Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 31., péntek 16:28

Az is egy nagyon jó kérdés még, hogy az új edzőnek milyen koncepciói lesznek, milyen felállást nyomat, mi lesz a játék képe, vagy célja.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 31., péntek 16:28

Géci írta:az betenné Modricot vkp posztra kivétel ha már nagyon kell támadni vagy tudja a tököm így Özilnek megvan a cseréje Modric személyében
modric mint csere?
4-2-3-1ben isconak meg két posztot is látok.
--------------x----------------x------------------
---isco-------------özil----------------cr-------
---------------------x----------------------------
vagy
--------------x----------------x-------------------
---özil------------isco-----------------cr---------
---------------------x---------------------------------
és az özil-isco-cr fogat folyamatosan cserélgetné a helyét. kötetlen posztok lennének.
iscoval sokkal nagyobb esélyt látok arra hogy földön játszunk és kevesebb kontrával mint balelel - de neki is örülnék teszem hozzá- de inkább 35ért hoznék egy földön jól játszó iscot, mint 65millióért egy balet.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 31., péntek 16:22

Galacticos írta:iscot viszont szerintem hoznunk kéne. ő pont illene egy ilyen suarez-cr páros mögé. és lehetne rotálni özillel is akár, így mesut se lenne totál kifacsarva tavaszra.
Ez az, hogy kétlem, hogy ha jönne az új edző az betenné Modricot vkp posztra kivétel ha már nagyon kell támadni vagy tudja a tököm így Özilnek megvan a cseréje Modric személyében Isco meg eleve kikötötte, hogy nem óhajt csere lenne sehol amit itt garantálni nem nagyon lehet... Azon agyaltam viszont, hogy Yupp milyen felállást tolt a Bayernel? :kivagyhe:
Gondolom 4-2-3-1

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 31., péntek 16:13

Géci írta:Kondogbia sem valószínű, hogy jön mivel nagyobb a sansz Casemirora meg ugyebár Khedira betonkezdő
kondogbiához nem ragaszkodom.
írtam is hogy azt is jó megoldásnak tartanám ha zidane beajánlana valami jó, fiatal vkp-t 15millió körül.
thiago tényleg csak álom és úgy tűnik az is marad.
iscot viszont szerintem hoznunk kéne. ő pont illene egy ilyen suarez-cr páros mögé. és lehetne rotálni özillel is akár, így mesut se lenne totál kifacsarva tavaszra.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 31., péntek 16:12

Géci írta:Az is lehet, hogy hoz valami Pogba koppintást a franciáktól és Casamiro megy vissza a brazilokhoz...
Casemiro érkezése nem zárja ki a Pogba koppintás érkezését, és fordítva. Ne higgye azt senki, hogy a kp-ra 1 ember elég lesz...
Legalább 2, jobb esetben (Khedira távozása, Xabi padra szorulása, esetleg 4-3-3ra átállás) 3 embernek is érkeznie kellene. Aztán meglátjuk a vezetőség ezt hogy látja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2013. május 31., péntek 16:14-kor.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 31., péntek 16:03

Galacticos írta:nem fog jönni szerintem.
nincs rá szinte semmi esély.
de attól még ha jönne én örülnék neki, és ha én igazolnék én így igazolnék. azaz hoznám thiagot ha lehetséges.
Igazából neked nagy csalódás lesz a nyár ahogy nézem :lol: ...
Thiagó kizárt, hogy jön ameddig van 1 Modric-Özil középen + még ott van Kaká.
Isco megint kizárt, mert hát hova? Jobbosra minden követ megmozgatnak, hogy jöjjön Bale. Cserének meg tuti nem fog jönni ezt ki is jelentette + Pellegrini számol vele a City-ben és ott fényesre lesz nyalva a valaga.
Kondogbia sem valószínű, hogy jön mivel nagyobb a sansz Casemirora meg ugyebár Khedira betonkezdő :vivo:
Gündogant adom, de hát látod, hogy kúrvára nem akarják engedni és várni kell 1 évet vagy keresni alternatívát, de ezeket majd Zizu megoldja. Az is lehet, hogy hoz valami Pogba koppintást a franciáktól és Casamiro megy vissza a brazilokhoz...
Én már Carvajal-Pogba-Bale-Jesé csomaggal megelégednék. Csatár posztot a főnökékre bízom :coffee:

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. május 31., péntek 16:01

Nzedge írta:Suárez :roll:

:mrgreen:
angliában már ennyire biztosra veszik a távozását? :shifty: :mrgreen:
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 31., péntek 16:00

Suárez :roll:

:mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 31., péntek 15:53

Galacticos írta:
niden6 írta: Tényleg ennyire elhiszed, hogy idejönne?
nem fog jönni szerintem.
de attól még ha jönne én örülnék neki, és ha én igazolnék én így igazolnék. azaz hoznám thiagot ha lehetséges.
Az egy dolog, hogy ki minek örülne, mert ha így működne a dolog, akkor rég nézhetnénk Pato szerencsétlenkedését, mert hehe örülne neki... :D Vagy Vidal már rég itt lenne... stb.

Kicsit reálisabban, ha kérhetném. Amúgy a többi korrekt, de szerintem te vagy az egyetlen(a Monaco, PSG, City 3ason kívül), aki Iscoért adna 35 milliót... Adnék érte 15-t meg Callejónt/Moratat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 31., péntek 15:45

niden6 írta:
Galacticos írta:thiago
Tényleg ennyire elhiszed, hogy idejönne?
nem fog jönni szerintem.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 31., péntek 15:39

hagyjátok már thiagot. Nem fog idejönni. Főleg most amikor ilyen szar a viszony a két szurkolótábor között. Elég nehéz dolga lenne elfogadtatni magát. Azért ő nem egy Figo vagy Ronaldo akinek elnézik h a katalánoknál játszott.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

niden6
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane

HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 31., péntek 15:25

Galacticos írta:thiago
Tényleg ennyire elhiszed, hogy idejönne?

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 31., péntek 15:21

Galacticos, ez a Thiago-Gündogan-Modric-Isco kp-ra nem sok egyszerre? Ráadásul egyikük sem kiemelkedő védekezésben, és szélen sem. A kétcsatáros játék meg amúgy is elavult már, CR-t még hagynám szélen.
De mindegy is, Thiagot a barcából soha nem hozzuk el, Isco meg csak akkor lenne jó, ha Özilt eladnánk, másképp padozna, vagy szélre tennék esetleg, oda meg túl lassú.
Gündogant viszont muszáj hozni.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 31., péntek 15:19

cart írta:
Galacticos írta:és még spanyolosítottunk is, mert az öt érkezőből 6 spanyol lenne.
:lol: Ez hogy jött ki?
:lol: :lol: :lol: :lol:
nagyon nem vagyok ma a toppon. :lol: :lol:
szóval:
a 6érkezőből 3spanyol lenne. (thiago, isco + carvajal)

:lol: :lol:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 31., péntek 15:18

Galacticos írta:és még spanyolosítottunk is, mert az öt érkezőből 6 spanyol lenne.
:lol: Ez hogy jött ki?

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 31., péntek 15:16

Galacticos írta:carvajalért odaadnám cheryshevet meg mondjuk két millát.
igen, innentől kezdve a számolást valamiért úgy folytattam hogy cserisev + 6millió.
szóval:
ezzel spóroltunk 22milliót és elment három játékos. egyiket sem tartom sokra szóval felőlem oké.
out:
kaká, higuain, dimaria ebből a hármasból ki kell hozni 60-70milliót. higuainból 30at ki kell hozni dimariaból szintén, kakáért meg egy tizest csak kapunk már.
szóval 141millió - 22 millió= 119millió. de három játékos távozik az legyen 65millió mondjuk. tehát 119-65 az 54 millió.
ezzel spóroltunk 26milliót és elment három játékos. egyiket sem tartom sokra szóval felőlem oké.
(...)
szóval 141millió - 26 millió= 115millió. de három játékos távozik az legyen 65millió mondjuk. tehát 115-65 az 50 millió. :mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 31., péntek 15:08

Toky írta:de én kisebb csodaként élném meg, ha első évben bajnokságot nyer az "új csapat".
én nem. :-)
benne leszünk a kettőben megint az tuti. ha a barca úgy játszik jövőre mint idén akkor egy új csapattal én sem látok rá sok esélyt, de kétlem hogy megint lehoznak egy szinte makulátlan félévet.
és most hogy marad valdes meg nagyon védőre sincs pénzük így a legnagyobb lyukakat ők nem tömték be. szerintem amúgy sem a góllövéssel volt elsősorban probléma, és emiatt neymar nem akkora erősítés nekik. :-)

suarezről akarok híreket még. mint ember gyűlölöm, mint játékos a képességeit elismerem.
viszont mivel kiszállt a buliból agüero meg falcao utóbbinak örültem volna a legjobban. de mivel ezek kiszálltak így inkább suarez 30-40ért mint cavani 60-70ért. szóval suarezes híreket akarok, még, még. :D meg iscosat. :mrgreen:

már sokszor leírtam hogy hogy csinálnám többek közt reggel is csak akkor telóról vltam és úgy nagyon szar szóval:
in:
kondogbia vagy valami fiatal kis vkp: 15 millió
isco: 35 millió
thiago alcantara: 18 millió
ilkay gündogan: 25 millió
suarez: 40millió(kb)
carvajal: 8 millió
ez 141millió.
odaadnám callejón a poolnak és ezzel csökkenteném suarez vételárát, egy 30millió + callejónt szerintem még el is fogadnának.
carvajalért odaadnám cheryshevet meg mondjuk két millát.
iscoért meg 25öt és moratat.
ezzel spóroltunk 22milliót és elment három játékos. egyiket sem tartom sokra szóval felőlem oké.
out:
kaká, higuain, dimaria ebből a hármasból ki kell hozni 60-70milliót. higuainból 30at ki kell hozni dimariaból szintén, kakáért meg egy tizest csak kapunk már.
szóval 141millió - 22 millió= 119millió. de három játékos távozik az legyen 65millió mondjuk. tehát 119-65 az 54 millió.
és egy kurva jó csapatunk van, egy nagyon durva középpályával és fiatal is a csapat, fiatalítottunk is. és még spanyolosítottunk is, mert az öt érkezőből 6 spanyol lenne.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 15:05

heccsat írta:Mourinhot ismerve, azért ezzel a kerettel áll ki, hogy megszakadjon az otthoni veretlenségi sorozat a bajnokságban, nehogy más edző ezt folytassa...
mennyire +1 :lol: :lol: :lol:

igazi faszfej, a béellkiesés után már nem engedtem volna leülni semmilyen kispadra.
Kép
Kép
Kép

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 31., péntek 15:03

Hányinger ez a keret, én hülye meg még bizakodtam, hogy lesz 1 jó meccs még szezonzárásként... :vivo: :-@

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. május 31., péntek 14:59

Mourinhot ismerve, azért ezzel a kerettel áll ki, hogy megszakadjon az otthoni veretlenségi sorozat a bajnokságban, nehogy más edző ezt folytassa...
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Vissza: