ugye ez most nem komoly?Toky írta:És nem lehet, hogy Ő meg pont edzői utasításokhoz igazodik?
igen, amíg cicáznak vele addig nem tudnak támadást építeni, de ahogy kipasszolták (mer kipasszolják), egyel kevesebb emberen kell átjutniuk a kp-n
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 29., kedd 16:17
ugye ez most nem komoly?Toky írta:És nem lehet, hogy Ő meg pont edzői utasításokhoz igazodik?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. július 29., kedd 16:16
Nem, dehogy. DM egy haszontalan hülyegyerek, aki csak hátráltatja a csapatot. Még szerencse hogy akkora királyok voltunk tavaly, hogy még vele is nyertünk két kupát idén.És nem lehet, hogy Ő meg pont edzői utasításokhoz igazodik?
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 29., kedd 16:13
És nem lehet, hogy Ő meg pont edzői utasításokhoz igazodik? Ráadásul amíg vele cicáznak, addig nem tudnak támadást építeni. Ahogy rendesen belejött abba posztba, és a társak is megszokták, nagyon ritkán sikerült előnyt kovácsolni az ellenfélnek ebből a cicázásból. Általában egy hátra passz lett a vége, DM meg nem fáradt el.Mike írta:de most 9 ember igazodjon egyhez, vagy fordítva kéne? És most nem az a lényeg h mi mit akarunk, egészpályás letámadás, vagy akármipavel írta:Ennek azért van egy másik vetülete is, amit kifelejtesz: csak ő vele cicáznak, a többiek nincsenek ott, nem támadnak le.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 29., kedd 15:59
de most 9 ember igazodjon egyhez, vagy fordítva kéne? És most nem az a lényeg h mi mit akarunk, egészpályás letámadás, vagy akármipavel írta:Ennek azért van egy másik vetülete is, amit kifelejtesz: csak ő vele cicáznak, a többiek nincsenek ott, nem támadnak le.
HozzászólásSzerző: pavel » 2014. július 29., kedd 15:34
Ennek azért van egy másik vetülete is, amit kifelejtesz: csak ő vele cicáznak, a többiek nincsenek ott, nem támadnak le. Szerintem azért érzitek ezt, mert ő sokkal vehemensebben támadja le az ellent a saját térfelén mint mondjuk CR vagy Benz. Szerintem méh Morata ilyen...Galacticos írta:valami ilyesmit mondtam tegnap énis röviden tömören.Mike írta:igen, Di Maria rengeteget melózik, de nézzük meg hogy indokolt e
a nagy futásai, labdakergetései, csúszás mászásai nagy része teljesen feleslegesen történik. Vagy esélytelen az egész, vagy csak ő kergetőzik egyedül a csapatból, így semmi hatása.
Persze az jön le hogy, ez igen, ez a srác kiteszi a belét, így kéne mindenkinek, csakhogy nembiztos hogy ezzel teszi a legjobbat. Nemegyszer fordult elő hogy mikor meggondolatlanul magánakcióba kezdett, könnyedén kipasszolták, és máris létszámfölény az ellenfélnél, DM a helyétől messze eltávolodott, a többiek meg próbálták helyrehozni valahogy. Kedvenceim mikor félpályáról úgy dönt hogy ő most lerohanja a kapust, persze reménytelen az egész, a helye meg tök üres a kp-n.
nem tudom ki találta ki azt hogy jól védekezik mert ez egy baromság.
lelkes, küzd, hajt de ennyi.
tényleg szinte meccsenként előfordult hogy cicáztak vele, és totál feleslegesen futott. az meg a másik hogy james a vb-n szinte pont ugyanannyit futott mint ő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 29., kedd 15:02
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 29., kedd 15:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 29., kedd 15:02
Tehat Rakitic ott van a 11. helyen, Modric pedig fel se fert a listara.Mike írta:Rakitic > Kroos
ennyi kérem
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 29., kedd 15:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 29., kedd 14:56
Kód:
Goal.com Top 50:
1. Cristiano Ronaldo
2. Arjen Robben
3. Lionel Messi
4. Philipp Lahm
5. Thomas Muller
6. James Rodriguez
7. Luis Suarez
8. Thibaut Courtois
9. Arturo Vidal
10. Sergio Ramos
11. Zlatan Ibrahimovic
12. Ivan Rakitic
13. Angel di Maria
14. Diego Costa
15. Marco Reus
16. Toni Kroos
17. Robert Lewandowski
18. Aaron Ramsey
19. Yaya Toure
20. Miralem Pjanic
21. Mats Hummels
22. Manuel Neuer
23. Keylor Navas
24. Diego Godin
25. Javier Mascherano
26. Gareth Bale
27. Vincent Enyeama
28. Juan Cuadrado
29. Eden Hazard
30. Neymar
31. Joel Campbell
32. Blaise Matuidi
33. Enzo Perez
34. Charles Aranguiz
35. Asamoah Gyan
36. Daley Blind
37. Gervinho
38. Paul Pogba
39. Rafa Marquez
40. Abdelmoumene Djabou
41. Robin van Persie
42. David Silva
43. Ciro Immobile
44. Serge Aurier
45. Yoshito Okubo
46. Matt Besler
47. Caner Erkin
48. Nadir Belhadj
49. Kim Shin-Wook
50. Tim Cahill
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 29., kedd 14:35
valami ilyesmit mondtam tegnap énis röviden tömören.Mike írta:igen, Di Maria rengeteget melózik, de nézzük meg hogy indokolt e
a nagy futásai, labdakergetései, csúszás mászásai nagy része teljesen feleslegesen történik. Vagy esélytelen az egész, vagy csak ő kergetőzik egyedül a csapatból, így semmi hatása.
Persze az jön le hogy, ez igen, ez a srác kiteszi a belét, így kéne mindenkinek, csakhogy nembiztos hogy ezzel teszi a legjobbat. Nemegyszer fordult elő hogy mikor meggondolatlanul magánakcióba kezdett, könnyedén kipasszolták, és máris létszámfölény az ellenfélnél, DM a helyétől messze eltávolodott, a többiek meg próbálták helyrehozni valahogy. Kedvenceim mikor félpályáról úgy dönt hogy ő most lerohanja a kapust, persze reménytelen az egész, a helye meg tök üres a kp-n.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 29., kedd 14:35
Az egész mondandóval egyet értek, az aláhúzotthoz fűznék hozzá annyit, hogy a bal oldalon di María segített ki, a jobboson pedig Modric, ha a szélsők hátvédek fel mentek a támadással. Csak di María érdemeit pluszba dicséri az, hogy nem csak vissza zárt ha szükség volt rá, hanem rengetegszer húzodott ki CR helyére is, amikor Ő behúzódott középre. Modric-nak ilyen problémái nem voltak, mert Bale folyamatosan vissza zárt, nem kellett annyi fel figyeljen.Rasta írta:- elsősorban CR játéka változhat. Ha védekezésben nem tud helyette melózni egész idényben James (vagy akárki, aki DM posztján játszik), akkor CR-nek muszáj lesz visszazárnia, különben átjáróház lesz a bal szárnyunk. Ezzel buknánk azt a luxust, hogy CR szinte a teljes energiáját a támadásokra fordíthatja, aminek számszerű következményei is lehetnek
- másodsorban Marcelo helyett is nem keveset melózott DM. Lehet hogy nem ő szerelt konkrétan, de zavarta a támadókat és a nyakukban lihegett, amivel lassította az ellenfél támadásait, amíg Xabi, Ramos vagy akár Modric ki tudta segíteni, esetleg Marcelo kapcsolt végre, és visszaért
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 29., kedd 14:33
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. július 29., kedd 14:18
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. július 29., kedd 14:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 29., kedd 13:59
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 29., kedd 13:52
Én is csak a VB-n (ott is csak 2 meccsen) láttam Jamest játszani, meg megnéztem róla youtube videókat, az alapján azt láttam, hogy középen a csatár mögött szeret játszani, a helyezkedése leginkább Özilére hajaz, annyi különbséggel, hogy sokkal többet vállal, és nem fél az 1v1-eket felvállalni. 4-2-3-1-ben ficánkolna a támadó kp közepén. Azonban én nem láttam azt, hogy mennyire tud védekezni. Láttuk, Isconak sem feküdt annyira a DM poszt, sok erejét elvette a védekezés. Kérdés, hogy James képes-e védekezni, akar-e, és ha igen akkor mennyi erejét őrölné fel?Realista24 írta:Értelek, tehát szerinted James nem tudja lehozni DM szerepét.
Én nem tudom, nem ismerem a játékát, három meccsen nem láttam összesen. Én James idei leigazolása ellen voltam/vagyok, mindamellett, hogy gazdaságilag megérte, és tényleg a jövő embere lehet.
Úgy érzem Pogbát elszórakoztuk (remélem rosszul)
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 29., kedd 13:30
Ha játékstílust váltunk akkor talán működhet egy hasonló rendszerrel mint a Pep féle barca. A Busquets-Xavi-Iniesta hármas sem volt több védekezésbe mint amilyen a Modric-Kroos-James lesz feltehetőleg. Kelleni fog az egész csapatos letámadás és védekezés az biztos. Még Ronaldonak is ki kell vennie a részét, mint a BL döntő hosszabbításában.De fordítsuk meg a dolgot. Ha DM távozik, akkor egyedül a Xabi-Modric-Kroos kp sorral van egyensúlyban a csapat. James így sem fér be vagy max Benzema helyén. Na ha már lehetne választani, nem lenne acélosabb, dinamikusabb, veszélyesebb a kp, ha DM kezdene Xabi helyett? A végeredmény ugyanaz, egy nagy név padozni fog...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 29., kedd 13:15
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 29., kedd 13:14
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem