Spanyol bajnokság
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Re: Spanyol bajnokság
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
Valaki tudna nekem kuldeni vagy linkelni egy oldalt ahol a spanyol 1-2 osztaly nyari atigazolasai vannak osszegyujtve? Koszi
VIDEOTON FC
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡
Igen, persze, de a akkor a két nagy még közel sem képviselt kb. 2-szer akkora haderőt. A mai Atletico megállná a helyét a régi Sevilla Valencia kettős ellen is.Marky írta:2007-ben, abban az őrült bajnokságban, 2-vel a vége előtt még a 4. valencia is feljöhetett volna az első helyreKerlon írta:szerintem meg nem kell bemutatni a Renato, Adriano, Dani Alves, Kanouté, Fabiano féle Sevillát, se Villáékat...
tényleg, a valenciaról van valami hír? elvileg valami komoly tőkés érkezett és szeretné felvirágoztatni a csapatot, de olyan nagyobb igazolásokról nem olvastam. az adósságot rendezi első körben?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
atma közel van Bakkali leigazolásához.
ha ez a gyerek nem kap lehetőséget idén akkor nem volt értelme az egésznek. elvileg nagy tálentum de min. 2 évig még hagytam volna hollandban. kb most 18 éves.
ha ez a gyerek nem kap lehetőséget idén akkor nem volt értelme az egésznek. elvileg nagy tálentum de min. 2 évig még hagytam volna hollandban. kb most 18 éves.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem kell sejknek lenni ahhoz, hogy egy jó edzővel és néhány jó igazolással legyen egy erős csapatuk, stabil BL-hellyel.Drake írta:Ennek a Peter Limnek "csak" 2,3 milliárdos a vagyona,vagyis Manszúrhoz meg al-Khelaifihez képest kispályás.Ennyi pénzből manapság nem lehet topklubot építeni.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Ennek a Peter Limnek "csak" 2,3 milliárdos a vagyona,vagyis Manszúrhoz meg al-Khelaifihez képest kispályás.Ennyi pénzből manapság nem lehet topklubot építeni.
Bonyolult a helyzet. Meg nem sikerult elrendezni az atvetelt, allitolag a heten eldolhet az ugy. Ha megszavazzak az eladast, akkor elmeletileg beindulnak az atigazolasok.Marky írta:tényleg, a valenciaról van valami hír? elvileg valami komoly tőkés érkezett és szeretné felvirágoztatni a csapatot, de olyan nagyobb igazolásokról nem olvastam. az adósságot rendezi első körben?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
2007-ben, abban az őrült bajnokságban, 2-vel a vége előtt még a 4. valencia is feljöhetett volna az első helyreKerlon írta:szerintem meg nem kell bemutatni a Renato, Adriano, Dani Alves, Kanouté, Fabiano féle Sevillát, se Villáékat...
tényleg, a valenciaról van valami hír? elvileg valami komoly tőkés érkezett és szeretné felvirágoztatni a csapatot, de olyan nagyobb igazolásokról nem olvastam. az adósságot rendezi első körben?
Ezt hol olvastad?Kerlon írta:Amúgy nem tudom szóban volt-e, de Correanak, akit most vettek 7,5 millióért szívproblémái vannak és jelenállás szerint visszavonult.
En ugy tudom, h megmutik a szivet es emiatt 6 honapra partvonalra kerul. Teljesen egeszseges lesz.
Mivel az orvosin fedeztek fel a problemat, es ennek ellenere leigazoltak, kizart h komoly baja lenne.
Kicsit visszább megemlítettem, ez mondjuk elég gáz.... (orvosi??).Kerlon írta: Amúgy nem tudom szóban volt-e, de Correanak, akit most vettek 7,5 millióért szívproblémái vannak és jelenállás szerint visszavonult.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Mindenki hülye, csak ze vagy tévedhetetlen... máig bánom, hogy nem jött a Neymar Lucas Ganso pack, esetleg Pátinyóóóó Te sem értesz ám jobban a focihoz, mint sokan, akiket a fórumon minősíthetetlen stílusban kiosztasz, csak nagyobb a pofád.hehe írta:van itt a fórumon pár elmeháborodottGriezmann jo jatekost, de nem vilagklasszis. Annyira nem kovettem a vele kapcsolatos hireket, de az Atletin kivul kik akartak meg leigazolni?
Ennyire nem lehetsz elvakult, hogy még a "jó" jelzőt sem adod meg Griezmann-nak... 23 évesen egy Sociedadban 16 góllal talán megérdemel egy esélyt.
máshol is lehozták és még arról is szó van, hogy Lavezzit is leigazolják. Nem az igazán nagy nevek, de erősítések.tucsoki írta:Ansaldi orvosintucsoki írta:[......]
Jövő évi kezdő, ha a tavalyi felállásból indulunk ki:
---------------------------------------------Oblak/Moyá------------------------------------------------------------------
Manquillo/Juanfran - Godín/Alderweireld - Miranda/Alderweireld - Siqueira/Insúa-------------------
C. Rodriguez/Arda Turan - Gabi/Mario Suarez - Koke/Tiago - Raúl Garcia*/Griezmann/-------------------
-------------------------------- Mandzukic --- Baptistao?/Correa? -------------------------------------------------------
* = RG egyébként univerzális játékos, ha kell csatárt játszik, szűrűt, stb...
Több játékos iránt is érdeklődik az ATMA[....]
Amúgy nem tudom szóban volt-e, de Correanak, akit most vettek 7,5 millióért szívproblémái vannak és jelenállás szerint visszavonult.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
szerintem meg nem kell bemutatni a Renato, Adriano, Dani Alves, Kanouté, Fabiano féle Sevillát, se Villáékat...hehe írta:sztem nézz utána jobban.ja, mert az egészséges Sevilla meg Valencia az produkált ilyen szezont bármikor is...
K
K
Ansaldi orvosintucsoki írta:[......]
Jövő évi kezdő, ha a tavalyi felállásból indulunk ki:
---------------------------------------------Oblak/Moyá------------------------------------------------------------------
Manquillo/Juanfran - Godín/Alderweireld - Miranda/Alderweireld - Siqueira/Insúa-------------------
C. Rodriguez/Arda Turan - Gabi/Mario Suarez - Koke/Tiago - Raúl Garcia*/Griezmann/-------------------
-------------------------------- Mandzukic --- Baptistao?/Correa? -------------------------------------------------------
* = RG egyébként univerzális játékos, ha kell csatárt játszik, szűrűt, stb...
Több játékos iránt is érdeklődik az ATMA[....]
Mourinho (Real) vs ATMA: 7-0-1Matt009 írta:A BVB tavaly már sem volt sehol, ahogy idén az Atma sem lesz. A BVB, amikor kiejtett minket, akkor azt magunknak és Mourinhonak köszönhettük. Egy olyan szintű csapatnak, amilyen a Real (vagy amilyennek a keret alapján lennünk kellene), egy ilyen Atma szintű bagázs nem szabadna, hogy gondot okozzon. A két kezdő között van egy hatalmas minőségbeli különbség, amit ugyan szívós védekezéssel le lehet dolgozni, de ha mi is olyan szívósak leszünk, mint tavaly (amihez kellene DM, vagy Pogba/Vidal), akkor a meccsek többségén ki kell jönnie a tudáskülönbségnek.Először a Dortmund volt leírva, aztán kaptuk a pofont
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
van itt a fórumon pár elmeháborodottGriezmann jo jatekost, de nem vilagklasszis. Annyira nem kovettem a vele kapcsolatos hireket, de az Atletin kivul kik akartak meg leigazolni?
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Griezmann jo jatekost, de nem vilagklasszis. Annyira nem kovettem a vele kapcsolatos hireket, de az Atletin kivul kik akartak meg leigazolni?
Engem nem zavarna ha az Atletico iden is eros lenne (evekig ezen ment a siras hogy gyenge a spanyol bajnoksag, stb).
A tavalyi szezon meg nagyon durvan osszeallt nekik, egyszeruen minden nekik kedvezett. Majdnem tokeletes szezont futottak ( Ramos ). Egyszeruen lehetetlen hogy iden is minden ilyen szinten klappoljon nekik. Jok lesznek, a BL-ben is siman osszejohet egy elodonto, de nem tudom elkepzelni hogy ilyen kozel keruljenek a duplazashoz mint iden.
Engem nem zavarna ha az Atletico iden is eros lenne (evekig ezen ment a siras hogy gyenge a spanyol bajnoksag, stb).
A tavalyi szezon meg nagyon durvan osszeallt nekik, egyszeruen minden nekik kedvezett. Majdnem tokeletes szezont futottak ( Ramos ). Egyszeruen lehetetlen hogy iden is minden ilyen szinten klappoljon nekik. Jok lesznek, a BL-ben is siman osszejohet egy elodonto, de nem tudom elkepzelni hogy ilyen kozel keruljenek a duplazashoz mint iden.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A BVB tavaly már sem volt sehol, ahogy idén az Atma sem lesz. A BVB, amikor kiejtett minket, akkor azt magunknak és Mourinhonak köszönhettük. Egy olyan szintű csapatnak, amilyen a Real (vagy amilyennek a keret alapján lennünk kellene), egy ilyen Atma szintű bagázs nem szabadna, hogy gondot okozzon. A két kezdő között van egy hatalmas minőségbeli különbség, amit ugyan szívós védekezéssel le lehet dolgozni, de ha mi is olyan szívósak leszünk, mint tavaly (amihez kellene DM, vagy Pogba/Vidal), akkor a meccsek többségén ki kell jönnie a tudáskülönbségnek.Először a Dortmund volt leírva, aztán kaptuk a pofont
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem nézz utána jobban.ja, mert az egészséges Sevilla meg Valencia az produkált ilyen szezont bármikor is...
ja, mert az egészséges Sevilla meg Valencia az produkált ilyen szezont bármikor is... Max megszorongatta a sokkal gyengébb erőkből álló nagyokat, amikor nem volt ekkora különbség... Az is gyenge felvetés, hogy a VB után fáradtak leszek, mivel alig volt a VB-n szereplő játékosuk.(Vagy csak keveset szereplő)hehe írta:egy egészséges sevilla és valencia mellett szépen küzdenének a 4., 5. helyért.realistahuni írta:Akárhogy nézem de az új atma kezdő amit tucsoki írt az nem gyenge. Kérdés, hogy mennyire lesz minőségi beugróemberük a matracosoknak. Hosszú és fárasztó szezon fog következni a vb után, most kellenek a jó csereemberek.
ami biztos, hogy azt nem lehet csinálni a végletekig, hogy minden meccset egynullra nyerek és semmilyen murinnyós játékkal.
grízman meg messze van céronaldotól, hogy olyan lökést adjon hétről hétre, ami kihúzza őket a szarból.
K
K