Premier League
Re: Premier League
Szubjektív, értem. Két ellentétről beszélünk, kinek mi jön be inkább.
Én nem az alapján ítélem meg őket, hogy 19 évesen melyikük rúgott több gólt. Úgy látom jobb képességekkel rendelkezik nála
Persze én is tévedhetek
Persze én is tévedhetek
Lukaku 17 gólt lőtt és kiemelkedett a West Brom-ból ilyen idős korában. Miben nyilvánul meg hogy Origi tehetségesebb?wxyz írta:Jó vétel lesz Origi. Sokkal tehetségesebbnek tűnik, mint Lukaku
Jó vétel lesz Origi. Sokkal tehetségesebbnek tűnik, mint Lukaku
már vissza is küldik egyből franciába. nem változik semmi Remy miatt. főleg mert Lavezzit nézték ki maguknak.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Így, hogy Remy nem ment át az orvosin, vajon már idén csatlakozik?Ferencváros írta:A Liverpool FC az elmúlt percekben jelentette be, hogy leigazolta a világbajnokság egyik felfedezettjét, a 19 éves Divock Origit.
Jó lesz a srác, asszem ő lesz az én pátinnyóm
Nem illik.
- DT8
- Kedvenc játékosaid: Sami Khedira
igen pont ezért írtam őket, ha maradnak akkor jók és ott vannak, de ha meg esetleg eladják őket akkor biztos nem apróért fogják abból meg lehet igazolni mást, ha eddig nem volt esetleg elég a cashBBeno írta:osvaldo nagyon úgy tűnik hogy interes lesz és ha jay rodriguezre gondolsz őt meg a tottenham csábítja.
de pelle és dasan tadic viszont már az övék. vesznek egykét arcot és neccesen de megleeht a bentmaradás.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
A Liverpool FC az elmúlt percekben jelentette be, hogy leigazolta a világbajnokság egyik felfedezettjét, a 19 éves Divock Origit.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Vagy megint előhúznak egy-két Shaw-Scheiderlin féle játékost a semmibőlBBeno írta:vesznek egykét arcot és neccesen de megleeht a bentmaradás.
osvaldo nagyon úgy tűnik hogy interes lesz és ha jay rodriguezre gondolsz őt meg a tottenham csábítja.
de pelle és dasan tadic viszont már az övék. vesznek egykét arcot és neccesen de megleeht a bentmaradás.
- DT8
- Kedvenc játékosaid: Sami Khedira
ott van Osvaldo meg a frissen igazolt Pellé is, illetve Rodriguez is elvileg csatár volt mielőtt oda igazolt, de inkább szélsőbe nyomatták többször, szóval ha akarják kapásból ott van 3 ember helyette és ahogy írták is már 32 éves.Anthony írta:A Southampton meg nem tudom mit akar, kiesni a ligából? Eladják a teljes csapatot? Pl. ez a Lambert elment 4 milláért miért volt jó üzlet? Na ők tudják.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
32 éves már, még most tudtak rajta keresni.Anthony írta:Pl. ez a Lambert elment 4 milláért miért volt jó üzlet?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Brit játékosok? Azok csak tölteléknek jókalexoxladjackoxi írta:Amúgy Chamberssel nagyon nagy üzletet csináltunk.
A Southampton meg nem tudom mit akar, kiesni a ligából? Eladják a teljes csapatot? Pl. ez a Lambert elment 4 milláért miért volt jó üzlet? Na ők tudják.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://estaticos03.marca.com/eventos/di ... 00x317.jpgcart írta:Elég durván kaszál a Southampton az egyszezonos játékosaival. Már 120 milliós bevételnél járnak
Nice
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Amúgy Chamberssel nagyon nagy üzletet csináltunk. 16 millió font volt (nem 35, mint Shaw), u19-es válogatott kapitánya, bevethető jobbhátvéden kívül, szűrőként és belső védőként is. Hatékonyan támad, jól védekezik, jó a fizikuma. Itt egy kis ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=UKzheaEhLno . Debuchy felköheti a gatyát. Egyébként Jenkinson valószínűleg megy 1 évre kölcsönbe a West Hambe, hogy több játéklehetőséget kapjon és fejlődjön.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
3. helyre jó lesz odahazazért most már durván jól erősít az Arsenal. Nincs azaz Isten, hogy idén ne nyerjenek kupát.
persze sima angol bajnokok lennének, ha odavinnék áleccsándre pátinnyót.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért most már durván jól erősít az Arsenal. Nincs azaz Isten, hogy idén ne nyerjenek kupát. BL-en kívül mondjuk azt nyerhetnek amit akarnak, az nem érdekel
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Chambers 12 millió fontért érkezik,de ez emelkedhet 16 milláig.Már csak egy Schneiderlin/Bender kaliber kell és #topoftheleague
Ja és Wenger a fél nyarat a Copacabana egyik strandfoci pályáján töltötte.
Ja és Wenger a fél nyarat a Copacabana egyik strandfoci pályáján töltötte.
Elég durván kaszál a Southampton az egyszezonos játékosaival. Már 120 milliós bevételnél járnak