Kommentáld a híreket
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Kommentáld a híreket
tegnap lőtt egy tizit és jól játszott, úgyhogy battyátokmeg mind, mutatjuk a fukkot
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt tudod hogy min vitázol?realistahuni írta:De annyira nem ebből áll, hogy egy tabella közepén tanyázó Sao Paulo kezdőjébe nem fér be, azelőtt Corinthiansba nem fért be . Nem hinném, hogy véletlen lenne, és hogy minden edző gyökér volna.ha egyénileg nézem, messze a legtehetségesebb csatár, persze nem csak ebből áll a dolog.
Európába ha kellene eddig tuti elhozták volna, mert azért idő kell újra felvenni a ritmust. De semmi nem történik, gólokat nem lő, teljesítmény nulla. Ezek mellett persze még sérülékeny és FGY is.
Nem is értem, hogy minek vitázunk ezen veled, mikor teljesen egyértelmű, hogy semmi nem lesz a fiúból már.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
De annyira nem ebből áll, hogy egy tabella közepén tanyázó Sao Paulo kezdőjébe nem fér be, azelőtt Corinthiansba nem fért be . Nem hinném, hogy véletlen lenne, és hogy minden edző gyökér volna.ha egyénileg nézem, messze a legtehetségesebb csatár, persze nem csak ebből áll a dolog.
Európába ha kellene eddig tuti elhozták volna, mert azért idő kell újra felvenni a ritmust. De semmi nem történik, gólokat nem lő, teljesítmény nulla. Ezek mellett persze még sérülékeny és FGY is.
Nem is értem, hogy minek vitázunk ezen veled, mikor teljesen egyértelmű, hogy semmi nem lesz a fiúból már.
- hehe
nem teszek mert ez az igazság.ziro4vr írta:légyszi, a kedvemért az ilyenek mögé tegyél egy szmájlit, jó?hehe írta: de manapság csak egy pato tudja megcsinálni azt, amit ide leírtál.
ha egyénileg nézem, messze a legtehetségesebb csatár, persze nem csak ebből áll a dolog.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
légyszi, a kedvemért az ilyenek mögé tegyél egy szmájlit, jó?hehe írta: de manapság csak egy pato tudja megcsinálni azt, amit ide leírtál.
Nem illik.
- hehe
én is ronaldot akarok látni, mert a világ legjobb csatára valaha, de manapság csak egy pato tudja megcsinálni azt, amit ide leírtál.Egyetértek C a gólvágó,de az gondolom nincs megtiltva Benzemának,hogy ha ziccerbe kerül rugja már be nagy százalékban:) Elbenzemázta ismerős igaz?:)Vagy tudjon már egy betörést megcsinálni a 16osra egy az egyben ès onnan valamit kezdeni,esetleg lepasszolni Cnek:) Ha már lassú mint a tetű:)Falcaonak rossz a térde igaz meg szerintem nem is fog jönni Carlo nyilatkozata után,de szerintem még igy is több van benne.Meg tudnà tartani ő is a labdát emlékezza gólpasszra Costának ellenünk a kupadöntőn 2013ban de mindegy sajnos Benzema marad.
és van benne ubi meg sajt?tipikusan egy szenyo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Annyival egyszerűbb élete lenne mindenkinek ha megkapta volna Benzema a 10es mezt James meg 9est
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
1vs1-t Falcao sem csinal, sot Benziben jobban benne van ez. Falcaot ki kell szolgalni, tipikusan egy szenyo aki jol erkezik a beadasokra v erzi a ritmust a kiugratasoknal.LuizNazario írta:
Egyetértek C a gólvágó,de az gondolom nincs megtiltva Benzemának,hogy ha ziccerbe kerül rugja már be nagy százalékban:) Elbenzemázta ismerős igaz?:)Vagy tudjon már egy betörést megcsinálni a 16osra egy az egyben ès onnan valamit kezdeni,esetleg lepasszolni Cnek:) Ha már lassú mint a tetű:)Falcaonak rossz a térde igaz meg szerintem nem is fog jönni Carlo nyilatkozata után,de szerintem még igy is több van benne.Meg tudnà tartani ő is a labdát emlékezza gólpasszra Costának ellenünk a kupadöntőn 2013ban de mindegy sajnos Benzema marad.
Benzitol sokkal tobbet latni, h megver vkit egy trukkel v bicajos csellel.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo09,Cr7,Redondo,Zidane,Figo,Modric
Egyetértek C a gólvágó,de az gondolom nincs megtiltva Benzemának,hogy ha ziccerbe kerül rugja már be nagy százalékban:) Elbenzemázta ismerős igaz?:)Vagy tudjon már egy betörést megcsinálni a 16osra egy az egyben ès onnan valamit kezdeni,esetleg lepasszolni Cnek:) Ha már lassú mint a tetű:)Falcaonak rossz a térde igaz meg szerintem nem is fog jönni Carlo nyilatkozata után,de szerintem még igy is több van benne.Meg tudnà tartani ő is a labdát emlékezza gólpasszra Costának ellenünk a kupadöntőn 2013ban de mindegy sajnos Benzema marad.hehe írta:a nicked miatt nem ugrok neked túlságosan , de azt nem gondolod, hogy nem benzema a gólvágó a csapatban, hanem céronaldo?LuizNazario írta:Nem akarok különösebben érvelni mivel 100%ig biztos vagyok a véleményem helytállóságában,Falcao egy született gólvágó,Benzema viszont csak szeretne az lenni de nem egy kategória ahogy a 2 játékos érzi a kaput,nem érdekel ki mit mond milyen hasznosan készit elő benzema,jópár éve nézem a balfaszságát a kihagyott ziccereit,sajnos szerintem még fogom is de hát mit tudok tenni.De azért azt nekem senki nem magyarázza meg hogy Ő a legjobb nekünk ide:)
teljesen más feladatok, szerepkörök, nem a hagyományos fifa 14 felállásról van szó.
azonkívül falcaonak kicsit bibis a térde, ráadásul a fullegészséges embert is elnyomná céronaldo.
benzema a tökéletes láncszem ide, sztem nincs miről beszélni.
- hehe
a nicked miatt nem ugrok neked túlságosan , de azt nem gondolod, hogy nem benzema a gólvágó a csapatban, hanem céronaldo?LuizNazario írta:Nem akarok különösebben érvelni mivel 100%ig biztos vagyok a véleményem helytállóságában,Falcao egy született gólvágó,Benzema viszont csak szeretne az lenni de nem egy kategória ahogy a 2 játékos érzi a kaput,nem érdekel ki mit mond milyen hasznosan készit elő benzema,jópár éve nézem a balfaszságát a kihagyott ziccereit,sajnos szerintem még fogom is de hát mit tudok tenni.De azért azt nekem senki nem magyarázza meg hogy Ő a legjobb nekünk ide:)
teljesen más feladatok, szerepkörök, nem a hagyományos fifa 14 felállásról van szó.
azonkívül falcaonak kicsit bibis a térde, ráadásul a fullegészséges embert is elnyomná céronaldo.
benzema a tökéletes láncszem ide, sztem nincs miről beszélni.
-
Nem akarok különösebben érvelni mivel 100%ig biztos vagyok a véleményem helytállóságában,Falcao egy született gólvágó,Benzema viszont csak szeretne az lenni de nem egy kategória ahogy a 2 játékos érzi a kaput,nem érdekel ki mit mond milyen hasznosan készit elő benzema,jópár éve nézem a balfaszságát a kihagyott ziccereit,sajnos szerintem még fogom is de hát mit tudok tenni.De azért azt nekem senki nem magyarázza meg hogy Ő a legjobb nekünk ide:)[/quote]
Fórumozásra születtél :Đ[/quote]
Ebben igazad van tényleg nem nekem való:)
Fórumozásra születtél :Đ[/quote]
Ebben igazad van tényleg nem nekem való:)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem akarok különösebben érvelni mivel 100%ig biztos vagyok a véleményem helytállóságában,Falcao egy született gólvágó,Benzema viszont csak szeretne az lenni de nem egy kategória ahogy a 2 játékos érzi a kaput,nem érdekel ki mit mond milyen hasznosan készit elő benzema,jópár éve nézem a balfaszságát a kihagyott ziccereit,sajnos szerintem még fogom is de hát mit tudok tenni.De azért azt nekem senki nem magyarázza meg hogy Ő a legjobb nekünk ide:)[/quote]LuizNazario írta:Így van, teljesen melletted állok. Érveid kitűnőek, gondolatmeneted hibátlan, nagy-nagy +1.
Fórumozásra születtél :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Így van, teljesen melletted állok. Érveid kitűnőek, gondolatmeneted hibátlan, nagy-nagy +1.[/quote]
Nem akarok különösebben érvelni mivel 100%ig biztos vagyok a véleményem helytállóságában,Falcao egy született gólvágó,Benzema viszont csak szeretne az lenni de nem egy kategória ahogy a 2 játékos érzi a kaput,nem érdekel ki mit mond milyen hasznosan készit elő benzema,jópár éve nézem a balfaszságát a kihagyott ziccereit,sajnos szerintem még fogom is de hát mit tudok tenni.De azért azt nekem senki nem magyarázza meg hogy Ő a legjobb nekünk ide:)
Nem akarok különösebben érvelni mivel 100%ig biztos vagyok a véleményem helytállóságában,Falcao egy született gólvágó,Benzema viszont csak szeretne az lenni de nem egy kategória ahogy a 2 játékos érzi a kaput,nem érdekel ki mit mond milyen hasznosan készit elő benzema,jópár éve nézem a balfaszságát a kihagyott ziccereit,sajnos szerintem még fogom is de hát mit tudok tenni.De azért azt nekem senki nem magyarázza meg hogy Ő a legjobb nekünk ide:)
- Fuentealbilla
Ez nagyon nagyZsombor írta: Így van, teljesen melletted állok. Érveid kitűnőek, gondolatmeneted hibátlan, nagy-nagy +1.
Hogy ne legyek off: szerintem nem tudom, hogy kiszorítaná-e :Đ
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
megszoktam már a hitem miatt és a konzervatív felfogásom miatt is mindig osztottak suliba, munkahelyen és soha senki nem mert mellém állni de most csak azért feladni, h a többséggel azonosuljak
Zsombor
Zsombor
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Így van, teljesen melletted állok. Érveid kitűnőek, gondolatmeneted hibátlan, nagy-nagy +1.LuizNazario írta:Kiszoritaná mint a sz.....miVida írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ek-2353881
Heh!! Ezek hol élnek? Falcao fogja kiszorítani Benzemát?
- Fuentealbilla
Részben igazuk volt ez nem is kétséges. De kicsit túlzás is volt ahogy osztottak.miVida írta:
Részben igazuk volt, sok felületességet írtam, de a lényeget megértette az, aki akarta... és hát azért ennyire nem lehet lekezelően bánni Casillassal se, nem akkora hibás mint aminek beállítják. Na de jobb is neked h kimaradtál belőle, bár egy kicsit egyedül éreztem magam, de hát tudtam h nem vagyok egyedül a véleményemmel, mert rendszeresen nézegetem a fórumot, másrészt a szavazás is bizonyítja h bár kisebbségben de nem egyedül vagyok.
De szerintem nem tettem én semmit ami miatt kizárhatnának, meg hát kommunikáltam a modikkal, hogy bebiztosítsam h tényleg jól viselkedek-e és a fórum szabályzata szerint élek-e
Amúgy én is arra szavaztam, hogy DL-nek kell mennie, tetszik a népnek vagy sem...
-
Kiszoritaná mint a sz.....miVida írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ek-2353881
Heh!! Ezek hol élnek? Falcao fogja kiszorítani Benzemát?
- miVida
szerk.: amúgy az egész úgy kezdődött, hogy helyeseltem és elmondtam más szavakkal Realista24 gondolatát, csak vele nem mernek kekeckedni
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- miVida
Részben igazuk volt, sok felületességet írtam, de a lényeget megértette az, aki akarta... és hát azért ennyire nem lehet lekezelően bánni Casillassal se, nem akkora hibás mint aminek beállítják. Na de jobb is neked h kimaradtál belőle, bár egy kicsit egyedül éreztem magam, de hát tudtam h nem vagyok egyedül a véleményemmel, mert rendszeresen nézegetem a fórumot, másrészt a szavazás is bizonyítja h bár kisebbségben de nem egyedül vagyok.Fuentealbilla írta:Ez kemény.
Jól bírtad MiVida szerintem a legtöbb arcot elkergették volna már fórumról
Véleményt nem nyilvánítok a témáról mert elég a népharag ha bármi érvel védem egy kicsit Casillast.
El kell fogadni , hogy a "szakértő" fórumbizottság Casillast Faubert;Higuain,Gago;Pavon-i szintekre emelte.
Ellene nem tudsz tenni mert megesznek reggelire :Đ
De szerintem nem tettem én semmit ami miatt kizárhatnának, meg hát kommunikáltam a modikkal, hogy bebiztosítsam h tényleg jól viselkedek-e és a fórum szabályzata szerint élek-e