Toky írta:de én kisebb csodaként élném meg, ha első évben bajnokságot nyer az "új csapat".
én nem. :-)
benne leszünk a kettőben megint az tuti. ha a barca úgy játszik jövőre mint idén akkor egy új csapattal én sem látok rá sok esélyt, de kétlem hogy megint lehoznak egy szinte makulátlan félévet.
és most hogy marad valdes meg nagyon védőre sincs pénzük így a legnagyobb lyukakat ők nem tömték be. szerintem amúgy sem a góllövéssel volt elsősorban probléma, és emiatt neymar nem akkora erősítés nekik. :-)
suarezről akarok híreket még. mint ember gyűlölöm, mint játékos a képességeit elismerem.
viszont mivel kiszállt a buliból agüero meg falcao utóbbinak örültem volna a legjobban. de mivel ezek kiszálltak így inkább suarez 30-40ért mint cavani 60-70ért. szóval suarezes híreket akarok, még, még.
meg iscosat.
már sokszor leírtam hogy hogy csinálnám többek közt reggel is csak akkor telóról vltam és úgy nagyon szar szóval:
in:
kondogbia vagy valami fiatal kis vkp: 15 millió
isco: 35 millió
thiago alcantara: 18 millió
ilkay gündogan: 25 millió
suarez: 40millió(kb)
carvajal: 8 millió
ez 141millió.
odaadnám callejón a poolnak és ezzel csökkenteném suarez vételárát, egy 30millió + callejónt szerintem még el is fogadnának.
carvajalért odaadnám cheryshevet meg mondjuk két millát.
iscoért meg 25öt és moratat.
ezzel spóroltunk 22milliót és elment három játékos. egyiket sem tartom sokra szóval felőlem oké.
out:
kaká, higuain, dimaria ebből a hármasból ki kell hozni 60-70milliót. higuainból 30at ki kell hozni dimariaból szintén, kakáért meg egy tizest csak kapunk már.
szóval 141millió - 22 millió= 119millió. de három játékos távozik az legyen 65millió mondjuk. tehát 119-65 az 54 millió.
és egy kurva jó csapatunk van, egy nagyon durva középpályával és fiatal is a csapat, fiatalítottunk is. és még spanyolosítottunk is, mert az öt érkezőből 6 spanyol lenne.