A 4 millió fonthoz képest gondoltam...BBarni írta:Lókukit sem?
Úgy legyen!BBarni írta:Nem pontosan!Most csak ennyit kapunk belőle, de később(ha jól tudom PL mérkőzésszám,PL gól,válogatott meccs szám,következő átigazolás) lehet belőle több is!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 28., hétfő 22:28
A 4 millió fonthoz képest gondoltam...BBarni írta:Lókukit sem?
Úgy legyen!BBarni írta:Nem pontosan!Most csak ennyit kapunk belőle, de később(ha jól tudom PL mérkőzésszám,PL gól,válogatott meccs szám,következő átigazolás) lehet belőle több is!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 28., hétfő 22:08
Lókukit sem?Ingyen jött és most kerestünk vele eddig(!) 1,2 millió fontot!Szerintem már ez így egy jó üzlet lett volnaNa akkor csak nem értem, hogy Bbarni mit mond. Csak úgy néz ki, hogy lókukit sem kapnak a srác árából...Na akkor csak nem értem, hogy Bbarni mit mond. Csak úgy néz ki, hogy lókukit sem kapnak a srác árából...
Nem pontosan!Most csak ennyit kapunk belőle, de később(ha jól tudom PL mérkőzésszám,PL gól,válogatott meccs szám,következő átigazolás) lehet belőle több is!Pár hete azt mondta Bbarni, hogy Kubatov vagy ki azt mondta, hogy több jár nekik (vagy valami ilyesmi), de ezek szerint nem...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 28., hétfő 19:16
Az oké. Nem ezt nem tudom megérteni. Pár hete azt mondta Bbarni, hogy Kubatov vagy ki azt mondta, hogy több jár nekik (vagy valami ilyesmi), de ezek szerint nem...M1Ö írta:Az az 1,2 millió font a vételár 30%-a. Az megy a Fradinak.Géci írta:Na akkor csak nem értem, hogy Bbarni mit mond. Csak úgy néz ki, hogy lókukit sem kapnak a srác árából...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 28., hétfő 19:15
Az az 1,2 millió font a vételár 30%-a. Az megy a Fradinak.Géci írta:Na akkor csak nem értem, hogy Bbarni mit mond. Csak úgy néz ki, hogy lókukit sem kapnak a srác árából...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 28., hétfő 19:00
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 28., hétfő 18:36
ittGéci írta:Árat lehet tudni?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 28., hétfő 18:33
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 28., hétfő 17:54
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 28., hétfő 17:03
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. július 28., hétfő 13:23
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. július 27., vasárnap 21:56
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 27., vasárnap 21:12
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 27., vasárnap 21:06
HozzászólásSzerző: Caye » 2014. július 27., vasárnap 20:53
peti_madrid írta:Ez tulajdonképpen mit takar? Mindig is kíváncsi voltam rá, hogy ha valaki nem megy át, akkor az mitől lehet? Valami nem klappol a kardiovaszkuláris rendszerével vagy csak simán van valami betegsége ami cinkel? Illetve ha 1x nem megy át valaki az orvosin, akkor soha többé nem mehet ahhoz a csapathoz? Illetve van egy sablon, ami szerint végzik ezeket a vizsgálatokat vagy csapatja válogatja? válaszokat előre is kösziRealista24 írta:Rémy nem ment át az orvosin, nem lesz a Pool játékosa.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 27., vasárnap 20:30
Ez tulajdonképpen mit takar? Mindig is kíváncsi voltam rá, hogy ha valaki nem megy át, akkor az mitől lehet? Valami nem klappol a kardiovaszkuláris rendszerével vagy csak simán van valami betegsége ami cinkel? Illetve ha 1x nem megy át valaki az orvosin, akkor soha többé nem mehet ahhoz a csapathoz? Illetve van egy sablon, ami szerint végzik ezeket a vizsgálatokat vagy csapatja válogatja? válaszokat előre is kösziRealista24 írta:Rémy nem ment át az orvosin, nem lesz a Pool játékosa.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 27., vasárnap 20:25
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 27., vasárnap 20:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 27., vasárnap 19:49
megérne egy misét, hogy lett ebből az emberből egy pato+higuain+1000 lúzer skill arcmiVida írta:hát inkább ne játszassák ezt a szerencsétlent... így soha az életben nem adják el senkinekziro4vr írta:hát izé
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 27., vasárnap 19:47
hát inkább ne játszassák ezt a szerencsétlent... így soha az életben nem adják el senkinekziro4vr írta:hát izé
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem