Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
77
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 101

tubatibi

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 29., kedd 20:05

Épül a pódium. Helyes, helyes...gondolom Navas-nak csináljak. :shifty: Vagy Perez papa eldurrant és bejelentjük Pogbát. :mrgreen:

Bár nem értem, hogy pont Navas-nak minek csinálnak pódiumot, nem hiszem, hogy túl sokan mennek ki(azt meg csak remélni tudom, hogy pár Iker fan nem megy oda fújongani...)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 29., kedd 19:42

Egy védős hírt sem tudok elhinni amit velünk kapcsolatban emlegetnek. Pepe-t meg fogjuk tartani, semmi szükség a lecserélésére. Ha eddig nem sóztuk el, ezután sem fogjuk...
1-2 év még biztosan van benne, más kérdés, hogy majd Varane átveszi a helyét.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 29., kedd 19:39

tubatibi írta:Én amúgy egy szóval sem írtam, hogy a padra jönne. Én azt akartam ebből kihozni, hogy nehogymár hozzunk egy Benatia-t a védelem közepébe Ramos mellé, amikor van egy jobb és fiatalabb játékosunk arra a posztra. :)
Ja, most látom, hogy rosszat idéztem, sorry. De amúgy ja, nektek most totál fölösleges lenne egy ilyen kaliberű védő - nekünk meg pont kéne.. :roll:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 29., kedd 19:32

palesz77 írta:
tubatibi írta:Pepe helyét veheti át a védelem közepén Benatia? Ne szórakozzanak már velem, hogy Varane-al nem számolnak, mert akkor hatalmas vakegerek vannak nálunk. :shutup:
Hát azért Benatia padmelegítőnek elég luxus lenne. Meg kétlem, hogy megelégedne egy ilyen szereppel ennyi idősen, élete formájában..
Én amúgy egy szóval sem írtam, hogy a padra jönne. Én azt akartam ebből kihozni, hogy nehogymár hozzunk egy Benatia-t a védelem közepébe Ramos mellé, amikor van egy jobb és fiatalabb játékosunk arra a posztra. :)

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 29., kedd 19:20

tubatibi írta:Pepe helyét veheti át a védelem közepén Benatia? Ne szórakozzanak már velem, hogy Varane-al nem számolnak, mert akkor hatalmas vakegerek vannak nálunk. :shutup:
Hát azért Benatia padmelegítőnek elég luxus lenne. Meg kétlem, hogy megelégedne egy ilyen szereppel ennyi idősen, élete formájában..

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 29., kedd 18:54

hetekkel ezelőtt olvastam hogy a Real valamikor december végén Dubaiban fog meccsezni egyet. van valakinek valami bővebb infója erről? jegyár, helyszín stb
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. július 29., kedd 18:37

most Pepe lesz a padon, de jövőre már Benatia fogja mele.. őő erősíteni a padot :)
(remélem legalábbis h erről van szó)

amúgy meg megint ezek az olasz ligából érkező játékosok... :kivagyhe:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 29., kedd 18:29

attareal írta:Ilyen alapon a Carló szintén adhatna olyan utasítást Jamesnek, hogy kergesse a labdát...
A kérdés, hogy képes lesz-e lehozni egy akkora melót, mint DM? Ez nem úgy működik, hogy mostantól kezdve rohangálsz össze-vissza, mint a mérgezett egér. Ha fizikailag vagy mentálisan nem vagy rá képes, akkor nem fogsz tudni. Ráadásul sokan hajlamosak elfelejteni DM védelem megbontó betöréseit, amihez hasonlót vártunk mi Baletől meg CR-től, csak hát valamiért nem kaptuk meg... Ezen felül James tud egyáltalán bal oldalon játszani? Nem vagyok biztos benne, hogy feküdne neki ott a játék. Ő középen nagy király, de hogy szélen is tud annyit hozzátenni a csapathoz, mint amennyit középen tudna (vagy amennyit DM tett hozzá tavaly), ez is egy nagy kérdőjel.

Egy fölösleges kísérletnek tesszük ki a csapatot csak azért, mert James médiaértékével akarjuk a Barca dél-amerikai uralmát megtörni, és James árát meg helyét a kezdőben csak DM eladásával lehet biztosítani. Üzleti szempontból nyilván megéri, de ha a csapat visszaesik a sok tobzódó, kötelezően játszatandó sztár miatt, akkor megint ott fogunk tartani, hogy kell valakit igazolni a stabilitás érdekében, és nagyon beszédes, hogy nem tudtunk igazolni olyan játékost az elmúlt 10 évben, mindössze félmegoldások sikeredtek. Idén nincs nagy gond, mert ha James nem tudja a DM posztot, akkor majd Xabi elfocizgat még, de Xabit már 2 éve le kellett volna cserélni, és jelenleg úgy néz ki, csak jövőre lesz kicserélve... Ha meg pechünk lesz Pogba és Vidal egy másik csapatban játszanak, és mozdíthatatlanok lesznek.

Túl sok a kérdőjel, a buktató, és az egyetlen dolog, ami a kérdőjeleket kiegyenesíthetné az DM megtartása. Az engem nem igazán érdekel, hogy ki sír a játékpercekért, akinek nem tetszik a szitu, majd lelép jövő nyáron. Ha ez Isco lesz, akkor Isco, ha DM, akkor DM, ha James, akkor James. De én a lehető legerősebb csapatot szeretném a Real Madridban látni, és a lehető legerősebb csapatban van Modric és Kroos mellett a kp-n nem Xabi vagy James a 3. ember, hanem DM vagy Pogba.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 29., kedd 18:01

Ilyen alapon a Carló szintén adhatna olyan utasítást Jamesnek, hogy kergesse a labdát...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 29., kedd 16:52

Pepe helyét veheti át a védelem közepén Benatia? Ne szórakozzanak már velem, hogy Varane-al nem számolnak, mert akkor hatalmas vakegerek vannak nálunk. :shutup:

BBCKPH

HozzászólásSzerző: BBCKPH » 2014. július 29., kedd 16:35

Mike írta:
Toky írta:És nem lehet, hogy Ő meg pont edzői utasításokhoz igazodik?
ugye ez most nem komoly?

igen, amíg cicáznak vele addig nem tudnak támadást építeni, de ahogy kipasszolták (mer kipasszolják), egyel kevesebb emberen kell átjutniuk a kp-n
és ha ez így lenne akkor azt Ancelotti nyilván tűrné és nem verné bele DM fejébe, hogy mikor hova kell mozognia, hanem szépen csendben tűri hogy -állításod szerint- az egyik játékosa totál mást csinál, mint ami az utasítása és a játékos dolga. :roll:

"Nap mint nap szájbarágós módon ugyanazt gyakoroltuk. Annyira megtanultam azt, hogy adott pozícióban milyen mozgásokat kell végeznem, hogy ha álmomban felkeltettek volna, akkor is tudom, hova kell beindulni, hova kell visszafutni. Az edzőnk naponta 3-4 órát töltött személyre szabott videók összeállításával, amit utána megbeszéltünk. Megállították és mondták, hogy látod, hol helyezkedsz? Neked nem ott kellene lenned, hanem öt méterrel beljebb."
-Gera Zolán

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 29., kedd 16:17

Toky írta:És nem lehet, hogy Ő meg pont edzői utasításokhoz igazodik?
ugye ez most nem komoly?

igen, amíg cicáznak vele addig nem tudnak támadást építeni, de ahogy kipasszolták (mer kipasszolják), egyel kevesebb emberen kell átjutniuk a kp-n
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. július 29., kedd 16:16

És nem lehet, hogy Ő meg pont edzői utasításokhoz igazodik?
Nem, dehogy. DM egy haszontalan hülyegyerek, aki csak hátráltatja a csapatot. Még szerencse hogy akkora királyok voltunk tavaly, hogy még vele is nyertünk két kupát idén.
:lol: :lol: :lol:

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 29., kedd 16:13

Mike írta:
pavel írta:Ennek azért van egy másik vetülete is, amit kifelejtesz: csak ő vele cicáznak, a többiek nincsenek ott, nem támadnak le.
de most 9 ember igazodjon egyhez, vagy fordítva kéne? És most nem az a lényeg h mi mit akarunk, egészpályás letámadás, vagy akármi
És nem lehet, hogy Ő meg pont edzői utasításokhoz igazodik? Ráadásul amíg vele cicáznak, addig nem tudnak támadást építeni. Ahogy rendesen belejött abba posztba, és a társak is megszokták, nagyon ritkán sikerült előnyt kovácsolni az ellenfélnek ebből a cicázásból. Általában egy hátra passz lett a vége, DM meg nem fáradt el.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 29., kedd 15:59

pavel írta:Ennek azért van egy másik vetülete is, amit kifelejtesz: csak ő vele cicáznak, a többiek nincsenek ott, nem támadnak le.
de most 9 ember igazodjon egyhez, vagy fordítva kéne? És most nem az a lényeg h mi mit akarunk, egészpályás letámadás, vagy akármi
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. július 29., kedd 15:34

Galacticos írta:
Mike írta:igen, Di Maria rengeteget melózik, de nézzük meg hogy indokolt e

a nagy futásai, labdakergetései, csúszás mászásai nagy része teljesen feleslegesen történik. Vagy esélytelen az egész, vagy csak ő kergetőzik egyedül a csapatból, így semmi hatása.

Persze az jön le hogy, ez igen, ez a srác kiteszi a belét, így kéne mindenkinek, csakhogy nembiztos hogy ezzel teszi a legjobbat. Nemegyszer fordult elő hogy mikor meggondolatlanul magánakcióba kezdett, könnyedén kipasszolták, és máris létszámfölény az ellenfélnél, DM a helyétől messze eltávolodott, a többiek meg próbálták helyrehozni valahogy. Kedvenceim mikor félpályáról úgy dönt hogy ő most lerohanja a kapust, persze reménytelen az egész, a helye meg tök üres a kp-n.
valami ilyesmit mondtam tegnap énis röviden tömören.
nem tudom ki találta ki azt hogy jól védekezik mert ez egy baromság.
lelkes, küzd, hajt de ennyi.
tényleg szinte meccsenként előfordult hogy cicáztak vele, és totál feleslegesen futott. az meg a másik hogy james a vb-n szinte pont ugyanannyit futott mint ő.
Ennek azért van egy másik vetülete is, amit kifelejtesz: csak ő vele cicáznak, a többiek nincsenek ott, nem támadnak le. Szerintem azért érzitek ezt, mert ő sokkal vehemensebben támadja le az ellent a saját térfelén mint mondjuk CR vagy Benz. Szerintem méh Morata ilyen...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 29., kedd 15:02

Nem csalódtam a góldotcomban :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 29., kedd 15:02

yayaturé, a világ legjobb játékosa is elég lecsúszott. :mrgreen:

ezek a listák szart se érnek, céronaldo se érdemli meg, mert május eleje óta lófasz a sérülése miatt.
Kép
Kép
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 29., kedd 15:02

Mike írta:Rakitic > Kroos

ennyi kérem :D
Tehat Rakitic ott van a 11. helyen, Modric pedig fel se fert a listara. :fpalm:

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 29., kedd 15:00

Rakitic > Kroos

ennyi kérem :D

Vissza: