Én aláírnám Kerlon...Gündogan.
Suareznek meg ki lehetne írni az öltözőboxaba,"Vigyázz,a kutya harap..."meg még valami rács esetleg...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 18:33
Én aláírnám Kerlon...Gündogan.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 31., péntek 18:30
Végül is csak megrugdosott egy földön fekvő játékost. Egy harapásnál szerintem durvább.morientes írta:Sztm ez a Pepe dolog kicsit túl van misztifikálva...annyira nem vadállat amekkorának beállítja a média.Ha nem Messi kezét tapossa meg,ma már alig beszélne róla valaki...Ezt szerintem jól ki is röhögné Pepéből kiindulva.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. május 31., péntek 18:28
HozzászólásSzerző: Mestiboy » 2013. május 31., péntek 18:25
Kerlon írta:Az a jó Suárezben, hogy egyedül megeszi az ellenfelet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 31., péntek 18:22
Gündogan.morientes írta:Ne keverd össze.Özil tkp,Modric is inkább támadóbb szellemű.A mi kp-nk Khediraval-Xabival,igen csak halvány a Svájn.-Martinez duohoz képest.Géci...
4-3-3 ra kellene inkább átállni,Xabi-Modric-meg valami fasza labdaszerző.És Modric játszhatna egy kicsivel feljebb.Esetleg.
Az öregnek sztm nem lenne gond,csakhát se középpályás,se szélső,de még edző sincs...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 18:18
Sztm ez a Pepe dolog kicsit túl van misztifikálva...annyira nem vadállat amekkorának beállítja a média.Ha nem Messi kezét tapossa meg,ma már alig beszélne róla valaki...Ezt szerintem jól ki is röhögné Pepéből kiindulva. :mrgreen:
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 31., péntek 18:06
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 31., péntek 17:56
Mert ő nem földi lény. Ő a PREDATOR!!!Ryel írta:A vizsgálatokat a Real Madrid védőjére Pepére is kiterjesztették, de ő egyetlen ismert rendszertani fajjal sem mutat hasonlóságot.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 31., péntek 17:55
Ezt szerintem jól ki is röhögné Pepéből kiindulva.morientes írta:Az elnöknek keményen el kell vele beszélgetni,ha igazoljuk,hogy ez nem az a hely ahol tolerálják a baromságokat.
HozzászólásSzerző: Ryel » 2013. május 31., péntek 17:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 17:34
Az elnöknek keményen el kell vele beszélgetni,ha igazoljuk,hogy ez nem az a hely ahol tolerálják a baromságokat.Különben is,ha igaz a Real álmai csapata,akkor legyen hozzá méltó...nagy erősítés lenne,nem kérdés...Hangyás sportolók meg mindig is voltak és lesznek is, most hirtelen Tyson jutott eszembe, az ő harapása már komolyabb volt azért, mégis sokan istenítik.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 31., péntek 17:19
Nehogy már ez a tajparaszt Suarez itt kössön ki... ha ez az ember felveszi a fehérmezt, akkor azt hiszem még kevesebb RM meccset fogok nézni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 17:18
Ne keverd össze.Özil tkp,Modric is inkább támadóbb szellemű.A mi kp-nk Khediraval-Xabival,igen csak halvány a Svájn.-Martinez duohoz képest.Géci...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 31., péntek 17:07
HozzászólásSzerző: realee » 2013. május 31., péntek 17:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 31., péntek 17:05
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 31., péntek 16:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 16:48
Így volt.Svájnstájger-valaki(nem jut eszembe)szürtek,Ribery-Müller-Robben,aztán előttük Mandzukic....ha jól emlékszem.Gondolom 4-2-3-1
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 31., péntek 16:39
------------------CapouéGalacticos írta:modric mint csere?Géci írta:az betenné Modricot vkp posztra kivétel ha már nagyon kell támadni vagy tudja a tököm így Özilnek megvan a cseréje Modric személyében
4-2-3-1ben isconak meg két posztot is látok.
--------------x----------------x------------------
---isco-------------özil----------------cr-------
---------------------x----------------------------
vagy
--------------x----------------x-------------------
---özil------------isco-----------------cr---------
---------------------x---------------------------------
és az özil-isco-cr fogat folyamatosan cserélgetné a helyét. kötetlen posztok lennének.
iscoval sokkal nagyobb esélyt látok arra hogy földön játszunk és kevesebb kontrával mint balelel - de neki is örülnék teszem hozzá- de inkább 35ért hoznék egy földön jól játszó iscot, mint 65millióért egy balet.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. május 31., péntek 16:33
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem