Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 18:33

Gündogan.
Én aláírnám Kerlon...

Suareznek meg ki lehetne írni az öltözőboxaba,"Vigyázz,a kutya harap..."meg még valami rács esetleg... :lol: :lol: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 31., péntek 18:30

morientes írta:
Ezt szerintem jól ki is röhögné Pepéből kiindulva. :mrgreen:
Sztm ez a Pepe dolog kicsit túl van misztifikálva...annyira nem vadállat amekkorának beállítja a média.Ha nem Messi kezét tapossa meg,ma már alig beszélne róla valaki... :hmmm:
Végül is csak megrugdosott egy földön fekvő játékost. Egy harapásnál szerintem durvább. :mrgreen:
De valóban túl van kapva az egész Pepe-story, ennek ellenére bőven el lehetett volna adni a hülyeségei miatt.
(Ezzel nem azt mondtam, hogy el kellett volna adni, mert én is nagyon bírom, mivel alapból egy remek ember és egy k :cens: jó futballista, de egy szava se lehetett volna, ha akkor nem áll ki mellette a vezetőség és ajtót mutat neki.)
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. május 31., péntek 18:28

1. tény, hogy nem áll messze tőle a színház (de DM odaveri..)
2. a harapás sztorik röhejesen fel vannak fújva, csak azért mert kajálja a nép az ilyeneket. inkább nevetséges a szituáció. sok meccses eltiltás? na ne...
3. baromi jó összjátékban, olvassa sőt szervezi a játékot, jól lő távolról mindkét lábával (üdítő nézni, amikor nem szarozik ha baloson a labda..), gyors, jól cselez (egy az egyben nagyon adja), erőszakos kullancs, hajt mint állat... Az egyetlen gyenge a pont a fejjátéka mivel alacsony, de ott van nekünk Ronci erre..

csak jönne már, tálcán kínálja magát!

Zizou :-*

Mestiboy
Kedvenc játékosaid: CR7, RV2,
Kedvenc csapatod: Real Madrid; FTC

HozzászólásSzerző: Mestiboy » 2013. május 31., péntek 18:25

Kerlon írta:Az a jó Suárezben, hogy egyedül megeszi az ellenfelet.
:lol:
most amúgy Ő már tuti jön? ha igen, nem biztos, h rossz döntés, elég pengés megmozdulásai vannak és gólveszélyes is.
i Aquellos que luchan hasta su último aliento son los verdaderos campeones !

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 31., péntek 18:22

Az a jó Suárezben, hogy egyedül megeszi az ellenfelet. :mrgreen:
morientes írta:
Géci...
Ne keverd össze.Özil tkp,Modric is inkább támadóbb szellemű.A mi kp-nk Khediraval-Xabival,igen csak halvány a Svájn.-Martinez duohoz képest.
4-3-3 ra kellene inkább átállni,Xabi-Modric-meg valami fasza labdaszerző.És Modric játszhatna egy kicsivel feljebb.Esetleg.
Az öregnek sztm nem lenne gond,csakhát se középpályás,se szélső,de még edző sincs... :roll:
Gündogan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 18:18

Ezt szerintem jól ki is röhögné Pepéből kiindulva. :mrgreen: 
Sztm ez a Pepe dolog kicsit túl van misztifikálva...annyira nem vadállat amekkorának beállítja a média.Ha nem Messi kezét tapossa meg,ma már alig beszélne róla valaki... :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 18:06

érdemes megnézni:

http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... ID=HP_BN_4

aszongya: "ha a pénz miatt mennék el, akkor már rég leléptem volna" :lol:
Kép
Kép
Kép

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 31., péntek 17:56

Ryel írta:A vizsgálatokat a Real Madrid védőjére Pepére is kiterjesztették, de ő egyetlen ismert rendszertani fajjal sem mutat hasonlóságot. :D
Mert ő nem földi lény. Ő a PREDATOR!!! :lol:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 31., péntek 17:55

morientes írta:Az elnöknek keményen el kell vele beszélgetni,ha igazoljuk,hogy ez nem az a hely ahol tolerálják a baromságokat.
Ezt szerintem jól ki is röhögné Pepéből kiindulva. :mrgreen:
Egyébként én is bízom benne, hogy visszafogja majd magát.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Ryel
Kedvenc játékosaid: Raul, Morientes, Figo, Higuain, Cristiano Ronaldo, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: Ryel » 2013. május 31., péntek 17:49

Angol tudósok bebizonyították, hogy Suarez harapása a pályán nem egyszerűvel aggresszióval magyarázható a pályán, ahogyan a média beállítja, hanem valójában a hörcsögök családjába a rágcsálók rendjébe tartozik. Náluk a fogak koptatása szükséges az életbenmaradáshoz, amihez a Premier Leage tuskó védői kiváló táptalajt biztosítanak.

A vizsgálatokat a Real Madrid védőjére Pepére is kiterjesztették, de ő egyetlen ismert rendszertani fajjal sem mutat hasonlóságot. :D

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 17:34

Hangyás sportolók meg mindig is voltak és lesznek is, most hirtelen Tyson jutott eszembe, az ő harapása már komolyabb volt azért, mégis sokan istenítik.
Az elnöknek keményen el kell vele beszélgetni,ha igazoljuk,hogy ez nem az a hely ahol tolerálják a baromságokat.Különben is,ha igaz a Real álmai csapata,akkor legyen hozzá méltó...nagy erősítés lenne,nem kérdés...

Ami Tysont illeti,harapás ide-oda,én imádom a profi boxot,és nekem ő volt az utolsó amerikai gladiátor.... :-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 31., péntek 17:19

Nehogy már ez a tajparaszt Suarez itt kössön ki... ha ez az ember felveszi a fehérmezt, akkor azt hiszem még kevesebb RM meccset fogok nézni.

Akkor ne nézz. Viszont legalább lesz egy olyan csatárunk, akire tényleg illik ez a kifejezés. Rámenős, akaratos, technikás, gyors. Meg tudja egyedül csinálni a helyzetet és be is rúgja, ott van rom7ooo videoja, ma készítette róla, ha nem hiszed, nézd meg.
Az egy másik dolog, hogy meg kell nevelnünk ha idejön, CR-t is meg tudtuk, kinőtte a hülyeségeit nagyjából.
Hangyás sportolók meg mindig is voltak és lesznek is, most hirtelen Tyson jutott eszembe, az ő harapása már komolyabb volt azért, mégis sokan istenítik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 17:18

Géci...
Ne keverd össze.Özil tkp,Modric is inkább támadóbb szellemű.A mi kp-nk Khediraval-Xabival,igen csak halvány a Svájn.-Martinez duohoz képest.
4-3-3 ra kellene inkább átállni,Xabi-Modric-meg valami fasza labdaszerző.És Modric játszhatna egy kicsivel feljebb.Esetleg.
Az öregnek sztm nem lenne gond,csakhát se középpályás,se szélső,de még edző sincs... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 31., péntek 17:07

Ha viszont ugyan az volt a felállás a Bayern-ben mint nálunk és ott is a 2 szélsőre alapoztak + ugyebár Robben ballábas és úgy volt a jobboson igy ha Yupp jön meglepne, ha nem tartaná a széleken való játékot, bár azért nálunk kreativabb a kp közepe szerintem Modriccal meg Özillel mint ott Müller-el meg J. Martinezzel. Mondjuk az tény, hogy ez az Isco gyerek nekem is nagyon tetszik, de én max Özil helyet tudnám elképzelni Bale helyet semmikép. Bale érkezésével beton jobbosunk lesz mert a Bale azért visszazár, de CR ritkán vetemedik kemény védekezésre amin viszont változtatni kéne :roll: . Ezzel csak azt akartam mondani, hogy középen is mehet a kreativ játék mondjuk 1 Robbent se szeretnék összehasonlitani 1 Bale-el :lol: ... Amennyiben Alonsonak lesz 1 alternativája valami pitbull állat jószág akkor simán lehetne játszatni 1x-re Özilt és Modricot amolyan 4-1-4-1, vagy ha jönne Isco akkor lehetne Isco-Modric stb lehetne még pár variációt irni, de kétlem, hogy Alonso ki lenne véve a kezdőből még idén. Jövőre viszont nagy reformok lesznek a vkp poszton, főleg ha jövőre jön Gündogan.

realee
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Raúl

HozzászólásSzerző: realee » 2013. május 31., péntek 17:06

Nehogy már ez a tajparaszt Suarez itt kössön ki... ha ez az ember felveszi a fehérmezt, akkor azt hiszem még kevesebb RM meccset fogok nézni.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 31., péntek 17:05

írtam korábban már a barcás topicba, hogy bár tudom, szeretnétek nagyon thiagot, és én legalább annyira nem szeretném, hogy elmenjen (főleg madridba) de azért én még mindig nem látom, hogy nálatok alapember lenne.
legalább is elég sok dolognak kellene (az ő szempontjából) úgy alakulni, hogy stabil kezdő legyen.
többet játszana, mint barcelonában, ez biztos, de szerintem közel sem annyival, hogy megérje neki elhagyni a csapatunkat.

ha 3 középpályással játszotok, abból 1 vkp lesz (pogba,vidal), a másik 2 helyre meg alonso,modric,thiago,özil(bár mondjuk ő nem tudom, mennyit lesz balszélső) és ugye bale vagy isco érkezésével is fogynak a helyek, mely thiagora közvetlenül nem feltétlen, de közvetve (pl özil többet játszik kp-n a szélső poszt helyett) kihathat.
kakával nem tudom mi lesz, de őt is annyiban ideszámolom, hogy valószínűleg az új edzőtől ő is megkaphatná a bizalmat, főleg, ha carlo lesz az.

én nagyon kedvelem őt, és azt a technikás és virtuóz játékstílust testesíti meg, ami közel áll hozzám, de egyelőre modric és özil is jobbak, "készebbek".
persze nyilván nem azt mondom, hogy nem férne el nálatok. :-)

szerk.: amúgy azt nem tudom tudjátok e, hogy relatíve sérülékeny.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2013. május 31., péntek 17:08-kor.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 31., péntek 16:48

Nem fog eligazolni Draxler a Schalkéból. Azt hiszem, meg is hosszabbították a szerződését.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 16:48

Gondolom 4-2-3-1
Így volt.Svájnstájger-valaki(nem jut eszembe)szürtek,Ribery-Müller-Robben,aztán előttük Mandzukic....ha jól emlékszem.
Szerk:J.Martinez...eszembe jutott :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. május 31., péntek 16:50-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 31., péntek 16:39

Galacticos írta:
Géci írta:az betenné Modricot vkp posztra kivétel ha már nagyon kell támadni vagy tudja a tököm így Özilnek megvan a cseréje Modric személyében
modric mint csere?
4-2-3-1ben isconak meg két posztot is látok.
--------------x----------------x------------------
---isco-------------özil----------------cr-------
---------------------x----------------------------
vagy
--------------x----------------x-------------------
---özil------------isco-----------------cr---------
---------------------x---------------------------------
és az özil-isco-cr fogat folyamatosan cserélgetné a helyét. kötetlen posztok lennének.
iscoval sokkal nagyobb esélyt látok arra hogy földön játszunk és kevesebb kontrával mint balelel - de neki is örülnék teszem hozzá- de inkább 35ért hoznék egy földön jól játszó iscot, mint 65millióért egy balet.
------------------Capoué
------------------------------Modric-------------------
---özil------------isco-----------------cr---------
---------------------x---------------------------------
Már párszor bedobtam a gyerek nevét és szerintem megérne egy próbát. Olcsó, viszont már a válogatottban is bemutatkozott és védekezésben erős, magas, de nem lassú játékos. Elé Lukát elé meg, amit írtál... Mondjuk én nem vágom magam Isco miatt hanyatt, de kétség kívül van benne fantázia, de 35-t nem adnék érte... Bale-ért se adnék mondjuk 55-60-nál többet. Én abban bízok még, hogy a Draxleres híreknek van alapja, mert utána jártam a gyereknek és szerintem rohadt nagy jövő van előtte... Jó a felépítése, rohadt fiatal, de már 2 éve alap ember a Schalkeben..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. május 31., péntek 16:33

Jó játékos Isco, csak egy baj van vele. Nem jelentene semmilyen előrelépést.

Azt meg valahogy nehezen hiszem el, hogy mindig pont olyan Malaga meccseket kaptam el, ahol semmi extrát nem nyújtott.

Menjen csak máshova, aztán ha szépen fejlődik, akkor pár év múlva lehet belőle valaki. Elbaszná a karrierjét, ha a Real Madridhoz igazolna most.

Vissza: