1. A 99-00-as szezonban 47 meccsen vedett. A 02-03-as szezon kezdeten mar 130 meccs volt a hata mogott. Ha mar egy konkret evszamot irsz, akkor ajanlott rakeresni. Fel percbe se kerul.miVida írta:... ... mi van??
1. 2002 óta véd aktívan, azóta Ő a kapusunk (jó talán 2001-02es szezon óta) de ha előbb akkor az csak erősíti a pontom)
2. Raúlt se csak elküldtük vagy megpróbáltunk pénzt csinálni belőle, Casillasnak is meg kell adni a döntést... Gutit pedig Mourinho űzte el az teljesen más kategória.
3. Ha lenne Courtois akkor nem kéne Navast megvenni, lenne egy fiatal hálóőrünk akié a jövő... most vettünk egy Navast, aki 28 lesz jövőre... sokáig ő se lesz jó, mert nem magas (tudniillik (mielőtt kötekedsz) a magas kapusok tudják kompenzálni a korukat a centijükkel)
4. én nem vagyok oda Casillasért, de jobb mint López (aki noha magas, de nem jobb), Navast pedig majd meglátjuk - egyelőre érte sem vagyok oda, saját magának csinálja a védeni valóit...
Tehát Casillast nem illik kilökni, majd elmegy magától ahogy Raúl is tette, aki már közel nem volt világklasszis szint amikor távozott, Casillas pedig még mindig ott van a Top10ben legalább!!
2. Hogy ki uzte el Gutit? Az utolso bajnokijan elkoszont a szurkoloktol. Akkor, amikor Mourinho meg a BL dontore keszult az Interrel.
3. Fel ev mulva lesz 28, 3-4 evig siman jo lesz. Addig pedig hatha berobban egy fiatal gyerek.
4. Casillas jobb mint Lopez? Az biztos, hogy a jo par evvel ezelotti Casillas jobb mint Lopez, de a mostani..
Raul is azert ment el, mert megmondtak neki, hogy mostmar a fiataloke (Benz, Higu) a jovo, ezert csak minimalis szerepet fog kapni. Elfogadta, ugy erezte hogy meg szertne jatszani, ezert tavozott.
Az hogy Casillas Top10 vagy Top20, lenyegtelen. Nalam az elso a csapat.
Egyetlen egy kerdes szamit: jobbak vagyunk vele mint Navassal?