Spanyol bajnokság
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Spanyol bajnokság
ZIDANE
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nos,ez nyílt titok volt már,tavaly Simeone már felhívta a figyelmet rá,hogy a klub kivetette a hálóját a csatárra.Ladislao Suarez írta:Az ATMA leigazolta a mexikói csatár Raúl Jiménezt a Club Américától.
Kíváncsi vagyok,hogy folytatódik e a El Nino/Kun/Falcao/Costa vonulat,ami az eredményességet illeti...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az ATMA leigazolta a mexikói csatár Raúl Jiménezt a Club Américától.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
tibi18 írta:Nem nagyon értem, hogy hogy lehet így kijelenteni, hogy még egy ilyen évük nem lesz.. a sok jövőbelátó tavaly megmondta, hogy októberre kipukkannak, aztán inkább januárra, de áprilisra tuti. Na ebből lett egy BL-döntő, meg egy bajnoki kupa.. A Córdobarol meg lehet mondani, hogy sehol nem lesznek.. De egy Atleticoról?!?! Na mindegy, ez is csak egy vélemény...
Én is azon voltam hogy kipukkannak,és ki is kellett volna,de rácáfolt az élet,talán kicsit az AM is. Tavasszal volt olyan 10 meccses szériájuk,ahol 9x egy góllal nyertek,azok közül láttam kb 3-4 meccset és egyiken sem voltak semmivel sem jobbak,pusztán a szerencse volt mellettük,de az nagyon.
Jók voltak,akartak,hajtottak,de annyit nem tudnak mint amit elértek.....túl teljesitettek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csípőfájdalmak miatt Oblak nagy valószínűséggel nem fog tudni védeni a szuperkupa meccseken. Törökországba sem utazott el a csapattal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mustafi a Valenciába igazolt és így kezdte: "A liga megnyerése lehetséges". Persze még kb. 5 fordulóig majd láthattok rá esélyt. Szegény Valencia... Kaparhatnak majd a 4. helyért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem nagyon értem, hogy hogy lehet így kijelenteni, hogy még egy ilyen évük nem lesz.. a sok jövőbelátó tavaly megmondta, hogy októberre kipukkannak, aztán inkább januárra, de áprilisra tuti. Na ebből lett egy BL-döntő, meg egy bajnoki kupa.. A Córdobarol meg lehet mondani, hogy sehol nem lesznek.. De egy Atleticoról?!?! Na mindegy, ez is csak egy vélemény...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Simeone a lényeg, egyértelmű. Hogy most épp kiket pofoz véres dildóval meccs előtt, mindegy. Ettől függetlenül még egy ilyen évük nem lesz, a bl csoportkörig nagyjából igen, aztán utána fókuszálnak majd valahová. De nem okoskodok inkább.Sierra írta:Azt kell hogy mondjam, amig Simeone az Atletico edzoje addig komolyan kell szamolni veluk minden fronton. Hat almomban nem gondoltam volna ezt egyebkent.
Nem illik.
- h3x0r
nemsokara a barca ugyis megy a katalan ligaba, ugyhogy kell egy masik nagy csapat magunk melleSierra írta:Azt kell hogy mondjam, amig Simeone az Atletico edzoje addig komolyan kell szamolni veluk minden fronton. Hat almomban nem gondoltam volna ezt egyebkent.
Azt kell hogy mondjam, amig Simeone az Atletico edzoje addig komolyan kell szamolni veluk minden fronton. Hat almomban nem gondoltam volna ezt egyebkent.
Nem számít. Már most ki vannak pukkadva.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kagawa is jön az Atmához úgy néz ki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Mar elore latom ahogy ellenunk jatsza elete meccsetLadislao Suarez írta:Ochoát ma mutatja be a Malaga elvileg.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
nem már! Ő is a laligaba kötött ki? Na ez nekem új!
szerk.: remélem kezdő lesz
szerk.: remélem kezdő lesz
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Ochoát ma mutatja be a Malaga elvileg.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
Valaki tudna nekem kuldeni vagy linkelni egy oldalt ahol a spanyol 1-2 osztaly nyari atigazolasai vannak osszegyujtve? Koszi
VIDEOTON FC
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡
Igen, persze, de a akkor a két nagy még közel sem képviselt kb. 2-szer akkora haderőt. A mai Atletico megállná a helyét a régi Sevilla Valencia kettős ellen is.Marky írta:2007-ben, abban az őrült bajnokságban, 2-vel a vége előtt még a 4. valencia is feljöhetett volna az első helyreKerlon írta:szerintem meg nem kell bemutatni a Renato, Adriano, Dani Alves, Kanouté, Fabiano féle Sevillát, se Villáékat...
tényleg, a valenciaról van valami hír? elvileg valami komoly tőkés érkezett és szeretné felvirágoztatni a csapatot, de olyan nagyobb igazolásokról nem olvastam. az adósságot rendezi első körben?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
atma közel van Bakkali leigazolásához.
ha ez a gyerek nem kap lehetőséget idén akkor nem volt értelme az egésznek. elvileg nagy tálentum de min. 2 évig még hagytam volna hollandban. kb most 18 éves.
ha ez a gyerek nem kap lehetőséget idén akkor nem volt értelme az egésznek. elvileg nagy tálentum de min. 2 évig még hagytam volna hollandban. kb most 18 éves.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem kell sejknek lenni ahhoz, hogy egy jó edzővel és néhány jó igazolással legyen egy erős csapatuk, stabil BL-hellyel.Drake írta:Ennek a Peter Limnek "csak" 2,3 milliárdos a vagyona,vagyis Manszúrhoz meg al-Khelaifihez képest kispályás.Ennyi pénzből manapság nem lehet topklubot építeni.