni ha járok, csak elvétve élek hamburgerrel.kecsu10 írta:Koszonom szepen mindenkinek! A saletrom utcaban vagyok meg rovid ideig, ez a rakoczi ternel van. Sajnos mar nem sokaig ugyanis atveszem a genfi magyar gyulekezetet es ott fogok elni Ja igen azt hiszem ket eve voltam Nyiregyhazan legatus. Meg egyszer koszonom mindenkinek!
szerk.: közben látom, hogy van egy (nagy) Salétrom utca is. Ősszel megyek vissza tanulni, akkor még ott leszel? Református vagyok én is, kisebb koromban havi szinten jártam Isten tiszteletre (havonta jött csak a lelkész, mivel elég eldugott helyen élek). Régen voltam, nem ártana elnézem már egyszer.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Koszonom szepen mindenkinek! A saletrom utcaban vagyok meg rovid ideig, ez a rakoczi ternel van. Sajnos mar nem sokaig ugyanis atveszem a genfi magyar gyulekezetet es ott fogok elni Ja igen azt hiszem ket eve voltam Nyiregyhazan legatus. Meg egyszer koszonom mindenkinek!
"bocs csak ipadrol nem olyan konnyu. Szoval: mediaklikk.hu. Ez az mtv mediatar. Alul is van csuszka es felul us. Az also allitja a napot a felso pedig az idpontot azon a napon belul. Es az alsot julius18-ra kell vinni a felsot pedig 12:30-ra es a musor c. Pamende. "csabi* írta:én lemaradtam róla jutyub link van hozzé?
"Ezer eve nem jartam erre sajnos.
A regebbi arcok ismernek, es szeretnek valamit megosztani veletek akit esetleg majd erdekel
Mediaklikk.hu julius 18-i 12:30 adas, a musor c. Pamende, a film cime pedig a vilag vegerol jottem. Ja az m1.[url][http://www.mediaklikk.hu//url]
No nem tudtam mar szerkeszteni. Szoval bocs a duplaert, a film egy portrefilm az eletemrol szol."
érdemes mindenkinek végignéznie, nekem is tetszett és tényleg ez egy jó példa ha valaki akar vmit és tesz is érte...
én is csak gratulálni tudok.
- realmadridfan
Kecsu! megnéztem én is, nagyon jó videó! sajnos rossz tulajdonságom, hogy hajlamos vagyok sztereotípiák (és rossz tapasztalatok) miatt en bloc utálni egyes népcsoportokat (pl. románok, franciák, cigányok), de ahogy növök, érek, ezeket egyre inkább levetkőzöm, ezért is jó látni az ilyeneket btw te voltál legátus nyíregyházán 1-2 éve, nem? mert akkor már hallottalak meg valszeg a Kollégiumban is találkoztunk még gimnazista koromban. le tudnád írni hol vagy pontosan Pesten? a kálvinon voltam párszor vasárnaponként 3 éve kb, de nagyon szar volt és azóta nem voltam sehol, jó lenne valami jobb helyet tudni Pesten is.